این نظر از نظر بنده جالب بود گفتم نقل کنم
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۰:۵۸)alitalebi نوشته است: [ -> ]من گفتم روزانه مدیران هر بخش تاپیک هایی که در اون روز ارسال میشه بررسی کنند و بهترین و مفیدترین مطالب رو جدا کنند آخر هفته همه ی مدیران قسمت ها این مطالب رو تحویل یک نفر بدن و اون شخس همه رو به صورت یک فایل جاوا کتاب الکترونیکی کنه و بزاره برای دانلود که هرجا وقت داشتیم بخونیم.
حالا میتونید یه نسخش هم میل کنید
این طرح فقط نیاز به ذره ای کنار کذاشتن تنبلی داره و نه چیز دیگر
میشه این فایلهای"pdf" و"jar" را هم ایمیل کرد
نسخه موبایل این ماه ( دی ) آماده نشده ؟
(۳/دی/۹۰ ۳:۰۶)alitalebi نوشته است: [ -> ]نسخه موبایل این ماه ( دی ) آماده نشده ؟
سلام
بزودی مطالب برگزیده ماه آذر نیز به انضمام مطالب برگزیده ماه مهر و آبان در غالب یک فایل جاوا، آماده و آپلود می شود
(۶/آذر/۹۰ ۲۱:۱۲)mohamad نوشته است: [ -> ] (۶/آذر/۹۰ ۱۶:۰۴)mohammad.d نوشته است: [ -> ]سلام.
بببخشید این فایل دانلود که خرابه؟؟
لطفا درست کنید.
ممنون.
احتمالا مشکل شما این است که با کلیک کردن بروی فایل، صفحه شما پر می شود از کاراکتر های مختلف
بروی لینک راست کلیک کرده و گزینه (Save target as یا Save Link as) را انتخاب کنید
البته ممکن است در مرورگرهای مختلف این گزینه متفاوت باشد
البته می تانید لینک فایل را به نرم افزارهای مخصوص دانلود نیز بدهید
در غیر اینصورت لینک فایل مذکور صحیح است و مشکلی ندارد
سلام. من این کاری که شما گفتین انجام دادم ولی بازم موفق به دریافت فایل نشدم!

همچنان صفحه پراز کاراکترای مختلفه
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه:
مطالب برگزیده ماه های مهر و آبان و آذر تحت عنوان "پاییز 90" در یک نسخه آماده شده است:
لطفا دانلود و اطلاع رسانی نمائید
بزودی نسخه مربوط به فصل زمستان نیز در همین تاپیک ارسال خواهد شد
منتظر پیشنهادات و انتقادات شما هستیم
با تشکر
یا علی مدد
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه:
مطالب برگزیده ماه های دی، بهمن و اسفند تحت عنوان "زمستان 90" در یک نسخه آماده شده است:
لطفا دانلود و اطلاع رسانی نمائید
منتظر پیشنهادات و انتقادات شما هستیم
با تشکر
یا علی مدد
(۱۹/آذر/۹۰ ۱۷:۳۸)محمود نوشته است: [ -> ]این نظر از نظر بنده جالب بود گفتم نقل کنم
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۰:۵۸)alitalebi نوشته است: [ -> ]من گفتم روزانه مدیران هر بخش تاپیک هایی که در اون روز ارسال میشه بررسی کنند و بهترین و مفیدترین مطالب رو جدا کنند آخر هفته همه ی مدیران قسمت ها این مطالب رو تحویل یک نفر بدن و اون شخس همه رو به صورت یک فایل جاوا کتاب الکترونیکی کنه و بزاره برای دانلود که هرجا وقت داشتیم بخونیم.
حالا میتونید یه نسخش هم میل کنید
این طرح فقط نیاز به ذره ای کنار کذاشتن تنبلی داره و نه چیز دیگر
میشه این فایلهای"pdf" و"jar" را هم ایمیل کرد
کار خیلی زیادی میطلبه.
ما اگر یه تاپیک رو توی یه هفته هم بخونیم بسه.
کو عمل به این همه تاپیک خوب؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از دوستان تقاضا دارم در صورت دانلود و نصب این نرم افزار بروی گوشی موبایل، نتیجه را در همین تاپیک اعلام فرمایئد
لطفا نام و مدل گوشی خود را بنویسید
برادر من اومدم دانلود کنم ولی نشد
چون من با گوشی میام و فایل شما زیپ بود که نمیتونم بازش کنم
تمام سایتهای معتبر. موبایل دنیا این چیزا رو زیپ و... نمیذارن تا کاربران استفاده کنن ولی تو ایران هیچ وقت نشد یه چیز. دانلود کنیم زیپ نباشه
خواستی درستش کن
یاعلی
درست شد ممنون
دانلود کردم