تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: با اين وضع حجاب چطور تو جامعه حاضر بشيم ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
بذاريد بي پرده صحبت كنم
وقتي ميري بيرون از خونه ( مخصوصا تو شهراي بزرگ ) با انواع و اقصام مدلهاي جديد و روز ( والبته قديم و پنجاه سال پيش غرب ) مواجه ميشي .
بسته به نوع نگرشت يا بايد سرت رو پايين بندازي و طوري رفتار كني كه انگار اصلا تو جامعه زندگي نميكني و خودت رو يه گوشه پرت كني ، بقيه هم بهت بخندن و دم به دم وضعيتشون رو بدتر كنن و تو هم روز به روز بيشتر احساس طردي از جامعه كني .
ويا بايد با بقيه زندگي كني و افكارت رو بپوشوني تا بهت گير ندن و رنج مبارزه با نفس رو با ده برابر قدرتش بپذيري .
فكر كنم آدماي كمي بتونن مرد باشن و زير اين همه فشار كم نيارن .
خانوما ..... خواهرا ..... تو رو خدا يه كم ما رو هم درك كنيد .
اينا به كنار وقتي آدم ناراحت ميشه كه ميبينه به ناموس اون مثل يه وسيله براي ارضا نگاه ميكنن ( اين بي شعوريشون تا جايي رسيده كه بين همه با دست زدن به ........ با دخترا شوخي ميكنن جالب اين كه دخترا هم برميگردن و ميخندن و براي اينكه چيزي گفته باشه ميگه نكككككككككككككن !!!!!!!! )
ما انقلاب نكرديم كه اين وضعيت تو جامعه پيش بياد ؟؟؟!!!!....

پس بايد چطور تو جامعه ظاهر بشيم آيا بايد سرمون تو لاك خودمون باشه يا نه به زندگي عادي مون ادامه بديم و اگه ادامه بديم چطور با اين وضعيت كنار بيايم ؟
والله برادر من حق رو به شما میدم
بعضی دخترای امروز جامعه ما پوشش خوبی ندارند با امر به معروف و نهی از منکر هم واقعا (ببخشید) آدم نمیشن
اما متاسفانه تا وقتی نیاز هست عرضه هم هستSad
به نام خدا
سلام .من خودم تو یه شهر نسبتا بزرگ زندگی میکنم رفت و امدمم نسبتا زیاده و به همه جای شهرم سر می زنم ،جدیدا پسرا گوی سبقتو توی این زمینه ها از همه ربودند و روی همه رو کم کردند من خودم بعضی وقتا میگم وای چرا این دخترا روسری سرشون نیست ؟بعد میفهمم که نه بابا از جماعت ذکور تشریف دارن .اینو از این بابت گفتم که هم دخترا مقصرن هم پسرا .
نقل قول:این بار نوبت آقایان است
نکته ای که تا به حال در بحث مبارزه با بدحجابی مغفول مانده بود موضوع حجاب آقایان است که در طرح جدید نیروی انتظامی که از 25 تیر درحال اجرا است با مردانی که لباس‌های نامناسب و یا آرایش موی ناهنجار دارند برخورد خواهدشد. "سردار حسین ساجدی نیا "، رییس پلیس تهران درباره این مطلب می‌گوید: «در کنار زنان بدحجاب باید مردانی هم که از پیراهن‌‏های نامناسب و از آویزهای ویژه‌ای با عنوان گردنبند استفاده می‌کنند هم دستگیر می‌شوند.» حسین ابراهیمی نماینده مردم بیرجند درباره حجاب مردان معتقد است:« اجرای این طرح همه افراد جامعه را در بر دارد و مظاهر بدحجابی و بی‌اخلاقی مختص زنان نیست بلکه مردان هم باید در پوشش و تعاملات اجتماعی به ملاحظات و عرف جامعه توجه کنند.»
فاطمه آجرلو عضو فراکسیون زنان مجلس پوشش برخی مردان را نامناسب می داند و می گوید: «وقتی مردان با ظاهری نامناسب در جامعه حاضر می‌شوند، زنان هم امنیت خاطر نخواهند داشت، پس مردان هم باید مثل زنان حرمت‌های اجتماعی را رعایت کنند.»
فاطمه آجر لو با مثبت ارزیابی کردن این طرح ابراز امیدواری کرد که:« اجرای طرح به صورت مساوی در جامعه دنبال شود و مسئولان با مردان بدلباس هم برخورد جدی داشته باشند.»
محمدرضا امیری کهنوج پوشش و آرایش نامناسب برخی مردان را زننده می داند و معتقد است:« رعایت پوشش مناسب فقط مختص زنان نیست و متاسفانه این روز‌ها می‌بینیم که برخی مردان با ظاهر و آرایش زننده تری نسبت به زنان در جامعه ظاهر می‌شوند که باید در این زمینه هم برخوردهای جدی اتخاذ شود.»

نقل قول:با اينكه حدود مجازات مردان و زنان در طرح امنيت اخلاقي يكسان است اما به نظر مي رسد آنگونه كه در جامعه براي رعايت حجاب و عفت در ميان زنان برنامه ريزي و برخورد مي شود براي مردان نه تنها برخورد نشده بلكه ساده و سهل انگاري هم شده است و اين در حالي است كه ترويج بي عفتي در ميان مردان همان قدر براي به انحراف كشيده شدن جامعه خطر ناك است كه بد پوششي و بد حجابي ميان زنان. دين اسلام براي تامين هدف امنيت زن و مرد همه افراد را به اصل عفت، پوشش و حجاب توصيه كرده، زيرا بي بند و باري در پوشش و چهره به معناي ضابطه مندي در تحريك غريزه و محدوديت در رابطه جنسي است كه آثار شوم آن بر كسي پوشيده نيست. بيست و يكم تير ماه سالروز حمله عوامل رضاخان به مسجد گوهر شاد و به شهادت رساندن جمعي از مدافعان حجاب در جوار بارگاه امام رضا (علیه السلام) روز عفاف و حجاب نامگذاري شده است.ك/4
اگر هر کس به نوبه خودش رعایت کنه مشکلی پیش نمیاد .
در پناه حق.
به نام خدا
امروزه که در ایران اسلامی هستیم متاسفانه تا حد زیادی شاهد لباس هایی ساختار شکن و ضد عفت جامعه اسلامی هستیم که این لباس ها فقط برای بانوان نیست بلکه در مورد آقایان نیز این مسئله بشدت رویت می شود و با این وضع که حداقل ها هم در جامعه اسلامی رعایت نمی شود پس در حقیقت در جامعه ای که فقط اسمی از اسلام دارد زندگی می کنیم
نظر بنده به عنوان یک بسیجی پیرو امام (رحمة الله علیه) این است که باید عمل امر به معروف و نهی از منکر را به روشی که تاثیر گذار باشد انجام دهیم نه به طور قاطع با این افراد برخورد کنیم و نه از کنار آنها بگزریم
بهترین راه برای اینکه جوانان ما از این نوع لباس ها دور بشوند باید آنها را از نتایج و مزیت های استفاده از لباس مناسب آگاه کنیم و بعد انها را نصیحت کنیم تا از لباس های مناسب استفاده کنند.
در قدم اول باید خودمان مراقب وضع لباسمان باشیم چون با کوچکترین نا آراستگی در ظاهر موجب دوری طرف نصیحت شونده می شود.
قدم دوم با جوانان دوست شویم و اعتماد آنها را به خود جلب کنیم که بسیار دشوار است که هم مراقب خود باشیم که مبادا برای جلب اعتماد از اعتقادات خود دور شویم.
قدم سوم تعریف و تمجید از آراستگی اسلامی است و اینکه چقدر وضع لباس خود را باور دارید و با اقتدار این لبا س ها را می پوشید.
قدم چهارم تشویق افراد برای استفاده از لباس هایی مناسب تر از وضع کنونی است و در این مرحله باید دقت کرد که فرد را به یک باره نمی توان تماما اسلامی کرد ( قدم به قدم) مثلا در زمان از فرد بخواهی اگر آقا بود از او بخواهید یقه خود را وقتی با هم هستید زیاد باز نگذارد و یا موهای خود را این دفعه به یک سمت مرتب کند و شانه بزند و یا اگر خانم بود از او بخواهید وقتی با شماست روسری خود را زیاد عقب نبرد در این مرحله هر وقت دیدید به حرف شما گوش داد و وضع خود را تا حدودی و حتی برای مدت کوتاهی مناسب کرد به شدت و مداوم از شکل ظاهر او تعریف کرده و او را تشویق به ادامه این کار کنید.
توجه داشته باشید که در این مراحل به هیچ وجه از شکل ظاهر طرف انتقاد تند نکنید و او را از ادامه منع نکنید چون جوانان در مقابل این گونه انتقاد ها واکنش تندی نشان می دهند و فکر می کنند می خواهند آزادی آنها را سلب کنند.
در قدم پنج وقتی دیدید حرف های شما تا حد اثر بخش بوده و طرف مقابل کمی وضع بهتر پیدا کرده شروع به انتقاد آرام از وضع قبلی او کرده و کمی او را به سمت ظاهری اسلامی هدایت کرده و به او پیشنهاد استفاده از لباس مناسب و اسلامی مانند چادر و ... کرده.
این موضوع درست که خیلی از خانم ها پوشش مناسبی ندارن و واقعا من که یک دخترم گاهی اوقات خجالت میکشم بهشون نگاه کنم اما این بدونین اندکن مردهایی که از این موضوع ناراحت باشند اگه از این نوع پوشش استقبال نشه کم کم ازبین میره چون بعضی ها خودشون به نفهمی میزنن وبه همون کارشون ادامه میدن چون احساس نمیکنن کار بدی!
منم با زی زی موافقم. در واقع انقدر پسرهای جوان از دخترای بدحجاب استقبال میکنن که دخترای محجبه خودبخود طرد میشن . بهتره یه خورده دخترهای محجبه درک بشن. واقعا سخته وقتی که تو دانشگاه یا محل کار وقتی با دخترای بدحجاب یه جاهستی و آقایی وارد میشه و کارداره اول میره سراغ دختر بدحجابه تا کارشو راه بندازه. این یعنی چی؟ من میدونم که تو این جامعه کم نیستن پسرای مومنی از بدحجابی متنفرن بلکه خیلی هستن اما اینم یقین دارم که خیلی خیلی خیلی کمن پسرایی که چشماشونو تحت اختیار خودشون دراورده باشن. یعنی اگه با خواهر یا همسر محجبه خودشون دارن تو خیابون راه میرن و یه زن بدحجاب میبینن خیره خیره نگاش میکنن و وقتی هم میشینن جایی در مورد بدحجابی کلی بد میگن و بدجور دوست دارن ناموس خودشون محجبه باشه.Angry برادر من, نمیدونی که با هر نگاهی که به یه خانم بدحجاب میکنی یه مهر تایید میزنیبه بدحجابی و بی بندو باری اون. همین مهر شما ممکنه باعث بشه که اون تو گناهش قویتر بشه و پسرای دیگری رو اغفال کنه و قیامت شما هم باید پاسخگوی گناه اون باشی
و این دخترای محجبه هستن که روزبروز منزوی تر میشن و همین پسرها هستن که با نگاه تحقیر آمیز به این دخترا نگاه میکنن
آدرس های مرجع