سلام و خسته نباشید ....... یه نفر تو خانواده ما هست که هرچی بهش درباره دجال و فراماسون ها و نظم نوین جهانی میگم باور نمیکنه و میگه آمریکا به فکر منافع مالیشه و اصلا شیطان و قبول نداره ..........
به نظرتون کدوم قسمت سریال ظهور میتونه بیشترین تاثیر رو روی همچین انسان فریب خورده ای بذاره ؟؟؟؟؟
باتشکر
(۱۰/آذر/۹۰ ۱۷:۲۹)david sina نوشته است: [ -> ]سلام و خسته نباشید ....... یه نفر تو خانواده ما هست که هرچی بهش درباره دجال و فراماسون ها و نظم نوین جهانی میگم باور نمیکنه و میگه آمریکا به فکر منافع مالیشه و اصلا شیطان و قبول نداره ..........
به نظرتون کدوم قسمت سریال ظهور میتونه بیشترین تاثیر رو روی همچین انسان فریب خورده ای بذاره ؟؟؟؟؟
باتشکر
سلام
من جای شما باشم اصلا مستقیما نمیام به کسی که خیلی مسائل رو قبول نداره، بگم آمریکا از شیطان دستور میگیره

و همه مقاماتش شیطان پرست هستن
یه مدت با این طرف اصلا از این حرفا نزنید.....
بعد سعی کنید به مطالب مستند علاقه مندش کنید!!!
مثلا ازش بپرسید این اهرام مصر با این عظمت رو فکر میکنی کی ساخته؟ یا اصلا چرا هرم شکل ساخته شده؟
چرا در بسیاری از نقاط دنیا ساختمانهایی به شکل هرم داریم؟ مصر-ایران-آمریکای جنوبی و ....
بعد از علاقه مند کردنش با مسائلی که ربطی به شیطان و جن و ... نداره، مستند رو بهش بدید و بگید بشین از اول تا آخرش رو ببین
مطالب زیادی توش هست.......
بیداری دست خودشه و توفیقش از خداست.......
بیدار شد که شد.نشد هم شما نباید خیلی خودت رو ناراحت کنی
چرا از سخنرانیهای استاد رائف پور استفاده نمی کنی به نظر من حرفهای ایشون سنگ رو هم ذوب می کنه شاید با گوش کردن اینا تغییر عقیده داد

به نام خدا
سلام
(۲۱/آذر/۹۰ ۲۱:۱۹)رویا نوشته است: [ -> ]چرا از سخنرانیهای استاد رائف پور استفاده نمی کنی به نظر من حرفهای ایشون سنگ رو هم ذوب می کنه شاید با گوش کردن اینا تغییر عقیده داد

اتفاقا من هم ميخواستم همين پيشنهاد رو بدم
به نظرم بهتره يكي از اولين سخنراني هاي استاد رائفي پور رو كه از ريشه و بنيان شروع به توصيف فراماسونري ميكنه رو تهيه كنيد و براشون بذاريد.
مثلا توي يكي از سخنراني هاشون درمورد حمله به برج هاي دوقلو امريكا دلايلي مياره كه ميتونيم بدون شك بگيم امريكايي ها چندين سال هست برنامه حمله به برج ها رو در ذهن داشتند. يكي از دلايلشون حتما ميدونيد كه رمز معروف Q33NY هست كه توي نرم افزار ورد با فنت wing dings شكل جالبي رو به نمايش ميذاره. يا مثلا مقاله استاد رائفي پور درمورد راز دلار رو بهشون بدين تا بخونن
چرا یه علامت سوال تو ذهنش ایجاد نمی کنی؟
اولا چرا با عوض شدن دولتها در آمریکا سیاست ها عوض نمیشه؟