تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: سربازان بعد از مرگ به کجا می روند؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
گفتم که برادرم باید خود حق رو بشناسیم. در این صورت تبلیغات بی اثر میشه. اون سید بزرگوار به این دلیل روی بصیرت تاکید دارند.

ببخشید سوال دومتون سخته باید کار کنم تا بتونم جواب بدم.
(۱۷/دی/۹۰ ۱۸:۳۵)emadm نوشته است: [ -> ]ممنونم محمد جان.
اما شاید ما هم تحت تاثیر تبلیغات قرار بگیریم و دچار اشتباه در تشخیصمون بشیم. از کجا می تونیم بفهمیم که تشخیص ما درسته یا نه؟
و یک سوال: وقتی ما میگیم شهیدان "فی سبیل الله" جانشان را فدا کرده اند به چه معناست؟ یعنی چه هدفی است؟

باید از بالا شروع کنیم
ما الله رو پذیرفتیم و میدونیم محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پیامبر اوست
امامان بعد از ایشان هم هم جانشینان حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

ما اموزه هایی داریم در اسلام که ره درست و غلط رو نشون میده . اسلام تجاوز به کشور دیگری رو مخصوصا که مسلمان باشن نمیپذیره خداوند به ما بوسیله اموزه هاش هدایت میکنه و بهمون فرقان رو میده که راه تشخیص حق و باطله (ان شا الله ) (اگر متقی باشیم)
قسمت دوم صحبت شما که خداوند با انها چه خواهد کرد
بحثهایی تحت عنوان جاهل مقصر و غیر مقصر داریم ... مطالعه بفرمایید .
هر چند واقعا ما نمیدونیم که خداوند چگونه عدلش رو پیاده میکنه چون عقل ما عقل محدود بشریه و کنه حکمت و عدالت خدا نمیرسه
اما میدونیم خداوند عادله و عقلمون این رو درک میکنه ...
پس ایمان داریم خداوند هر کاری بکنه عادله ...

در مورد جنگ و شهادت هم هر کسی هر نیتی داره پاداشش و از همون میگیره . از به خاطر وطن رفتی . پاداشت رو میتونی از وطن بگبری
اگر به خاطر خدا برای حفظ وطن رفتی . میتونی پاداشت رو از خدا بگبری
مثل صدقه میمونه . اگر به خاطر خود نمایی صدقه بدی با این که عمل خوبیه . نتیجه خوبی داره . ایا پاداشی هم داره؟ پاداشش توجهیه که از ادمها میخواستی و بهش رسیدی!

ما میتونیم خیلی معادله و مسئله های عجیب تصور کنیم و اخرش هم نفهمیم که خداوند چه خواهد کرد. اما هر چه کرد درسته

یا حق
ببینید دوستان، به نظر من در خیلی از تحلیلهای ما یک دیدگاه نامتفارن وجود داره. مثلا در جنگ 33 روزه (طبق چیزی که رسانه های داخلی می گفتند) هر دو طرف چند بار مناطق مسکونی را بمباران کردند. وقتی اسرائیل این کار رو انجام میداد، اخبار اعلام می کرد که اسرائیل باعث شهادت مردم بی گناه شده است. اما وقتی شهرهای اسراییل بمباران میشد، خبری پخش میشد با این مضمون: "ارتش حزب ا... با بمباران فلان شهر، تعدادی از صهیونیستها را به هلاکت رساند".
(بحث بر سر اسراییل یا حزب الله نیست، بحث بر سر مردم غیر نظامیه)
خب این دو کار چه تفاوتی با هم دارند؟ اگر هدف قرار دادن غیر نظامیان کاری نادرسته، پس برای هر دو طرف بده.
اگر هم از خود گذشتگی برای وطن خوبه، برای هر دو طرف خوبه.
نقل قول:در مورد جنگ و شهادت هم هر کسی هر نیتی داره پاداشش و از همون میگیره . از به خاطر وطن رفتی . پاداشت رو میتونی از وطن بگبری
اگر سرباز یک کشور دیگر، به خاطر خدا از کشورش دفاع کند چطور؟
(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۰۱)emadm نوشته است: [ -> ]ببینید دوستان، به نظر من در خیلی از تحلیلهای ما یک دیدگاه نامتفارن وجود داره. مثلا در جنگ 33 روزه (طبق چیزی که رسانه های داخلی می گفتند) هر دو طرف چند بار مناطق مسکونی را بمباران کردند. وقتی اسرائیل این کار رو انجام میداد، اخبار اعلام می کرد که اسرائیل باعث شهادت مردم بی گناه شده است. اما وقتی شهرهای اسراییل بمباران میشد، خبری پخش میشد با این مضمون: "ارتش حزب ا... با بمباران فلان شهر، تعدادی از صهیونیستها را به هلاکت رساند".
(بحث بر سر اسراییل یا حزب الله نیست، بحث بر سر مردم غیر نظامیه)

عمادجان با شما موافق نیستم. در جنگ 33 روزه، اونها جنگ رو شروع کردند و هر قانونی از جمله قانون عقل و قانون سازمان ملل دفاع رو حق مشروع می دونه.

در مورد مردم غیر نظامی با شما مخالفم، اشغالگر نظامی و غیر نظامی نداره. دزد بیاد خونتون می گید غیر نظامیه بی خیالش؟

(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۰۱)emadm نوشته است: [ -> ]
نقل قول:در مورد جنگ و شهادت هم هر کسی هر نیتی داره پاداشش و از همون میگیره . از به خاطر وطن رفتی . پاداشت رو میتونی از وطن بگبری

بله اگر کسی بخاطر خدا از کشورش دفاع کنه اجرش رو از خدا می گیره. کشورش مهم نیست.

[/quote]

عمادجان چرا رزمنده های ما به خاطر خدا از کشور دفاع کردند؟

داریم میگیم به خاط خدا .

از کشور دفاع کردند به خاطر دین خدا و مسلمانان کشور
نقل قول:در مورد مردم غیر نظامی با شما مخالفم، اشغالگر نظامی و غیر نظامی نداره. دزد بیاد خونتون می گید غیر نظامیه بی خیالش؟
خب اون دزده و اومدهه برای دزدی.
ولی ما نمی تونیم یک بچه رو که اهل کشور مخالف ماست، اشغالگر فرض کنیم.
در مورد اسراییل بنده نظر دیگری دارم .

در جنگ تحمیلی شما فکر نکنم یادتون باشه . مدتها عراق مناطق مسکونی رو موشک باران میکرد . همین تهران ... از بزرگتر ها بپرسید یادشون هست

تا مدتها بحث بود که ایا باید مقابله به مثل بکنیم یا نه . عراق هم از این مقید بودن سو استفاده میکرد . اما اگر مقابله به مثل باعث توقف روند بشه اونوقت چی؟

اسراییل کلهم متجاوزند و دارند در سرزمین کسان دیگری زندگی میکنند و جنایت ... البته این رو دیگه تمام دنیا هم میدونه

در مورد هر کشوری . بله هر کشوری که به خاطر خدا و به دستور خدا ...
البته بازم میگم که ا نمیدونیم و نمیتونیم بفهمیم خداوند چطور میخواد با بندگانش معامله کنه .

درمورد حزب الله . شما برگرد به عقب ببین لبنان رو چه کسی اشغال کرده بود و چه کسی جنوب لبنان رو در همین 33 روز با خاک یکسان کرد .

و چه کسی شروع کرد .
سید حسن تهدید هم کرد اما خیلی کمتر از اسراییل به مناطق شهری حمله مردند با اینکه توانش رو هم داشتند ..

البته بحث موردی فرق میکنه تا بحث کلی
بنده موضوع رو کلی مطرح کردم ..

در پناه خدا
(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۴۲)emadm نوشته است: [ -> ]
نقل قول:در مورد مردم غیر نظامی با شما مخالفم، اشغالگر نظامی و غیر نظامی نداره. دزد بیاد خونتون می گید غیر نظامیه بی خیالش؟
خب اون دزده و اومدهه برای دزدی.
ولی ما نمی تونیم یک بچه رو که اهل کشور مخالف ماست، اشغالگر فرض کنیم.
مقصر پدر و مادر و رژیمیه که بچه رو میاره توی یک جای اشغال شده و جنگی ..
نقل قول:اونها جنگ رو شروع کردند و هر قانونی از جمله قانون عقل و قانون سازمان ملل دفاع رو حق مشروع می دونه.
دفاع بله، اما کشتن غیر نظامیان و کسانی که درگیر جنگ نیستند کار نادرستیه.
نقل قول: البته بحث موردی فرق میکنه تا بحث کلی
بنده موضوع رو کلی مطرح کردم ..
به نظر من هم بحث بهتره یه حالت کلی پیدا کنه.
به نظر من ما خیلی اوقات تحلیلهامون رو تحت تاثیر یک سری حب و بغضهای شخصی قرار میدیم.
نظر شما چیه؟
سلام
چرا نمي تونيم اشغال گر فرض كنيم ؟؟؟؟؟
اول بگو اشغال گر از نظرتون كيه؟ بايد اول فلسفه جنگيدن رو بدونيد . اگه معني جنگيدن در راه خدا با جنگيدن در راه غير خدا براتون مشخص شه ، اونوقت مفهوم شهادت آشكار ميشه.
(۱۷/دی/۹۰ ۱۹:۴۷)emadm نوشته است: [ -> ]
نقل قول:اونها جنگ رو شروع کردند و هر قانونی از جمله قانون عقل و قانون سازمان ملل دفاع رو حق مشروع می دونه.

دفاع بله، اما کشتن غیر نظامیان و کسانی که درگیر جنگ نیستند کار نادرستیه.

عماد جان در مورد بچه آقا وحید جواب شما رو دادند، توضیح تکمیلی اینکه قبل از حمله به شهر سید حسن نصرالله، اطلاع میداد و می گفت که قراره به این شهر حمله کنیم اونها فرصت برای تخلیه داشتند.

در مورد غیر نظامی، گفتم که در مورد اشغالگر نظامی و غیر نظامی نداریم، یا برن یا بمیرن.
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع