تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فراخوان هسته ی پژوهشی تالار: فقط طالبان حقیقی بیداری اندیشه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
بسم الله النور.
سلام مجدد.گروه ما علاقمنده رو موضوع جاهلیت مدرن و زیرمجموعه هاش یعنی
زنان مذهبی فمنیست(دین التقاطی در آخرالزمان)
زنان آخرالزمانی مسلمان و ویژگیهای آنها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! زنان مسلمان و موحد و مهدوی حقیقی بر اساس آیات و روایات
مردان آخرالزمانی و تفاوت آنها با مردان مهدوی بر اساس آیات و روایات
خانواده های آخرالزمانی و تفاوت آنها با خانواده های مهدوی بر اساس آیات و روایات
کارکنه.
و چون تعداد بالاست و انشاالله بیشتر هم خواهد شد فکر کنم بتونه از پس همه قسمت هاش بر بیاد و از همین امشب هم آماده شروع کردن کار هستیم.
در پناه حق باشید.
به نام خدا
منم خیلی دوست دارم کمک کنم... اما دو تا مسئله هست:
اولی:
(۱/دی/۹۰ ۱۸:۰۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]یک نکته ی بسیار مهم!!!!!!!

مهمترین شرط رسیدن به حقیقت در یک کارپژوهشی توحید ، اول رعایت تقوای الهی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و اینکه حقیقتاً نیت ما از اینها دریافت حقیقت باشد برای انجام بندگی بهتر پروردگار و یاری دین خدا!!!!
چرا که خدا میفرماید اگر (دین) خدا را یاری کنید خود خدا هم شما را یاری میکند!!
و در این مسیر هم گام به گامش با توکل به خدا و توسل به اهل بیت پیش برویم
چون در هر تحقیق و پژوهشی اگر غرض فهم حقیقت به معنای شناخت حق از باطل باشد، بنا به صریح آیات قرآن مهمترین کلیدش داشتن تقوای الهی است
خدا می فرماید اگر تقوای الهی پیشه کنید به شما فرقان (قدرت تشخیص حق از باطل) را میدهیم
تا انشالله در روند تحقیق و پژوهش شامل نصرت و هدایت ویژه پرودگار شویم

من تا حالا توی این امر موفق نبودم...
و دوم این که من اطلاعاتم خیلی کمه... میدونید من حکم بچه های ترم اول دانشگاه رو دارمSad... بازم کاری از دستم برمیاد؟؟
(۱/دی/۹۰ ۱۸:۴۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]
(۱/دی/۹۰ ۱۸:۲۴)soldier نوشته است: [ -> ]
2. درس و دانشگاه

یک سوال شما تشنه باشی آب نمیخوری چون درس دانشگاه داری
مسئله درس و دانشگاه نیست
حقیر هم زمانی دانشجو بودم و به زودی مجدداً وارد جرگه ی دانشجویان خواهم شد
حقیر هم از صفر شروع کردم و چیزی از کار پژوهشی نمیدونستم
اگر حقیقتاً تشنه باشید
با همان نکات کلیدی که گفتم باید بهش توچه داشت انشالله میگم باید چه کرد
اگر یک طرفه شدید (کنایه از حقیقتاً طالب حقیقت شدن)
منابع رو خدمت شما معرفی میکنم در عرصه کار در مورد یهود
منتها تعیین کنید که محور کار رو می خواهید قرآن و روایات بگیرید یا تاریخ یا پروتکل های یهود؟
یاکار ترکیبی؟
بعد من یکسری موضوع ریز به شما در مورد این مسئله میگم و منابع هم معرفی میکنم و کار شما شروع میشه

مثلاً نقش مستقیم یهود در حادثه ی عاشورا از کوفه تا شام و از قبل از نهضت امام حسین تا بعد از آن
پروژه های یهود قبل از مبعث رسول اکرم
یا مهمترین ویژگیهای یهودیان در قرآن چیه
یا مصادیق تاکتیکهای پیاده سازی شده ی یهود در پروتکل ها در زندگی روزمره ی امروز ما چیه
یا رابطه ی بین آیات قرآن و پرتکل های یهود
یا رابطه ی یهود و سحر جادو از دیرباز تا امروز
یا....

من منظورم از درس و دانشگاه کمبود وقته وگرنه من خودم علاقه زیادی به تحقیق و پژوهش دارم. در مورد مهارت پژوهشی هم به یاری اول خدا و بعد بزرگان سایت خصوصا جناب عالی علی آقا ان شا الله کم کم راه میفتیم.
محور پژوهش رو هم کار ترکیبی مایل به تاریخ و پروتکل ها ترجیح میدم بطور مثال پیشنهاد اول یعنی قضیه عاشورا و... گزینه خوبیه.
ولی به قول خواهر عزیز neda خانوم منم مثل یه ترم اولیم به شدت به کمک های شما و دیگران در تمام مراحل پژوهش نیازمندم.
سلام
ما پای عمل هم هستیم علی آقا
تا اونجایی که یادم میاد بدقولی از طرف مدیران بوده است
دو بار از طرف مدیران از ما خواسته شد که در مورد تحقیق در مورد وهابیت اعلام آمادگی کنیم ولی دیگه خبری نشد.آخریش هم از طرف آقای وحید بود.امیدوارم مثل چند دفعه قبل نشود
برای شروع هم بهتر است دوستان تازه کار مثل من زیر نظر چنر نفر با تجربه مثل شما فعالیت کنیم.چون آشنا به مباحث نیستیم و ممکنه راه رو اشتباه بریم
در مورد دانشگاه هم همه دانشجو هستند.اگر هم به بهانه دانشگاه نخوایم کار کنیم که هیچ وقت کاری جلو نمیره.اول لیسانس هست بعد ارشد بعد.....همه روزی یک یا دو ساعت که وقت دارند.
خلاصه ما اعلام آمادگی کردیم
(۱/دی/۹۰ ۲۰:۲۴)meshkat نوشته است: [ -> ]بسم الله النور.
سلام مجدد.گروه ما علاقمنده رو موضوع جاهلیت مدرن و زیرمجموعه هاش یعنی
زنان مذهبی فمنیست(دین التقاطی در آخرالزمان)
زنان آخرالزمانی مسلمان و ویژگیهای آنها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! زنان مسلمان و موحد و مهدوی حقیقی بر اساس آیات و روایات
مردان آخرالزمانی و تفاوت آنها با مردان مهدوی بر اساس آیات و روایات
خانواده های آخرالزمانی و تفاوت آنها با خانواده های مهدوی بر اساس آیات و روایات
کارکنه.
و چون تعداد بالاست و انشاالله بیشتر هم خواهد شد فکر کنم بتونه از پس همه قسمت هاش بر بیاد و از همین امشب هم آماده شروع کردن کار هستیم.
در پناه حق باشید.

منابع رو معرفی میکنم
تقریباً به ترتیب اولویت است
1- خانواده و تربیت مهدوی - استاد دکتر مرتضی آقا تهرانی- حجت الاسلام محمد باقرحیدری کاشانی(راهکار عملی برای تربیت نسل منتظر و مهدی باور- ناشر اتود- قیمت 8500)
این کتاب بسیار ارزشمند است - در طبقه بندی ارزشی من جزو کتابهای طلایی هست! - کتابهای زیادی در این عرصه مطالعه کردم اما حقیقتاً چیز دیگری است سرشار از آیات و روایات و مطالب ارزشمند با رویکردی نو همراه با استفاده از مطالب علم روز با توجه به معیار قرآن و عترت!
اما فصولی که به کار تحقیقاتی شما بیشتر وابسته است از این کتاب
بخش 1 قسمت 3 سیمای خانواده در آخر الزمان
الف: فرزندان خانواده، فرزندهای رسنه
ب: آسیبهای خانوادگی در آر الزمان
ج: خانواده محوری، راهکار ایمنی از فتها های آخر الزمان

2- مردان و زنان آخر الزمان (محمد امینی- ناشر همگرا- 2000 تومان)
سه بخش اول کتاب
اوضاع عمیم مردمان پایان دوران-مردان پایان دوران- زنان پایان دوران
3- کتاب بسیار ارزشمند تحکیم خانواده از نگاه قرآن و حدیث (تألیف محمدی ری شهری و عباس پسندیده- انتشارات دارالحدیث - قیمت 5000 تومن )- جزو کتابهای طلایی از نظر من حتماً بخوانیدش!!!!
فصولی که بیشتر مربوط به کار تحقیقی شما میشوند:
بخش دوم- فصل دوم و فصل چهارم و فصل ششم و قسمت های الف و ب و ج در بخش تحلیلی درباه ی عوامل تحکیم خانواده
بخش سوم- فصل یکم و دوم و سوم
4- مسئله ی حجاب -شهید مطهری انتشارات صدرا-کتاب طلایی
5- جاهلیت مدرن در رویارویی با امام زمان علیه السلام-به کوشش اسماعیل شفیعی سروستانی- ناشر موعود عصر قیمت 3800-
فصل دوم (مباحث مصداقی- 3 مقاله ی کشتار خاموش زنده به گور کردن در عصر مدرن، خیانت در رأس: فمنیسم باروری و فاشیسم- زنان هدف تبلیغات سرمایه سالاران)
در ضمن جنابfazel451 از رفقای خوب من هست که مطالعات نسبتاً جامع و گسترده در این زمینه انجام داده
تماسی باهاش داشتم گفت تا پایان روز شنبه یا یکشنبه لیستی از مهمترین منابع رو در این زمینه در اختیار دوستان قرار خواهد داد
لیستی که در عین مختصر بودن، مفید باشه و حاوی مهمترین نکات باشه

(۱/دی/۹۰ ۲۰:۵۰)neda نوشته است: [ -> ]به نام خدا
منم خیلی دوست دارم کمک کنم... اما دو تا مسئله هست:
اولی:
(۱/دی/۹۰ ۱۸:۰۶)علی 110 نوشته است: [ -> ]یک نکته ی بسیار مهم!!!!!!!

مهمترین شرط رسیدن به حقیقت در یک کارپژوهشی توحید ، اول رعایت تقوای الهی است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و اینکه حقیقتاً نیت ما از اینها دریافت حقیقت باشد برای انجام بندگی بهتر پروردگار و یاری دین خدا!!!!
چرا که خدا میفرماید اگر (دین) خدا را یاری کنید خود خدا هم شما را یاری میکند!!
و در این مسیر هم گام به گامش با توکل به خدا و توسل به اهل بیت پیش برویم
چون در هر تحقیق و پژوهشی اگر غرض فهم حقیقت به معنای شناخت حق از باطل باشد، بنا به صریح آیات قرآن مهمترین کلیدش داشتن تقوای الهی است
خدا می فرماید اگر تقوای الهی پیشه کنید به شما فرقان (قدرت تشخیص حق از باطل) را میدهیم
تا انشالله در روند تحقیق و پژوهش شامل نصرت و هدایت ویژه پرودگار شویم

من تا حالا توی این امر موفق نبودم...
و دوم این که من اطلاعاتم خیلی کمه... میدونید من حکم بچه های ترم اول دانشگاه رو دارمSad... بازم کاری از دستم برمیاد؟؟

انشالله با توکل بر خدا موفق میشید ومیشیم در قدم اول
در مرحله ی بعد هم باید بگید میخواید در چه زمینه ای کار رو شروع کنید؟
(۱/دی/۹۰ ۲۱:۴۵)soldier نوشته است: [ -> ]
(۱/دی/۹۰ ۱۸:۴۴)علی 110 نوشته است: [ -> ]مثلاً نقش مستقیم یهود در حادثه ی عاشورا از کوفه تا شام و از قبل از نهضت امام حسین تا بعد از آن
پروژه های یهود قبل از مبعث رسول اکرم
یا مهمترین ویژگیهای یهودیان در قرآن چیه
یا مصادیق تاکتیکهای پیاده سازی شده ی یهود در پروتکل ها در زندگی روزمره ی امروز ما چیه
یا رابطه ی بین آیات قرآن و پرتکل های یهود
یا رابطه ی یهود و سحر جادو از دیرباز تا امروز
یا....

من منظورم از درس و دانشگاه کمبود وقته وگرنه من خودم علاقه زیادی به تحقیق و پژوهش دارم. در مورد مهارت پژوهشی هم به یاری اول خدا و بعد بزرگان سایت خصوصا جناب عالی علی آقا ان شا الله کم کم راه میفتیم.
محور پژوهش رو هم کار ترکیبی مایل به تاریخ و پروتکل ها ترجیح میدم بطور مثال پیشنهاد اول یعنی قضیه عاشورا و... گزینه خوبیه.
ولی به قول خواهر عزیز neda خانوم منم مثل یه ترم اولیم به شدت به کمک های شما و دیگران در تمام مراحل پژوهش نیازمندم.

برای این منظور اول باید یک نرم افزار بسیار مهم رو حتماً تهیه کنید که پر است از کتابهایی مورد نیاز برای پژوهش در این زمینه
1-نرم افزار سیره معصومان کاری از مؤسسه نور- مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلام قیمت 10000 هزار تومن تخفیف دانشجویی هم داره فکر کنم- تهیه ی این نرم افزار بسیار مهم است
2- پروتکل های رهبران یهود برای تسخیر جهان انتشارات کتاب صبح
کتاب تبار انحراف انتشار ابتکار دانش
کتاب سیری در مکتب یهود
کتاب یهود درالمیزان
این مجموعه که آماده شد فردا انشالله کتاب اصلی منبع تحقیقاتی رو که در نرم افزار سیره معصومان هست رو خدمت شما معرفی میکنم!!!!!
موارد 1 و 2 تهیه اش بسیار مهم است
بعلاوه ی اینکه تاپیکهای شناسنامه یهود در قرآن!
(صفحه: 1 2 )

و

چرا پیامبر به جز فتح مکه تمام همت خود را مصروف رسیدن به قدس کردند؟

و

نقش یهود در قتل امامان

رو قبلش حتماً
حتماً باید مطالعه کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۱/دی/۹۰ ۲۱:۴۸)amin0151 نوشته است: [ -> ]سلام
ما پای عمل هم هستیم علی آقا
موضوع مورد علاقه ی خود رو اعلام بفرماید
موضوع مورد علاقه از همین موضوعاتی که در ارتباط با یهود فرمودید
مثلا در ارتباط با قضیه عاشورا یا قبل از بعثت و.....
با تشکر
من اصول عقاید شیعه رو با تردید انتخاب میکنم. چون فکر میکنم واسه یه ترم اولی، خیلی سنگینهDodgy... اگه نظر شما هم همینه، بقیه گروه ها فرقی نمیکنه... همه ی این موضوعها قشنگند... ببینید توی کدوم گروه نیاز بیشتری هست، من در خدمتم...

(۱/دی/۹۰ ۲۳:۰۰)amin0151 نوشته است: [ -> ]موضوع مورد علاقه از همین موضوعاتی که در ارتباط با یهود فرمودید
مثلا در ارتباط با قضیه عاشورا یا قبل از بعثت و.....
با تشکر

منابع رو معرف کردم در صفحه ی قبل شما هم زمانی که منابع به خصوص اولی و دومی رو آماده کردی من خدمتت عرض میکنم
(۱/دی/۹۰ ۲۳:۱۵)neda نوشته است: [ -> ]من اصول عقاید شیعه رو با تردید انتخاب میکنم. چون فکر میکنم واسه یه ترم اولی، خیلی سنگینهDodgy... اگه نظر شما هم همینه، بقیه گروه ها فرقی نمیکنه... همه ی این موضوعها قشنگند... ببینید توی کدوم گروه نیاز بیشتری هست، من در خدمتم...

تا فردا انشالله سعی میکنم تا دو یا سه منبع خوب در اختیارتون قرار بدم
سلام علی آقا.
جسارتا میشه بفرمایید چه جوری میشه در قسمت تغذیه همکاری کرد؟
[تصویر: huh.gif]

موضوع جالبیه اما آیا ب تحقیقات میدانی هم نیاز داره؟

از چه کتابی میشه کمک گرفت؟
علی آقا بنده حقیر حس میکنم خیلی ضربتی داریم پیش میریم. برای بنده حقیر مشکلی نیست اتفاقا از همین الان دنبال منابعم چون کنجکاو شدم.ولی این ضربتی بودن کار به کیفیتش ضربه نمیزنه؟ جوری نشه که اولش بدوییم بعد از دو روز خسته شیم ولش کنیم؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8
آدرس های مرجع