تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بررسی ديو و دلبر
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
با سلام،

با اجازه جناب pooya عزیز که این پست رو با عنوان "بررسی ديو و دلبر - نگاه اول" بسیار حرفه ای نوشتند و علائمی رو ذکر کردند که جز با یک چشم تیز بین قابل مشاهده نبود.

این پست در ادامه تحلیل کارتون ديو و دلبر هست اما از نگاهی دیگر. به نظر اومد که بعضی وقت ها اینقدر در نشانه ها گم می شویم که مفاهیم از دست می روند بنابراین تصمیم گرفتم به این کارتون از نظر مفهوم نگاهی بسیار اجمالی داشته باشم.
حالا زمان آن رسیده که داستان دیو و دلبر رو به روایتی دیگر برای شما تعریف کنم:

داستان در مورد شیطان است و اینکه چطور به یک دیو تبدیل شد و اینکه از جان انسان ها چه چیزی می خواهد.
جادوگر شاهزاده رو چون خیلی مغرور بود به یک دیو تبدیل می کند.

[تصویر: 85853237407016443403.jpg]

از قضا دیو ما شباهت زیادی به شیطان پیدا می کند و هیچ کس دوستش نداشت.

[تصویر: 36387933179339753185.jpg]

اون باید به کمک خدمتکاراش کاری می کرد که یکی دوستش داشته باشد.

[تصویر: 49390979164455099674.jpg]

آخه جادوگر عمرش رو محدود کرده بود و اون خیلی وقت نداشت.

[تصویر: 18187386043168045699.jpg]

خوب فکر کنم دیگه از اینجا به بعدش رو خودتون حدس بزنید.

شیطان ما کاری به کسی نداشت و خودش رو تو قصر حبس کرده بود Dodgy. بالاخره یکی Exclamation پیدا می شه که از اون خوشش بیاد ولی با ترقیب های یه کسی Exclamation مردم با شیطان مهربون داستان ما Dodgy چپ می افتن. با هم به بخشی از این ترقیب ها توجه می کنیم (بخش هایی از شعر خوانده شده توسط شخصیت منفی داستان):

اون ديو بچه هاتون رو ازتون مي گيره، شبها مياد دنبالشون، ديگه امنيت نخواهيم داشت، تا وقتي که من سرش رو روي ديوارم آويزون نکنم، من مي گم ديو رو بايد بکشيم، ما امنيت نخواهيم داشت تا وقتي که اون زندست، اون شب ها کمين مي کنه، بچه هامون رو قرباني مي کنه، با اون اشتهاي شيطانيش، اون دهکده مون رو غارت مي کنه، اگه بزاريم آزاد بمونه، پس وقتشه که يه کاري بکنيم، پسرا، وقتشه که بياين دنبال من، از ميان مه، از ميان جنگل ها، از ميان تاريکي و سايه ها، اون يه کابوسه از نوع زندش، دعا بکنيد و بعد به سمت قصر بريد ... .

و در پایان بالاخره همه دشمنان شیطان از بین می روند و شیطان دوباره به شاهزاده تبدیل می شود و ... .

امیدوارم خسته نشده باشید. شرمنده اگر غیر از شیطان بقیه شخصیت ها رو معرفی نکردم آخه خجالت کشیدم. و باز هم شرمنده اگر این نوشته کمی گیج کننده بود. به نظرم تا اینجاشم خیلی مسئله رو باز کردم.

خلاصه مطلب اینکه این کارتون نقش مهربون جلوه دادن شیطان رو نزد بچه ها و البته بزرگتر ها ایفا کرده است. و البته خشن جلوه دادن بقیه غیر از شیطان و دارو دسته اش را.
خوب نگفتی بالاخره این شیطان از جون انسان ها چی می خواست؟ نگفتم!!؟ باشه می گم: پشت این چهره ترسناک یه شاهزاده خیلی ... هست و تا دوستش نداشته باشین نمی بینیدش Dodgy.

و نکته پایانی در مورد این کارتون در مورد شخصیت پدر دختره هست:

[تصویر: 74563509495741497565.jpg]

به صورت اتفاقی این شخصیت یک مخترع هست که مردم بدجنس شهر (که بعدا هم مقابل شیطان داستان ما می ایستند) اعتقاد دارند که او دیوانه است (به داستان گالیله مراجعه شود). نکته مهمش که در جاهای دیگر هم خیلی مانورش رو می دهند "علم مقابل مذهب" هست.

این جمله ها رو هم خودشون چند بار توی کارتون در قالب شعر برای علاقه مندان ذکر می کنند:
افسانه اي به وسعت زمان
آهنگي به قدمت تاريخ

کلا دیزنی یک چیز نداره مشکل نداشت باشد.
ببخشید این جا فروم نقد فیلم و انیمیشنه یا من آدرس فرومو اشتباه اومدم؟توی این دو روز 6تا نقد فیلم دیدم
جالب بود واقعا... تمام کارتونایی که من عاشقشون بودم تو بچگی... Undecided
(۲۴/فروردین/۹۰ ۲۱:۲۸)آرین (الهه.ع) نوشته است: [ -> ]جالب بود واقعا... تمام کارتونایی که من عاشقشون بودم تو بچگی... Undecided

آره،کارتون های جدید هم به همین شکل هست. اگر عمری بود قصد دارم برای کارتون tangled محصول 2010 یه تحلیل بنویسم البته اگر دوستان زحمت این کار رو نَکشند.
حالا که دارید زحمت میکشید، سیندرلا و شرک رو هم تحلیل کنید ممنون میشم...
کار نیکو کردن از پر کردن است! Smile
[تصویر: 3bc7a207ca7b4f158e7a.jpg]

کارتون های والت دیزنی برای ما و خیلی ها خاطره انگیز شده … در پس آن چهره معصوم و خاطره انگیز این کارتون ها اهداف پلیدی در حال اجرا بود که ما بسیار از آن لذت میبردیم و ان اهداف اکنون به سرمایه آنها تبدیل شده…محصولات شرکت والت دیزنی سراسر پر از افکار ماسونی هست…خیلی از ماها کارتون زشت و زیبا رو بیاد داریم کارتونی که در آن در ظاهرا فقط حرف از عشق و خوبی و از این حرف ها زده میشد…اما همین کارتون شدیدا سعی در ترویج افکار شیطانی دارد…با هم به بررسی بخشی از این کارتون میپردازیم…

در مقاله ای ، این متن را خواندم که به طور خلاصه برای شما میگم : ذهن کودکان در سنین خردسالی تجزیه اشیا اطراف خود را به خوبی انجام میدهد و از ان الگو برداری میکند و حتی از کوچک ترین پس زمینه ها در فکر خود ، برای خود پس زمینه میسازد…از ویکی پدیا

با همین دانسته کم به مطلب پایین دقت کنید…فیلم ها و کارتون های این شرکت ۹۹% در حال ترویج بی بند و باری و اشاعه فرهنگ فحشای غرب است…نمونه هایی که بسیار آدم را شگفت زده میکند با دقت در تصاویر پایین شما متوجه خواهید شد که چگونه از کلمه s.e.x استفاده میکنند…

این عکس ها مربوط به کارتون زشت و زیبا میباشد…

کاملا و به طور واضح بر روی بدن این کاراکتر شما کلمه s.e.x را مشاهده میکنید…تصادفی است؟

[تصویر: fa36baca9f3048beb3d2.jpg]
[تصویر: ce97686f7b644249b8a3.jpg]

البته این ها فقط تعدای از این نماد ها و کلمات در این فیلم هست که از قرار دادن بقیه به علت داشتن عکس های غیر اخلاقی معذوریم

[تصویر: 6dac48f916094f828d7b.jpg]
[تصویر: 4ea0d48442044324b06f.jpg]

حرف E در تمامی این عکس ها از بقیه حروف واضح تر است که سعی در نشان دادن کلمه s.e.x دارد

[تصویر: bdf97986a91a42fb8530.jpg]
[تصویر: 8915740d6a924bb1a87d.jpg]

ببینید چگونه ، با دقت فراوانی سعی در نشان دادن این کلمه حتی بر روی طبیعت اطراف دارند

[تصویر: 38118037a84146ef8956.jpg]
[تصویر: 680c750d338342ccb83c.jpg]

خیلی از جاها در این فیلم سعی در ترکیبی نشان دادن کلمه s.e.x دارند

[تصویر: 6a0ca04761284e2aba57.jpg]
[تصویر: 417163cd6e2e4a27a6a1.jpg]

در یکی از قسمت های این فیلم دوربین در حال گردش در تصویر هست که بهطور کاملا غیر معقول نزدیک به تابلویی میشود سپس فاصله میگیر که با کمی دقت دریافتیم که سعی در نشان دادن کلمه s.e.x دارند …

[تصویر: bf78829793ce4b3fba2f.jpg]
[تصویر: 48d27cdf750547449213.jpg]

و بازهم مشاهده این کلمه در عکس پایین …

[تصویر: 7f3b4cf42c314e46ad10.jpg]
[تصویر: 6909be0f1be144878353.jpg]

باید کمی به گذشته مان که با این نوع کارتون ها و فیلم ها پر شده دقت کنیم و عبرت بگیریم…آنها از سالیان دور سعی در کنترل افکار ما دارند این کارتون مخصوصا برای کودکان ساخته شده تا بتوانند ذهن کودکان را از کوچیکی پرورش دهند برای بی بند و باری در آینده که متاسفانه اکنون به طور واضح در کشورمان دیده میشود…با این حجمه غفلت مسئولان ما تنها امید ما فقط خدا ست و یاری و مدد آقا امام زمان…
به امید ظهور آقا
گرچه من تمام عکس هارو قبول ندارم. امّا دو سه تاش خوبه...
به خاطر حجم عکس ها و کیفیت نامناسبشان شاید بیشتر آن ها را نتوان واضح دید ولی ما در دیگر انیمیشن هایی اعم از گیسو کمند(TANGLED) هم شاهد این کلمه بوده ایم و یکی از ترفند های شرکت های بزرگ هالیود به شمار می رود. و به احتمال زیاد بیشتر صحنه های نظیر این تصاویر تا اکنون از دید ما مخفی بوده اند.

[تصویر: 99599504836134004923.jpg]

و

[تصویر: disneysex.jpg]
فقط گیسو و کمند و شیرشاه عکساشون واقعا اون چیزی رو که میگی نشون میداد.2 تا عکس آخر زیبا و زشت به نظرم اونطورین.بقیه اصلا چیزی معلوم نبود.من زشت وزیبا اون قسمتا رو یکم قبل گذاشتم دیدم اما خدا وکیلی هیچی نبود.به هرحال این والت دیزنیم شلوغ بازی داره درمیاره ها!میشه از کارتون سیندرلا هم یه عکسایی بزاری.چون من تا حالا جایی که از این صحنه ها از سیندرلا گذاشته باشن ندیدم.به سیندرلا اشاره کردم چون به نظر خودم مشهورتر از زیبا و زشت و شیر شاه هستش.اونی که مشهور و بهتره خب اصولا باید از بقیه بیشتر نماد داشته باشه یا حداقل یه جا!
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع