تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تحلیل انیمیشن ضد توحیدی "نیمه ابری ( Partly Cloudy )"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
بحث اینه که غلط تایپی اشکال علمی نیست

حرف دیگری در این مورد ندارم

شما بجای تکفیر صحبت های ایشون مقابلش رو با مصداق بگید نه با تمسخر
(۸/فروردین/۹۴ ۲۳:۲۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بحث اینه که غلط تایپی اشکال علمی نیست

حرف دیگری در این مورد ندارم

شما بجای تکفیر صحبت های ایشون مقابلش رو با مصداق بگید نه با تمسخر

تجربه نشون داده، بحث من و شما راه به جایی نمیبره Wink ؛

فقط جهت اطلاع بگم که اول، من تمسخر نکردم . چرا انقدر اصرار دارید منو به تمسخر متهم کنید؟!

دوم، مثال میزنم از اشتباه تایپی، اشتباه املایی :

اشتباه تایپی : اضلاح ظلب (نزدیکی حرف مورد بحث به حرف صحیح)

اشتباه املایی : اسلاح تلب

ولی اینکه دوستمون حرف y رو p بخونن، معنیش اینه که هیچ آشنایی با این کمپانی بزرگ و با سابقه ندارن . سؤالاین نیست که چرا ندارن ! بنده ایشون رو زیر سؤال نبردم . سؤال اینه که چرا با این وجود در مقام تحلیل قرار میگیرن؟!

اصن این دوستمون رو چشم ما جا داره . کسی توهین و تمسخر نکرده . ایراد بیشتر به دوستانی وارده که میدونن و تذکر نمیدن ! این قضیه سر دراز دارد . ما ایرانیا کلا عادت کردیم توی همه چی متخصص امر باشیم . عادت کردیم خودمون رو دانای کل بدونیم .

دوستمون اگه پست منو میخونه، احترامات منو بپذیره . من حرفمو رک میزنم؛ شمام بی رحمت انقدر راحت دیگران و به تمسخر متهم نکن ...
من لزومی به ادامه بحث نمیبینم، نتیجه گیری با دوستان .Heart
سلام ..
من فیلم زیاد میبینم و نظر شخصی خودمو اعلام میکنم ..
ببینید ، من فیلم را میبینم و بعضی مواقع از ذهن و حتی مشغولیات و نگاه سازنده لذت میبرم
نمیرم انقد با وسواس و با ذره بین نگاه کنم که یه چیز از توش در بیاد ...
انقد همه چی رو به همه چی وصل نکنیم ...
دوست عزیز دل ..
1. اون ابری که بچه را آفرید ، یک چشم نداره .. 5 ثانیه عقب تر از عکسی ( دقیقه1و 14 ثانیه )که گذاشتید ، هر دو چشم را میبینید
http://www.aparat.com/v/cm3w7
2. بعدش اون ابره ، حیوان شرور نمی افرینه ... جوجه تیغی مگه شروره !!!

یه سوال ، واقعا فیلم رو میبینید برای دیدن یا از توش یه چیز در بیاد ؟!
دقت در هر چیزی خوب و چالب و منطقیه ولی نه فیلم هایی که ارزش وقت گذاشتن رو نداره ..
ببین اگه مثال بزنم " وکیل مدافع شیطان " یا " ماتریکس " باشه ، اره .. برید تحقیق

مثال دیگه اش ، آقای رائفی پور میگفت در باره جدایی نادر و سیمین ، جایی که پدر پشت در تو حمام هست ، اینو ربط داد به قضیه حضرت زهرا (سلام الله علیها) ... هنوز ام که هنوزه ، به نظرم حرفش جور در نمیاد ، با اینکه از جدایی خوشم نیومد ...
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع