۲۱/دی/۹۰, ۱۴:۱۸
و اما دوست دیگه ما جناب emadm
برادر عزیز من شما هم در مورد اطلاعات من شبه داری یا به اون فرقه ها علاقه داری؟
یه نگاه به تاپیک " این احمقها " بنداز شیطان پرستانی که قمه زدن شیعه رو نشان توحش میدونن یه نگاه بنداز که چه کارا با خودشون میکنن یه جستجو (سرچ) کن ببین که چه تاتو هایی میکنن و چه شکلی میکنن خودشون رو
یه نگاه بنداز ببین چه پلاتین ها با چه هزینه هایی توی بدنشون کار میذارن تا چه شکلی بشن
آخه عزیز من خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره این آدما به سمت زیبایی میرن؟
مهربون من یه تحقیق ساده بکن بیین خدای کالی و خداهایی که تو هند پرستیده میشه چه خداهای بیرحم و خونخواری هستن
ببین کی درست میگه و کی بر حقه
عرفانهایی که میان میگن هرکی به دین خودش و با همه باید سازش کرد اینا مکاتبی هست که شیطان و خدمتکاراش رواج دادن
خواش ازت میکنم تفکر خودت رو به شوق روشن فکری منحرف نکن
گرایش رحمانی از دین معنی نداره
وقتی خدای واحد هست خدای پدر و پسر و.... معنی نداره
شیطان پرستی و... واژه های پوچ و بی معنی هستن
ای خدای من به من قدرت بده که بتونم حرفهای درست رو درست بیان کنم
عزیز مخالف
در نظر داشته باش حرفی رو که روی آواتار من هست (آنچه رخ میدهد خواسته خود ماست) جای دیگه آواتار من این جمله روشه (آنچه هستیم حاصل اندیشه ماست)
اینا همون جمله معروف خودم کردم که لعنت بر خودم باده
من کار میکنم تا زندگیم بچرخه اما حاکمان نمیذارن درسته؟
خب یادت باشه امت حضرت رسول هم این امتحان رو پس دادن
تمام امتها برای داشتن ولایت ولی معصوم(امام زمان ارواحنا فدا) این امتحان اقتصادی رو پس دادن
میشه گفت ماهم تو همین مرحله هستیم ما امتحان جهاد رو دادیم امتحان تحریم اقتصادی رو دادیم امتحان ولی فقیه رو دادیم باید منتظر ظهور باشیم عزیز من
سنگسار چیه مگه اینجا تگزاسه که هرکی هرکی باشه؟
حرفت رو بزن خیالتم راحت اما با مدارک معتبر بگو تا بشه پاسخ داد و شنونده حرف حق هم باش و به نفع خودت قضاوت نکن با انصاف باش
یه قدم به سمت خدا برو تو نیت رفتن کنی خدا 5 قدم رو اومده
نگو نمیشه چرا میشه اما ایراد از خود ماست ما باید بدونیم ما که میدوییم دنبال دنیا چقدرش رو میدوییم دنبال خدا؟از دنیا میخوایی از دنیا بگیر از خدا میخوایی خدا بهت میده
آخه جواب تو هم نیاز به کلی بحث داره اما امیدوارم چکیده تونسته باشم بگم
برادر عزیز من شما هم در مورد اطلاعات من شبه داری یا به اون فرقه ها علاقه داری؟
یه نگاه به تاپیک " این احمقها " بنداز شیطان پرستانی که قمه زدن شیعه رو نشان توحش میدونن یه نگاه بنداز که چه کارا با خودشون میکنن یه جستجو (سرچ) کن ببین که چه تاتو هایی میکنن و چه شکلی میکنن خودشون رو
یه نگاه بنداز ببین چه پلاتین ها با چه هزینه هایی توی بدنشون کار میذارن تا چه شکلی بشن
آخه عزیز من خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره این آدما به سمت زیبایی میرن؟
مهربون من یه تحقیق ساده بکن بیین خدای کالی و خداهایی که تو هند پرستیده میشه چه خداهای بیرحم و خونخواری هستن
ببین کی درست میگه و کی بر حقه
عرفانهایی که میان میگن هرکی به دین خودش و با همه باید سازش کرد اینا مکاتبی هست که شیطان و خدمتکاراش رواج دادن
خواش ازت میکنم تفکر خودت رو به شوق روشن فکری منحرف نکن
گرایش رحمانی از دین معنی نداره
وقتی خدای واحد هست خدای پدر و پسر و.... معنی نداره
شیطان پرستی و... واژه های پوچ و بی معنی هستن

(۱۹/دی/۹۰ ۱۲:۴۶)emadm نوشته است: [ -> ]سعید عزیز، سعدی یک جمله ای داره که میگه "هر کس عقل خود را در نهایت کمال می بیند و فرزند خود را در نهایت جمال"
شما اعتقاد خودتون رو می گید و دیگران هم با عقل خودشون می سنجند. این که ما تصور کنیم به دور از اشتباهیم و فکر کنیم هر کسی که متفاوت با ما فکر می کنه داره راه نادرستی رو می ره، به نظرم اشتباهه. چون ممکنه خود ما دچار اشتباه شده باشیم.
(۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۳۱)Vblock نوشته است: [ -> ](۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۰)saeed125 نوشته است: [ -> ]خوب جواب جناب vblock خدمت شما عرض کنم که همه چی تو زندگی که واسه آب و نون نیست عزیز دل خدا انسان و تمام مخلوقات رو خلق نکرد مگر برای عبادت خدا درسته یا نه؟ وظیفه اصلی ما عبادت خداست اما شیطان با اجیر کردن شیاطین من الانس و من الجن برنامه ایی سر ما پیاده کرده تا ما از عبادت غافل شده به زندگی این دنیا رسیدگی کنیم و هدفمون فقط این دنیا باشه اینطور هست یا نه؟ تو میدویی تا خونه بخری (تو یه جای خوب) یه ماشین بخری (یه ماشین خوب) غذا بخوری (از یه نوع وجنس مرغوب) لباس بپوشی (از جنس خوب و شیک و مناسب) خوب تو سعی میکنی عبادت کنی از نوع مرغوب؟ چرا همه چی خوب اما نوبت خدا که شد از سر باز کنی؟خوب عرض شود كه اگه خيلي باز بخوايم جواب بديم احتمالا 1 الي دو هفته ديگه مراسم سنگسارمون برگزار ميشه!
پس عزیز دل برادر یکم عمیقتر به مسائل فکر کن ببین تو امضای خودت چی نوشتی؟
شكم گشنه دين و ايمون نميشناسه
اگر خلفت همه ما فقط براي عبادت بوده خيلي راه هاي ساده تري براي پياده كردن اين قضيه وجود داشته.
تو تمام مراحل زندگيت سعي ميكني به كمالش برسي...
خريد بهترين ماشين به كمال رسيدن تو ماشينه خريد خونه هم همين طور و عبادتي كه شما ميگيد هم بهمين شكل. اگه خيلي ها واقعا خدا رو قبول داشتن به همين اندازه كه به فكر بهترين غذا براي براي جسمشون هستن به فكر بهترين غذا هم براي روحشون ميبودن.
اما ميتوني امتحان كني.... خيلي سخته قبل از برطرف كردن نيازهاي جسميت يا لااقل سر و سامون دادنشون به فكر روحت بيوفتي. كار هر كسي نيست.
كلا مخالفم ديگه!
ای خدای من به من قدرت بده که بتونم حرفهای درست رو درست بیان کنم
عزیز مخالف
در نظر داشته باش حرفی رو که روی آواتار من هست (آنچه رخ میدهد خواسته خود ماست) جای دیگه آواتار من این جمله روشه (آنچه هستیم حاصل اندیشه ماست)
اینا همون جمله معروف خودم کردم که لعنت بر خودم باده
من کار میکنم تا زندگیم بچرخه اما حاکمان نمیذارن درسته؟
خب یادت باشه امت حضرت رسول هم این امتحان رو پس دادن
تمام امتها برای داشتن ولایت ولی معصوم(امام زمان ارواحنا فدا) این امتحان اقتصادی رو پس دادن
میشه گفت ماهم تو همین مرحله هستیم ما امتحان جهاد رو دادیم امتحان تحریم اقتصادی رو دادیم امتحان ولی فقیه رو دادیم باید منتظر ظهور باشیم عزیز من
سنگسار چیه مگه اینجا تگزاسه که هرکی هرکی باشه؟
حرفت رو بزن خیالتم راحت اما با مدارک معتبر بگو تا بشه پاسخ داد و شنونده حرف حق هم باش و به نفع خودت قضاوت نکن با انصاف باش
یه قدم به سمت خدا برو تو نیت رفتن کنی خدا 5 قدم رو اومده
نگو نمیشه چرا میشه اما ایراد از خود ماست ما باید بدونیم ما که میدوییم دنبال دنیا چقدرش رو میدوییم دنبال خدا؟از دنیا میخوایی از دنیا بگیر از خدا میخوایی خدا بهت میده
آخه جواب تو هم نیاز به کلی بحث داره اما امیدوارم چکیده تونسته باشم بگم