تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: توهمی به نفع دشمن
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
و اما دوست دیگه ما جناب emadm
برادر عزیز من شما هم در مورد اطلاعات من شبه داری یا به اون فرقه ها علاقه داری؟
یه نگاه به تاپیک " این احمقها " بنداز شیطان پرستانی که قمه زدن شیعه رو نشان توحش میدونن یه نگاه بنداز که چه کارا با خودشون میکنن یه جستجو (سرچ) کن ببین که چه تاتو هایی میکنن و چه شکلی میکنن خودشون رو
یه نگاه بنداز ببین چه پلاتین ها با چه هزینه هایی توی بدنشون کار میذارن تا چه شکلی بشن
آخه عزیز من خدا زیباست و زیبایی رو دوست داره این آدما به سمت زیبایی میرن؟
مهربون من یه تحقیق ساده بکن بیین خدای کالی و خداهایی که تو هند پرستیده میشه چه خداهای بیرحم و خونخواری هستن
ببین کی درست میگه و کی بر حقه
عرفانهایی که میان میگن هرکی به دین خودش و با همه باید سازش کرد اینا مکاتبی هست که شیطان و خدمتکاراش رواج دادن
خواش ازت میکنم تفکر خودت رو به شوق روشن فکری منحرف نکن
گرایش رحمانی از دین معنی نداره
وقتی خدای واحد هست خدای پدر و پسر و.... معنی نداره
شیطان پرستی و... واژه های پوچ و بی معنی هستنSmile
(۱۹/دی/۹۰ ۱۲:۴۶)emadm نوشته است: [ -> ]سعید عزیز، سعدی یک جمله ای داره که میگه "هر کس عقل خود را در نهایت کمال می بیند و فرزند خود را در نهایت جمال"
شما اعتقاد خودتون رو می گید و دیگران هم با عقل خودشون می سنجند. این که ما تصور کنیم به دور از اشتباهیم و فکر کنیم هر کسی که متفاوت با ما فکر می کنه داره راه نادرستی رو می ره، به نظرم اشتباهه. چون ممکنه خود ما دچار اشتباه شده باشیم.

(۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۳۱)Vblock نوشته است: [ -> ]
(۲۱/دی/۹۰ ۱۳:۰۰)saeed125 نوشته است: [ -> ]خوب جواب جناب vblock خدمت شما عرض کنم که همه چی تو زندگی که واسه آب و نون نیست عزیز دل خدا انسان و تمام مخلوقات رو خلق نکرد مگر برای عبادت خدا درسته یا نه؟ وظیفه اصلی ما عبادت خداست اما شیطان با اجیر کردن شیاطین من الانس و من الجن برنامه ایی سر ما پیاده کرده تا ما از عبادت غافل شده به زندگی این دنیا رسیدگی کنیم و هدفمون فقط این دنیا باشه اینطور هست یا نه؟ تو میدویی تا خونه بخری (تو یه جای خوب) یه ماشین بخری (یه ماشین خوب) غذا بخوری (از یه نوع وجنس مرغوب) لباس بپوشی (از جنس خوب و شیک و مناسب) خوب تو سعی میکنی عبادت کنی از نوع مرغوب؟ چرا همه چی خوب اما نوبت خدا که شد از سر باز کنی؟
پس عزیز دل برادر یکم عمیقتر به مسائل فکر کن ببین تو امضای خودت چی نوشتی؟Smile
خوب عرض شود كه اگه خيلي باز بخوايم جواب بديم احتمالا 1 الي دو هفته ديگه مراسم سنگسارمون برگزار ميشه!
شكم گشنه دين و ايمون نميشناسه Wink
اگر خلفت همه ما فقط براي عبادت بوده خيلي راه هاي ساده تري براي پياده كردن اين قضيه وجود داشته.
تو تمام مراحل زندگيت سعي ميكني به كمالش برسي...
خريد بهترين ماشين به كمال رسيدن تو ماشينه خريد خونه هم همين طور و عبادتي كه شما ميگيد هم بهمين شكل. اگه خيلي ها واقعا خدا رو قبول داشتن به همين اندازه كه به فكر بهترين غذا براي براي جسمشون هستن به فكر بهترين غذا هم براي روحشون ميبودن.
اما ميتوني امتحان كني.... خيلي سخته قبل از برطرف كردن نيازهاي جسميت يا لااقل سر و سامون دادنشون به فكر روحت بيوفتي. كار هر كسي نيست.
كلا مخالفم ديگه!

ای خدای من به من قدرت بده که بتونم حرفهای درست رو درست بیان کنم
عزیز مخالف
در نظر داشته باش حرفی رو که روی آواتار من هست (آنچه رخ میدهد خواسته خود ماست) جای دیگه آواتار من این جمله روشه (آنچه هستیم حاصل اندیشه ماست)
اینا همون جمله معروف خودم کردم که لعنت بر خودم باده
من کار میکنم تا زندگیم بچرخه اما حاکمان نمیذارن درسته؟
خب یادت باشه امت حضرت رسول هم این امتحان رو پس دادن
تمام امتها برای داشتن ولایت ولی معصوم(امام زمان ارواحنا فدا) این امتحان اقتصادی رو پس دادن
میشه گفت ماهم تو همین مرحله هستیم ما امتحان جهاد رو دادیم امتحان تحریم اقتصادی رو دادیم امتحان ولی فقیه رو دادیم باید منتظر ظهور باشیم عزیز من
سنگسار چیه مگه اینجا تگزاسه که هرکی هرکی باشه؟
حرفت رو بزن خیالتم راحت اما با مدارک معتبر بگو تا بشه پاسخ داد و شنونده حرف حق هم باش و به نفع خودت قضاوت نکن با انصاف باش
یه قدم به سمت خدا برو تو نیت رفتن کنی خدا 5 قدم رو اومده
نگو نمیشه چرا میشه اما ایراد از خود ماست ما باید بدونیم ما که میدوییم دنبال دنیا چقدرش رو میدوییم دنبال خدا؟از دنیا میخوایی از دنیا بگیر از خدا میخوایی خدا بهت میده
آخه جواب تو هم نیاز به کلی بحث داره اما امیدوارم چکیده تونسته باشم بگم
ببین دوست من، شیطان پرستان تعدادشون در دنیا خیلی کمه. بحث من اینه که نمیشه همه چیز رو به اونها نسبت داد.

و به نظر من هم همه ادیان محترمند، تا جایی که باعث آزار و اذیت دیگران نشن. هیچ کدوم از ما شاید اونقدر علم نداشته باشیم که با اطمینان بگیم کدوم راه درسته و کدوم غلط. هر کسی بنا به تشخیص و علم خودش راهی رو انتخاب می کنه و ما نمی تونیم ادعا کنیم که عقل ما از عقل تمام مردم دنیا کاملتره.
حق با شماست سعيد جان Angel

کد قالب بندی شده:
[align=RIGHT]ببین دوست من، شیطان پرستان تعدادشون در دنیا خیلی کمه. بحث من اینه که نمیشه همه چیز رو به اونها نسبت داد.

و به نظر من هم همه  ادیان محترمند، تا جایی که باعث آزار و اذیت  دیگران  نشن. [/align]

شيطان پرستي كه ميدونين اصلش همون خودپرستيه؟
احسنت! بسيار حرف عاليي بود Wink
(۲۱/دی/۹۰ ۱۴:۳۱)emadm نوشته است: [ -> ]ببین دوست من، شیطان پرستان تعدادشون در دنیا خیلی کمه. بحث من اینه که نمیشه همه چیز رو به اونها نسبت داد.

و به نظر من هم همه ادیان محترمند، تا جایی که باعث آزار و اذیت دیگران نشن. هیچ کدوم از ما شاید اونقدر علم نداشته باشیم که با اطمینان بگیم کدوم راه درسته و کدوم غلط. هر کسی بنا به تشخیص و علم خودش راهی رو انتخاب می کنه و ما نمی تونیم ادعا کنیم که عقل ما از عقل تمام مردم دنیا کاملتره.

دقيقا همين طوره.خود قرآن هم به كسايي كه داراي دين هاي خدايي ديگه هستن ميگه اهل الكتاب و نه ميگه كافر و نه ميگه مشرك!
اگر هم ميگين منحرف شدس دينشون، بله همين طوره!اگر منحرف نشده بود كه همشون مسلمون ميشدن!پس نميشه بهشون مشرك يا كافر گفت.اما اگر بخوايم عمق كلمه مشرك رو ببينيم، شايد خود ما هم جزو مشركين باشيم! (استغفر ا...)
بسم الله

اینبار میخوام فرقه ها بگم
ما ادیان مختلف و فرقه های مختلف تفاوت هایی با هم داریم که باعث میشه مثل قطب مثبت و منفی در برخورد با هم جرقه بزنیم
اما این جرقه ها طبیعیه
مثلا وقتی دو سر یه آداپتور 12 رو بهم میزنی جرقه ریز میزنه وقتی دو سر سیم برق شهری رو بهم میزنی آتیش میگیره و ...
پس اختلافات بین ادیان هم درجه بندی داره
مثال دیگه ایی میزنم ما با مسیحیان اختلافات اندک با یهودیان اختلافات بیشتر با بت پرستان اختلافات بزرگ و با شیطان پرستان اختلافات عظیم الجثه داریم
مراسم آیینی که ادیان مختلف دارن گاها باعث آزار دیگرانه مراسم قربانی کردن انسان
در شیطان پرستی هست در چند فرقه دین دیگه هم هست
نان فطیر یهود که در مراسمی خون کودکان زنده رو میخورن و با اون نون هم درست میکنن
اونقدر خون از فرزند معصوم میکشن تا جون بده و بمیره
این بیرحمی نیست؟اینا آزار نیست؟نه افراطی و همیشه در حال جنگ نه تفریطی و همیشه در حال مصالحه و خاک تو سر بودن
مسیحیان اهل کتاب و علم بودن اما انحرافات مسیحیت گمراهشون کرده
خلاصه مطلب من به هینچ عنوان نمیتونم با یه کسی که داره از راه خدا (اسلام و تاکید میکنم راه تشیع) گمراه میشه و جاهای پرتی میره یه جا باشم و با همه توانم سعی نکنم که به راه بیارمش ما مسئولیم
اما این یادم رفت بگم وقتی یه عالم شیعه با هر شخص و عالمی از هر دین و فرقه ایی همیشه عالم شیعه پیروزه من برنامه های ماهواره ایی رو دنبال میکنم و میبینم این برنامه های عالی رو
اماچون وقتی اونا با ما مناظره میکنن هی جرقه ها به سمت اونا پرتاب میشه اونا داغ مشن و مجبور میشن به لاک دفاعی و بی منطقی برن

من نمیدونم اما این حس مصالحه شما رو نمیپسندم خدا کجا گفته با هر دینی کنار بیایین و کار به کارشون نداشته باشین؟
خدا همیشه گفته امر به معروف و نهی از منکر و خلاصه گفته تکون بخورین و دین خدا رو تبلیغ کنید تا همه رستگار باشن و دنیا و اخرتون هر دو قشنگ باشه
اینطور نیست؟
اگه همه ما شیعه باشیم جنگی میمونه؟ دعوای قبیله ایی میمونه؟دزدی میمونه(بشرطی که حدود شرع و قانون خدا رعایت بشه؟
بازم ازت میخوام یکم بیشتر توی نظرات من و نظرات خودت تفکر کنی
منظورم این نیست که اشتباه میکنی منظورم اینه که خیلی سازش کار و مصلحه کاری این یه کم نگران کننده نیست؟
بازم از اینکه تو بحثا شرکت داری و نظرت رو صاف بیان میکنی متشکرمSmile
من هم از شما ممنونم به خاطر نظراتتون Smile
خب دوسنت من، شما عقایدتون رو بگید. مثلا بگید به نظر من اسلام بهترین دینه و دلایلتون رو هم بگید. اما توقع نداشته باشید که حتما بپذیره. خب شاید به تشخیص اون اسلام دین درستی نباشه، یا شاید دین دیگری رو بهتر از اسلام تشخیص بده.
در واقع اینها همه تشخیص شخصی خود شماست. ممکنه اون فرد تشخیص شما رو نادرست بدونه یا ممکنه تشخیص خودش واقعا درست باشه.
امر به معروف و نهي از منكر شرايطي داره.يكي از اونها احتمال اصلاح طرف مقابله.يكي از دلايل اينكه همه به دين اسلام روي نياوردن انحراف در دينهاشون بود و يكي ديگه عدم اصلاح پذيري افراد.
خدا ما رو ازاین توهمات خلاص کنهAngel
خب از نظر شما توهمه
اما آیا این که ما فکر کنیم داریم راه درست رو می ریم و هر کسی که با ما هم عقیده نیست گمراهه، خودش یک توهم نیست؟
نه نه اشتباه شده عزیز جان من به حرف خودم گفتم توهم
منظورم توهین به کسی نبود
از من دلگیر نشید لطفا
اصلا اسم تاپیک رو بخون
توهمی به نفع دشمن
درسته یا نه ؟Blush
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع