شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
دوستان من سیستم های مدیریت محتوا فارسی می کنم
این بار میخوام سی ام اس فورک را فارسی کنم
اما در صفحه ی دانلود به یک سری علامت های شیطان پرستی برخورد کردم
میخواستم تمام صفحه های این سایت را ببینید و نظر خود را در مورد شیطانی بودن این سایت اعلام کنید که خدای نکرده یک وقت بنده برای شیطان کار نکرده باشم . راستی علامت چنگال درشیطان پرستی معنای خواستی دارد ؟؟؟؟؟؟؟؟/
fork-cms.com
من که توی سایت چیز خاصی ندیدم چنگال هم که بابا بی خیال دیگه توی تام و جری هم وقتی موش شیطانی میشه از اون چنگلا داره . البته دو سه تا چیز دیگه هم بود که مهم نیست .کلا مشکلی نداره . ولی امکان داره ادمینش دجال باشه (محض شوخی)

. ولی کلا شما به یه مجتهد هم مشورت کنی بد نیست.

سایت مدیریت محتوا رو چه به سرمایه گذاریها شیطان پرستا . ولی اگه این طوری باشه شبکه های صدا و سیما اکثرا شیطان پرستی هستن .
من که اعتقاد چندانی به ارم و این چیزا ندارم ولی از دید این سایت ، اون پسره که سمت چپ تصویر ایساده ، دو انگشت وسط خودش رو خم کرده و دقیقا مثل اون دست های ماسون ها شده

چرا به خودشون ای میل نمی زنی و نمی پرسی؟
مگه اونا میان بگن که ما شیطان پرستیم ؟؟؟؟؟
گیریم نمادش مشکل داشته باشه به اصل موضوع لطمه میزنه ؟
شما اینو استفاده کن علیه خودشون.
چه طوری دوست عزیز ؟؟
وقتی من این سیستمو پارسی کنم یعنی بخ نفعشون کار کردم

(۲۰/آذر/۹۰ ۲۰:۲۷)imam-hasan.com نوشته است: [ -> ]مگه اونا میان بگن که ما شیطان پرستیم ؟؟؟؟؟
نمی دونم ! ؛ اما از جوابی که به ای میل می دن راحت می شه فهمید.
آقا این اصلا شیطانی نیست شما اگه میدونی سیستم خوبیه فارسیش کن ایرانی هام استفاده کنن اگرم خوب نیست وقتتو بذار رو یه چیز بهتر . در کل سایت مشکلی نداره اگرم داشت گناش گردن من . کارتو بکن عزیز
اگر شک داری یه سی ام اس بنویس برای خودت تا خیالت راحت باشه