تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: رادیو فردا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
با سلام به همگی
راستش نمی دونم تاپیک رو درست زده باشم یا نه اگه اشتبه بود شرمنده HeartHeart

از این حرف ها گذشته می خوام در مورد رادیو فردا صحبت کنم اما اولش به مطلب زیر توجه کنید :

رادیو فردا یک ایستگاه رادیویی فارسی‌زبان است که به هزینه کنگره آمریکااداره می‌شود. این رادیو زیرمجموعهٔ رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی است که مرکز آن در پراگ، پایتخت جمهوری چک قرار دارد.

«رادیوفردا» در سال 2003 میلادی با مضمون خبرها و گزارش‌هایی از رویدادهای سیاسی، فرهنگی، ورزشی، اقتصادی و اجتماعی ایران و جهان را در کنار مجموعه‌ای برگزیده از موسیقی ایرانی و غربی، هفت روز هفته، در تمام ساعات شبانه روز، به روی امواج کوتاه و متوسط و هم‌چنین ماهواره، اینترنت و بر روی تلفن‌های همراه افتتاح شد

نا گفته نماد پیش از افتتاح این رادیو ، برنامه‌های رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی به زبان فارسی از سال ۱۹۹۸ پخش خود را آغاز کرد که مدیریت آن با استیو فیربنکس بود. رادیو آزادی به مدت پنج سال، هفت روز هفته، در ابتدا روزی نیم ساعت خبر و گزارش همراه با یک آهنگ پخش می‌کرد که بعدها این زمان به سه ساعت افزایش یافت و در سه ساعت بعدی گزارش‌ها بازپخش می‌شدند. در سال ۲۰۰۱، شورای اطلاع‌رسانی آمریکا تصمیم گرفت که رادیویی ۲۴ ساعته به زبان فارسی راه‌اندازی کند که بخش عمده‌ای از زمان آن به پخش آهنگ‌های فارسی و غربی اختصاص داشت.

از برنامه های این رادیو می توان به لیست زیر اشاره کرد :
مجله اقتصادی / نگاه تازه / جنگ فرهنگی / دیدگاه‌ها / صدای دیگر / گفت و گو / صدای شما / رادیو پس‌فردا

فکر کنم همین اطلاعات کافی باشه

اما سوال من چقدر به حرف های رادیو فردا اعتماد دارید ؟؟

راستش من رادیو فردا گوش می کنم و در بیشتر اوغات اینققدر کفرم در میاد که اعصاب ادم خورد می شه AngryAngryAngry
سر تسخیر سفارت بریتانی رسمی تو برنامه ی رادیو پس فردا ایرانی ها رو وحشی می خوند راحت تر بود AngryAngry

از این ها گذشته خیلی تناقض تو حرف هاشون هست برای مثال زمانی که ایالات متحده می گفت ما هواپیمای جاسوسی به ایران نفرستادیم این رادیو فردا خیلی می گفت که ایران از خودش این حرف ها رو در میاره با هزار تا دلیل و مدرک اما همین که ایالات متحده به این کار اعتراف کرد رادیو فردا هم ایران رو یه تهدید دونت واسه جهان HuhHuhHuh

از طرفی خیلی از مردم به حرف های رادیو فردا توجه می کنند که به نظرم این یه مشکل بزرگه ؟؟ و باید برای اون اطلاع رسانی بشه ؟؟؟

مصاحبه کننده گان با رادیو فردا هم اگه واقعا تو ایران باشند واقعا باید خوشون رو بکشن چون هر چی تو دهنشون در میاد به ایران می گن AngryAngry

خلاصه این که نظرتون در مورد رادیو فردا چه ؟؟؟
نقل قول:خلاصه این که نظرتون در مورد رادیو فردا چه ؟؟؟
از روی زیادشونه که هنوز دارن کار می کنن.
آخه دیگه کی رادیو گوش می ده؟Huh
خوب رسانه های موافق و مخالف همیشه هستندو بهتره خودتون رو درگیر این چیزا نکنید.
البته خضعبلات زیاد میگن ولی آهنگاش قشنگه میمون بازیم خوب در میارن
من که قبلا طرفدار پروپاقرص این برنامه بودم. همیشه به رادیوش گوش میدادم ، حتی لینک ثابت اینترنتیش هم گرفته بودم.

اهنگ های خیلی جدیدی و قشنگی میذاره ولی حرفاش 90% اشتباهه و حتما سازماندهی شدست.

مدت هاست که دیگه بهش گوش نمیدم. چون واقعا اونایی که اطلاع ندارن چه خبره ، خیلی راحت با این حرف هایی که میزنه از راه بدر میشدن.
اول خطاب به shafagh_mah
منظورت از این که کیه رادیو گوش می ده ؟؟ این رو کلی گفتی یا در مورد رایو فردا گفتی ؟؟

جناب hadiboro خطاب به شما چه طور اون ها پا پیچ ما می شن اما ما خودمون رو در گیر مسائلش نکنیم ؟؟؟

و صد البته این مار خوش خط و خال که قشنگیش در اون آهنگ های روزشه به نظرم حدود 50 % افکار مردم رو دست خودش گرفته
ببینید اینیکه میگم واقعیته. رادیو فردا بدرد میخوره چرا که نخوره؟؟؟
نیست که اخبار ساعت 2 همش راسته راسته. مطمدن باشید اخبار ساعت 2 هم خیلی چیزارو نمیگه. مثلا چرا بعد از گذشت 6 ماه نا آرامی در سوریه نه شبکه خبر نه اخبار ساعت2 هیچکدو صداشون در نیومد تا حداقل مردمو آگاه کننو بگن که این خراب کاریها در سوریه پشت چه کسی قرار داره . اما در همین حین رادیو فردا نا آرامی هارو گزارش میکردو حتی سخنان وزیر امور خارجه سوریه رو که گفته بود ناآرامیها بدست افراد خارجیه پخش میکرد. خوب تو این مدت که اخبار ما حتی خبری از سوریه پخش نکرد میدونید چقدر از مردم کشورمون به سیاستهای کشورمون شک کردن ( بیایید بدون تعصب بحث کنیم ). خیلیهارو سراغ دارم سر همین موضوع گفتند که حاضریم 24 ساعته ماهواره نگاه کنیم اما تلوزیون ایران نگاه نکنیم که حتی خبری از سوریه نمیده بیرون چون مردم فکر میکردن که اخبار ما همش دروغه.
کلا هر وقت خواستید از اخبار خوب کشور آگاه بشید بشینید و اخبار ساعت 2 رو ببنیید و اگه به دنبال اختلافات در کشور و اخبار بدش هستید رادیو فردا گوش کنید. نه بخاطر اینکه رادیو فردا باحاله بلکه بخاطر اینکه اینطوری میتونید سطح آگاهی خودتونو بالا ببرید.
در ضمن دیگه مردم دنبال اخبار سیاسی نیستن چون دیگه تنشها در منطقه و سطح جهان واسه اکثر مردم عادی شده و میگن بزار هرکاری میخوان بکنن
آقای گریفن میشه بگید اگه بخوایید پا پیچه این مسائل بشیم چیکار باید بکنیم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
به نظرم تنها کار که میشه کرد تقویت رسانه ملیه که اونم به کندی لاک پشت پیش میره.
(۸/دی/۹۰ ۱۱:۵۹)hadiboro نوشته است: [ -> ]ببینید اینیکه میگم واقعیته. رادیو فردا بدرد میخوره چرا که نخوره؟؟؟
کسی نگفت به درد نمی خوره خیلی هم بدرد می خوره یکیش این که می شینم و کلی بهش می خندیم Big GrinBig Grin

(۸/دی/۹۰ ۱۱:۵۹)hadiboro نوشته است: [ -> ]نیست که اخبار ساعت 2 همش راسته راسته. مطمدن باشید اخبار ساعت 2 هم خیلی چیزارو نمیگه.

100% مطمئن باش همین جوری
چیز هایی هستند که به نظر من مردم عوام نباید بدونند
در ضمن این که جوانان هی دارن این ور می شینن می گن ایران سانسور می کنه یا ال می کنه و یا بل می کنه آیا بدردشون می خوره ؟؟؟
خیلی ها رو دیدم این حرف ها رو زدن اما زمانی که بحث واقعا جدی می شه یهو شونه خالی می کنند و به قولی می گن " سیاست پدر مارد نداره !!!! " یا این که ما رو چه به این کار ها بزار خودشون هر کاری دلشون می خواد انجام بدن HuhHuh

(۸/دی/۹۰ ۱۱:۵۹)hadiboro نوشته است: [ -> ]مثلا چرا بعد از گذشت 6 ماه نا آرامی در سوریه نه شبکه خبر نه اخبار ساعت2 هیچکدو صداشون در نیومد تا حداقل مردمو آگاه کننو بگن که این خراب کاریها در سوریه پشت چه کسی قرار داره .

آیا واقعا برای شما مهم که در سوریه چه اتفاقاتی می افته ؟؟؟
الان می گید ایران سانسور خبری می کنه فردا روز که همچه رو ایران گفت می گید این دولت ایران هم بی کاره ها به ما چه که تو سوریه چه خبره ؟؟؟
حالا کدومش رو عملی کنیم این که خبر رو نقل کنیم تا شما بگید به ما چه ؟؟ یا این که خبر رو پخش نکنیم تا شما بگید چرا سانسور می کنید ؟؟؟

(۸/دی/۹۰ ۱۱:۵۹)hadiboro نوشته است: [ -> ]ما در همین حین رادیو فردا نا آرامی هارو گزارش می کرد و حتی سخنان وزیر امور خارجه سوریه رو که گفته بود ناآرامیها بدست افراد خارجیه پخش میکرد. .
من از شما سوال می کنم ایا خارج = با کشور ایران است ؟؟

(۸/دی/۹۰ ۱۱:۵۹)hadiboro نوشته است: [ -> ]خیلیهارو سراغ دارم سر همین موضوع گفتند که حاضریم 24 ساعته ماهواره نگاه کنیم.اما تلوزیون ایران نگاه نکنیم.

آره من هم دیدم ؟؟؟
راست می گن بندههای خدا 24 ساعت بشینن پای فارسی وان و جی ام تی وی و ... و فیلم های عشق ممنوع و ایزل رو نگاه کنند بعدش هم اخبار های .... گوش کنند فردا هم هزار تا مد راه بندازند بعدش هم بگن دولت اسلامی نیست که ؟؟
هنوز نتونسته جلوی این مد ها رو بگیره ؟؟؟ HuhHuh

از بقیه حرف هاتون فاکتور می گیرم Heart

پ.ن:

(۸/دی/۹۰ ۱۱:۵۹)hadiboro نوشته است: [ -> ]آقای گریفن میشه بگید اگه بخوایید پا پیچه این مسائل بشیم چیکار باید بکنیم؟
خیلی راه ها هستش خیلی راه فقط بیاد پیداشون کنید !!!
بسم الله الرحمن الرحیم
ببخشید رادیو جوان رو میارم تو رادیو فردا ولی چاره ای ندارم معذرت می خوام چون بخوام یک صفحه بسازم طول میکشه و ارزش هم نداره
دو عضو یک گروه شیطان پرستی ، یک دختر جوان را خوردند!!
دو عضو یک گروه شیطان‌پرست در روسیه دختر نوجوان را به بهانه گرسنگی و تشنگی بسیار زیاد خوردند.
رسانه‌های دولتی روسیه به نقل از دادگاه عالی این کشور اعلام کردند: ماکسیم گلو واتسکیخ و یوری موژنف که هر دو 20 ساله‌اند، به اتهام کشتن، مثله کردن و خوردن یک دختر نوجوان به نام کارینا باردوچیان- 16 ساله- از سوی پلیس دستگیر شده‌اند.
کاترینا زینوویا- دوست قربانی- به خبرگزاری ریانووستی گفت: ما در میهمانی این دو پسر جوان شرکت کرده بودیم. در آن مهمانی «ماکسیم» از «کارینا» خواستگاری کرد،‌ اما نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که همان شب صدایی از حمام خانه به گوش رسید و من که برای بررسی موضوع به طبقه بالا رفته بودم، متوجه موضوع غیر‌عادی نشدم اما روز بعد دو پسر جوان یک غذای گوشتی همراه با سیب زمینی سرخ کرده به من دادند که آن وقت متوجه نشدم غذا با گوشت‌ بدن دوستم «کارینا» تهیه شده است.
دو جنایتکار خون‌آشام پس از دستگیری به قاضی گفتند: بخشی از جسد قربانی را در باغچه حیاط خانه دفن کرده‌اند.
سرگئی استرلین- بازرس ویژه پرونده- نیز گفته به احتمال زیاد دو پسر جوان که از اعضای یک گروه شیطان‌پرست هستند، به حبس ابد محکوم می‌شوند.

باتشکر
آیدین
به نظر من به هیچ کدوم از رسانه ها اعتمادی نیست، حالا چه رادیو فردا باشه چه اخبار ایران. هر وقت اتفاقی می افته قبل از اینکه بخوای بهشون گوش بدی می دونی قراره چی بگن. مصاحبه می کنند با مردم، بعد که پخش می کنند می بینی تمام گفته ها موافق نظر خودشونه. خب مگه کسی مخالف حرف نزده؟ به نظر من اصلا هیچ کدومو گوش ندیم بهتره.
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع