سلام
تولد دختر کوچولوتون رو به شما و خانواده ی محترمتون تبریک میگم
اگه بگم چقدر با شنیدن این خبر خوشحال شدم شاید باورتون نشه آخه چند روز بیشتر از آشنایی
من با شما نمی گذره ولی در همین مدت کوتاه بچه های این تالار تبدیل به برادر و خواهرای من شدن که از شادیشون
شادم میکنه و غمشون منو ناراحت می کنه

راستش رو بخواین من هم مثل شما خیلی دوست دارم دختر داشته باشم

امیدوارم خداوند دخترتون نرگس خانم رو در پناه امام زمان حفظ کنه و ایشون باعث سرافرازی
شما و خانواده ی محترمتون باشن

حالا شیرینی ما: آقا محمد صدرا برای ما مجردها هم دعا کنین تا ازدواجی داشته باشیم که باعث
عاقبت به خیری مون بشه دعا کنین کسایی که دین مون رو از ما می گیرن تو مسیر زندگیمون قرار نگیرن
یا رازق
تولد دخترتون و بهتون تبریک میگم ان شاءالله صد و بیست سالگیش .
خدا به حق محمد و آل محمد دخترتون و در رکاب آقا امام زمان قرار بده.
بسم اللّه الرَحمنِ الرَّحیم
سلام.تولد دختر کوچولوتونو بهتون تبریک می گم.امیدوارم بهترین دختر روی زمین بشه.امیدوارم جزء یکی از یارای حضرت بشه.امیدوارم خدا مهر سعادت و نیک بختی رو پیشونیش بزنه.من که از سه سالگی پدر نداشتم.نمیدونم طعم پدر داشتن چجوریه.اقا محمد دخترا خیلی بابایین.خیلی باباشونو دوست دارن.پس خیلی مراقب خودت باش که دخترت خیلی بهت احتیاج داره.بازم مبارک باشه.
پدر!
میخواستم دربارهات بنویسم؛ گفتم: یداللّهی؛ دیدم، علی است. گفتم نانآور شبانه کوچههای دلم هستی؛ دیدم علی است. خلوص تو در عشق ورزیدن را نوشتم و روح تو را از هر طرف پیمودم، به علی رسیدم.
آنگاه، دریافتم که تو، نور جدا شدهای از آفتاب علی هستی، تا از پنجره هر خانهای، هستی را گرما ببخشی ؛ و اینگونه بود که علی علیهالسلام ، نماینده خدا و نبی شد و پدر، نماینده علی علیهالسلام .
هنوز خيلي كه واسه تبريك گفتن دير نيست ، بعدا عكسشم بذارين ما ببينيم اين فرشته كوچيك رو
بسم الله الرحمن الرحیم.
به نام خدایی که بر همه چیز آگاه است و همه چیز در دنیا بر اراده او استوار است.
الحمد لله رب العالمین ---دختر گلم محیا خانوم به دنیا اومد.
رفقا خدا نعمتی که به من داد حجت قدرت بی اندازه اش رو برام تموم کرد.
از دوستان گلم اینجا تقاضا دارم برای سر به راه بودن دخترم و اینکه لحظه ای از دامن آل الله و ائمه معصومین و ولایت مولا امیرالمومنین (علیه السلام) دست بر نداره دعا کنین.
یا علی
التماس 2a
(۳۰/بهمن/۹۰ ۱۳:۰۴)hesam110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم.
به نام خدایی که بر همه چیز آگاه است و همه چیز در دنیا بر اراده او استوار است.
الحمد لله رب العالمین ---دختر گلم محیا خانوم به دنیا اومد.
رفقا خدا نعمتی که به من داد حجت قدرت بی اندازه اش رو برام تموم کرد.
از دوستان گلم اینجا تقاضا دارم برای سر به راه بودن دخترم و اینکه لحظه ای دست از دامن آل الله و ائمه معصومین و ولایت مولا امیرالمومنین (علیه السلام) دست بر نداره دعا کنین.
یا علی
التماس 2a
خدا خیر دنیا و آخرت و عافیت دین و دنیا و آخرت و سلامت و عزت و برکت رو به خودت و خانواده ات و به خصوص محیاخانوم گل عنایت کنه به برکت صلوات بر محمد و آل محمد
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تبریک ویژه برای آقا حسام
ان شاءالله که محیا خانوم درتحت توجهات حضرت ولی عصر قرار بگیرند . خدا در نسل ایشون کم ارادت و بی ارادت نسبت به مولا علی علیه السلام و فرزندانشون قرار ندهد . و همچنین خدا ایشون رو مصون بدارد از فتنه های آخر الزمان .
آمین
تقدیم به محیا خانوم
خوش اومدی
مبارک باشد ان شا الله
صد تا صلوات همراه با عجل فرجهم کادوی تولد بنده به محیا جان .
یا علی (علیه السلام)
سلام و تبریک به مناسبت تولد محیا خانم.
ان شاءالله در پناه خدا و زیر سایه پدر و مادر و در رکاب امام زمانش باشه و عاقبت به خیر بشه .
به قول دوستمون آدم ذوق میکنه وقتی میبینه بچه های تالار مورد لطف خدا قرار میگیرن و خدا بهشون یه دختر خوشگل میده.
از طرف من به مامانشم تبریک بگید .
منم مثل آقا وحید هم به دختر شما و هم به دختر محمد آقا صد تا صلوات کادو میدم .