تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گروه دوستی، با عنوان "برای حق"
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
به نام حضرت حق

از ایجاد همچین تاپیک خوبی ممنون

خوشحال میشم بتونم عضو کوچیکی از این گروه عالی باشم.
و اگه ممکن باشه ساعتشو تغییر بدین خیلی خیلی ممنون میشم.

حلول ماه مبارک رمضان رو هم به تموم دوستان و مسلمانان تبریک عرض میکنم.

به امید قبولی طاعات و عبادات همه ی روزه داران
سلام و امیدوارم در این راهی که گام برمیدارید موفق باشید من را هم بپذیرید
سلام
کار سختیه ...:s
ولی به امید حق و یاری مولی ...Blush
یادم رفت .. یــــــــــــــــــــــــاعلی ...Blush
دوستان منم هستم.راستیتش این ترک گناه رو هم شروع کردم یعنی از اول ماه رمضان تا الان خدارو شکر خودم اصلاح کردم یعنی تو ترکمWink
از همتون میخوام که در حق هم دیگه دعا کنن و در اخر برای بنده حقیر دعا کنید دوستان ترک گناه واقعا سخته مارو محروم نکنید.
الهی به حق محمدوعلی و فاطمه و الحسن والحسین والائمه معصومین من زریه الحسن یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله یا الله اغفر ذنوبنا وستور عیوبان وثبت لی قلوبا علی دینک الهی فرج اقایمان حجه ابن الحسن را برسان توفیق بندگی ودوری از گناه را به ما بده.گذشتگانمان را مورد رحمت قرار بده. خدا انچه خواستم و انچه که نخواستم را به همه ما اعطا بفرما.
در اخر خدایا به حق 14نور پاک هرچی که این دوستانم میخوان بهشون بده.Smile
خد منو یادت نره منم هستمWink
سلام به همه دوستان

متاسفانه تازه اینجا رو دیدم Sad

ولی خیلی خیلی ممنونم ، واقعا عالی بود Blush
امیدوارم منم بتونم این قوانین رو اجرا کنم
سلام . . .

امروز بعد از مدت ها داشتم دوباره به این تاپیک و نکات ارزشمند و حکیمانه اش نگاه می کردم . . . . !

چه دقت و ریزبینی ای! و چقدر قشنگ و زیباست جملاتی که دوست عزیزمان در پست اول گوشزد کرده اند . . . !

با خودم فکر می کردم که چقدر از اهدافی که ابتدا برای خودم در نظر گرفته بودم دور شده ام . . . !

ای کاش که هر روز که وارد تالار می شدم این نکات را یک بار مرور می کردم و بعدا پست می زدم . . . !

ای کاش که اصلا این نکات را جایی در جلوی چشمم قرار دهم تا هر روز مرورشان کنم . . . !

ای کاش که آویزه ی گوشم باشند در همه ی لحظات زندگی . . . !

ای کاش که هدفم در همیشه و در همه جا رضای خدا باشد . . . !

ای کاش . . .
بسم الله النور
سلام علیکم
آقا قبول نیست ، من تازه این تاپیک رو دیدم . وقتی میگم تاپیکهای خوب محجورن نگین نه .Sad
حالا که اینطوریه واسه اینکه به همه موارد مذکور عمل کنیم ،قبل ورود به تالار وضو بگیریم . مگه نه اینکه واسه عبادت وضو میگیریم . با عمل به این موارد ما داریم عبادت میکنیم . درست میگم؟؟
اصلا سردر تالار بنویسیم:

این تالار ،محل تردد بندگان خوب خدا و ملائکه است . با وضو وارد شوید.

موفق باشید و خدایی .
سلام
دوستان خدارو شکر این قضیه ترک گناهمون هنوز ادامه داره دو هفته اولش بسیار بسیار سخت بود اما هرچی میگزره راحتر میشه.دوستان دعا کنید همینجوری پیش بره
یا حق
من که خیلی عقب افتادم.

دوستان دعام کنید...
سلام خدمت همه دوستان

من هم اگه خدا بخواد دوست دارم باشم تو اين گروه

انشاءالله
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع