۱۵/دی/۹۰, ۱۴:۱۴
بسم الله الرحمن الرحیم
دوست عزیز جناب miley
سلام علیکم
همانطور که عرض کردم بنده قصد این رو نداشتم که بگم حتما این اتفاق افتاده...بلکه...امکانش رو...
در هر حال....
متاسفانه فرصت بنده بسیار کم هست و روزی 30 دقیقه بیشتر نمی توانم در تالار حضور پیدا کنم که آن به کارهای نظارتی می گذرد، ان شاء الله در آینده که کمی وقت بیشتری برای مطالعه پیدا کردم، پاسخ کامل تری رو ارائه خواهم داد...
این حق رو برای پاسخ برای بنده نگاه دارید...
سید عزیز
سلام علیکم
اما کوتاه در پاسخ جنابعالی
سلام علیکم
همانطور که عرض کردم بنده قصد این رو نداشتم که بگم حتما این اتفاق افتاده...بلکه...امکانش رو...
در هر حال....
متاسفانه فرصت بنده بسیار کم هست و روزی 30 دقیقه بیشتر نمی توانم در تالار حضور پیدا کنم که آن به کارهای نظارتی می گذرد، ان شاء الله در آینده که کمی وقت بیشتری برای مطالعه پیدا کردم، پاسخ کامل تری رو ارائه خواهم داد...
این حق رو برای پاسخ برای بنده نگاه دارید...
سید عزیز
سلام علیکم
اما کوتاه در پاسخ جنابعالی
(۱۳/دی/۹۰ ۱۱:۴۸)سید ابراهیم نوشته است: [ -> ]با سلام خدمت پسر عموی گرامی ام آقا محسن ... مثالی که برای مقایسه زدید به شدت هیچ ربطی به قضیه نداشت.اما نقل کتب پیرامون این موضوع آن است که این ازدواج در جریان خروج از مکه اتفاق افتاده نه در روز عاشورا!!!فاصله مدینه با احد کم بود و اصلا مدینه شهر بود و حنظله در خانه خویش ازدواج کرد و آن هم شب که هیچ جنگی نبود...نه آنکه در صحرایی که تحت محاصره هستند و آنهم نه در شب میدانید که بسیاری گفته اند در همان ظهر عاشورا...حالا این قضیه کجا و قضیه حنظله کجا....اصلا ربطی بهم ندارد.