منم موافقم که اکثر بدحجابیها ناشی از جهالت افراده نه ازطرف عناد و لجبازی اونها...
نقل قول: من به عنوان يك دختر با حجاب از همه ي بد حجاب ها معذرت مي خواهم...
من از تو معذرت مي خواهم زيرا گاهي با نگاهم خواستم تحقيرت كنم و به تو بفهمانم كه از تو برترم...
دوستان صورت مسئله رو عوض نکنید .
همسنگران گرامی بحث های کلان جامعه را نمی شود به صورت لج و لجبازی بیان کرد .مثلا چون یه سری خانم های چادری با تکبر و غرور و اخم به دختران بدحجاب نگاه کردند دیگه اون هام رفتن قهر و آشتی بی آشتی .بحث حجاب از دو دیدگاه باید بررسی کرد .1-شخصی(اعتقادی) 2-جامعه اسلامی (ضرورت حجاب در جامعه اسلامی )
به نظر من بحث حجاب تشابهاتی با بحث موسیقی داره . حدودا چند سال پیش بحث موسیقی که خیلی داغ بود(اون موقع که سی دی کم بود کاست رواج داشت) خیلی ها چون میدیدند فلان کاست از وزارت ارشاد مجوز گرفته و مهر این وزارت خونه روشه دیگه فکر می کردند مشکلی نیست و گوش میدادند . یه روحانی که خدا خیرش بده یه جا صحبت قشنگی کرد و گفت که مهر وزارت ارشاد دلیل نمیشه که اگه رو کاست بود گوش بدی . بستگی به خودت داره !(تا اینجارو داشته باشید )
من یه پرانتز باز کنم
حالا یکی گوش میداد می گفت وزارت ارشاد گفته , یکی هم نه
حجاب هم همینه . یکی با یه وضعیتی میاد بیرون میگه کاملا پوشیدم فقط یه خورده سایز لباسم کوچیکه , یکی با یه وضعیت دیگه میاد بیرون براش مهمه که وضعیت اون تاثیر گذار هست بر روی جامعه .
مطمئن باشید وقتی شما برای کسی مهم نبودید خدا هم شما رو برای دیگران بی اهمیت می کنه
پرانتز بسته
ادامه همون مطلب که تا اونجا داشتید
آقا گذشت و تا به سخنرانی های آقای حسن رحیم پور ازغدی رسیدیم و ایشون گفتن که موسیقی انواعی داره بعضی موسیقی ها شخصیت اصلی انسان نشون میده و با گوش دادن اون شمارو به ویژگی های اخلاقی تون نزدیک میکنه و بعضی موسیقی ها که از ظاهرش میشه فهمید نباید گوش داد .(اینم داشته باشید )
تا چند وقت هم سخنرانی های دکتر رائفی که گفتند موسیقی داروست !قرصه ! پیشنهاد می کنم فایل های موسیقی شناسی دکتر رائفی گوش بدید .
ولي ميدونم يكي از عوامل گسترشش نگاهي به شكل يك عقب مانده به انسان با حجاب است.اينكه آنها را تمسخر ميكنند تا كمبود خود را جبران كنند و به اينصروت خيلي از دختران به بيراهه كشيده ميشن اونم به خاطر به اصطلاح عقب نموندن!ولي نميدونن كه چقدر عقب موندن!!!!
نمیشه روی این بحث کرد که چرا بی حجابی رواج پیدا کرد !!!!!!! چرا که بحث کاملا گسترده ای هست .
ولی دوست من کسانی که عامل تهاجم فرهنگی و بدحجابی بودند و هستند باید روزی جواب پس بدهند
(۲۲/دی/۹۰ ۲۱:۱۴)انصارالمهدی نوشته است: [ -> ]نمیشه روی این بحث کرد که چرا بی حجابی رواج پیدا کرد !!!!!!! چرا که بحث کاملا گسترده ای هست .
ولی دوست من کسانی که عامل تهاجم فرهنگی و بدحجابی بودند و هستند باید روزی جواب پس بدهند
داداش من اونا که یه روز جواب می دن رد خور هم نداره مشکل اینجاست که ما جوونا باید چه خاکی تو سرمون بریزیم؟

تویه جامعه ای که روز به روز بد تر می شه فرزندان و نسل آینده چه گلی به سرش بگیره؟

مصیبت یکی دو تا نیست که!!!!!!
پ . ن :نظرات بیشتر رویه راه حل معطوف بشه بهتره و جواب می ده و مهمتر از همه به درد بخور خواهد بود.
به نظر من راهکارش متمسک شدن به اهل بیت هست که در این دوران آخرالزمان از آسیب ها گرند ها در امان بمانیم .
دعای غریق بخونیم
اول باید خود سازی کنیم . حواسمون جمع نباشه آب بردمون
گشت ارشاد بايد باشه و تذكر بده.اون رفتارهاي خشونت بارش رو اصلا نه من تاييد ميكنم و نه اسلام.فقط به تذكر بايد بسنده كنن.من كه خودم اگه صبح تا شب يه چيزو بهم تذكر بدن، آخر سر يه ذره هم كه شده كوتاه ميام.(البته اگر دختر بودم!)
كار فرهنگي بايد چي باشه؟يه نمونش آثار دكتر شريعتيه.البته اينكه بريم بهشون بگيم كتاب بخونين شايد واسه همه جواب نده، ولي خيليا كه ادعاي روشنفكري ميكنن و شريعتي رو قبول دارن، نميدونن درباره حجاب و اين حرفا چه چيزايي گفتن!
اقا اصلا این همه بحث نداره: