نزدیک ترین لحظه به طلوع خورشید تاریک ترین لحظه ست. شاید ما توی تاریک ترین لحظه ایستادیم! پس باید یه حرکتی بکنیم. فقط با دعا کردن خورشید طلوع نمیکنه! باید اول خودمون طلوع کنیم. باید ازاین تاریکی عبور کنیم. من از ایستادن خسته شدم. یک نفر منتظر تا من ظهور کنم. به امید طلوع
(۷/دی/۹۰ ۲۳:۱۸)farhad_j90 نوشته است: [ -> ]سرزمین میانه(به وضوح نقشه جنوب ایران وشامل خلیج پارس) اخرین سرزمین انسان معرفی میشه و تقریبا تمام وقایع اونجا رخ میده.
من چند تا فقط بگو چند تا عکس از سرزمین میانه بیارم
آخه چی داری می گی تو من کل نقشه ی ارباب حلقه ها رو حفظم حالا می خوای بگین سرزمین میانه شبیه خلیج فارسه
؟؟؟؟؟

(۷/دی/۹۰ ۲۳:۱۸)farhad_j90 نوشته است: [ -> ]در حالیکه سائرون بر تمام دنیا بجز سرزمین انسان و مردمانش تسلط پیدا کرده کما اینکه الان میبینیم که چطور شر وشیطان بر دنیا تسلط پیدا کرده .
به خدا قسم تو فیلم هم نشون می ده که انسان ها متحدان سائرون هستند مثال : دزدان دریایی - اون مردمی که با فیل هستند - اون اشدارن و چهرشون معلوم نیست و ... باز هم بگم
(۷/دی/۹۰ ۲۳:۱۸)farhad_j90 نوشته است: [ -> ]تو این فیلم میبینیم که گاندور سفید در نبر نهایی حضور یافته با لشکریان اندک (همجون مهدی موعود{عج})در یرایر سپاه عظیم سائرون قرا میگیرد و نابودش میکند.
اگر دقت می کردی تو فیلم شهر میناس تریت اگه اراگورن و اون روح ها نمی اومدند داشت سقوط می کرد از اون طرف هم در جلوی دروازه های موردور لشکر آراگورن داشت شکست می خورد تا این که فردو حلقه رو تو کوه نابودی انداخت و این جوری شد که شر از بین رفت
(۷/دی/۹۰ ۲۳:۱۸)farhad_j90 نوشته است: [ -> ]خوب شیطان(ودجال)میخوان دنیا رو بگیرن در این راه تا الان تقرییا تمام دنیا بجز ایران( سرزمین میانه )و شا ید چند تا کشور
دیگه عامه اونها رو تابع خودش کرده.
خودشونم که خوب میدونن که اونها دارن دنیا رو میگیرن پس چرا باید خودشونو به عنوان ضعیف قصه جلوه بدن؟؟؟
الان نمیشه انکار کرد که اونها ما رو (ایران)محاصره کردن همونطور که در فیلم میانه ای ها محاصره شدن.
از حرف هایی که گفتید من این جوری استنباط کردم که مردم سرزمین میانه ایرانی ها هستند و موردور هم ایالات متحده و دشمنان ما در اخر فیلم هم موردور سقوط می کنه و ما ایرانی ها پیروز می شیم درسته ؟؟؟
حالا مشکل این کجا بود ؟؟؟
در ضمن پیرامون این که دجال کل جهان رو گرفته منظورتون تو فیلم همون سائرون که همه ی دنیا رو گرفته و فقط سرزمین میانه مونده ؟؟
دوست گرامی دنیای ارباب حلقه ها از دو تا جزیره ی بزرگ تشکلی شده : 1- والینور که اصلا بی خیالش بشو و 2- سرزمین میانه که شامل روهان - گاندور - شایر - میناس مورگول و ... است به کل این ها می گن سرزمین میانه و سائرون تنها در قلم روی خودش یعنی میناس مورگوله البته به جزئیات وقایع نمی پردازم
(۷/دی/۹۰ ۲۳:۱۸)farhad_j90 نوشته است: [ -> ]دلایل خیلی بیشتری هست برای اثبات این قضیه که من حوصله بیانشو ندارم بیشتر به وقایع فیلم و مقایسه اونها با حقایق و روایات توجه کن خودت همه چیزو راحت تر میفهمی.
دوست عزیز این نقد هایی رو که می کنید یا واسه استاد رائفی پوره یا واسه استاد عباسی
بنده الان بیش از 59 بار که ارباب حلقه ها رو دیدم و جدایی از اون کتاب های سرزمین میانه رو هم بیش از 19 بار تموم کردم
شما هر کجای فیلم دست بزاری من واسش دلیل دارم

سلام . از این برج پلان هم پیدا کردید ؟
بسم الله الرحمن الرحیم
آیا برج ساعت ستون سومی معبد نیست؟
که بخواهند خراب کنند یک تک ستون بزرگ!!
![[تصویر: masonictracingboard.jpg]](http://www.irishoriginsofcivilization.com/miscimages/masonictracingboard.jpg)
به علامات جغرافیای(W-E-N-S ) که در کنار کادر نوشته اند دقت کنید چرا به جای شمال دز بالا شرق را نوشتند چرا اینگونه ؟!!!
از این تصویر من این را فهمیدم که ستون سومی باید در مشرق باشد همانگونه که دو ستون اولی در مغرب بود.
این را تحقیق نکردم و نمی دانم چگونه آن را بررسی کنم و آن این است که شاید اگر از میان تمام دو برج های ستون مانند دنیا خطی راست عبور دهیم همگی یکدیگر را در نقطه ی خاصی قطع کنند ...؟!!
به نظر شما روز و ساعت افتتاح این برج عجیب و مشکوک نیست
توی اینتزنت داشتم می گشتم که با این عکس روبرو شدم
![[تصویر: mordor-and-mecca-royal-clock-hotel-tower.jpg]](http://carbonatoms.files.wordpress.com/2010/08/mordor-and-mecca-royal-clock-hotel-tower.jpg)
توی فیلم ارباب حلقه ها دیدید که چه بلایی به سر برج آمد؟
باتشکر
آیدین
دوستان تاریخ افتتاح این برج جاب نیست؟
21 دسامبر 2011
و میگن 21 دسامبر 2012 قراره یه حادثه بزرگ اتفاق بیفته.
سلام به عزیزان
من یه نظر تخیلی دارم اونم اینکه اگه هدف از ساخت این ساختمان تخریبش باشه چی؟یعنی ساختمون ساختن تا به یه بهونی ای اون رو رو کعبه خراب کنند بعد بگن کاره تروریستی بوده یا عوامل طبیعی بوده یا هر سناریویی دیگه!اگه هدفشون تخریب کعبه باشه چی؟شیطان الناس کارشون رو حساب پیش می برند!
دهن این ابلیسیان سرویس! اگه هتل 7ستاره باشه که طبق قانون باید مشروب و سایر موارد هم درون هتل برای مهمانان مهیا باشه- پس از این به بعد به زوار حسابی خوش میگذره!!

دل میگه یک ابیلیکس 600 متری بسازیم و بعد بزنیم ناکارش کنیم!!