۴/اسفند/۹۰, ۱۶:۵۸
۴/اسفند/۹۰, ۲۰:۴۶
از دستم در رفته بار چندمه اين جمله رو تو تاپيكها نوشتم :
.
ماهواره ، ماهواره است . مجبور نيستيد نگاه كنيد!
.
كار به جايي رسيده كه امروز ما صداوسيما رو رها كرديم ، داريم از ماهواره انتقاد سازنده ميكنيم !!!!!!!
شك نكنيد اين بيننده چون اين شبكه فارسيه و دوست داره از ليست سرگرميهاي جمعي خانواده شون حذف نشه ازش انتقاد ميكنه!
وگرنه ماهواره ، ماهواره است . . .
.
ماهواره ، ماهواره است . مجبور نيستيد نگاه كنيد!
.
كار به جايي رسيده كه امروز ما صداوسيما رو رها كرديم ، داريم از ماهواره انتقاد سازنده ميكنيم !!!!!!!
شك نكنيد اين بيننده چون اين شبكه فارسيه و دوست داره از ليست سرگرميهاي جمعي خانواده شون حذف نشه ازش انتقاد ميكنه!
وگرنه ماهواره ، ماهواره است . . .
۶/اسفند/۹۰, ۸:۴۱
سلام،
واقعیت اینه که آیا اسلام به ما اجازه داده این جور کانالها رو ببینیم یا نه؟
آیا شخص حضرت حجت حتی برای تحلیل به این جور کانالها نگاهی می اندازند؟
چون ماهیت اینا معلومه.
چه ما اینا رو ببینیم چه نبینیم.
اما این خطر برای ما هست که به نیت تحلیل معتاد به دیدن این جور برنامه ها بشیم.
مثل شرک خفیه که جوری در آدم نفوذ می کنه که خودمون متوجه نمی شیم.
در این دوران ما سفارش شدیم به نگه داشتن دین خودمون در ابتدا و بعد نجات بقیه اجتماع.
:huh:
واقعیت اینه که آیا اسلام به ما اجازه داده این جور کانالها رو ببینیم یا نه؟
آیا شخص حضرت حجت حتی برای تحلیل به این جور کانالها نگاهی می اندازند؟
چون ماهیت اینا معلومه.
چه ما اینا رو ببینیم چه نبینیم.
اما این خطر برای ما هست که به نیت تحلیل معتاد به دیدن این جور برنامه ها بشیم.
مثل شرک خفیه که جوری در آدم نفوذ می کنه که خودمون متوجه نمی شیم.
در این دوران ما سفارش شدیم به نگه داشتن دین خودمون در ابتدا و بعد نجات بقیه اجتماع.
:huh:
۶/اسفند/۹۰, ۱۱:۰۳
ببینید ماهواره همه قبول دارن که خوب نیست من هم قبول دارم ولی نگاه به مردم کنید.
برنامه های صدا و سیمای خودمون که چیزی نداره و مردم مجبور میشن که برن سراغ این جور چیزها. ماهواره متاسفانه تنوع زیادی توی برنامه هاش هست ولی در داخل چی ؟! هیچی تنوع صفر.
تا وقتی که صدا و سیمای خودمون برنامه های جالب و مفید و متنوع ارائه نکنه وضع همینه که هست. دیگه حالا شما بیا با زور پارازیت و از این جور چیزها ماهوار رو جمع کن نمیشه که.
برنامه های صدا و سیمای خودمون که چیزی نداره و مردم مجبور میشن که برن سراغ این جور چیزها. ماهواره متاسفانه تنوع زیادی توی برنامه هاش هست ولی در داخل چی ؟! هیچی تنوع صفر.
تا وقتی که صدا و سیمای خودمون برنامه های جالب و مفید و متنوع ارائه نکنه وضع همینه که هست. دیگه حالا شما بیا با زور پارازیت و از این جور چیزها ماهوار رو جمع کن نمیشه که.
۶/اسفند/۹۰, ۱۸:۲۲
ببینید هر چی باشد مداحی بهتر از این برنامه های ماهواره ای است ذکر قرآن0...100 برابر بهتر از رقص است. ببینم در روزهای شهادت میخواهید برنامه ی بزن به رقص اجرا کنیم
و زن های ...(لااله الا الله) خجالت دارد به خدا. الآن شبکه های ایرانی چه ایرادی دارند؟؟؟؟
به اندازه ی نوک سوزن برای معصومین و شهدا ارزش قائل نیستید ببینم میخواهید صدا و سیما از اسلامی بشود مسیحی یا یهودی یا شیطانی؟؟؟؟؟
برادران از شما کسانی که روشنگری و علم دین میدانید این حرفها بعید است شبکه ها اختصاصی میشوند به قول arrival به شما این عقاید را همین شبکه ها خورده اند بالای یک خانه ی ویلایی من فقط 15 دیش ماهواره دیدم
و زن های ...(لااله الا الله) خجالت دارد به خدا. الآن شبکه های ایرانی چه ایرادی دارند؟؟؟؟به اندازه ی نوک سوزن برای معصومین و شهدا ارزش قائل نیستید ببینم میخواهید صدا و سیما از اسلامی بشود مسیحی یا یهودی یا شیطانی؟؟؟؟؟

برادران از شما کسانی که روشنگری و علم دین میدانید این حرفها بعید است شبکه ها اختصاصی میشوند به قول arrival به شما این عقاید را همین شبکه ها خورده اند بالای یک خانه ی ویلایی من فقط 15 دیش ماهواره دیدم
۲۴/مهر/۹۱, ۴:۲۱
(۱۸/بهمن/۸۹ ۱۴:۱۸)mohammad790 نوشته است: [ -> ]یکی از این برنامه ها اسمش تکامل هست. رسما نظریه تکامل رو ترویج و تبلیغ میکنه. همونطور که میدونید تکامل قرآن و بُعد روحانی انسان رو زیر سوال میبره. حالا این کانال اومده و داره این نظریه رو ترویج میکنه یعنی چی؟؟؟سلام دوست گرامی،
این نظریه اینقد مسخره است که نگو جدیدا دارم یه سری اطلاعات جمع میکنم اندر باب عدم صحّت این نظریه و در اختیارتون میزارم بزودی. حالا بگذریم...
متأسفانه باور به تکامل در جامعه ما نیز جا انداخته شده است. من مستندها و گفتگوهای به ظاهر علمی بسیار زیادی از تلویزیون دیده ام، که با اینکه این نظریه 100% رد شده است، طوری حرف می زنند که انگار ثابت شده است، و کسانیکه غیر از این می گویند، کلاً نظرشان برپایه دانش نبوده و از دین منشأ گرفته است.
جا انداختن تکامل با مدارک دروغ ترفند صاحبان بی دین قدرت در غرب است که با شدت از سوی رسانه هایشان اجرا می شود. انتظار همین است. ولی این یکی از جرمهای غیر قابل گذشت صدا و سیمای ماست، چون قرار است رسانه ی اسلامی انقلابی باشد.
همانطور که احتمالاً می دانید، دلایل محکم برضد تکامل در قالب یک نظریه به نام طراحی هوشمند (Intelligent Design) ارائه شده است.
تاپیک کمک برای تهیه و توزیع مستند هم که من ساختم دقیقاً هدف ترجمه و دوبله رسمی یک مستند در همین موضوع را دنبال می کند. مطمئنم همبستگی و کار گروهی برای یک مستند اساسی نتیجه بسیار بهتری خواهد داشت. خوشحال می شوم اگر در مراحل ما را یاری کنید.
در مورد برنامه های شبکه من و تو، من هم یک بار که اطرافیان می دیدند، دیدم در یک مستند درباره ناوهای جنگی، یک ناو آمریکایی را نشان می دهد و از فناوری ها و سلاحهای آن تعریف می کند، و می گوید شیوه زندگی خدمه در آن عالی است، و حتی آشپزخانه ای دارد که منویی مثل یک رستوران مجلل دارد تا روحیه خدمه حفظ شود و ... تا به این ترفند قدرت پوشالی سربازان روانی آنها را در چشم افراد سست ایمان بزرگ جلوه دهد، و بر ضد کشور خود جنگ روانی راه بیاندازد.