تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: وابستگی پشت پرده ی تیم های فوتبال به صهیونیسم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
(۲۴/فروردین/۹۲ ۰:۴۹)مجید املشی نوشته است: [ -> ]دوستان عزیز مطالب و سوالات مطرح شده در هر موضوع بایستی در راستای آن موضوع باشد. خواهش می کنم از بحث های حاشیه ای پرهیز کنید.
همه ی مواردی که عنوان می کنید باید در چارچوب قوانین تالار باشد. لطفا رعایت کنید.
در صورتی که همینطور ادامه پیدا کند تاپیک بسته خواهد شد.

بعد از خواست ایجاد کننده ی تاپیک مبنی بر دوباره باز شدن موضوع برای ارائه ی پاسخ، خواهش می کنم از ادامه ی بحث های بی ارتباط به تاپیک پرهیز کنید. Smile
ارسال های بی ارتباط به زودی حذف خواهد شد.
(۳/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۵۲)revenger نوشته است: [ -> ]دیدید دفاعی ندارید میزنید جاده خاکیBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

اگه بخواییم از نظر فراماسونری و... تیم ها رو دسته بندی کنیم به ترتیب زیر میشن:

منچستر یونایتد
رئال مادرید
آث میلان
1- کدوم جاده خاکی؟بفرماییئ کجاش رو متوجه نشدید تا بیشتر توضیح بدم!
2- حرف زدن بدون سند کاری نداره!فقط با سند صحبت کنید!طبق چه منطقی رده بندی کردید؟مدرکتون چیه؟
مدرک شما برای فراماسونری بودن بارسا کاملا بی سند و از روی احساسات شخصی یا بهتر بگم تنفر شما نسبت به این تیم بود

مثلا شما گفتید چون بارسا یک بازیکن یهودی داره ، یک بار گواردیولا مربی سابق بارسا با یک خواننده یهودی عکس دارد ، و اینکه به طور کاملا تصادفی در چند بازی داوری به نفع بارسا بوده و مثلا مسی بهترین بازیکن دنیاست لذا این تیم فراماسونری است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مثلا الان اوزیل مسلمون توی رئال یعنی رئال مادرید اسلامیه؟؟؟؟؟؟!!!!
یادت رفته بزرگترین ورزشکار فراماسونر دنیا یعنی دیوید بکام داخل همین تیم رئال بوده؟؟؟؟؟؟
دوست من دیگه بحث اینکه شاهان اسپانیا یکی از بزرگترین ستون های حکومت دجالی هستند رو ان شاالله قبول دارید که ، خب همین پادشاهان اسپانیا رئال رو ازش سالها حمایت کردند تا این همه جام برد!!!!!

با این حال من معتقدم نمیشه با این دلایل تابلو گفت رئال فراماسونریه ولی قبول کن که شانسش در کسب این عنوان بسیار بالاتر از بارساست
شما برگرد پست های قبلی منو بخون متوجه میشی دلیل من چیه واسه اینکه اولویت این توهمات با تیم های دیگر است تا بارسا
با این دلایل و استدلال ها میشه همین استقلال ، پرسپولیس خودمونم فراماسونری کردBig Grin

والله اینها رو منتشر نکنید بهتون میخندن تو اینترنت

به نظر من حذف اینها بهترین تصمیمیه که میشه گرفت...
چطور شما با دوتا عکس از گواردیولا و پیکه میگید بارسا فراماسونریه؟حالا ما گفتیم رئال و منچستر و میلان فراماسونریه از ما سند میخواین؟حتما نیاز به سند نداره!آرم باشگاه مالکین باشگاه.سفرهایی که بعضی باشگاهها به اسراییل انجام میدن.عکسهایی که بعضیها با سران اسراییل میگیرن خود گویای همه چیزه!البته قبول دارم بارسلونا هم جز همینهاست.
(۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۴۹)revenger نوشته است: [ -> ]مدرک شما برای فراماسونری بودن بارسا کاملا بی سند و از روی احساسات شخصی یا بهتر بگم تنفر شما نسبت به این تیم بود

مثلا شما گفتید چون بارسا یک بازیکن یهودی داره ، یک بار گواردیولا مربی سابق بارسا با یک خواننده یهودی عکس دارد ، و اینکه به طور کاملا تصادفی در چند بازی داوری به نفع بارسا بوده و مثلا مسی بهترین بازیکن دنیاست لذا این تیم فراماسونری است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دوست من داری جوک میگی دیگه!!!

مثلا الان اوزیل مسلمون توی رئال یعنی رئال مادرید اسلامیه؟؟؟؟؟؟!!!!
یادت رفته بزرگترین ورزشکار فراماسونر دنیا یعنی دیوید بکام داخل همین تیم رئال بوده؟؟؟؟؟؟
دوست من دیگه بحث اینکه شاهان اسپانیا یکی از بزرگترین ستون های حکومت دجالی هستند رو ان شاالله قبول دارید که ، خب همین پادشاهان اسپانیا رئال رو ازش سالها حمایت کردند تا این همه جام برد!!!!!

با این حال من معتقدم نمیشه با این دلایل تابلو گفت رئال فراماسونریه ولی قبول کن که شانسش در کسب این عنوان بسیار بالاتر از بارساست
شما برگرد پست های قبلی منو بخون متوجه میشی دلیل من چیه واسه اینکه اولویت این توهمات با تیم های دیگر است تا بارسا

آقا مجید پست های منم حذف کنی من تک تک واسه همین تیم ها علی رقم میل باطنی تاپیک میزنم تا همه از خنده روده بر بشنBig GrinBig Grin یکمم آبروی تالار برهBig Grin
با این دلایل و استدلال های سوپر وهمی میشه همین استقلال ، پرسپولیس خودمونم فراماسونری کردBig Grin

والله این توهمات رو منتشر نکنید بهتون میخندن تو اینترنت

به نظر من حذف این وهمیات بهترین تصمیمیه که میشه گرفت...

اولا که اگر دقت کرده باشین من هیچ جا نگفتم فراماسونریه
من فقط بحث رو ایجاد کردم که آیا اینها هست یا خیر!

یک بار دیگه اون تیکه ای از تاپیک رو که فراموش کردین و استناد به عکس رو بهونه میکنید براتون میذارم:

"1-چرا چندین بازیکن بارسلونا در چشن قهرمانی در سوپر جام مقابل رئال مادرید دست خود را به نشانه مشهور و مشکوک درآوردند؟
2-چرا "راسل"مدیر عامل باشگاه در جشن های فراماسونری شرکت می کند؟
3- چرا در پایان يكي از ال کلاسیکو های اخیر "داوید ویا" به "اوزیل"و دینش "اسلام"توهین کرد؟
4-چرا بارسلونا، توسط یوفا در سال های 2009 و 2011 قهرمان شد؟
آيا بارسلونا فقط به خاطر بازی خوب قهرمان نمی شود و دست های پنهان فراماسون در کار اند؟"

آیا شرکت مدیر عامل در جشن های فراماسونری اتفاقیه؟یا یه موضوع شخصیه؟آیا داوری های تابلو اتفاقیه؟

(۴/اردیبهشت/۹۲ ۲۲:۴۳)yonatan_mosavi نوشته است: [ -> ]چطور شما با دوتا عکس از گواردیولا و پیکه میگید بارسا فراماسونریه؟حالا ما گفتیم رئال و منچستر و میلان فراماسونریه از ما سند میخواین؟حتما نیاز به سند نداره!آرم باشگاه مالکین باشگاه.سفرهایی که بعضی باشگاهها به اسراییل انجام میدن.عکسهایی که بعضیها با سران اسراییل میگیرن خود گویای همه چیزه!البته قبول دارم بارسلونا هم جز همینهاست.
در بالا هم اشاره مجدد به پست شد.شما از کل تاپیک فقط دو تا عکس دیدین؟؟؟آفرین به نگاه قشنگتون!!!!!!!!!!!
من بحث مطرح کردم و اسناد موجود در اینترنت رو که دیده بودم گذاشتم!شما میاین بدون سند یه حرفی میزنید و میگین سند نخوایم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ماشا... به منطق!!!!باشگاه های دیگه رو من بحث نکردم اصلا و بحث فقط پیرامون بارسا بود.میتونید شما راجع به سایر باشگاه ها مطلب بذارید!!!
به نام خدا
به طور خلاصه بگم فوتبال به جای اینکه وسیله ای باشد برای رسیدن به سلامت و شادابی و طراوت و رقابت و نشاط، در دنیای امروز تبدیل به ورزشی شده که باعث ایجاد دعوا، اختلاف، تهمت، رشوه، دلال بازی، تجارت، فحاشی و هزاران کار زشت و عبث دیگر شده و کلا فوتبال از اون حالته ورزشی خودش بیرون اومد و بیشتر در حاله مسخ جوانان و مردم است و این مختص به ایران نیست و در تمام دنیا همینطور است. همین بس که خیلی از فوتبالیستها از نظر اخلاقی به شدت دچار مشکل هستند و پولهای بی حساب و کتاب و نداشتن جنبه باعثه به فساد کشیده شدن خیلی از آنها شده البته به نظر یکی از دلایل به فساد کشیده شدن خیلی از رشته های ورزشی همین نفوذ سرمایه داران فاسد یا همان فراماسونها به قولی در پشت پرده میباشد.
گندش داره در میاد دیگه اینا بودن بهترین بازیکنای جهان پیکه بود بهترین دفاع دنیا که گل به خودی از نوع جالبش
میگن ماه پشت ابر نمی مونه این صداسیما ما هم مسخره شو دراورده انقد طرفداری کرده از این تیم تازه به دوران رسیده که با حمایتی این گروها اومده بالا
یک مقدار تفسیرپیروزیها وشکستها مشکله وبسادگی نمیتوان همه رابه ماسونرها ربط داد البته قطعا بخاطر تاثیرزیادی که فوتبال برمردم دارد لذا کارتلهای اقتصادی وبنگاههای شرط بندی ودرپس همه اینها ماسونری قراردارد تیمهای بزرگ اروپا وابسته به کارتلهای بزرگ نفتی (رئال مادرید{خانواده پادشاهی اسپانیا که عضو کلوپ بیلدربرگ میباشند} منچسترسیتی{شیوخ عرب} و...)ویا خانواده های معروف ماسونی (منچستریونایتد مربوط به خانواده گلیزرها )یا مولتی کمپانیها ومافیا (چلسی و..)هستندکه مستقیم یاغیرمستقیم مربوط به ماسونرها میباشند گاهی افراد معروف مانند کرایف معماربزرگ سیستم تیکی تاکای بارسلونای دهه اخیر (که یهودی است)پشت این تیمها هستند ظاهرا پشتوانه مردمی دارندولی درمقابل تیم رئالی قرار گرفته که پشت آن پادشاه است که جامعه ازبازی متقابل بارسا- رئال بنوعی کنترل میشود
اقدام يک بازيکن فوتبال در "روز جهاني قدس"

تماشاچيان صهيونيست حاضر در استاديوم که پيش از اين نيز چنين رفتاري از وي ديده بودند، متوجه اقدام او شده و با شعار سر دادن، اعتراض خود را به "محمد صلاح" نشان دادند.
[تصویر: 29918_DV5N8P1C_pic.jpg]به گزارش شيعه آنلاين، رسانه هاي عرب زبان از اقدام جالب "محمد صلاح" بازيکن سرشناس فوتبال مصر در "روز جهاني قدس" که موجب خشم تماشاچيان صهيونيست شد، خبر دادند.

اين رسانه ها نوشتند:‌ "محمد صلاح" بازيکن يکي از باشگاه هاي ليگ سوئيس است. وي در بازي اخير تيمش با يک تيم باشگاهي اسرائيلي، براي اينکه با بازيکنان صهيونيست دست ندهد، لحظه ورود به زمين از مسئولان و مربيان تيمش خواست تا به او اجازه دهند کفشش را عوض کند.

رسانه هاي عرب زبان افزودند: مسئولان و مربيان که از نيت او خبر نداشتند، به او اين اجازه را دادند. بر همين اساس در زماني که بازيکنان دو تيم در حال دست دادن با يکديگر بودند، "محمد صلاح" خود را مشغول تعويض کفشش کرده بود و بعد از پايان دست دادن ها، او مستقيما بدون اينکه با هيچ يک از بازيکنان اسرائيلي دست داده باشد، وارد زمين شد.

تماشاچيان صهيونيست حاضر در استاديوم که پيش از اين نيز چنين رفتاري از وي ديده بودند، متوجه اقدام او شده و با شعار سر دادن، اعتراض خود را به "محمد صلاح" نشان دادند.

گفتني است اين اقدام اين بازيکن مصري تبار موجي از شادي و شعف را در ميان کاربران جهان عرب برانگيخته و آنان به طور گسترده خبر منتشر شده درباره اقدام او در رسانه هاي عرب زبان و نيز تصاويري از وي را در فضاي مجازي و سايت هاي اجتماعي منتشر کردند.
سایت توتال بارسا
حضور مسی و سایر بازیکنان بارسا در کنار دیوار ندبه و ملاقات با شهردار اورشلیم و مسئولان اسرائیل!!!
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع