شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۷:۰۷)ilitih نوشته است: [ -> ]فکر کنم زیر اب راسل کرو هم مثل انجلی جولی بزنند برای گروه سازنده ارزوی موفقیت میکنم
درسته بعید میدونم دوستان ***** ما چشم دیدن راسل کرو داشته باشن و سریع زیرآب اونو میزنن. آنجلینا جولی رو که زیر آبش زده شد و هزار جور بهونه واسش آوردن حالا ببینیم اون آقاهه واسه راسل کرو چه چیز هایی (البته خنده دار ) داره بگه فکر کنم ایندفعه مردا رو .... اعلام میکنه اون آقاهه
(۲۲/آذر/۹۰ ۲:۱۹)alitalebi نوشته است: [ -> ]
کارگردانی این فیلم را جعفری جوزانی به عهده خواهد گرفت. علی معلم در پاسخ به منتقدینی که میگفتند چرا نقش کوروش را به بازیگران ایرانی نمیدهید گفت برای این که یک فیلم بین المللی ساخته شود و فروش موفقیت امیزی داشته باشد و از همه مهمتر تاثیر گذار باشد باید از بازیگران بین المللی در ان استفاده کرد یعنی بازیگرانی که وقتی نام انها روی جلد فیلم دیده میشود خریدار فیلم را بدون در نظر گرفتن موضوع و قیمت میخرد. با این اوصاف برای نقش کوروش بزرگ راسل کرو بازیگر مشهور فیلم گلادیاتور در نظر گرفته شده است.
واقعاً چه دلیل قانع کننده ای !!!!!!!!!!!!!!

متاسفم برای طرز تفکر آدمی که میخواد این پروژه مثلاً ملی رو کلید بزنه .
یعنی من وقتی بخوام کوروش رو تصور کنم باید چهره راسل کرو بیاد تو ذهنم ؟!!!!!!

(۲۶/آذر/۹۰ ۰:۳۹)stranger00 نوشته است: [ -> ]من بالاخره نفهمیدم ما چند تا علی معلم داریم؟
تا اونجایی که من می دونم دو تا !
یکی که همیشه ریش میگذاره و یک شاعر هست
ولی اون یکی دیگر تهیه کننده هست و توی برنامه هفت جیرانی هم بعضی وقتها میاد
تا اونجایی که من میدونم با هم نسبت خویشاوندی ندارند
من راسل کرو را فقط با همین فیلم گلادیاتور میشناسم واگر در فیلمهای مبتذل بازی کرده استفاده از اون 100% اشتباهه
دلیلشم اینه که مردم غرب از این به بعد کوروش را با یاد راسل کرو خواهند شناخت که اگه ایشون کارای بد کرده باشه ابروی کوروش میره
بازیگرای ایرانی هم بد نیستند مثلا همین شهاب حسینی خودمون میتونه کولاک کنه چون چهرش تقریبا معصومه ولی لازمه استفاده از بازیگر ایرانی تعلیم دادن اونهاست که مثل مختار نشه و وقتی شمشیر میزنه واقعا احساس کنی 1 جنگجوی واقعیه وگرنه مثل مختارنامه میشه که فریبرز عربنیا به زور میتونست شمشیرو تکون بده
به امید پیروزی در دفاع از مرزهای فرهنگی و تاریخی کشور
یاعلی
به نظر من اگر قراره فیلمی ایرانی متناسب با سلیقه ایرانی ساخته بشه باید از بازیگر ایرانی استفاده بشه اصلا معنی نداره که کوروش کبیر که در اشکال کتابها مدرسه با هیبت و چهره ای کاملا شرقی شناخته شده حالا بصورت یه مرد با چهرهای اروپایی که به ضرب گریم و بزک ایرانی شده معرفی بشه.
توجه به این نکات کوچک و از منظر مخاطب دیدن اثر هنری به اثر غنای بیشتری میبخشه؟
روزها می گذرد حادثه ها می آید انتظار فرج از نیمه خرداد کشم

(۲۶/آذر/۹۰ ۲۱:۰۵)revenger نوشته است: [ -> ]من راسل کرو را فقط با همین فیلم گلادیاتور میشناسم واگر در فیلمهای مبتذل بازی کرده استفاده از اون 100% اشتباهه
دلیلشم اینه که مردم غرب از این به بعد کوروش را با یاد راسل کرو خواهند شناخت که اگه ایشون کارای بد کرده باشه ابروی کوروش میره
بازیگرای ایرانی هم بد نیستند مثلا همین شهاب حسینی خودمون میتونه کولاک کنه چون چهرش تقریبا معصومه ولی لازمه استفاده از بازیگر ایرانی تعلیم دادن اونهاست که مثل مختار نشه و وقتی شمشیر میزنه واقعا احساس کنی 1 جنگجوی واقعیه وگرنه مثل مختارنامه میشه که فریبرز عربنیا به زور میتونست شمشیرو تکون بده
به امید پیروزی در دفاع از مرزهای فرهنگی و تاریخی کشور
یاعلی
با سلام راسل کرو سال 2008 در فیلم پیکره دروغ به همراه گلشیفته فرهانی بازی کرده که نقش مامور CIA رادارد این فیلم کاملا ضد اسلام وشیعه است.
به نظر خود گارگردان برای جهانی شدن این فیلم باید یه بازیگر جهانی توش بازی کنه
حالا اگه فریبرز عرب نیا توش بازی کنه اصلا ربطی نداره به اموزشهای رزمی
بلکه به مشهوریت ربط داره
راسل کرو فقط یه وسیله هست برای اهداف متضاد و بزرگ مثل : بد کردن مردم جهان با اسلام و فهماندن واقعیات تاریخی ایران اسلامی به جهانیان
اگه راسل کرو تو این بازی کنه همه جای دنیا پخش میشه دوستان مطمئن باشید حتی تو عراق و افغانستان
راسل کرو یه بازیگر جهانیه و خیلیها دوسش دارن هم انسانهای خوب و هم انسانهای بد و این برای فهماندن تاریخ ایران به جهانیان یک امتیازه دوستان خوبم
اینو میگن دوستان خوبم : سیاست
امیدوارم اگر این خبر به صورت جدی دنبال شد مسولان فرهنگی ما واکنش نشون بدن و همین روال ادامه پیدا نکنه.
حتما برای سری جدید مریم مقدس از انجلینا جولی یا مثلا ناتالی پورتمن یا جسیکا آلبا استفاده میکنند دلیل هم پخش جهانی سریاله.
هدف وسیله رو توجیه نمیکنه.
فیلم کوروش بزرگ
یه زمانی خیلی دوست داشتم فیلمنامه ای در موردش بنویسم
اما حالا دیگه نمی خوام