تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: عکسهایی که هرگز پخش نخواهند شد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آقای مدیر کل...!!!با حرفاتون موافقم الا در یک زمینه که فرمودید مردم آمریکا شدیدا گاگول هستند اولا که با توجه به وسعت وتنوع نژادی در آمریکا آرا هم باطبع متفاوته و بجای هم رایی تضارب آرا وجود داره در عین حال اندیشمندان و متفکران بزرگی در این کشور وجود دارند که خودشان بزرگترین منتقدان این سیستم زور مدارانه هسنتد هم چنان که زمزمه های آن از زبان خانواده های 65هزار قربانی بی نام نشانی که در جنگ عراق وافغانستان قربانی شده اند به گوش خواهد رسید.وان شاء الله پیش بینی امام مبنی بر در هم کوبیده شدن لیبرالیسم مثل کمونیسم بزودی محقق میگردد.
در ضمن برای هر انسان مادی پول مهمه ولی نه به قیمت جون!!!!
(۳/دی/۹۰ ۱۶:۲۷)محمد667 نوشته است: [ -> ]همه تعصب دارن
و اصلا نمیشه منطقی بحث کرد
یا حق
دوست عزیز خوبی؟ Huh

آمریکایی ها متجاوز اند ؛ هر کس که به عراق رفته یه متجاوز ه . متجاوز دیگه خوب و بد نداره ! متجاوز متجاوزه .

4 تا عکس تبلیغاتی انداختن مگه کاری داره؟ مگه آمریکا چند ده سال نیست کل دنیا رو با هالیوود گذاشته سر کار . کسی که میتونه بوجه های ملیون دلاری برای ساختن فیلم و تحریف واقعیت بذازه دیگه 4 تا عکس مجانی گرفتن براش کاری داره؟
(۴/دی/۹۰ ۱۸:۲۸)محمد667 نوشته است: [ -> ]برادر گرامی مختصر و مفید ؟ (چشم)
Heartخوشحال باش دوست من که انسانیت حتی در دل ارتش پلید امریکا هنوز ذره ای باقیست Heart
یا حق
من اگه جای عراقی ها بودم هر متجاوزی رو که می تونستم می کشتم . کاری به رنگ پوست و جنس و لبخند ش نداشتم . اینجا خاک منه اگه کسی بهش تجاوز کنه حق دفاع دارم. این رو حتی حیوانات هم می دونند.

اگه آمریکا تو عراق 1 ملیون آدم کشته یعنی 1 میلیون نظامی کشته ؟ یا 1 ملیون مردم رو کشته ؟
[تصویر: 11966232342054891.jpg]

میگن تمساح طعمه ش رو که شکار میکنه و می خوره بعد از خوردنش براش اشک می ریزه . اشک تمساح که میگن از اینجا میاد!!
سلام
ما برای چی زنده ایم ...این همه جنایت بغل گوشمون داره انجام میشه و هنوز هم نتونستیم از دنیای اسلام دفاع کنیم ...از ناموس مسلمونا دفاع کنیم ...ای خدایا ...یا مقدمات نابودی این جلادان را فراهم کن یا ظهور اقا رو فراهم کن که ریشه هر چه ظلم رو از این جهان قطع کنیم.ConfusedConfusedConfused
بنظرم باید در این تالار گفتگو رو تخته کنن که اعضاش با دیدن عکس دشمن نسبت به اون نظر میدن. بابا آمریکاییم آدمه دیگه یه جوری شده هه فکر میکنن سپاه شیطان در دو طرفه مرزهای ما در کمینه و از دهنش خون میچیکه و هرکدوم 1 گرز با خودشون دارنو 2 تا شاخ...
بابا دست وردارید وقتی از بالا به سرباز بدبخت بگن برید بکشید خوب سربازم مجبوره دیگه... مثل اینکه خودتون سربازی نرفتید تا حالتون بهم بخوره
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۰/دی/۹۰ ۱۱:۳۸)hadiboro نوشته است: [ -> ]بنظرم باید در این تالار گفتگو رو تخته کنن که اعضاش با دیدن عکس دشمن نسبت به اون نظر میدن. بابا آمریکاییم آدمه دیگه یه جوری شده هه فکر میکنن سپاه شیطان در دو طرفه مرزهای ما در کمینه و از دهنش خون میچیکه و هرکدوم 1 گرز با خودشون دارنو 2 تا شاخ...
بابا دست وردارید وقتی از بالا به سرباز بدبخت بگن برید بکشید خوب سربازم مجبوره دیگه... مثل اینکه خودتون سربازی نرفتید تا حالتون بهم بخوره

نقل قول: دیگه یه جوری شده هه فکر میکنن سپاه شیطان در دو طرفه مرزهای ما در کمینه و از دهنش خون میچیکه و هرکدوم 1 گرز با خودشون دارنو 2 تا شاخ...
سلام عزیز دل برادر Smile
شما مطمئنید که اینطور نیست؟مگه شما چشم برزخی هم دارید!؟.

نقل قول: بابا دست وردارید وقتی از بالا به سرباز بدبخت بگن برید بکشید خوب سربازم مجبوره دیگه... مثل اینکه خودتون سربازی نرفتید تا حالتون بهم بخوره
1.سربازی توی امریکا اجباری نیست.
2.این دلیل نمیشه که چون سربازه و بهش دستور دادن هر چیزی رو عمل کنه.(سربازی توی امریکا که اجباری نیست که مجبور باشن بی گناهان رو بکشن.اگرم اجباری باشه مثل اینجا نباید این کارها رو بکنن،چه دلیلی داره که این کار رو بکنن،آیا نمیدونن که کشتن بی گناهان بده؟آیا نمیتونن غیر از این راه از راه دیگره خرج زندگیشون رو در بیارن؟)
بله اینا سپاه شیطان هستن.اگر نیستن پس سپاه کی هستن؟(ما خیر و شر داریم،خوب و بد داریم،درست و غلط داریم و...(بین اینها چیز دیگری هم هست؟))
بسم الله
یه سوال کلی دارم از افرادی که به خیالشون امریکاییها در کل خوک ، سگ ، کفتار و شغالن Big Grin
خوب گوش کنید خواهش میکنم
به نظرتون هدف تمام مردم و ارتش و فرماندهان و بالادستان امریکایی ، فقط یکیست ؟؟؟؟؟؟
جوابشو با یک تخیل از خودم میدم Big Grin
اگه من یکی از مردم امریکا بودم صد در صد با ایران جنگ میکردم
پرچم ایرانو پاره میکردم و بزرگترین دشمن انسانیت تو کل دنیا رو ، ایران را معرفی میکردم
کشور ایران در دید امریکایی ها زشت ترین کشور دنیاست (نه از لحاظ طبیعت بلکه از لحاظ انسانیت)
تمام توریستان امریکایی وقتی میان ایران و مردم ایران رو میبینن ، شاخ در میارن
اگه من امریکایی بودم و حتی اگر مسلمان شیئه هم بودم ، باز به جنگ ایران میرفتم و واسه ی خودم یه جهاد میدونستم
نمیدونم چرا یه ذره منطقی به این قضیه نگاه نمیکنید (شست و شوی مغزی)Huh
بیخیال دوستان
باشه
مردم ارتش سربازان و تمام اندیشمندان و دانشمندان و فیلسوفان غربی ، فقط و فقط یه هدف دارن اون هم خونریزیست و خونخواری
فرقی نمیکنه چه از ارسطو و افلاطون گرفته تا انیشتین(مسلمان و (رحمة الله علیه) ( که تو سایت خود ایت الله بروجردی به درستی این موضوع اشاره شده است ) همه و همه پدر سوخته هستند Big Grin
واقعا متاسفم براتون (اون دوستی هم که گفتن چرا تاسف میخوری ، جواب من فقط لبخند ست و بس Big Grin)
حرف اخرم اینه : مرزهای خاکی را بردارید و اندیشه را جایگزین کنید
یا حق
(۹/دی/۹۰ ۲۳:۵۵)zahra11 نوشته است: [ -> ]آقای مدیر کل...!!!با حرفاتون موافقم الا در یک زمینه که فرمودید مردم آمریکا شدیدا گاگول هستند اولا که با توجه به وسعت وتنوع نژادی در آمریکا آرا هم باطبع متفاوته و بجای هم رایی تضارب آرا وجود داره در عین حال اندیشمندان و متفکران بزرگی در این کشور وجود دارند که خودشان بزرگترین منتقدان این سیستم زور مدارانه هسنتد هم چنان که زمزمه های آن از زبان خانواده های 65هزار قربانی بی نام نشانی که در جنگ عراق وافغانستان قربانی شده اند به گوش خواهد رسید.وان شاء الله پیش بینی امام مبنی بر در هم کوبیده شدن لیبرالیسم مثل کمونیسم بزودی محقق میگردد.
در ضمن برای هر انسان مادی پول مهمه ولی نه به قیمت جون!!!!

ای باباBlush
لطفا کامل بخونید. قصد توهین نداشتم!

نقل قول:ولی موضوع جالب برای بنده اینه که شما جوری از سرباز آمریکایی صحبت می کنید که انگار با یه بچه 7 ساله طرف هستیم!!!
یعنی این جناب سرباز نمی دونه می خواد بره عراق برای چه کاری؟؟!!
این همه کلیپ و فیلم توی اینترنتو ندیده؟؟!!
یعنی فکر کرده بعد از 10 سال هنوز قراره بره با نیرو های نظامی بجنگه؟؟!!
بنا بر این من نتیجه می گیرم ملت آمریکا ، مردمی هستند شدیدا گاگول!!!!
بله دقیقا با یه بچه ی 7 ساله طرفیم
یعنی یه سرباز امریکایی دقیقا بعد از 10 سال هنوز خیال میکنه باید بره با یه دشمن خونریز و خونخوار بجنگه
روشنفکر باشید و نگویید که ما (کسانی که هنوز ذره ای انسانیت رو در ارتش امریکا درک میکنند) ادای روشنفکران احمق رو در میاریم
کسی که احمق باشه چشماشو رو به واقعیات میبنده
نه اینکه دانسته ها رو تجذیه و تحلیل کنه و بعد بگوییم احمق
به گفته ی یک روشنفکر (به قول شما احمق) : ما باید تمام خوبیهای مردم جهانو ببینیم و در جامعه ی خودمون به کار ببریم
من به احمقی خودم افتخار میکنم
و دست اون سرباز امریکایی که بعد از کشتن 100 تا بی گناه توبه میکنه و به مردم جنگدیده گل هدیه میده و میخواد جبران کارهای زشتش رو بکنه ، میبوسم
خیلی جالبه مسلمونی که دوس داره حتما دشمن داشته باشه
دقیقا مثل فرقه ی وهابیت
سلام Big Grin
نقل قول:یعنی یه سرباز امریکایی دقیقا بعد از 10 سال هنوز خیال میکنه باید بره با یه دشمن خونریز و خونخوار بجنگه
ببخشید شما قبلا توی ارتش امریکا خدمت کردین؟.Big Grin
من نمیدونم شاید شما درست بگید.به فرض هم شما درست بگید،پس چرا بیگناهان رو میکشن؟ و...
به هر حال ممکنه ادمهای خوب هر جایی باشن ولی چیزی که مهمه اینه که کلی نگاه کنیم نه جزئی.
(۱۰/دی/۹۰ ۱۶:۵۸)محمد667 نوشته است: [ -> ]بسم الله
یه سوال کلی دارم از افرادی که به خیالشون امریکاییها در کل خوک ، سگ ، کفتار و شغالن Big Grin
خوب گوش کنید خواهش میکنم
به نظرتون هدف تمام مردم و ارتش و فرماندهان و بالادستان امریکایی ، فقط یکیست ؟؟؟؟؟؟
جوابشو با یک تخیل از خودم میدم Big Grin
اگه من یکی از مردم امریکا بودم صد در صد با ایران جنگ میکردم
پرچم ایرانو پاره میکردم و بزرگترین دشمن انسانیت تو کل دنیا رو ، ایران را معرفی میکردم
کشور ایران در دید امریکایی ها زشت ترین کشور دنیاست (نه از لحاظ طبیعت بلکه از لحاظ انسانیت)
تمام توریستان امریکایی وقتی میان ایران و مردم ایران رو میبینن ، شاخ در میارن
اگه من امریکایی بودم و حتی اگر مسلمان شیئه هم بودم ، باز به جنگ ایران میرفتم و واسه ی خودم یه جهاد میدونستم
نمیدونم چرا یه ذره منطقی به این قضیه نگاه نمیکنید (شست و شوی مغزی)Huh
بیخیال دوستان
باشه
مردم ارتش سربازان و تمام اندیشمندان و دانشمندان و فیلسوفان غربی ، فقط و فقط یه هدف دارن اون هم خونریزیست و خونخواری
فرقی نمیکنه چه از ارسطو و افلاطون گرفته تا انیشتین(مسلمان و (رحمة الله علیه) ( که تو سایت خود ایت الله بروجردی به درستی این موضوع اشاره شده است ) همه و همه پدر سوخته هستند Big Grin
واقعا متاسفم براتون (اون دوستی هم که گفتن چرا تاسف میخوری ، جواب من فقط لبخند ست و بس Big Grin)
حرف اخرم اینه : مرزهای خاکی را بردارید و اندیشه را جایگزین کنید
یا حق
اون وقت چرا؟

اگه قدرت رسانه رو کنار بگذاریم هر انسانی قدرت تفکر هم داره . درسته که از صبح تاشب آمریکا ایران رو تروریست و تهدید معرفی می کنه اما کو شاهد مثال؟ شاید چیز هایی مثل بمب گذاری و غیره رو که چند ده نفر کشته شدند رو به دروغ و باسندهای جعلی که خودشون ساخته اند بخوان به ایران بچسبونند اما...

در عوض خود ملت آمریکا باید متوجه باشند تاریخ آمریکا از لحظه شکل گیری که با هولوکاست سرخپوستان بومی همراه بوده تا به همین ا مروز پر بوده از جنایات و تجاوزات بی شمار که ملیون ها نفر انسان بیگناه رو دولت آمریکا به قتل رسونده که اسنادش هم برای همه دنیا واضح و مبرهنه. اگه بررسی و مقایسه تاریخی صورت بدهند جنایتکار ترین جنایتکاران تاریخ؛ دزد ترین دزدان تاریخ ؛ متجاوز ترین متجاوزین تاریخ ؛ به حق دولت آمریکاست. فهمیدن این که برای یه آمریکایی کاری نداره...
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع