امام حسین (علیه السلام) هنوز مظلوم است
چون وقتی محرم میآید ... صاحب بزرگترین بنگاه ملک و ماشین شهر، یکماه تکیه راه میاندازد و خودش در روز تاسوعا سر مردم گل میمالد و 11 ماه هم سرشان شیره !
چون وقتی محرم میآید ... قدرت سامورایی ! شب ها در تکیه لخت میشود و میانداری میکند و روزها مردم را لخت میکند و زورگیری ...!
چون وقتی محرم میآید ... فرشید پوسترهای گلزار و مهناز افشار را از بساطش جمع میکند و آخرین ورژن! پوسترهای علیاکبر (علیه السلام) و حضرت عباس (علیه السلام) را در بساطش پهن...!
چون وقتی محرم میآید ... آقای .... تا پایان اربعین تمام پاساژش را سیاه میکند و تا آخر سال هم مشتریهایش را
چون وقتی محرم میآید ... قادر روزهای تاسوعا و عاشورا قمه میزند و علم میکشد ولی در ماه رمضان سیگار از لبش نمیافتد !
چون وقتی محرم میآید ... سیامک چشم چران ! که پاتوقش همیشه خدا نزدیک مدارس دخترانه است در دستههای عزاداری اسفند دود میکند !
چون وقتی محرم میآید ... مداح معروف شهر بابت 7 ساعت مداحی حقوق 365 روز یک کارگر را میگیرد !
چون وقتی محرم میآید ... رییس شرکت لبنیات شیر تو شیر 30 شب شیر صلواتی به خلق خدا میدهد و 335 روز هم با اضافه کردن آب شیرشان را میدوشد !
چون به جای آنکه ما بر مصیبت مولا بگرییم, مولا بر مصیبت ما می گرید.
خوب نبود !
ولی
همه این مظلومیت هایی که ذکر کردین اگر خدا بخواهد روزنه ای است برای هدایته همین هایی که نام بردید اگر خدا بخواهد
امام حسین مظلوم است چون ما بر امام زمان گذشته گریه میکنیم ولی از کربلا عبرت نمگیریم که فرزندش و امام زمان حال را فراموش نکنیم
اتفاقا اینها دلایلی بر محبوبیت امام حسین (علیه السلام) است که در حد اقل این دهه خیلی از ادمهایی که میانه ای با دین ندارند برای امام حسین روحی فدا عزا داری میکنند .
خیلی از همین ادم های به نظر ما بد محرم عرق نمیخورند . و خیلی کارهاشون رو اصلاح میکنند . این قدرت معنوی این بزرگوار است و محبوبیتشان .
محرم انقدر بزرگ است و عاشورا انقدر محزون که مسیحی و زرتشتی و جاهل و عالم و همه همه را به خود میخواند . اینها نشانه بزرگی امام حسین (علیه السلام)
است
دیشب توی یک هیءت با صفایی بودم . چراغ روشن کرده بودن میگفتن برین . اما همه گریه میکردن و نمیرفتن ....
امام حسین (علیه السلام) مقلب القلوب است . محول الحال است . قدرتی که حتی یک شب بتواند بعضی را انقدر متحل کند ستودنی است
و بدا به حال من بچه مذهبی اگر که این دهه متحولم نکند
یا حق
در دنیا انسان خوب و بد زیاد است .
شما انسانهای بدی رو مثال زدید که به دلالیلی در یک برهه ای از زمان خوب میشوند .
شما میگویید چه بد است که خوب نمیمانند و فقط به همین ایام خود را محدود میکنند.
بنده میگویم چقدر امام حسین (علیه السلام)خوب است که بد ها هم خوبی ایشان را درک کرده اند و حتی شده 1 دهه خود را به خاطر این بزرگ مرد تمام قرون و اعصار عوض میکنند .
امام حسین(علیه السلام)امام فطرت هستند ..
بنده به عامل اشاره کردم شما به معلول .
شما میگویید یا کلا خوب شوند یا همین دهه هم نشوند! یا این که این دهه عوض میشوند از روی ریا است ... که بنده نمیتوانم درون انسانها را ببینم و خدای نا کرده همچین ظنی به کسی داشته باشم .
مطلب شما البته از دید اسیب شناسی قابل توجه است
در واقع دیدن یک مطلب از دو زاویه و نگرش خاص است
در پناه خدا
مرسی که توضیح دادید.با تمام صحبتتون موافقم به جز این قسمت که گفتید:شما میگویید یا کلا خوب شوند یا همین دهه هم نشوند! یا این که این دهه عوض میشوند از روی ریا است ...
به هیچ وجه به خودم اجازه قضاوت در مورد رابطه بندگان با خدارو نمیدم.همونطوری که در پروفایلم هم اینو عنوان کردم.اصلا منظورم اینایی که شما عنوان کردید نبود.
یه توضیح دیگه هم بدم,البته این قسمت رو با آقا وحید عزیز نیستم:بعضی از متنها ونوشته ها هستند که وقتی برای اولین بار خواننده اونو میخونه ممکنه حس کنه که یک متنی هست که قصد تخریب داره ویا نتیجه گیریهای غلط دیگری در مورد اون متن کنه.برای مثال در همین تاپیک شاید یک نفر فکر کنه من منظورم اینه که میخوام بگم امام حسین(علیه السلام) هیچ یار ویاوری نداره وحتی خواننده توی دلش بگه که نویسنده کافره.ویا مثلا در تاپیک دیگر خودم به اسم شما چی فهمیدید؟؟؟!!!!من در آخر متنم یه سری توضیحات دادم که اگر این توضیحات رو نمیدادم ممکن بود سوء تفاهماتی ایجاد شه واز من بپرسند که آیا شما واقعا این جور چیزارو فهمیدید؟؟(بهتون پیشنهاد میکنم برای بیشتر روشن شدن مطلب به این تاپیک سر بزنید)
ولی بعضی اوقات معانی بین جملات وکلمات نهفته که ممکنه خواننده اونو نگیره.همونطور که توضیح دادم من نمیخوام بگم که امام حسین بی یار ویاور هستند وهمه از روی ریا عزاداری میکنند.من خواستم تناقضاتی که گریبان دین ما ومسائل دیگر مملکتی مارو گرفته عنوان کنم.
ببخشید سرتون رو درد اوردم.التماس دعا.