تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار و فراخوان های برگزاری نمایشگاه های مد و حجاب اسلامی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
به گزارش بی باک به نقل از مشرق، هفته گذشته در فرهنگسرای نیاوران نمایشگاهی با موضوع "مد و مانتوی اسلامی" برگزار گردید كه طراحان زیادى در آن، برای ارایه آخرین دستاوردهای خود در زمینه طراحی لباس و مد با نگاه اسلام، شركت كرده بودند.

از یك نمایشگاه مد اسلامی چه انتظاری می توان داشت؟ پاسخ روشن است.
اما آنچه كه باز دیدكنندگان شاهد آن بودند الگوهایی محدود بود كه اگر كسی از عنوان نمایشگاه اطلاعی نداشت؛ بدون شك گمان می كرد به یك فروشگاه متعارف لباس رفته است كه هیچ نشانی از هویت اسلامی ندارد.
با برگزاری این قبیل نمایشگاه ها در كشوری اسلامی، انتظار می رود طرح هایی ارایه شود كه حجاب اسلامی را به درستی معرفی كند و دراین وانفسا، بابی نو را پیش چشم مشتاقان حجاب بگشاید. اما عمده آنچه كه تحت عنوان طرح های مد اسلامی ارایه شده بود مانتوهایی كوتاه بود كه آن ها را این روزها در همه جا می توان یافت.
مراد از چنين نگاهي به اين نمایشگاه؛ نفی نمایشگاه مُد اسلامی نیست؛ چرا كه "تنوع در عین وحدت" نه تنها مذموم اسلام نیست كه حتی هنر اسلامی را باید در آن جست.
اما مهم تر از همه اینكه مسلماً مخاطبان این نمایشگاه كسانى هستند كه اسلامی بودن، چنگاویزی است كه آنها را به تماشا كشانده، اما دریغ از یك چادر! حجاب برتر تنها مفقوده این نمایشگاه بود.

یكی از بازدید كنندگان می گفت:
"اینجا هیچ خبرى از چادر نیست؛ لابد از فردا همه باید مانتویى بشیم ...!"
خودتان قضاوت کنید:
[تصویر: 112059_482.jpg]
[تصویر: 112043_505.jpg]
[تصویر: 112045_910.jpg]

[تصویر: 112046_595.jpg]

[تصویر: 112047_890.jpg]

[تصویر: 112048_744.jpg]

[تصویر: 112049_289.jpg]

[تصویر: 112050_276.jpg]

[تصویر: 112051_379.jpg]

[تصویر: 112052_934.jpg]

[تصویر: 112053_186.jpg]

[تصویر: 112054_813.jpg]

[تصویر: 112056_169.jpg]

[تصویر: 112057_349.jpg]
[تصویر: 112058_264.jpg]

[تصویر: 112061_902.jpg]

[تصویر: 112062_928.jpg]
[تصویر: 112060_896.jpg]
مقام معظم رهبری ( مدظله العالی )

« بنده با مد خیلی موافقم جزء آدم هایی هستم که به مد گرایش دارم اما مدی که از داخل جوشیده باشد چون مد یعنی ابتکار و نو آوری نه چیزی که از بیرون بیاید . مد آرایش مو و لباس و حرف زدن ما ، همه اش دارد از بیرون می آید .

فراخوان نمایشگاه مد و لباس (مانتو و پوشش سر)

آبان 1391

از آغاز پیدایش انسان، پوشش برای او مطرح بوده است و همواره در فکر تحول سبک پوشش خود بوده و برای بدیع سازی پوشاک خود کوشیده است .به جهت اهمیت موضوع لباس و مدگرایی و به منظور توسعه فرهنگ اسلامی ایرانی، بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایرانی وابسته به معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نمایشگاه مد و لباس (مانتو و پوشش سر)، متناسب با فصل بهار در کشور و با هدف الگوسازی پوشش اسلامی ایرانی برگزار می نماید.

** اهداف نمایشگاه:

• معرفی مدلهای پوشش اسلامی ایرانی بانوان، متناسب با فصل بهار

• افزایش و توسعه خلاقیت، نوآوری در مد و لباس اسلامی ایرانی

• ارائه پوشش مطابق با موازین اسلامی، فرهنگ و هویت ایرانی

• ایجاد تعامل و هم افزایی میان طراحان، تولید کنندگان و عرضه کنندگان

نمایشگاه مد و لباس در دو بخش زیر برگزار می شود:

** بخش اصلی:

ارایه طرح های پوشش اسلامی ایرانی، شامل، مانتو (اجتماع و مجلسی) و پوشش سر متناسب با آب و هوای نیمسال اول در مناطق مختلف کشور، بخش اصلی نمایشگاه را شکل می دهد و تنها طرح هایی به نمایشگاه راه خواهد یافت که متناسب با شأن والای بانوی ایرانی بوده و موازین پوشش اسلامی رعایت شده باشد

مقررات شرکت در بخش اصلی نمایشگاه

1- تنها طرح هایی به نمایشگاه راه خواهد یافت که متناسب با شأن والای بانوی ایرانی بوده و موازین پوشش اسلامی رعایت شده باشد.

2- طرح ها با معرفی صاحب طرح و یا صاحب امتیاز ( حقیقی یا حقوقی) ارائه گردد.

3- طرح ها سابقه حضور در نمایشگاه دیگری را نداشته باشد.

4- تنها طرح های مانتو با رسته اجتماع و مجلسی و پوشش سر قابل پذیرش می باشد.

5- لباس ارائه شده بایستی به صورت یک دست لباس کامل شامل سرپوش، مانتو و شلوار باشد.

6- طرح های پوشش سر بایستی به گونه ای باشد که تمامی موی سر را پوشانده و بیش از گردی صورت نمایان نباشد .

نکته : اندازه طرح های مانتو بایستی مطابق با اندازه های ذکر شده در پایان باشد.

نکته :کیفیت دوخت، تناسب جنس و رنگ پارچه انتخابی، در امتیازدهی موثر می باشد .

7- طرح هایی که از طریق هیات داوران مورد تایید و به نمایشگاه راه پیدا میکنند طبق مقررات جاری نمایشگاه به منظور هر گونه بهره برداری، حقوق مالکیت مادی آن به بنیاد ملی مد و لباس واگذار میشود.

8-به طرح های منتخب کمیته فنی و ارزیابی تولیدکنندگان پراوانه تولید و مالکیت حقوق مادی اهداء می شود.

جوایز بخش اصلی :

لوح افتخار نمایشگاه به همراه:

مبلغ000/000/50 ریال به نفر اول مانتو اجتماع

مبلغ000/000/30 ریال به نفر دوم مانتو اجتماع

مبلغ000/000/15 ریال به نفر سوم مانتو اجتماع

مبلغ000/000/30ریال به نفر اول مانتو مجلسی

مبلغ000/000/20ریال به نفر دوم مانتو مجلسی

مبلغ000/000/10 ریال به نفر سوم مانتو مجلسی

مبلغ000/000/15ریال به نفر اول پوشش سر

مبلغ000/000/10 ریال به نفر دوم مپوشش سر

مبلغ000/000/5 ریال به نفر سوم پوشش سر

نکته1: هرگاه طرحی مورد اقبال مخاطبین و داوران قرار بگیرد جوایز ویژه ای به آن اهداء خواهد شد.

نکته 2: در صورت انتخاب دو اثر در یک رتبه مساوی،جایزه تقسیم نخواهد شد.

نکته3:آثاری که توسط کمیته داوری حائزتقدیر شناخته می شوند، لوح تقدیر و مبلغ 5 میلیون ریال اهداء می شود.

* بخش علمی:

به منظور تبیین جایگاه و اهمیت لباس در جوامع بشری و به خصوص جامعه اسلامی ایرانی و به ویژه لباس های فاخر بانوان ایرانی، کمیته علمی نمایشگاه از اندیشمندان و صاحبان پژوهش و اصحاب قلم جهت روشنگری ذخیره های علمی فرهنگ ایرانی و منابع گران سنگ دین مبین اسلام و ارائه نظریه ها، مقاله و پژوهش های مرتبط دعوت به همکاری می نماید.دریافت مقالات با موضوعات مطابق اهداف نمایشگاه خواهد بود و

در همین راستا و همزمان با برقراری نمایشگاه، نشست های علمی تخصصی با موضوعات مد و لباس اسلامی- ایرانی برگزار خواهد شد.

مقالات می بایست حائز ویژگی های زیر باشد:

1- موضوع مقاله شامل:

الف - زیبا شناختی و جایگاه آن در پوشش امروزین زنان مسلمان ایرانی.

ب - معرفی پوشش قومیت های اسلامی ایرانی.

ج -معرفی شاخص های اثر گذار در مد و لباس ایرانی اسلامی.

د-تاثیر فرهنگ مد و لباس درتثبیت هنجارهای جامعه

2- موضوع مقاله‌ها نباید تکراری باشد و در صورت تکراری بودن موضوع، ارائه کننده می بایست دست آورد جدید مقاله را مشخص نماید.

3- جنبه ی نوآوری و ابتکار ی مقاله مشهود باشد.

4- قابلیت بهره برداری اجرایی داشته باشد.

خرید آثار:

جهت حمایت از طراحان، فراهم سازی چرخه تولید طرح های منتخب مانتو و مطابق نظر کمیته داوری و نظر کارشناسی کمیته اصناف،بنیاد ملی مد و لباس مالکیت مادی آثار منتخب مانتو را با توافق صاحب اثر در قبال حداقل5/000/000ریال و حداکثر10/000/000 ریال خریداری خواهد نمود و در نمایشگاه به نمایش گذاشته می شود.

نکته:به تشخیص کمیسیون ماده 4 و ستاد اجرایی بنیاد به طرح های منتخب ویژه،خرید خارج از سقف مبلغ مذکور انجام خواهد شد.

* بخش علمی:

به منظور تبیین جایگاه و اهمیت لباس در جوامع بشری و به خصوص جامعه اسلامی ایرانی و به ویژه لباس های فاخر بانوان ایرانی، کمیته علمی نمایشگاه از اندیشمندان و صاحبان پژوهش و اصحاب قلم جهت روشنگری ذخیره های علمی فرهنگ ایرانی و منابع گران سنگ دین مبین اسلام و ارائه نظریه ها، مقاله و پژوهش های مرتبط دعوت به همکاری می نماید.دریافت مقالات با موضوعات مطابق اهداف نمایشگاه خواهد بود ودر همین راستا و همزمان با برقراری نمایشگاه، نشست های علمی تخصصی با موضوعات مد و لباس اسلامی- ایرانی برگزار خواهد شد.

مقالات می بایست حائز ویژگی های زیر باشد:

1- موضوع مقاله شامل:

الف - زیبا شناختی و جایگاه آن در پوشش امروزین زنان مسلمان ایرانی.

ب - معرفی پوشش قومیت های اسلامی ایرانی.

ج -معرفی شاخص های اثر گذار در مد و لباس ایرانی اسلامی.

د-تاثیر فرهنگ مد و لباس درتثبیت هنجارهای جامعه

2- موضوع مقاله‌ها نباید تکراری باشد و در صورت تکراری بودن موضوع، ارائه کننده می بایست دست آورد جدید مقاله را مشخص نماید.

3- جنبه ی نوآوری و ابتکار ی مقاله مشهود باشد.

4- قابلیت بهره برداری اجرایی داشته باشد.

5- دارای فهرست، مقدمه، کلید واژه، متن، تجزیه و تحلیل، نتیجه ومشخص نمودن مآخذ و منابع باشد و کمتر از 8 صفحه نباشد.

6-مقالات برگزیده هیئت داوران بنام نویسنده و با امیتاز بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایران در مجلات علمی پژوهشی چاپ می گردد.

7- درقالب نرم افزار word و در قطع A4تنظیم و در شکل لوح فشرده ارئه گردد و یا با مراجعه به سایت کارگروه ساماندهی مد و لباس ارسال شود.

جوایز بخش علمی:
لوح افتخار نمایشگاه به همراه :
مبلغ 30/000/000 ریال به نفر اول
مبلغ 20/000/000 ریال به نفر دوم
مبلغ 10/000/000 ریال به نفر سوم

**زمان و نحوه شرکت در نمایشگاه :
زمان برگزاری نمایشگاه از روز سه شنبه 9 آبان الی شنبه 20 آبان 1391 خواهد بود.
علاقه مندان به شرکت در بخش اصلی و بخش علمی نمایشگاه مد و لباس

می‌توانند درخواست کتبی و آثار خود را حداکثر تا پایان روز پنجشنبه 1391/7/20به دبیرخانه نمایشگاه ارسال نمایند .

آدرس دبیرخانه : تهران- خیابان حافظ- بعد از چهارراه کالج- جنب پمپ بنزین انتهای بن بست هلال احمر- بنیاد ملی مد و لباس اسلامی ایرانی

محل برگزاری نمایشگاه : تالار وحدت

تلفن تماس:66714042 فکس:66722313

سایت :
http://www.modefasl.ir
سلام خدمت همه دوستان عزیز!
اخیراً خدا به ما یه نی نی داده.
همه اش توی بغل منه و متأسفانه اجازه نمیده که من بتونم چادر رو روی سرم محکم نگه دارم.
خلاصه...
ما برای این که یه مانتوی پوشیده و زیبا پیدا کنیم، به در و دیوار کوبیدم. اما نشد...
فروشگاه های ما پر بود از مانتو هایی که بدون چادر عمراً اگه من بپوشم.
رفتیم سراغ مانتو عربی یا به قول عرب ها، عبایا.
شاه عبدالعظیم و بازارهای قم رو زیر پا گذاشتم تا چند تا مغازه دار گفتن که فروش مانتو عبایا ممنوعه.
یاد حرف جناب رائفی پور افتادم که میگفت دستهایی پشت پرده است تا مانتو ها تنگ و کوتاه باشه.
خیلی ناراحت شدم که برای محجبه بودن باید به ملیت لباس و عرب و عجم بودنش و از این جور اراجیف اهمیت میدادم.
القصه...
بعد از گشت و گذار بسیار در اینترنت و دنیای واقعی فروشگاه (در واقع شرکت) ی رو پیدا کردم که مانتوهای عبایا و پوششهای اسلامی رو میفروشه.
مدلهایی کاملاً پوشیده.
غرض از ایجاد این تاپیک این بود که این فروشگاه رو به دوستان معرفی کنیم تا این جور لباس پوشیدن ها رو ما خودمون توی جامعه مد کنیم.
دوستانی که علاقه دارن حال رؤسای اتحادیه و صنف پوشاک بگیرن با این مانتوهای افتضاحی که تولید میکنن میتونن به آدرس:
میدان آرژانتین، خ احمد قصیر، بالاتر از هایلند، نبش کوچه 18 ام، ساختمان جردن، طبقه سوم و واحد 18
مراجعه کنند.
یا با شماره تلفن:
88730553
تماس بگیرن.
اما یه موضوعی که دوست دارم بقیه هم توش همکاری کنن، اینه:
دوستانی که دستی در خیاطی دارن، یا در طراحی لباس، مشارکت کنن و فروشگاهی با همین مضمون ایجاد کنن.
برای مثال سایت http://www.almoultazimoun.com/ رو مشاهده کنین تا متوجه بشین که چه مدل مانتوهایی میشه پوشید در حالی که حجاب کامل باشه و اصلاً هم زشت نباشه و بسیار هم شکیل باشه.
اگر هم خواستین میتونین به سایت آمازون برین و به جای این که لباس هاشو بخرین، ازش الگو بگیرین و همونجوری بدوزین.
اگه صنف پوشاک به فکر ما نیست بهتره خودمون به فکر خودمون باشیم.
از دوستانی که فروشگاه هایی با این مضمون ها میشناسن هم دعوت میکنم تا با تبلیغ از این مراکز، باعث رشد فرهنگ پوشش اسلامی بشن و همچنین به رونق کار این بندگان خدا که چنین لباسهایی رو تولید میکنن یا وارد میکنن کمک کنن.
دوستان یه همتی بکنین تا فروش عبایا و مانتوهای اسلامی رو از ممنوعیت دربیاریم.

شاد و پیروز باشین.
(۲۳/مهر/۹۱ ۱۱:۵۶)moze84 نوشته است: [ -> ]سلام خدمت همه دوستان عزیز!
اخیراً خدا به ما یه نی نی داده.
همه اش توی بغل منه و متأسفانه اجازه نمیده که من بتونم چادر رو روی سرم محکم نگه دارم.
خلاصه...
ما برای این که یه مانتوی پوشیده و زیبا پیدا کنیم، به در و دیوار کوبیدم. اما نشد...
فروشگاه های ما پر بود از مانتو هایی که بدون چادر عمراً اگه من بپوشم.
رفتیم سراغ مانتو عربی یا به قول عرب ها، عبایا.
شاه عبدالعظیم و بازارهای قم رو زیر پا گذاشتم تا چند تا مغازه دار گفتن که فروش مانتو عبایا ممنوعه.
یاد حرف جناب رائفی پور افتادم که میگفت دستهایی پشت پرده است تا مانتو ها تنگ و کوتاه باشه.
خیلی ناراحت شدم که برای محجبه بودن باید به ملیت لباس و عرب و عجم بودنش و از این جور اراجیف اهمیت میدادم.
القصه...
بعد از گشت و گذار بسیار در اینترنت و دنیای واقعی فروشگاه (در واقع شرکت) ی رو پیدا کردم که مانتوهای عبایا و پوششهای اسلامی رو میفروشه.
مدلهایی کاملاً پوشیده.
غرض از ایجاد این تاپیک این بود که این فروشگاه رو به دوستان معرفی کنیم تا این جور لباس پوشیدن ها رو ما خودمون توی جامعه مد کنیم.
دوستانی که علاقه دارن تو دهن رؤسای اتحادیه و صنف پوشاک بزنن با این مانتوهای افتضاحی که تولید میکنن میتونن به آدرس:
میدان آرژانتین، خ احمد قصیر، بالاتر از هایلند، نبش کوچه 18 ام، ساختمان جردن، طبقه سوم و واحد 18
مراجعه کنند.
یا با شماره تلفن:
88730553
تماس بگیرن.
اما یه موضوعی که دوست دارم بقیه هم توش همکاری کنن، اینه:
دوستانی که دستی در خیاطی دارن، یا در طراحی لباس، مشارکت کنن و فروشگاهی با همین مضمون ایجاد کنن.
برای مثال سایت http://www.almoultazimoun.com/ رو مشاهده کنین تا متوجه بشین که چه مدل مانتوهایی میشه پوشید در حالی که حجاب کامل باشه و اصلاً هم زشت نباشه و بسیار هم شکیل باشه.
اگه صنف پوشاک به فکر ما نیست بهتره خودمون به فکر خودمون باشیم.
از دوستانی که فروشگاه هایی با این مضمون ها میشناسن هم دعوت میکنم تا با تبلیغ از این مراکز، باعث رشد فرهنگ پوشش اسلامی بشن و همچنین به رونق کار این بندگان خدا که چنین لباسهایی رو تولید میکنن یا وارد میکنن کمک کنن.
دوستان یه همتی بکنین تا فروش عبایا و مانتوهای اسلامی رو از ممنوعیت دربیاریم.

شاد و پیروز باشین.

