تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نخواهد آمد( لطفا دعا نفرمایید!!!)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
>:: بسم الرب الشهداء و الصدیقین ::<

انتظار فرج یعنی بست نشستن و غصه هجران خوردن..

یعنی چشم چرانی کردن و شب تا به سحر حسین حسین گفتن و نماز صبح قضا شدن و هر ماه رمضان الهی العفو بلغور کردن..

یعنی هرکاری خواستی بکن، اما محرم که رسید، مشکی بپوش و از هیئت الرضا به هیئت المحمود و آخر شب هم به هیئت المنصور برو..

یعنی آقا بیا. اما اگر آمدی، خیلی با من کاری نداشته باش..

یعنی من دوست دارم یار تو باشم، اما نه حالی دارم، نه حوصله تجهد و نماز شب و کمی رعایت تقوا..

امام زمان هم همان است که سوار بر اسب سفید است و در جزیره خضرا نشسته تا هر دوشنبه و پنجشنبه، نامه اعمال من و تو را، بر او عرضه کنند و او اول دل سیر بگرید و سپس از خدا بخواهد تا مارا به واسطه همان هیئت ال... ، ببخشد..

باقی ساعات و ایام هفته هم، متصل به غصه خوردن بهر تمام مصیبت های 1400 ساله شیعیان نشسته است..

وقتی هم اگر باقی بماند، و خدا هم اجازه داد، گه گداری به هیئت های ما سری می زند و مریضی شفا می دهد و دختری به خانه بخت می فرستد و پسری به دختری می رساند و...

ظهور هم یعنی شب که خوابیدی، فردا صبح همان اسب سوار چشم و ابرو مشکی و زیباروی، قیام کرده و در عربستان هل من ناصر سر می دهد..

313 نفر هم از طبقات عرش، سوار بر سفینه های فضایی آخرین سیستم، سریع و سیر خود را به او رسانده و دمار از روزگار همه bad man های تاریخ، در خواهند آورد و حکومتی از نوع عدالتخواه و مهرورز و اصولگرا واصلاح طلب تشکیل خواهند داد..

جامعه مهدوی هم یعنی جایی که درس نخواندی هم نخواندی، به درک. در عوض حسین حسین را با یازده نوع مختلف از قبیل حوسین، حیسین،حتین،حین و... سکسکه می کنی..

یعنی همان جا که گلها همه سنبل و بلبل ها مدام به غزل خوانی مشغولند..

همه دخترها محجبه، همه پسرها محاسن بلند، همه پدرها اهل نماز شب کسب رزق حلال، همه مادرها مخالف سرسخت غیبت و خاله زنک بازی..
یا صاحب الزمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نیا .
یک بار خانه نشینی مولامون علی بس بود .
نمی خوایم ایندفعه خودی ها(...)تورو خونه نشین کنن .
خیلی خوب بود
واقعا تلخ بود.... برای من یکی که خیلی تلخ بود خواندن این مطلب....
یکی از افراد به اصطلاح مذهبی که من میشناسم یه خونه 6 طبقه داره توی شهرک غرب، هر واحد حدود 200 متره. (لازمه بگم اونجا یه خونه 80 متری 20 میلیون پیش می خواد ماهی 1 میلیون اجاره) دوطبقه خونش خالیه. طبقه 5 برای مهمونه که هر وقت اومدن راحت باشن و طبقه یک که آخر هفته ها میرن اونجا ندبه می خونن.

هر وقت از اونجا رد میشم زیر لب می گم.

بخونید، امام زمانتون میاد.

راستی من به امام زمان اینها اعتقادی ندارم.

پ.ن.
مسجد با خونه اینها 200 متر فاصله داره.
سلام دوست عزیز
خوب بود پستت خیلی بد نبود.اما شما که لطف می کنی به مردم میگین که سکوت نکنن و صبر دیگه فایده ای نداره خب راه حل اش هم توضیح دهید و لطف کنید بگویید که ما مردم باید چی کار کنیم وقتی نباید صبر کنیم.
ممنون میشم رسیدگی کنید.

باتشکر
آیدین
حرف حق تلخه مثل ته خیار
خيلي خوب بود، فقط عنوان مطلب رو عوض كن لطفا!بار منفي داره!ممنون.Confused
خوب بود اما کامل نبود ...

میدونی تقصیر کیه ، تقصیر کسایی که برای خودشون از خمس مردم کاخ میسازن ، بهترین ماشین ها رو سوار میشن ، پسرهاشون خارج درس میخونن ، دین رو فقط خمس و زکات میدونن ، امام حسین(علیه السلام) فقط تو محرم زنده نگه میدارن ، امام حسین رو فقط سینه زدن میدونن و خیلی چیز های دیگه که بگم کل تالار میریزه به هم

همین سر کار بابام همه حقوقشون رو به دلار میگیرن و به جمهوری اسلامی ... میدن ، اونم تو جایی که باید مرکز اسلام و اسلامگرایی باشه

مومنان واقعی بدبخت موندن و مورد ظلم واقع شدن و جز خدا هیچ کسی رو ندارن

اگر هم این حرفای من حذف شد ، به ...
صد بار دیگه هم میزارم اگه به قیمت حذف شدنم از تالار بشه ، البته این دفعه بدتر هاش رو میگم

امان از این بیوتات ،امان

نقل قول:هر وقت از اونجا رد میشم زیر لب می گم.

بخونید، امام زمانتون میاد.
راستی من به امام زمان اینها اعتقادی ندارم.

جالب بود . من اگه رد بشم برا بارهای اول فقط حرص می خورم . بعد یه مدت لبخند معنی دار میزنم بعدش فقط سرمو تکون میدم بعدشو دیگه واقعا نمی دونم چیکار کنم !
(۲۱/دی/۹۰ ۱۷:۴۱)sarallahe73 نوشته است: [ -> ]
انتظار فرج یعنی بست نشستن و غصه هجران خوردن.. [align=-WEBKIT-CENTER]
[/align]

انتظار فرج یعنی بگردیم نشانه های ظهور رو پیدا کنیم
هی بگیم این شعیبه
اون یمانیه
...
نمیگم اینا نیست ولی فقط اینا هم نیست

یا بگیم : به به، دنیا پر از ظلم شده ،چه خوب، الان اقا میاد!!

اگه مصادیق رو پیدا کردیم خب میگیم آخجون الان امام میاد
اگر هم پیدا نکردیم که میگیم:اه پس اقا نمیاد!!!!!!!!!!!!

انتظار فرج را افضل اعمال دانسته‏اند؛ معلوم مي‏شود انتظار، يک عمل است، بي‏عملي نيست.(مقام معظم رهبری)
لازمه ی امدن امام پویاییست نه دست رو دست گذاشتن
خودمونی بگم:باید یه چیزی از خودمون نشون بدیم به اقا تا بیاد
باید یه چیزی تو ما ببینه
یه لیاقتی،یه جربزه ای یه حرکتی

امیدوارم بدرد بخوره:
http://4arrival.ir/post/202
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع