تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سرود ملی رژیم صهیونیستی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
بله با تشکر از شاعر صهیونیستی برای این خواب شب زیبا ! البته شاعر فراموش کرده بگه وقتی به سمت شرق میان با سر می رن تو لوله ی تانک های ما ! (احتمالا سرشون پاینه و دارن متر می کنن !)Big Grin
نقل قول:
تا زمانی که از ژرفای قلب .
روح یک یهودی هنوز در حسرت وآرزو است.

خوبه خودشونم اعتراف میکنن که حسرت به دل موندن . ان شاالله این حسرت تا قیام قیامت تو قلبشون شعله ور باشه و داغ زمین داشتن به دلشون بمونه.Smile
نقل قول:
وپیش به سوی شرق
چشمی صهیون را مینگرد.

این چشم همون چشم دجاله دیگه!
یهودی ها در فلسطین اشغالی فقط دارن ادای یک ملت رو در میارن . کمتر خانواده ای رو میشه در این سرزمین پیدا کرد که تمام عمر خودش فقط ملیت اسرائیلی داشته باشه یا چند نسل پیاپی در این کشور زندگی کرده باشه . تقریباً هم میشه گفت هیچ خوانواده معروف یهودی ای در اسرائیل ساکن نیست!
اسرائیل در شعر بیند پنبه دانه گهی لف لف خورد گه دانه دانه منتظر باش تا بش برسیBig GrinBig GrinAngel
بزک نمیر بهار میاد یا بهتره بگم بزک بمیر، بهار تو نمیاد
چه غلطها!!!!!!!!!! اینها سرود ملی هم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مورچه چیه کله پاچش چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سرود ملیشون بخوره تو سرشون. بد بختا دارن از اونجاشون میسوزن عین یه چیزی از ایرانیا میترسن.Big Grin
اوه، راستی میدونید تو خود اسرائیل علیه دولتشون شورش شده. وضعیت اسرائیل ریخته بهم.Big Grin
چه کیفی کنیم ما!Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
شتر در خواب بیند پنبه دانه ...!!!

فقط یواش برید اورشلیم ...!!!

این بیشتر شبیه رویاهای ملی بود تا سرود ملی .
ما پیروزیم .
Dodgy
بدرود
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۵:۵۷)7zahra7 نوشته است: [ -> ]در مورد سرود ملیشون من نظری ندارم چون اصولا در زمینه ی داستان ها و آرزوهای تخیلی بی سوادمWink

(۱۷/آذر/۹۰ ۱۲:۵۲)blue.blood نوشته است: [ -> ]zabane Farsi vaseye chishoone ?!

سلام
برای این که مناطقی رو که می خوان بگیرند بخش زیادی از اون ها فارسی زبان هستند باید بتونند اولا در لباس دوست آنها را رام کنند بعد باید بتونند به آن ها دستور بدند وقتی اون ها را به بردگی گرفتند
و از همه مهم تر برای استفاده از کتاب ها و امکانات و فهمیدن اخبار از زبان خود ما هم نیاز به دوستن زبان فارسی است
راستی شما هم از این به بعد فارسی تایپ کن فارسی را پاس بداریم لاتین را زاپاس بداریم
چشم و دارم روش کار میکنم Wink
من با مسخره کردن سرود ملی کشور ها کاملا مخالفم!Angry

ولی تا میتونید سرود اسرائیل مسخره کنید
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع