یک هکر عربستانی با هک سایت مقامات اسرائیلی، شماره رمز 200 کارت اعتباری از آنان را منتشر کرد.
به گزارش رجانیوز، این هکر هفته گذشته هم بر طبق گفته مقامات رژیم صهیونیستی، اطلاعات شخصی حدود 15000 کارت اعتباری را منتشر کرد.
این هکر همچنین در پیامی تحقیرآمیز خطاب به سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نوشته است: موساد! تو حیقرتر از آن هستی که بتوانی من را پیدا کنی. یکبار میگویی من در مکزیک هستم و یک بار هم عربستان. اما من همه جا هستم و هیچ جا نیستم!
عربا هم همجین ادمایی دارن من فکر میکردم فقط به فکر شکماشون هستن
چند وقته ديگه اگه دست خود عرباي هم شهريش بيوفته شروع ميكنن به قطعه قطعه كردن بدنش و زنده خاك كردن و ...
اما كار بس جالبي كرده. خدا حفظش كنه
(۲۷/دی/۹۰ ۱۹:۲۶)تفکر نوشته است: [ -> ]عربا هم همجین ادمایی دارن من فکر میکردم فقط به فکر شکماشون هستن
(۲۷/دی/۹۰ ۱۹:۳۰)Vblock نوشته است: [ -> ]چند وقته ديگه اگه دست خود عرباي هم شهريش بيوفته شروع ميكنن به قطعه قطعه كردن بدنش و زنده خاك كردن و ...
اما كار بس جالبي كرده. خدا حفظش كنه
متاسفم که تبلیغات منفی کشورهای غربی در مورد کشور های عربی روی جوانان ایرانی هم اینچنین تاثیری گذاشته
عرب ها هم مثل ما هستند...

کلا این قوم و نژاد نیست که برتری آدم رو تایین می کنه

این یکی از مهم ترین آموزه های دین خودمون هست که متاسفانه داریم کم کم فراموشش می کنیم.

جناب تفکر (!!!) از اون عربهایی که فقط به فکر شکمشون هستند تو همه دنیا و مخصوصا تو ایران خودمونم زیاد پیدا میشه. درست نیست که به خاطر رفتار اقلیت کل عربا رو به این صورت بشناسیم...
بچه ها نمی دونم مستند اربعین که از شبکه 2و3 به کارگردانی وحید چاووشی پخش شد دیدین یا نه؟ من که از دیدنش اینو یاد گرفتم که دین و ایمان خیلی از عربای شیعه از ما ایرانیا که فقط ادعای دوستی اهل بیت رو داریم محکم تر و کامل تره.
ترو خدا دیدمونو در مورد فرق گذاشتن بین مردم به خاطر نژاد و رنگشون عوض کنیم.این روش مسلمونی نیست....
از نزديك هم مشعوف شديم خدمتت اين حضرات....
اكثرشون مشكل دارن!

حالا چه به كمك برادرانمون تو هاليوود چه بدون اونا.
هممون مسلمونیم و همه بندگان الله هستیم.
دم اون هکره هم گرم
ببخشید می شه لینک اصلی خبر رو پست کنید چون خیلی بعیده!
رمز کارت ها همون نشون دهنده مشخصات جاسوس هاست پس کل موساد به فنا رفته و راحت می شه موقعیت تمام جاسوس ها رو مشخص کرد که واقعا غیر ممکنه چون هر روز هکر های اکثر کشور ها به پایگاه داده های هم حمله می کنن تا یه منفذ پیدا کنند و حالا با کرمی چیزی اطلاعات رو خارج کنند و حالا این جوون تنها موساد رو هک کرده من که این کار رو باور نمی کنم!
اخه مایکروسافت و یاهو و ... نیست که موساده ... یه دستگاه جاسوسیه!
بوده پسر ۶ ساله کالیفرنیایی که تنها پنتاگون رو هک کرده باشه و اطلاعاتی در مورد منطقه ۵۱ رو به دست آورده باشه ولی اون سرور های قدیمی مربوط به سال های ۱۹۹۱ تا ۹۶ بوده و حالا یه نفر بیاد سیستمی رو هک کنه که هر روز مورد استفاده قرار می گیره و براش هم مهم نیست که چه قدر ترافیک داره و در عین حال تحیلیل گر ها روش کار می کنند یه خورده که چه عرض کنم کلا بعیده!
حتما منبع رو ذکر کنید حتما!!!!!!!!!
(۲۷/دی/۹۰ ۱۹:۵۵)Vblock نوشته است: [ -> ]از نزديك هم مشعوف شديم خدمتت اين حضرات....
اكثرشون مشكل دارن!
موضوع اینه که ما حق قضاوت کردن روی مردم رو نداریم.و حتی اگر هم این حق رو داشتیم ملاک قضاوتمان همان ملاک داوری خداوند در میان انسان ها (یعنی تقوا) بود و نه قومیت و نژادشون
و حتی اگر بحث بالاتر بودن یک نژاد مطرح بود (که نیست) نژاد عرب در سطح بالاتری از ایرانیان قرار می گرفت (چرا که هم قرآن عربی است و هم پیامبر و همه امامانمان از نژاد عرب بودند)
از طرفی باید دید که مشکل داشتن از دید شما چیست. شک ندارم که یکی از ملاک های شما برای تشخیص انسان مشکل دار از دیگران متمدن بودن (به مفهوم غربی آن ) است. به هر حال من عرب های زیادی رو می شناسم که کاملا شبیه ما (یا حتی بهتر از ما) زندگی میکنند...
درضمن این آخرین پاسخیه که در این زمینه در تاپیک میدم چون موضوع تاپیک چیز دیگه ایه و این مباحث اسپم به حساب میاد...اگر تمایل به ادامه بحث دارید بهتره تاپیک جدیدی راه اندازی نمایید.
در پناه حق.
(۲۷/دی/۹۰ ۱۹:۵۵)Vblock نوشته است: [ -> ]از نزديك هم مشعوف شديم خدمتت اين حضرات....
اكثرشون مشكل دارن!
می شه بپرسم مشکل شما چیه؟
پستاتون اصلا مناسب نیست از ما گفتن ...
منظورتون از برادرانمون تویه هالیوود چیه؟
(۲۷/دی/۹۰ ۲۰:۱۶)یا ثارالله نوشته است: [ -> ]موضوع اینه که ما حق قضاوت کردن روی مردم رو نداریم.و حتی اگر هم این حق رو داشتیم ملاک قضاوتمان همان ملاک داوری خداوند در میان انسان ها (یعنی تقوا) بود و نه قومیت و نژادشون
و حتی اگر بحث بالاتر بودن یک نژاد مطرح بود (که نیست) نژاد عرب در سطح بالاتری از ایرانیان قرار می گرفت (چرا که هم قرآن عربی است و هم پیامبر و همه امامانمان از نژاد عرب بودند)
از طرفی باید دید که مشکل داشتن از دید شما چیست.
همون ديگه هم ديدمون يكي نيست هم معيارمون!
خيلي ها قبلنا تو همين مملكت اون حق قضاوت رو به خودشون دادن... لازم به بحث نيست رو اين مورد.
منم اين اخرين پستمه و اگر لازم شد يه تاپيك جدا باز كنيم يا باز ميكنم
(۲۷/دی/۹۰ ۲۰:۲۰)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]می شه بپرسم مشکل شما چیه؟
پستاتون اصلا مناسب نیست از ما گفتن ...
منظورتون از برادرانمون تویه هالیوود چیه؟
والا منكه مشكلي ندارم شما چطور؟
از چه لحاظ؟ حرف مخالف كلا مناسب نيست يا منظور ديگه ي دارين؟