سلام دوست عزیز
اول اینکه قدم نو رسیده مبارکهSmile
بعد هم ممنون از پیشنهادتون. میخواستم اضافه کنم که برای خانومای چادری، چادرهایی طراحی شده که علاوه بر پوشیدگی بسیار راحته. نمونه ش چادر "جلابیب" هست که از نظر گشادی و پوشیدگی تقریبا مثل چادر معمولیه ولی آستین داره و جلوش هم زیپ داره. در ضمن کار طراح های داخلیه. این چادر رو می تونید از فروشگاه حجاب فاطمی تهیه کنید یا در صورت تمایل میتونم شماره تلفن خیاطش رو خدمتتون بدم.
با سلام و احترام
با تشکر از این تاپیک ساده و خوب
می خوام بگم چقدر ایده ها در حین ساده بودن می تونن مهم و مفید باشند.
این کاربر عزیز واقعاً به یک نکته خیلی مهم و اجتماعی اشاره کرد و زود هم یه راه حل خوب پیشنهاد داد.
چقدر بعضی نکات کوچیک می تونن مهم باشند.
پیشنهاد حقیر اینه این قضیه رو رسانه ایش کنیم.
مثلاً اینکه خانومها یه طومار جمع کنند و به فرض برای روزنامه های هم خطی مثل ایران یا کیهان یا مثلاً تلویزون قسمت سوژه های خبری ارسال کنن.
یا علی
التماس 2آ
سلام مجدد.
در تأیید صحبتهای خانم اسما باید سایت حجاب فاطمی رو به شما معرفی کنم.
http://www.hejabfatemi.com/
همه جور چادری داره و چادرهای جلابیب هم داره که بسیار حجاب کاملیه.
اما در مورد این که یه انقلابی بکنیم و به همه خبر بدیم و به قول آقای حسام رسانه ایش کنیم، مخالفم.
نظر شخص بنده اینه که مثل خود اونها برای مد کردن چیزی عمل کنیم.
اونا نمیآن توی تلویزیون از لباسهای فلان و بهمان حمایت کنن.
فقط تن 4 تا آدم الگو میکنن، اونوقت همه میدون و میرن میخرن.
ما متأسفانه الگوهای کشورمون از این پوششها ندارن.
پس بهتره خودمون ریز وارد بشیم و خیلی نرم شروع به تولید و پوشیدن اینجور لباسهای حجاب بکنیم.
بلکه 4 نفر هم توی خیابون دیدن و خوششون اومد.
وقتی که از عجیب بودن دراومد، اونوقت به حول و قوه الهی رسانه ایش میکنیم.
در ضمن...
من چند روزیه که این مانتو رو میپوشم و متأسفانه با انواع توهین ها از سمت مردم مواجه شدم. (چون شبیه عرب ها شدم.)
یعنی کسی که بخواد پا توی چنین عرصه ای بذاره باید یه گوشش در باشه و یه گوشش دروازه.

در هر حال...
از شنیدن نظرات و ایده هاتون بسیار خوشحال میشم.

موفق و موید باشین.
فروشگاه حجاب نفیس:
http://www.hejabenafis.com/
سایت البسه اسلامی در آمریکا:
http://www.artizara.com/
با این که کمی مخالفت شد، اما واقعاً حیفه...
فروشگاه حجاب نو:
http://www.newhijab.com/
خانه حجاب:
http://hijabroom.ir/
سلام

خیلی قشنگه به جای این تیشرت های عجق وجق که معلوم نیس چی روش نوشته و کشیده از این تیشرت ها
استفاده کنیم که یه رسم بشه...
خدا پدر و مادر سازندشو بیامرزه...

[تصویر: e39f70c9161.jpg]

[تصویر: 13aa5cd9eb1.jpg]

[تصویر: 13aa5cd9eb2.jpg]

[تصویر: 13aa5cd9eb3.jpg]

[تصویر: 13aa5cd9eb4.jpg]

ادرس:فروشگاه میزبان شاپ
سلام مجدد خدمت همه دوستان!
من یه سایت دیگه پیدا کردم که باز هم میتونه توی این زمینه کمک دوستانی باشه که مانتوی پوشیده میخوان:
http://www.hejabfashion.ir/
توی خیابون فلسطینه.
مدلهاشم بد نبود.
امیدوارم این مراکز روز به روز بیشتر بشن.
راستی دوستان اگر لباس مناسبی پیدا نکردید میتونید بدید براتون لباس هاتون رو بدوزند
و اینکه یه گلایه :
این جوری که شما میگید هم نیست دیگه منم دخترم پس چی می پوشم
مانتو های آستین کوتاه !
محض رضای خدا سیاه نمایی نکنید دیگه
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع