شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بله با تشکر از شاعر صهیونیستی برای این خواب شب زیبا ! البته شاعر فراموش کرده بگه وقتی به سمت شرق میان با سر می رن تو لوله ی تانک های ما ! (احتمالا سرشون پاینه و دارن متر می کنن !)

نقل قول:
تا زمانی که از ژرفای قلب .
روح یک یهودی هنوز در حسرت وآرزو است.
خوبه خودشونم اعتراف میکنن که حسرت به دل موندن . ان شاالله این حسرت تا قیام قیامت تو قلبشون شعله ور باشه و داغ زمین داشتن به دلشون بمونه.
نقل قول:
وپیش به سوی شرق
چشمی صهیون را مینگرد.
این چشم همون چشم دجاله دیگه!
یهودی ها در فلسطین اشغالی فقط دارن ادای یک ملت رو در میارن . کمتر خانواده ای رو میشه در این سرزمین پیدا کرد که تمام عمر خودش فقط ملیت اسرائیلی داشته باشه یا چند نسل پیاپی در این کشور زندگی کرده باشه . تقریباً هم میشه گفت هیچ خوانواده معروف یهودی ای در اسرائیل ساکن نیست!
بزک نمیر بهار میاد یا بهتره بگم بزک بمیر، بهار تو نمیاد
چه غلطها!!!!!!!!!! اینها سرود ملی هم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مورچه چیه کله پاچش چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شتر در خواب بیند پنبه دانه ...!!!
فقط یواش برید اورشلیم ...!!!
این بیشتر شبیه رویاهای ملی بود تا سرود ملی .
ما پیروزیم .
بدرود
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۵:۵۷)7zahra7 نوشته است: [ -> ]در مورد سرود ملیشون من نظری ندارم چون اصولا در زمینه ی داستان ها و آرزوهای تخیلی بی سوادم
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۲:۵۲)blue.blood نوشته است: [ -> ]zabane Farsi vaseye chishoone ?!
سلام
برای این که مناطقی رو که می خوان بگیرند بخش زیادی از اون ها فارسی زبان هستند باید بتونند اولا در لباس دوست آنها را رام کنند بعد باید بتونند به آن ها دستور بدند وقتی اون ها را به بردگی گرفتند
و از همه مهم تر برای استفاده از کتاب ها و امکانات و فهمیدن اخبار از زبان خود ما هم نیاز به دوستن زبان فارسی است
راستی شما هم از این به بعد فارسی تایپ کن فارسی را پاس بداریم لاتین را زاپاس بداریم
چشم و دارم روش کار میکنم 
من با مسخره کردن سرود ملی کشور ها کاملا مخالفم!
ولی تا میتونید سرود اسرائیل مسخره کنید