تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پینک فلوید
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
میخواستم بدونم پینک فلوید چه جور گروهیه؟

[تصویر: Pinkfloyd_50.jpg]

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%DB%8...B%8C%D8%AF
تا جایی که اطلاعات من به من اجازه میدهد،گروه خوبیست...

البته فکر نکنم از طرف برادران و خواهران بیداری اندیشه ای تایید شود...
(۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۴)anti نوشته است: [ -> ]تا جایی که اطلاعات من به من اجازه میدهد،گروه خوبیست...

برادران و خواهران بیداری اندیشه، خداوند، دین و فرهنگ را هم تایید نمیکنند...
قبل از توهین به یه سری آدم برو بگرد اولا یکم تحقیق کن در مورد این گروه اطلاعات پیدا کنی ثانیا چند تا دلیل بیار که چرا خواهران و برادران بیداری اندیشه باید این گروه رو تایید کنند؟
(۸/دی/۹۰ ۱۹:۳۴)Free Hugs نوشته است: [ -> ]
(۸/دی/۹۰ ۱۴:۳۴)anti نوشته است: [ -> ]تا جایی که اطلاعات من به من اجازه میدهد،گروه خوبیست...

برادران و خواهران بیداری اندیشه، خداوند، دین و فرهنگ را هم تایید نمیکنند...
1- اگر فکر می کنید برادران و خواهران بیداری اندیشه این طوری هستند واسه چی نظرشون رو می خواید
2- وقتی جایی عضو میشید که قوانینی داره بهش احترام بگذارید و به دیگران توهین نکنید. این یکی از بدیهی ترین اصولی که در طول تاریخ همه انسان ها بهش اعتقاد داشته اند . احترام به قانون و دیگران .... تازه واردید و بهتون خوش آمد می گوییم ولی اگر تکرار کنید بنا بر قوانین با شما برخورد خواهد شد
بدرود
اگر توهین بود، عذر میخواهم. قصدم توهین نبود. نظرتان را بفرمایید.
(۸/دی/۹۰ ۱۹:۴۸)soldier نوشته است: [ -> ]قبل از توهین به یه سری آدم برو بگرد اولا یکم تحقیق کن در مورد این گروه اطلاعات پیدا کنی ثانیا چند تا دلیل بیار که چرا خواهران و برادران بیداری اندیشه باید این گروه رو تایید کنند؟

محتواي تاپيك هاي ديگه كاملا نشان دهنده مسايل جاري در اين فروم هست....
ايشون هم احتمالا با مطالعه تاپيك هاي ديگه به اين نتيجه رسيدند،
من هم اين حرف را به اين خاطر نزدم كه به قولي وكيل مدافع ايشان باشم، بلكه به اين خاطر اين را گفتم كه بدونيم داريم به كجا مي رويم، و عكس العمل ها و بازتاب هاي ديگران به اين فروم و بيداري انديشه چه جوري شده
سلام دوست من جناب amin7!

خود بنده هم انتقاداتی نسبت به تالار دارم و شما مطمئن باشید که هر کسی نظر شخصی خودش رو داره و مدیران هم بعضا اختلاف نظر با همدیگه دارن و اینطور نیست که همه چی مورد رضایت اونها باشه!!!

اما یه مقدار از بالا به قضیه نگاه کنید :

فرض کنید شما خودتون مدیر این بخش باشید. وقتی یه کسی میاد یه تاپیک با تحلیل ضعیف میزنه چی کارش می کنید؟؟

دو تا حالت که بیشتر نداره :

1.یا باید مطلبش رو حذف کنید. که در این صورت ممکنه اون شخص یه بچه ای بوده باشه که تازه به این راه اومده و ناراحت بشه و تا ابد تاثیرات بدی روش داشته باشه!

2.یا این باید بذارید مطلبش باشه و تشویقش کنید تا کم کم بتونه راه درست رو پیدا کنه و یک level خودش رو توی دشمن شناسی بالا بکشه!

شما نباید انتظار داشته باشید که مدیران دسترسی به قلب و ذهن کاربرا رو داشته باشن!!! حتی پیامبران با اون جایگاه رفیع هم نمی تونستن همه رو به سمت خودشون بکشن!!! چون بعضی از آدم ها اصولا گوش خودشون رو می بندن و تا ابد قصد ندارن اندکی راجع به حرف های دیگران فکر کنن!!!

کمی واقع بین باشید و انصاف رو رعایت کنید. مدیران هم هزار و یک گرفتاری در دنیای واقعی دارن و به سختی می تونن با این همه فشار قضاوت کنن!! حالا دیگه کار کردن روی کاربرا و جهت دهی سلیقه ی مخاطب که سر جای خودش!

یا علی
منظور من این بود که آیا این گروه که من مدت هاست شب و روز به آهنگ هاشون گوش میدم و طرفدارشونم آیا چرت و پرت توی ذهن بچه های مردم نمیکنن؟
ممنون
دوست عزیز متر و ملاک تشخیص خوب و بد موسیقی مشخص است و به وفور می تونید توی این تالار مورادش رو پیدا کنید و یا توی اینترنت سرچ کنید تا متوجه بشید!!! اما این که اینجا کسی بیاد به شما بگه یه گروهی خوب است یا بد غیر ممکنه چون تشخیصش با خود شماست!!!

اما اگر بحث تحلیل استراتژیک است که حقیر کمی اطلاعات خام و زیاد پردازش نشده دارم که ممکنه هم ناردست باشه ولی در اولین فرصت راجع به این موضوع تحقیق می کنم و انشاالله با مدرک بیشتری صحبت می کنیم!!!

عصر پست مدرن رو با دو سبک موسیقی می شناسن :

1.راک

2.رپ

بزرگترین و معروفترین گروه پست مدرنی هم همین گروه پینک فلوید بودن! خود بنده هم در دوران نه چندان قدیم ارادتی به برخی از آهنگ های این گروه از جمله division bell داشتم و ......

یکی از ویژگی های اصلی دوره ی پست مدرن شکستن عادت های قبلی و ساختار شکنیه!!! که این گروه بیشتر توی آهنگ سازی این کار رو انجام دادن و زمان خودشون سرآمد شدن و ........

از نظر محتوایی هم به همین مضمون نیل دارن که البته باید بررسی بیشتری صورت بگیره تا دقیقا بشه فهمید!!

امیدوارم این سرنخ هایی که دادم مفید بوده باشن و فعلا بیشتر از این نمی تونم بگم!!

یا علی
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع