تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شفاخانه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
مرضهایی دارم، دارم میگردم تا در بین آیات و روایات نسخه هایی برای درمانش بیابم

در حقیقت اینها نسخه هایی است برای درمان امراض خودم از آیات و روایات، گفتم شاید به درد شما هم بخورد

به تدریج ان شاء الله اضافه خواهد شد

این روایات همه از کلام نورانی و گوهر بار امام حسن عسکری علیه السلام است

خلاصه فعلاً رفتم به داروخانه ی امام حسن عسکری علیه السلام

2 قالَ عليه السلام : عَلامَةُ الاْ يمانِ خَمْسٌ: التَّخَتُّمُ بِالْيَمينِ، وَ صَلاةُ الا حْدى وَ خَمْسينَ، وَالْجَهْرُ بِبِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيم ، وَ تَعْفيرُ الْجَبين ، وَ زِيارَةُ الاْ رْبَعينَ.(69)
ترجمه :

فرمود: (از)علامت (ها) و نشانه (های) ايمان پنج چيز است : انگشتر به دست راست داشتن ، خواندن پنجاه و يك ركعت نماز (واجب و مستحبّ)، خواندن ((بسم اللّه الرّحمن الرّحيم )) را (در نماز ظهر و عصر) با صداى بلند، پيشانى را در حال سجده روى خاك نهادن ، زيارت اربعين امام حسين عليه السلام انجام دادن .

69- حديقة الشّيعة : ج 2، ص 194، وافى : ج 4، ص 177، ح 42.

4 قالَ عليه السلام : خَصْلَتانِ لَيْسَ فَوْقَهُما شَىٍّْءٌ: الاْ يمانُ بِاللّهِ، وَنَفْعُ الاْ خْوانِ.(71)
ترجمه :

فرمود: دو خصلت و حالتى كه والاتر از آن دو چيز نمى باشد عبارتند از: ايمان و اعتقاد به خداوند، نفع رساندن به دوستان و آشنايان .

71- تحف العقول : ص 489، س 13، بحارالا نوار: ج 75، ص 374، ح 26.

5 قالَ عليه السلام : قُولُوا لِلنّاسِ حُسْناً، مُؤْمِنُهُمْ وَ مُخالِفُهُمْ، مَّا الْمُؤْمِنُونَ فَيَبْسِطُ لَهُمْ وَجْهَهُ، وَ مَّا الْمُخالِفُونَ فَيُكَلِّمُهُمْ بِالْمُداراةِ لاِجْتِذابِهِمْ إلَى الاْ يِمانِ.(72)
ترجمه :

فرمود: با دوست و دشمن خوش گفتار و خوش برخورد باشيد، امّا با دوستان مؤمن به عنوان يك وظيفه كه بايد هميشه نسبت به يكديگر با چهره اى شاداب برخورد نمايند، امّا نسبت به مخالفين به جهت مدارا و جذب به اسلام و ایمان .

72- مستدرك الوسائل : ج 12، ص 261، ح 14061.

8 قالَ عليه السلام : إنَّ مُداراةَ أَعْداءِاللّهِ مِنْ فْضَلِ صَدَقَةِالْمَرْءِ عَلى نَفْسِهِ و إخْوانِهِ .(75)
ترجمه :

فرمود: مدارا با دشمنان خدا و دشمنان اهل بيت عليهم السلام بهتر است از هر نوع صدقه اى كه انسان براى خود و برادرانش بپردازد.

75- مستدرك الوسائل : ج 12، ص 261،س 15، بحارالا نوار: ج 75، ص ‍ 401، ضمن ح 42.

12 قالَ عليه السلام : ما قْبَحَ بِالْمُؤْمِنِ نْ تَكُونَ لَهُ رَغْبَةٌ تُذِلُّهُ.(79)
ترجمه :

فرمود: قبيح ترين و زشت ترين حالت و خصلت براى مؤمن آن حالتى است كه داراى آرزوئى باشد كه سبب ذلّت و خوارى او گردد.
[/b]
79- تحف العقول : ص 498 س 22، بحارالا نوار: ج 75، ص 374، ح 35.

پناه بر خدا

بعضی وقتا آدم دلش میخواد موقعیتی پیش بیاد و فلان گناه رو انجام بده

پناه بر خدا از این آرزوها و خواسته ها که باعث بی مقدار شدن انسان در نظر خدا میشه

17 قالَ عليه السلام : مَنْ تَواضَعَ فِى الدُّنْيا لاِ خْوانِهِ فَهُوَ عِنْدَ اللّهِ مِنْ الصِدّيقينَ، وَمِنْ شيعَةِ علىّ بْنِ بى طالِبٍ عَلَيْهِ السّلامُ حَقّاً.(84)
ترجمه :

فرمود: هركس در دنيا در مقابل دوستان و هم نوعان خود متواضع و فروتنى نمايد، در پيشگاه خداوند در زُمره صِدّيقين و از شيعيان امام علىّ عليه السلام خواهد بود.

84- احتجاج طبرسى : ج 2، ص 517، ح 340، بحارالا نوار: ج 41، ص ‍ 55، ح 5.

18 قالَ عليه السلام : إنَّهُ يُكْتَبُ لِحُمَّى الرُّبْعِ عَلى وَرَقَةٍ، وَ يُعَلِّقُها عَلَى الْمَحْمُومِ : ((يا نارُكُونى بَرْداً))، فَإنَّهُ يَبْرَءُ بِإذْنِ اللّهِ.(85)
ترجمه :

فرمود: كسى كه ناراحتى تب و لرز دارد، اين آيه شريفه قرآن در ((سوره نبياء، آيه 69)) را روى كاغذى بنويسيد و بر گردن او آويزان نمائيد تا با إذن خداوند متعال بهبود يابد.

آیه قرآن اینه: یا نارٌ کٌونی بَرداً

85- طب الائمّه سيّد شبّر: ص 331، س 8.

21 قالَ عليه السلام : إنّ الْوُصُولَ إلَى اللّهِ عَزَّ وَ جَلَّ سَفَرٌ لايُدْرَكُ إلاّبِامْتِطا ءِ اللَّيْلِ.(88)
ترجمه :

فرمود: همانا رسيدن به خداوند متعال و مقامات عاليه يك نوع سفرى است كه حاصل نمى شود مگر با شب زنده دارى و تلاش در عبادت و جلب رضايت او در امور مختلف .

88- اءعيان الشّيعة : ج 2، ص 42، س 29، بحارالا نوار: ج 75، ص 380، س 1.

25 قالَ عليه السلام : لا يَشْغَلُكَ رِزْقٌ مَضْمُونٌ عَنْ عَمَلٍ مَفْرُوضٍ.(92)
ترجمه :

فرمود: روزی تضمین شده تو را از انجام اعمال واجبت بازندارد (يعنى ؛ مواظب باش كه به جهت تلاش ‍ و كار بيش از حدّ نسبت به واجبات سُست و سهل انگار نباشى ).

92- تحف العقول : ص 489، س 9، بحارالا نوار: ج 75، ص 374، ح 22.

27 قالَ عليه السلام : جْمِعْ بَيْنَ الصَّلاتَيْنِ الظُّهْرِ وَالْعَصْرِ، تَرى ما تُحِبُّ.(94)
ترجمه :

فرمود: نماز ظهر و عصر را دنباله هم انجام بده ، كه در نتيجه آن آنچه را که دوست داری خواهی یافت.

94- كافى : ج 3، ص 287، ح 6.

34 قالَ عليه السلام : لاتُمارِ فَيَذْهَبُ بَهاؤُكَ، وَ لا تُمازِحْ فَيُجْتَرَأُ عَلَيْكَ.(101)
ترجمه :
فرمود: با كسى جدال و نزاع نكن كه بهاء و ارزش خود را از دست مى دهى ، با كسى شوخى و مزاح ناشايسته و بى مورد نكن وگرنه افراد بر تو جرى ء و چيره خواهند شد.

101- اءعيان الشّيعة : ج 2، ص 41، س 23، بحارالا نوار: ج 75، ص 370، ح 1.

40 قالَ عليه السلام : يَتي عُلَماءُ شيعَتِنَا الْقَوّامُونَ لِضُعَفاءِ مُحِبّينا وَ هْلِ وِلايَتِنا يَوْمَ الْقِيامَةِ، وَالاْ نْوارُ تَسْطَعُ مِنْ تيجانِهِمْ عَلى رَسِ كُلِّ واحِدٍ مِنْهُمْ تاجُ بَهاءٍ، قَدِ انْبَثَّتْ تِلْكَ الاْ نْوارُ فى عَرَصاتِ الْقِيامَةِ وَ دُورِها مَسيرَةَ ثَلاثِمِائَةِ لْفِ سَنَةٍ.(107)
ترجمه :
فرمود: آن دسته از علماء و دانشمندان شيعيان ما كه در هدايت و رفع مشكلات دوستان و علاقه مندان ما، تلاش كرده اند، روز قيامت در حالتى وارد صحراى محشر مى شوند كه تاج كرامت بر سر نهاده و نور وى ، همه جا را روشنائى مى بخشد و تمام اءهل محشر از آن نور بهره مند خواهند شد.

107- تفسير الا مام العسكرى عليه السلام : ص 345، ح 226.
إن شاء الله ادامه دارد.........................
رسول اکرم صلوات الله علیه:
همانا بنده، در آستانه ی رسیدن به حاجتی از حاجتهای دنیا قرار میگیرد، اما خداوند از فراز هفت آسمان او را یاد میکند و می فرماید:
فرشتگان من، این بنده ام به حاجتی از حاجت های دنیا نزدیک شده است اگر آن را برایش بگشایم دری به سوی آتش بر او گشوده ام پس آن را از او دور کنید.
بنده انگشت حسرت میگزد و میگوید: چه کسی بر من در رسیدن به آن حاجت پیشی گرفت؟ چه کسی به من نیرنگ زد؟
در صورتی که این جز لطفی نیست که خداوند در حق او نموده است.
حلیة الأولیاء، ج7، ص 208؛ نهج الدعاء، ج1 ، ص474
ان شاءالله ادامه دارد......
به حضرت موسی وحی شد:
موسی! سفارش را در باره چهار چیز به خاطر بسپار:
1- تا نفهمی گناهانت را آمرزیده اند به عیب دیگران نپرداز
2- تا ندانی گنجهای خدا تمام شده غم روزی مخور
3- تا نبینی که ملک و پادشاهی من از دست رفته به دیگری امید نبد
4- تا مرده شیطان را نبینی از مکرش ایمن نباش.
آنكه خود را پيشواي مردم سازد، باید که پيش از تعليم ديگري بايد به ادب كردن خويش پردازد،
‌و پيش از آن كه به گفتار تعليم فرمايد بايد به كردار ادب نمايد،‌
و آن كه خودش را تعليم دهد و ادب اندوزد، شايسته تر به تعظيم است از آن‌ كه ديگران را تعليم دهد و ادب آموزد.
نهج البلاغه دكتر شهيدي ص 371
رسول خدا صلوات ا.. عليه در وصيت خود به علي عليه السلام فرمودند:
يا علي!
براي هر گناهي توبه ايست مگر براي بد اخلاقي،
همانا آدم بد اخلاق هر زماي كه از گناهي بيرون رود به گناه ديگري داخل مي گردد.

وسائل شيعه جلد جهاد با نفس باب بد اخلاقي حديث

نزدیک ترین جا به خدا
حضرت رسول اکرم میفرمایند:
نزدیکترین جایی که بنده به خدا نزدیک میشود آن جایی است که دل برادر مؤمن خود را شاد کند.
بحارالانوار ج ۷۴ ص ۳۱۶
نقل از کتاب آثار و برکات شگفت انگیز کمک به دیگران (حسن درویشی)
بخشی از بزرگترین نعمت های خدا برای انسان، بی جواب گذاشتن برخی دعاهای اوست...
هيچيك سودى ندارد
نماز بى‏خضوع
و آرامش قلب خيرى ندارد،

روزه بدون پرهيز از لغو
خيرى ندارد،

قرآن بى‏تدبر و تأمل
خيرى ندارد،

علم بى‏تقوا خيرى ندارد،

مال‏ بى‏سخاوت،

خلوت بدون خوددارى از گناه،

نعمت بى‏دوام،

و دعاى بدون
اخلاص و بدون تجليل خداوند هيچيك سودى ندارد

نصايح فصل دوم ص : 280
رسول اکرم صلوات الله علیه به کسی خیره خیره نگاه نمیکردند

در منزل کارهای خود را خودشان انجام می دادند

منبع: کتاب ارزشمند خاتم النبیین
راستی

روایت داریم

کارکردن مرد در منزل باعث بخشش گناهان بزرگ او میشود!

من موقع کمک در کارهای خانه زیاد این روایت رو در ذهنم یاد آوری میکنم Smile
سه [خصلت] است كه هر آن كس كه با آنها با خداوند- عزّ و جلّ- ديدار كند، از هر درى كه بخواهد، به بهشت درآيد:
كسى كه اخلاقش را نيكو گرداند
و از خداوند در نهان و آشكار بترسد
و جدل را اگر چه حقّ با او باشد ترك كند.

پيام پيامبر ترجمهفارسى 771 بخش دهم جوامع الكلم سخنان فراگير ..... ص : 697

(۲۲/آبان/۸۹ ۱۲:۳۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]از «امالى‏» شيخ طوسى روايت است‏با سند متصل خود از سليمان بن مهران که او گويد: «من بر حضرت جعفر بن محمد امام صادق عليه السلام وارد شدم و در نزد آن حضرت جماعتى از شيعيان بودند و آن حضرت به آنها مى‏فرمود:
اى جماعت‏شيعه! شما هميشه با كردار پسنديده و افعال شايسته زينت ما باشيد
.
و هيچگاه موجب بدنامى ما نشويد كه به كردار زشت‏خود، مردم، ما را هم كه معلم شما هستيم بد بدانند، و از دين خدا منحرف شوند.
زبانهاى خود را از گفتار بيجا و بى‏فائده حفظ كنيد، و از افشاى سر خوددارى نمائيد، و از زياده‏گوئى و كلام زشت و طعن و دشنام جلوگيرى كنيد.
[127] «بحار الانوار» ج 15 كتاب الايمان ص 142.

امیرالمومنین علی علیه السلام:
من كثر مراؤه بالباطل دام عماؤه عن الحقّ.

هر كه بسيار باشد جدل كردن او بباطل دايم باشد كورى او از حق.
شرح آقا جمال الدين خوانسارى بر غرر الحكم، ج‏5، ص: 383

مولا علی علیه السلام
لا تمارينّ اللّجوج فى محفل.
جدل‏ مكن زينهار با لجوج در محفلى
يعنى در محلّ جمعيّتى و مراد به «جدل» در اينجا مطلق نزاع و بحث است و منع از آن باعتبار اينست كه
لجوج هر چند حق‏ بر او ظاهر شود باز لجاجت ميكند و قبول نمى‏كند و سخن بطول مى‏كشد و باعث كدورت و ملالت حضّار مى‏شود.

شرح آقا جمال الدين خوانسارى بر غرر الحكم ج‏6 270 10203 ..... ص : 270
بسم الله الرحمن الرحیم

چقدر آدم گناه می کنه و خودش خبر نداره...

نقل قول:فرمود: مدارا با دشمنان خدا و دشمنان اهل بيت عليهم السلام بهتر است از هر نوع صدقه اى كه انسان براى خود و برادرانش بپردازد.

دقیقا برعکس کاری که من انجام می دم و تازه فکر می کنم روشم درسته................

نقل قول:فرمود: قبيح ترين و زشت ترين حالت و خصلت براى مؤمن آن حالتى است كه داراى آرزوئى باشد كه سبب ذلّت و خوارى او گردد.

خدا می دونه چند بار مشمول این حدیث قرار گرفتم...خدایا ببخش...

نقل قول:" تا نفهمی گناهانت را آمرزیده اند به عیب دیگران نپرداز

نقل قول:تا نبینی که ملک و پادشاهی من از دست رفته به دیگری امید نبد"

یعنی ممکنه یادم نره؟

نقل قول:براي هر گناهي توبه ايست مگر براي بد اخلاقي،
همانا آدم بد اخلاق هر زماي كه از گناهي بيرون رود به گناه ديگري داخل مي گردد.

بعد وقتی مادرت ازت یه چیزی خواست به بهونه نماز با اخم و ناراحتی انجام میدی....نمی فهمی که توبه بداخلاقی قبول نمیشه....

سودی ندارد :
نقل قول:نماز بى‏خضوع و آرامش قلب خيرى ندارد،
(معنی آرامش قلب این نیست که فکرت به همه جا باشه ...)
نقل قول:قرآن بى‏ تدبر و تأمل خيرى ندارد،
(تند تند سوره ها رو می خونی که به کجا برسی؟ میخوای عذاب وجدانتو از کم خوندن قرآن تخفیف بدی؟ با این روش نخوندنش مفید تره!!)

نقل قول:سه [خصلت] است كه هر آن كس كه با آنها با خداوند- عزّ و جلّ- ديدار كند، از هر درى كه بخواهد، به بهشت درآيد:
كسى كه اخلاقش را نيكو گرداند
و از خداوند در نهان و آشكار بترسد
و جدل را اگر چه حقّ با او باشد ترك كند.

یعنی میشه فراموش نکنم؟

صفحه: 1 2
آدرس های مرجع