تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی بر دامن انگلیس تا ابد پابرجاست
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
خبرگزاری فارس: رئیس مرکز دکترینال امنیت بدون مرز گفت: لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی در جنگ جهانی دوم بر اثر قحطی بر دامن انگلیس تا ابد پابرجاست.

[تصویر: 168186_PhotoA.jpg]

حسن عباسی امروز در حاشیه حضورش در دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به شباهت بین تسخیر سفارت انگلیس و لانه جاسوسی آمریکا در سال 58 اظهار داشت: به نظر بنده سفارت آمریکا را اشتباهی اشغال کردیم و اول باید سفارت انگلیس را اشغال می‌کردیم.
وی خاطرنشان کرد: انگلیس مادر آمریکاست و همچنین شکل‌دهنده رژیم صهیونیستی و مسلک‌ جعلی وهابیت، بهائیت و قادیانیت در هند است.
عباسی گفت: همچنین لکه ننگ مرگ 11 میلیون ایرانی در جنگ جهانی دوم بر اثر قحطی بر دامن انگلیس تا ابد پا برجاست، انگلیس زمینه جدا شدن بحرین از کشور ما را ایجاد کرد و افغانستان را از ایران بزرگ جدا کرد.
وی بیان کرد: صحنه‌گردان تحریم‌های جهانی علیه ایران انگلیس است و این روند ادامه دارد، در حوادث دو سال پیش نیز با دخالت خود فضای ملتهبی در جامعه ایجاد و جامعه ما تا مدت‌ها صحنه ناملایمت‌های بسیاری بود.
رئیس مرکز
دکترینال
امنیت بدون مرز تصریح کرد: تصرف سفارت انگلیس شباهت‌های بسیاری با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا دارد و دست کمی از آن حادثه عظیم نداشت و هدف هر دو بر سر زدودن کسانی بود که وجه امپریالیستی داشتند و باید با آنها برخورد می‌شد.
وی با اشاره به نحوه برخورد دانشجویان با انگلیس و ارزیابی‌اش از این حرکت انقلابی افزود: اعتراض به حقی بود و بالا رفتن از دیوار سفارت بر اساس رای مجلس ممکن است به نوعی احساسی تلقی شود، اما به شدت ضروری بود.
عباسی اذعان کرد: حرکت ارزشمند دانشجویان الهام‌بخش دانشجویان منطقه است و دانشجویان سوری، مصری و فلسطینی نیز از این حرکت دفاع کردند و حتی مردم ترکیه در اعتراض به شایعه جنگ آمریکا علیه ایران پرچم آمریکا و انگلیس را به آتش کشیدند.
وی با اشاره به ارزیابی‌اش از آینده رابطه با انگلیس عنوان کرد: انگلیس گفته که رابطه‌اش را قطع نمی‌کند و فقط کاهش می‌دهد، اما اگر ایران رابطه‌اش را قطع کند و یا حتی در درازمدت رابطه را کاهش دهد، ضریب امنیتی ایران بالا می‌رود.
عباسی با اشاره به عکس‌العمل وزارت امور خارجه در قبال این حرکت دانشجویان بیان داشت: مسئولان واقع‌گرا بوده و دانشجویان آرمان‌گرا و در هر حال دانشجویان آرمان‌گرا باید جوانب و حاشیه‌های این موارد را تحمل کنند.
من شخصا بسیار خوشحال شدم که اظهار نظر دکتر عباسی رو بالاخره فهمیدم....قابل توجهی آقایونی که مقایسه تسخیر سفارت آمریکا و انگلیس رو مع الفارق میدونستند و این حرکت انقلابی رو زیر سوال میبردند.... حالا که تحلیل دکتر عباسی هم منتشر شده باز هم بیاید انتقاد کنید از این حرکت و احتمالا خودتون رو از دکتر عباسی داناتر بدونید....حالا برید سراغ عرف بین الملل که یک موقع چهره ایران بد نشه....
کسی لینک دانلودش رو نداره ؟

البته اینم بگم که دوستان یه جوری از این حرف حساب بردن که من گفتم ایشون امام تشریف داره.

استاد عباسی هم به عنوان یه روشن فکر نظرشون رو گفتن.
(۱۳/آذر/۹۰ ۱:۵۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]کسی لینک دانلودش رو نداره ؟

البته اینم بگم که دوستان یه جوری از این حرف حساب بردن که من گفتم ایشون امام تشریف داره.

بله دکتر عباسی امام معصوم نیستند اما در هر زمینه ای باید به اظهار نظر اهل فن توجه کرد...دکتر عباسی بی شک بزرگترین استراتژیست جهان اسلام هستند و من ذره ای در میزان اطلاعات و نیت ایشون شک ندارم...اگر ایشون هر اظهار نظری در مورد تسخیر سفارت انگلیس انجام میدادند من قبول میکردم و با توجه به اینکه این عمل توسط دکتر تایید شده من اون ذره ای شک که در وجودم ایجاد شده بود نسبت به این حرکت از بین رفت.....دکتر عباسی هم دقیقا همان تحلیلی انجام دادند که من هم قبلا اشاره کرده بودم...یعنی هم انقلابی دونستن این حرکت و هم منشا و الگویی برای انقلاب های منطقه....و ضمنا این کار رو به صلاح و نفع جمهوری اسلامی دونستند...
با این جملش خیلی حال کردم: "اعتراض به حقی بود و بالا رفتن از دیوار سفارت بر اساس رای مجلس ممکن است به نوعی احساسی تلقی شود، اما به شدت ضروری بود."
واقعا خدا ایشون رو برای جامعه ما حفظ کنه.
اینم جواب رفقای دیپلماسی طلب.
(۱۳/آذر/۹۰ ۱:۳۲)mohammad1369 نوشته است: [ -> ]من شخصا بسیار خوشحال شدم که اظهار نظر دکتر عباسی رو بالاخره فهمیدم....قابل توجهی آقایونی که مقایسه تسخیر سفارت آمریکا و انگلیس رو مع الفارق میدونستند و این حرکت انقلابی رو زیر سوال میبردند.... حالا که تحلیل دکتر عباسی هم منتشر شده باز هم بیاید انتقاد کنید از این حرکت و احتمالا خودتون رو از دکتر عباسی داناتر بدونید....حالا برید سراغ عرف بین الملل که یک موقع چهره ایران بد نشه....
حالا چون ایشون گفتن دیگه نباید انتقاد کرد.هرچی ایشون گفت باید بدون چون وچرا قبول کرد؟
(۱۳/آذر/۹۰ ۲:۰۵)mohammad1369 نوشته است: [ -> ]
(۱۳/آذر/۹۰ ۱:۵۵)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]کسی لینک دانلودش رو نداره ؟

بله دکتر عباسی امام معصوم نیستند اما در هر زمینه ای باید به اظهار نظر اهل فن توجه کرد...دکتر عباسی بی شک بزرگترین استراتژیست جهان اسلام هستند و من ذره ای در میزان اطلاعات و نیت ایشون شک ندارم...اگر ایشون هر اظهار نظری در مورد تسخیر سفارت انگلیس انجام میدادند من قبول میکردم و با توجه به اینکه این عمل توسط دکتر تایید شده من اون ذره ای شک که در وجودم ایجاد شده بود نسبت به این حرکت از بین رفت.....دکتر عباسی هم دقیقا همان تحلیلی انجام دادند که من هم قبلا اشاره کرده بودم...یعنی هم انقلابی دونستن این حرکت و هم منشا و الگویی برای انقلاب های منطقه....و ضمنا این کار رو به صلاح و نفع جمهوری اسلامی دونستند...

داداش یعنی شما میگی ، ایشون از رهبر و خیلی های دیگه که پشت پرده ی نظام هستند بیشتر توی این زمینه سر رشته دارن ؟

حرفا میزنی هااااCool
(۱۳/آذر/۹۰ ۹:۴۰)Anti gods نوشته است: [ -> ]حالا چون ایشون گفتن دیگه نباید انتقاد کرد.هرچی ایشون گفت باید بدون چون وچرا قبول کرد؟

ما مسلمانها با این که ظاهرا موحد و یکتا پرست هستم اما در عمل برای خودمون بتهای زیادی درست کردیم و اونها رو میپرستیم و خودمون هم خبر نداریم.
حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) می‌فرمایند شرک خفی در بین امت پیغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از راه رفتن مورچه روی سنگ سیاه در شب تاریک پنهان‌تر است.
تا یک نفر 4 کلمه حرف خوش آب و رنگ تحویل مردم داد, کلا تبدیل به خدا میشه و مخالفت با اون هم مخالفت با خدا قلمداد میشه.
البته روی صحبتم با دکتر عباسی نیست و ایشون رو نمیخام که تکذیب بکنم ولی در هر صورت ایشون هم یک انسان هستند و ممکنه که اشتباه بکنند. همچنین روی صحبتم با سخنرانی اخیر ایشون هم نیست بلکه نفس کار رو انتقاد میکنم.
دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم حکمت 94 از نهج البلاغه باشه : چون خبری را شنیدید آن را درک کرده و عمل کنید, نه بشنوید و نقل کنید, زیرا راویان علم فراوان, و عمل کنندگان آن اندکند.

البته روی صحبتم اول با خودم هست.
همه ما در زندگی خودمون بتهایی ساختیم و خودمون ازش خبر نداریم.
خدایا همه ما را به راه راست هدایت کن.
آن طور که مورد پسند توست.
(۱۳/آذر/۹۰ ۱۱:۲۸)elecman_1984 نوشته است: [ -> ]البته روی صحبتم اول با خودم هست.
همه ما در زندگی خودمون بتهایی ساختیم و خودمون ازش خبر نداریم.
خدایا همه ما را به راه راست هدایت کن.
آن طور که مورد پسند توست.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز:
بنده به شخصه معتقدم تاثیر این به قول آقای عباسی تسخیر ، چند وقت دیگه معلوم میشه . اگه حرکت درست بوده ، چرا دیپلمات های ما عذرخواهی کردن ؟ آقای عباسی به خاطر اینکه از کلمه های سنگین استفاده می کنن و فهم این کلمات برای خیلی ها دشوار هستش ، از این رو یه کم دوستان موضع می گیرن . البته بنده هم موافقم که ایشون خدا نیستن که همه ی حرفا و تحلیل هاشون درست باشه . پس بیخود از کسی حمایت نکنین . چون شاید تحلیلشون اشتباه از آب در بیاد .
نظر شخصی بنده اینه که ورود به ملک سفارت اونهم به این شکلی که دیدیم ، اصلا کار درستی نبود . بدتر از اون اینکه اونجا نماز هم خوندن . با این کار فقط چهره خودمون رو تندرو نشون دادیم . یه جای دیگه توی همین تالار خوندم که بسیجی ها رو وحشی و ... خونده بود . این اولین برخوردی نبود که از افراد می بینیم . این افراد تندرو همون کسائی بودن که توی انتخابات 88 که کشور رو آشوب گرفته بود ، برخوردهای ناشایستی انجام دادن و باعث تشدید درگیری ها شدن و متاسفانه چهره ی یه بسیجی رو با عذرخواهی از دوستان بسیجی ، وحشی ، تندخو و خشکه مذهب نشون دادن . یه سوال دارم : دوستان بسیجی می تونن توی یه جمع خودشون رو بسیجی معرفی کنن ؟ دیگه برخورد افراد بماند که چه چیزا که بهت نسبت نمی دن !!!
در پایان لازم میدونم بگم که امثال آقای عباسی که خودشون رو استراتژیست می دونن ، نبایستی عقاید و تفکرات خودشون به افراد تحمیل کنن . استدلال بنده اینه که آقای رائفی پور افرادی بیشتری رو تونستن به سمت خودشون بکشونن . فکر می کنم یکی از دلایلی که این اتفاق برای آقای رائفی پور افتاده اینه که ایشون از هیچ حزب و جناحی طرفداری نکردن . برعکس ، آقای عباسی یه سری تندروی ها داشتن که علیه یه حزب و جناحی سخنرانی های خیلی تندی انجام دادن . ایشون که
استراتژیست هستن بایستی بدونن که صحبت های تند علیه یه جناح دیگه ولوو به حق باعث تفرقه میشه و این اصلا به نفع کشور نیست . نظر شخصی بنده اینه که احزاب باید تا جایی پیش برن که برای منافع کشور خطری ایجاد نکنه . این احزاب بایستی در جهت منافع اسلام ، کشور و مردم گام بردارن . یکی از دوستان در یه بخش دیگه توی تالار یه صحبت جالبی کردن : « چون کشور اسلامیه و ما رو مسلمون و شیعه می دونن ، همه ی اینها به اسم اسلام نوشته میشه . » . بنده با این تفکر موافقم و چند جا هم بیان کردم . چون با همین تفکر که « مسلمونا تروریست هستن » بود که به افغانستان و عراق حمله کردن . پس با توجه به اینکه این روزها تمامی نگاهها به سمت ایران هستش ، بهتره از این دست تحرکات با برنامه ریزی و البته مشورت انجام بشه .
در هر حال بنده نظر شخصی خودم رو گفتم و نمی گم گفته هام 100% درسته . ولی فقط نظرم رو بیان کردم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
[b]
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع