تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: TV PERSIAN 1 DANCE
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
تاحالا مسابقه رقص TV PERSIAN1 رودیدید؟؟؟؟؟
جهت اطلاعتون این مسابقه توسط یه فراری به اسم محمدخردادیان به همراه یه خانم ایرانی ویه خانم اونوری اجرامیشه هرفصل مکان مسابقه یکی از کشورهایی که ایرانی ها واسه تعطیلات میرن انتخاب میشه.متاسفانه تعداد کسایی که تومسابقه شرکت میکنن کم نیست وبدتر اینکه همونایی که اینجانسبت به ناموسشون مثلا باغیرت اند یااینجا چیزی به اسم حجاب به تن دارند اونجا روی سن که میرن فقط یه اسم ایرانی دارندومابقی همش میشه برهنگی وبی حیایی ورقص جلوی دوربینهای دنیا.آخرتعطیلات هم با همون توربرمیگردن ایران. ببینیدچقدرراحت حجاب وغیرتمون روبردن روی سن.فقط با یه موسیقی وبه کمک مسافرای نوروزی.چه راهی بهترازاین.هیچجوردیگه ایی نمشدبه این راحتی ایرانیهاروجذب کنن وضربه بزنن. من همینجاهشدار میدم اگه واسش تدبیری لحاظ نشه خطرناک میشه واسه دینمون واسه مملکتمون بد تموم میشه .یکم فکر کنیم به شهدامون چی داریم که بگیم؟؟؟ اوناخون دادن تانوامیسمون به این راحتی برن جلودوربینهای دنیا برقصند

فقط باعث تاسفهSadSad
بعضی ایرانیا میرن اونور جوگیر میشناDodgy
از كي تا حالا ما مسئول حجاب مردم تو اون ور آب شديم ؟؟
بذار خودمو بذارم جای مسولین تا بهترین راه حل به ذهنم بیاد........Sleepy
آها فهمیدم.میگم چطوره تعطیلات نوروزو رو حذف کنیم که دیگه مردم نرن اونور.Smile
ما مسئولیم. فرض کن پدر یا مادر شدی.بچه شما میره خونه دوستش تولد.اونجا یاد میگیره چطور به والدینش توهین کنه یا برای رسیدن به خواسته نادرستش که به ضررشه فریاد بزنه لجبازی کنه وقتی برمیگرده خونه برای خواهروبرادرش تعریف میکنه در واقع تبلیغ میکنه ودر مقابل شما عمل میکنه .احتمالا یه مدت طول میکشه که بفهمی چرا بچه اینطوری شده چون شوکه شدی.بعدشم تابگردی دنبال راه حل و بخوای درستش کنی اون یکی بچتم یاد گرفته کلی حرص خوردی کلی ضرر دیدی و خیلی مشکلات دیگه . قبول نداری میتونی امتحان کنی ولی از الان بهت میگم پیشگیری راحتراز درمانه
متاسفانه اونکه اینجوری می ره انور آب و این کارا رو می کنه حجاب اینورش هم زوریه و اصلا باطنا حجاب نداره
البته من خودم از طرفداران سر سخت حجاب هستم ولی این جور موارد می تونه اجباری بودن اونو زیر سوال ببره و تشخیص ما رو هم از افراد باحجاب و بی حجاب سخت کنه و نگاه مارو نسبت به عفاف نوامیس بد بین.

حالا چیکار می شه کرد من نمیدونم شما بگید؟!!!
به نظر من این برنامه، یه برنامه جلف بی هدفه که فقط واسه سرگرمیه، بعله اینم درسته که ایرانی جماعت متاسفانه به مرور زمان داره غیرتش رو از دست میده !!!!! اما به نظر من هیچ چیز به اندازه شبکه من و تو واسه جامعه ما مخرب نیست، واقعا دارند از ضعف صدا و سیمای ما سوء استفاده میکنند، اینقدر برنامه های ابکی و بی محتوا نشون دادند مردم بلا نسبت با هر چیز سطح پایینی سرگرم میشن، این شبکه من و تو که هر برنامه اش بوی ضد دین میده حتی برنامه های مسنتد و علمی اش، واقعا اسف باره !!!!!!!!!!!!!!!Sad
(۲۰/دی/۹۰ ۱۹:۲۶)منتظرآفتاب نوشته است: [ -> ]ما مسئولیم. فرض کن پدر یا مادر شدی.بچه شما میره خونه دوستش تولد.
با اين فونتت!؟
بچه تا يه زمانی بچست.
خرداديان و امثالوهوم و غيره و ذالك به بلوغ عقلي رسيدن (;
شما خيالت تخت باشه كه مسئول گشت ارشاد اونور ابي ها نيستي.
با كمال احترام، مثالت نوك سوزني هم ربط نداشت
با اين اوصاف يا بايد دور ايران ديوار بكشيم و نزاريم كسي از ايران بيرون بره، يا اينكه بريم اونور آب گشت و ارشاد و از اين چيزا بزنيم
یه جمله خیلی مفید برای اینجور مواقع : "خودتو ببین ، کاملی؟ پس برو خودتو بساز وقتی ساختی حق داری همچین مسائلی رو بررسی کنی. اونوقته که میفهمی با زور و اجبار هیچکی (شما فرض کن آمریکا) هیچ غلطی نمیتونه بکنه باید فرهنگ سازی بشه و اگه از فرهنگ سازی چیزی سر در نمیاری باید سریع بکشی کنار و بذاری کسی که کارشو بلده کارشو بکنه."اینو دو باره و بلند میگم تاکید بشه روش که همه بشنون (مخصوصا بعضی از بچه های بالا) :
Angry"با اجبار هیچکس هیچ غلطی نمیتونه بکنه":@
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع