فیلم سینمایی فانوس سبز (Green Lanthern) مدتیه که اکران شده. این فیلم مانند فیلم هایی از قبیل مرد عنکبوتی،بتمن،سوپر من و ... بر اساس کتاب های مصور نوشته و ساخته شده است و طبق معمول پر از نماد های ماسونی و شیطانیه.تعدادی از این نماد ها رو میتونید در پایین ببینید.
_ موجودات فضایی که به شکل یک هیئت 9 نفره کهکشان رو رهبری می کنند.ای موجودات شباهت بسیار زیادی به جابولان(juboulan) یا جن آلیستر کرولی دارند.
_ شهر موجودات فضایی مملو از ساختمان ها یی شبیه ابلیسک.
_ فکر نمی کنم این تصویر احتیاج به توضیح داشته باشه.
_ حلقه ای که با در دست داشتن آن میتوان هر کاری انجام داد.از جمله تسخیر موجودات فضایی.
من کمیک بوکای این فیلمو خوندم اکثرا...کاملا ماسونیه تفکرش.....حس توضیح دادن ندارم....:دی
سلام و تشکر از مطالبتون.بی زحمت بفرمایید که بین جن آلیستر کرولی(آیواس) و جابولان (joboulan) که فرمودید چه شباهتی هست؟
سلام
متاسفم که باز هم باید شاهد بی مسئولیتی عده ای از افراد توی رسانه ملی باشیم.
پنجشنبه شب فیلم فانوس سبز از شبکه نمایش پخش شد!در حالی که فرداش روز قدس بود.
این فیلم سرتاسر نماد ماسونهاست.نمادهایی که توی سطح فیلم به هیچ وجه مخفی هم نشده.علامتی که روی سینه این افراد هست رو نگاه کنید.چیزی که تو سرتاسر فیلم وجود داره.
دقیقا همون نماد تک چشم.جالب اینجاست تو صحنه های زیادی از فیلم وقتی این موجودات سبز رنگ دسشتون رو باز میکنن(انسانی که تو این موجودات هست برای اینکه به موجود سبز رنگ تبدیل بشه باید دستش رو باز کنه)خطوط نورانی به وجود میاد که با نماد وسط سینه دقیقا یک تک چشم رو تشکیل میدن.توی عکس زیر بهتر مشخص میشه.
![[تصویر: 76011448489733515457.jpg]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up8/76011448489733515457.jpg)
.
این نمادها ،به همراه بسیاری از نمادهای دیگه که دوستمون توی تایپیک زیر بهشون اشاره کرده ،تماما نشانه های آشکار ماسونی بودن این فیلم هست.حالا بگذریم از لایه های مخفی این فیلم که خدا رو چگونه معرفی میکنه و....
با این همه نمادهایی که به هیچ وجه نظر کارشناسی برای شناختنشون لازم نیست چطور صدا و سیمای ما این فیلم رو پخش میکنه؟!؟!؟!؟!؟!؟
واقعا این سئوال توی ذهنم موج میزنه که:
توی صدا و سیمای ما چی داره میگذره؟؟؟؟؟