شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام!!خب این دومین تایپک منه!!!
من اومدم بگم که قبل از اینکه بخواید چیزی رو به شیطان پرستی ربط بدید،دربارش تحقیق کنید!!وقتی که شما همه چیز رو شیطانی معرفی کنید،اگر یک شیطان پرست وارد این فروم بشه و ببینه که شما ها همه چیز رو به شیطان پرستی ربط می دید،از خوشی می میره!!!چون میگه:
چقدر فرقه ی ما گسترش یافته...
نظر شما چیه؟

سلام برادر
حرف خوبی زدی، "قبل از اینکه بخواید چیزی رو به شیطان پرستی ربط بدید،دربارش تحقیق کنید!!"، بدون شک درسته و قابل قبول. این حرف شما رو باید با طلا نوشت.
برادر این حرف شما که "شما همه چیز رو شیطانی معرفی کنید"، جسارتاً اگر بر نمی خوره، میشه بفرمایید چند تا تاپیک از این تالار رو به شکل کامل مطالعه فرمودید که این جمله ازش منتج شده؟ اگر میشه کلی جواب ندید که خیلی، اکثرش و ...
(۳۰/آبان/۹۰ ۱۷:۰۴)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]سلام برادر
حرف خوبی زدی، "قبل از اینکه بخواید چیزی رو به شیطان پرستی ربط بدید،دربارش تحقیق کنید!!"، بدون شک درسته و قابل قبول. این حرف شما رو باید با طلا نوشت.
برادر این حرف شما که "شما همه چیز رو شیطانی معرفی کنید"، جسارتاً اگر بر نمی خوره، میشه بفرمایید چند تا تاپیک از این تالار رو به شکل کامل مطالعه فرمودید که این جمله ازش منتج شده؟ اگر میشه کلی جواب ندید که خیلی، اکثرش و ...
همون تایپک پرتقال های فراماسونی و بار کد های دارای عدد 666 و ساختمون های ایرانی و ...
جسارتاً برادر فکر نمی کنی نسبت این سه تا تاپیک به کل تاپیک های تالار لیمیتش به سمت صفر میل می کنه؟ یا حداقل زیر 5 درصده. ما مهندس ها زیر 2 تا 5 درصد رو ازش صرف نظر می کنیم. فکر می کنم تقریب خوبی باشه. نظر شما چیه؟
اگر بخوایم تخفیف بدیم باید بگیم که برای سور عمومی شما میشه مثال نقض آورد یعنی اینکه فرمودید همه چیز رو شیطانی می دونید، میشه براش مثال نقض آورد.
در واقع میشه گفت گزاره شما ارزشش نادرسته مگر اینکه حداقل کلمه همه رو به بعضی یا وجود دارد تغییر بدید. در واقع توصیه می کنم سور عمومی رو به سور وجودی یا انحصاری تبدیل کنید تا ارزش گزاره شما از نادرست به درست تغییر پیدا کنه.
نظر شما چیه؟
اینها نظرات شخصی من هستش درست یا غلط ......
شیطان پرستان به دنبال رهایی از شیطان پرستی نیستند . در ایران شیطان پرستی گروهی - گروه اول - برپایه اهداف خارج از ایران هستش که در راستای اهداف فراموسون ها گام بر می دارند و گروهی هم - گروه دوم - که مقلدین کور هستند برای شهوت و آزادی کاذب وارد این فرقه ها می شوند . این گروه دوم هیچوقت به اینگونه تالارها سر نمی زنند چون کارشون و فکرشون چیزه دیگه هستش . و اینجا محل و مکان آشنایی افراد معتقدی هستش که برای شناخت بهتر و دقیقتر فرقه های شیطانی و فراماسونی و ... تلاش می کنند و با کسب اگاهی اون گروه دوم رو راهنمایی می کنند و ارشاد .
اما گروه دوم بله میان اینجا با شکل و ظاهرهای مختلف و قطعا هم میان و هستند تا بتونن به هر طریقی مسیر و حرکت بیداری اندیشه رو تغییر بدهند هرچند به مقدار کم و اندک . این گروه خودشون می دونند که در اقلیت هستند و دارند تلاش می کنند خودشون رو از مرگ نجات خلاص کنند - که ان شاء الله نزدیک هستش - این تالار باید با تمام قدرتش و انرژی که داره روش ها و راه های مختلف نفوذ دشمن شیطانی رو نشون بده و معرفی کنه و ان شاء الله مسیرش درسته .
نگران خوشی و ناخوشی شیطان پرست و کینه توز نباشید که همیشه روسیاه هستند .
در مورد اینکه نباید افراطی عمل کرد قبول دارم باید با دقت و تفکر و اندیشه بیدار آگاه سازی کرد . عبدالله هاشم پرتلاش برای بیداری مردم شروع کرد ولی از مسیر خودش منحرف شد و امید که راه خودش رو پیدا کنه .
مغرور نباشیم که ترفندهای شیطان بسیارند اگرچه با توکل به خداوند منان هر توطئه شیطانی با دید و نگاه باز برملا می شود .
ایشون حرف خوبی میزنند که باید تحقیق کرد.ولی اون بخش از تاپیکها که میگند پشت یک سری از بازیها و یا فیلمها و...(توجه کنید گفتم یک سری)تفکراتی نهفته رو نباید با این جور تاپیکهای بی محتوا که جناب dark knightمنظورشون قاطی کرد.وبه نظرم قطعا یک تفکراتی پشتش نهفته.اصلا باید اینجوری باشه.خود ماهم باید همینجوری باشیم تا کاری که انجام میدیم اثر داشته باشه.البته قبول دارم بعضی تاپیکها دیگه خیلی گیر میدن.
سلام.
من یه جمله توی امضای یکی از کاربران دیدم،خوندنش خالی از لطف نیست.
یادمان باشد که دشمن شناسی اقامتگاه نیست، گذرگاه است.
التماس دعا.
سلام . آفرين به اين سخنت . امان از كسي كه فقط يه حرفي بشنوه و باز هم فقط تكرارش كنه . بعد اگه يه حرفي شبيه اون شنيد ندونسته بگه آره درسته .
ممنون که انقدر مفصل و ...توضیح دادید!!!از اوشون هم که گفتن کدوم سری شیطان پرست ها ممکنه بیان ممنونم خیلی مطلب خوبی بود.اما خب...بازم باید قبول کرد بیشتر تایپک ها هر چیز و ناچیزی رو به شیطان پرستی ربط میدن!!!خب من که قبول دارم!!!نمی دونم شما ها قبول دارید یا نه!

سلام
من موافقم که باید قبل از این که هر حرف شنیده ای را تکرار کرد در موردش فکر کرد و بیش تر تحقیق کرد
مثلا یک مدتی کسایی که پوشیه می زدن تو دانشگاه ما داشت زیاد می شد یک عده اومدن گفتن ما شنیدیم که این حجتیا پوشیه می زنن! جمع کنید!
این فقط یک مثاله کاری با خود پوشیه ندارم حالا فرضا یک عده ای اومدن از یک چیزی استفاده کردم دنبال کردن اون باید با فکر باشه که آیا استفاده ی دوباره از اون توسط ما بیش تر نفع داره یا می شیم یک مشت برد تبلیغاتی؟؟؟؟
مثلا اومدن از فلان علامت که سابقه تاریخیش بیش تر تو ذهن می یاد کاری ندارم به این که همون سابقه هم به کجا می ره مثلا مصر باستان! بعد الان ما استفاده نکنیم به خاطر ارتباط داشتنش با اون گروه خاص بهتره یا این که بگیم دوسش داریم جز این دوست داشن فایده ی دیگه ای هم داره یا نه؟؟؟؟
دوستی که گفته بود همه چی را داریم ربط می دیم به این شیطان پرستا و صیهونیستا: درسته آخه اونا که صلواتی این همه فیلم نمی سازن درسته؟؟؟؟
بذارید یک نکته ی جالب براتون بگم البته توجه کردید قطعا:
من به شدت دنبال کتابهای هری پاتر بودم بعد از چاپ کتاب اون ور آب بعد چند روز فایل های پی دی اف ترجمه و بعد از چند ماه کتاب های ترجمه پخش می شد و ما آپدیت بودیم!!!!
در مورد تمام فیلم ها همین طور است فیلم هایی که سیما می گذاره یا سی دی های دوبله شون هست!!!! چند نفر سالت رو ندیدن؟؟؟؟ یا کارتون من نفرت انگیز چگونه اژدهای خود را رام کنیم ؟ فیلم کودکانه ی دندون شیری و .... ما خیلی آپدیتیم
حالا دوستان دانشجو ببینن چه قدر کتاب دانشگاهی ترجمه می شن؟؟؟ نگید حجمش زیاده نمی شه....تو همین کتاب خونه مرکزی دانشگاه خودمون به تعداد کل دانشجو ها کتاب داستان هست از هرکی فکرشو بکنید هر طور که دوست داشته باشید در تمام موضوعات ولی حجم کتابهای فیزیک کل دانشگاه به پای نصف اینم نمی رسن!!!!!!!مثلا الان ویرایش نه چاپ شده استادا هنوز ویرایش چهارو درس میدن2000!!!!!
کارمون درسته نه؟؟؟
می گن بچه های الان بیش تر می فهمن راست می گن چی از زمان ما تا الان فرق کرده فکر می کنید تاثیر کدام یک از موارد زیر روی نسل هفتاد و پنج به بعد بیشتر بوده در عموم جامعه: تلویزیون یا اینترنت یا ماهواره
چه کسی خط فکری فعلی مارا مشخص می کنه؟
شما را از ویروسها ی عجیب می ترسونه از سالی که پیش رو دارید البته ما مثل غربی ها از 2012 نمی ترسیم؟
واقعا خودتون مالک افکاری هستید که دارید؟ چند درصد واقعیت می بینید؟ مثال ساده چند درصد وارد دانشگاه هایی همون شکلی که تو فیلم هایی مثل ترانه ی مادری دیدیم شدیم؟؟؟!!!!طرفای ما که این طوری نیست؟؟؟؟
حالا ما باز تلویزیونمون خوبه
نه نمی تونیم همین طوری رد شیم بگیم توهمه هست من معتقدم هست همین طوری همه چی الکی پشت هم چیده نمی شه هیچ تصادفی در کار نیست حتی اگر ترسناک باشه که هست حتی اگر نگاه نکردن بهشون باعث سبک شدن وجدانمون بشه این فرض که اون ها هم مثل ما خوابن!!!!!