شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام خدمت مدیر تالار و سایر دوستان.
بهتره چیدمان مطالب برعکی بشه یعنی اینکه اخرین پست ارسالی در بالای اولین صفحه و اولین پست در صفحات بعدی تاپیک قرار بگیره.خیلی از تالار هی گفت و گو اینکارو انجامدادن.
این طوری اخرین اخبار به راحتی قابل مشاهد است.
(۱۳/آذر/۹۰ ۱۹:۴۸)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت مدیر تالار و سایر دوستان.
بهتره چیدمان مطالب برعکی بشه یعنی اینکه اخرین پست ارسالی در بالای اولین صفحه و اولین پست در صفحات بعدی تاپیک قرار بگیره.خیلی از تالار هی گفت و گو اینکارو انجامدادن.
این طوری اخرین اخبار به راحتی قابل مشاهد است.
سلام!
اتفاقا به نظر من همین جوری که الان هست بهتره...
این باعث میشه اولین پست رو بخونیم، چون خیلی از تاپیک ها رو اگه اولین پستشو نخونیم ممکنه دچار سوتفاهم و اشتباه بشه... درضمن بعضی تاپیکا بعد مدتی کلا از اون موضوع اصلیشون منحرف میشن پس مطالعه ی پست اول ضروریه به نظر من...
و درمورد این که میگین در بیشتر تالارها اخرین پست ارسالی در بالای اولین صفحه هست باید بگم من خودم به شخصه این روشو نمی پسندم و به دلایلی که بالا هم گفتم بیشتر کاربرا دچار مشکل میشن
موفق باشید
یا علی
[font=Arial][/font]
سلام
به نظر بنده اگر از آخر به اول بشه پی گیری روند بحث سخت میشه.
اگر مطلبی به صورت بحث نباشه، چیدمان پیشنهادی شما خوبه اما در بحث فکر کنم جالب نباشه.
البته شما هم درست میگین ولی میشه اولین پست را بالای صفحه ی صفحات قرار داد.
و یا پست ها به صورت منو و کشویی در صفحه موجود باشن .
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۸:۲۵)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]البته شما هم درست میگین ولی میشه اولین پست را بالای صفحه ی صفحات قرار داد.
و یا پست ها به صورت منو و کشویی در صفحه موجود باشن .
این که عالیه !!
ولی تا اونجایی که می دونم این کار حجم صفحه رو بالا می بره و سرعت لود شدن سایت رو هم کم می کنه
به نظر :
پست اول رو اول بذارن و هميشه جاش اون بالا ثابت باشه.از پست اول به بعد،هميشه آخرين پست نشون داده شه.اينطوري از بحث اصلي هم دور نميشيم چون هميشه موضوع بحث اصلي جلومونه.اين طوري بهتر نيست؟
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۹:۲۵)worldandiran نوشته است: [ -> ]به نظر :
پست اول رو اول بذارن و هميشه جاش اون بالا ثابت باشه.از پست اول به بعد،هميشه آخرين پست نشون داده شه.اينطوري از بحث اصلي هم دور نميشيم چون هميشه موضوع بحث اصلي جلومونه.اين طوري بهتر نيست؟
منظور من هم تقریبا همین هست.
امیدوارم مدیر تالار پاسخ دهند.
سلام
بهتره قابل تنظیم باشه
هرکس هرجور راحته انتخاب کنه
نقل قول:بهتره قابل تنظیم باشه
دقيقا اين ميتونه بهترين راه باشه
[font=B Mitra][/font]
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۹:۵۰)zaeim نوشته است: [ -> ]سلام
بهتره قابل تنظیم باشه