تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بخش جدید رشته تحصیلی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۳۰/مهر/۹۲ ۲۰:۳۸)zohre150 نوشته است: [ -> ]سلام
من سال سوم انسانیم
این فلسفه خیلی زبانش پرتکلف و کلا مطلب
پیچیده اس....من و دوستام سر کلاس درسو میفهمیم ولی توی خونه که میخونیم بازم میفهمیم ولی دبیرمون میگه چون امسال نهایی هستین باید عین خود متن کتاب رو برام بنویسین و با این حال که مفهوم درسو میفهمیم ولی متنشو یادمون میره و چندبار هم که دوره میکنیم باز همون آشو همون کاسه و دوباره متنو یادمون میره...چطوری بخونیم تا یادمون نره؟؟
پس نشون میده که نمیفهمید و خودتون فک میکنید که میفهمیدوالا استاد محترم نمیگفت که حتما باید متن کتاب رو بنویسید!
البته با عرض پوزش
عموما کسایی که فلسفه میخونن مثل خود من فک میکنیم که میفهمیم ولی در واقع فقط ملا صدرا بود که فهمیدSad
(۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۰۷)OSZ نوشته است: [ -> ]پس نشون میده که نمیفهمید و خودتون فک میکنید که میفهمیدوالا استاد محترم نمیگفت که حتما باید متن کتاب رو بنویسید!
البته با عرض پوزش
عموما کسایی که فلسفه میخونن مثل خود من فک میکنیم که میفهمیم ولی در واقع فقط ملا صدرا بود که فهمیدSad
نه اتفاقا میفهمم ولی وقتی بخوام درسشو جواب بدم و میخوام حرفای خود دبیرمو بگم قبول نمیکنه میگه باید عین خود متنو بگین و از الان عادت کنین به نهایی...
بعد متنو میخونم و حفظشم میشم و میفهممش ولی فرداش میخوام درس جواب بدم متن کتابو نصفشو یادم میاد و واسه نمره گرفتن همون توضیحات دبیرمونو میگم که خود دبیرمون قبول نمیکنه....من چطوری حفظش کنم؟؟Huh
منم دنبال همین رابطه بین دوستان بودم که میتونن توی درس های مختلف به هم کمک کنن.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اگه بین دوستان کسی هست که برای کارشناسی ارشد رشته برق میخونه یا اطلاعات داره ، هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم Big Grin

یه تعداد رفرنس معرفی کنه که توی 2 سال بشه خوندشون برای کنکور رشته کارشناسی ارشد برق شاخه قدرت
(۳۰/مهر/۹۲ ۲۱:۱۸)zohre150 نوشته است: [ -> ]نه اتفاقا میفهمم ولی وقتی بخوام درسشو جواب بدم و میخوام حرفای خود دبیرمو بگم قبول نمیکنه میگه باید عین خود متنو بگین و از الان عادت کنین به نهایی...

برا نهایی اصلا نترس بابا
مام پارسال معلما از در اومدن تو کلاس هی گفتن نهایی نهایی!!آخر سال شد دیدیم هیچی نیست
خیلی آسون میدن
اصلا نگرانش نباش
بعدم انقدرام تو کنکور تاثیر نداره
حالا یه فلسفه رو 17-18 بشی عیب ندارهWink
البته من تجربی ام
نمیدونم فلسفه چجوریه
ولی عموما حفظیا رو بیشتر پاسخ کوتاه میدن
موفق باشیHeart

پ.ن:راستی طرح خیلی خوبیه
بسم الله

سلام

زهره جان بستگی به این داره که دبیرت نهایی رو چطور توصیف کنه برات ...

پیشنهاد می کنم چنتا نمونه ببینی (تو اینترنت هست حتما) ببینی چطور سوال می پرسن و چطور صحیح می کنن
اگه جوابات مشکلی نداشت خیلی سخت نگیر

در پناه حق موفق باشیWink
یا علی (علیه السلام) مدد
سلام
یه سوالی دارم...

توی کنکور معدل کتبی نهایی تاثیر داره یا معدل ترم اول سال سوم هم تاثیر داره؟؟بعد اینکه معدل کتبی نهایی مستمر داره یا فقط نمره برگس؟؟؟
برا امتحان نهایی] ما حزوه های "هاشمی" رو می خوندیم، نمونه سوالای نهایی بود، البته من رشته م فرق می کرد اما فکر کنم اونم همینطور باشه ....

برا ما که فقط نمره نهایی تاثیر داشت، برا شما هم همینطوره ..... خوب بخون، که خیلی خیلی خیلی خیلی تاثیر داره، به نمره ای غیز از 20 فکر نکن ، وگرنه کنکورت .....
موفق باشی.Smile
(۱۶/دی/۹۲ ۰:۳۵)zohre150 نوشته است: [ -> ]سلام
یه سوالی دارم...

توی کنکور معدل کتبی نهایی تاثیر داره یا معدل ترم اول سال سوم هم تاثیر داره؟؟بعد اینکه معدل کتبی نهایی مستمر داره یا فقط نمره برگس؟؟؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
عزیزم
مجموع معدل سه سال دوره ی متوسطه روتاثیرمیدن توکنکور
مطمینی؟؟؟
یعنی معدل دیپلم توی کنکور تاثیر داره؟؟؟
آخه اینطوری که حق و ناحقی میشه ،بچه های غیر انتفاهی که کیلو کیلو نمره میگیرن چی؟؟فکر نکنم
(۱۶/دی/۹۲ ۰:۳۵)zohre150 نوشته است: [ -> ]سلام
یه سوالی دارم...

سلام
تا جایی که من دیدم فقط معدل کتبی نهایی ...اما تو قسمت دوم سوالتون مطمئن نیستم فکرمیکنم فقط برگه (احتمال 83 در صد Smile )
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع