تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقدي بر پرس تي.وي
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
به نام او سلام بر همه دوستان مطلبيه كه چند وقتيه ذهنمو مشغول كرده.شبكه پرس.تي.وي كه يك شبكه ايراني هست، از نظر سانسور خيلي ضعيفه.البته گويا اين عدم سانسور ناشي از ضعف نيست و ناشي از خواست خودشونه.پدر من علاقه به اخبار خارجي داره و خيلي وقتا كه من از كنار تلويزيون رد ميشم ميبينم داره زنهايي با لباس هاي نامناسب نشون ميده.جالبه كه توي فيلماي شبكه هاي ديگه از آستين فرد هم نميگذرن اما تو اين شبكه آستين تا مرز ركابي شدن پيش ميره!همين امروز يه صحنه نشون داد كه پدرم هم بلافاصله كانالو عوض كرد. اين هم از وضع مجرياشون!
[تصویر: pc42416211b216ebe9d429ede640f1b92d_27178_913.jpg]
به نظر شما اين شبكه واقعا اسلاميه؟من نظرم اينه كه يه كمپين اعتراض به صدا و سيما براي اين شبكه ايجاد كنيم.ما كه ميايم پوشش بي.بي.سي فارسي و اينها رو نقد ميكنيم، آيا خودمون رعايت ميكنيم؟
داداش من شما چرا اینطوری رفتار میکنید ؟Blush

احساس میکنم زیاد توی خیلبون رفت و آمد ندارید
(۲۹/دی/۹۰ ۱۱:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]داداش من شما چرا اینطوری رفتار میکنید ؟Blush

محمد جان دوست من داداش ما هم راست می گه !
ریشه ی تمام بدحجابی های خیابون همین صداو سیمای خودمونه!
اگه بتونیم در این جور برنامه ها رو تخته کنیم خیلی از مشکلات حل می شه!
(۲۹/دی/۹۰ ۱۱:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]داداش من شما چرا اینطوری رفتار میکنید ؟Blush

چرا داداش.خيلي هم زياد رفت و آمد دارم.اما به قول داداشمون وقتي تو تلويزيون حرمت ها شكسته شه، از جامعه چه توقعي ميشه داشت؟
فيلمهاي سينما رو طرف ميبينه بده، نميره.اما تلويزيون كه هفتاد ميليون مخاطب داره چي؟
من نگفتم که نیست. میگم ماها اینارو میبینیم و مثلا میترسیم به گناه بیوفتیم . حالا فرض کنید توی ایران به دنیا نمی اومدید ، اون موقع میخواستید چیکار کنید ؟
اون موقع می شه گفت اگه مسلمون به دنیا نمی اومدید چی؟
بهونه نیارید باید یه کاری کرد کشش ندید دیگه!
اگه و اما و چرا نداریم تنها دلیلی که جوونای ما دارن یکی پس از دیگری از پل سعادت می یوفتند پایین همین صدا و سیما خودمونه
خداییش من راضیم رادیو گوش بدم ولی تلویزیون نگاه نکنم.هرچند الانشم نگاه نمی کنم در روز تها یه برنامه!
درود Heart

الان دقیقا این خانومه چه مشکلی داره ؟؟؟
(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۲۲)Gryffen نوشته است: [ -> ]درود Heart

مانتو که نفرمایید شبیه بلوزه...
هر کس ببینه این خانم رو کلا ... برش می داره!
بس نیست؟
(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۰۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من نگفتم که نیست. میگم ماها اینارو میبینیم و مثلا میترسیم به گناه بیوفتیم . حالا فرض کنید توی ایران به دنیا نمی اومدید ، اون موقع میخواستید چیکار کنید ؟

اون موقع خدا ما رو يه جاي ديگه و تو يه فرهنگ ديگه آفريده بود كه راه رسيدن به خدا اونجا فرق ميكرد.اون كلا شرايطش فرق ميكنه ولي الان ما تو ايران به دنيا اومديم و شرايطمون اينه.

(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۲۲)Gryffen نوشته است: [ -> ]درود Heart

شرايط اين خانوم كه مشخصه.تازه گفتم شايد مسئولاي تالار بگن عكسو حذف كنم، اما ديدم چون تلويزيون خوديه مشكلي نيست.در ضمن بحث فقط اين خانوم نيست.اگه يه روز اخبار اين شبكه رو ببينيد مطمئنا موارد زيادي رو خواهيد ديد كه حتي جلوي خانواده نميشه ديد.مثل موردي كه همين امروز پدرم ديد و زد كانال ديگه سريع!
ببینید من نمیخوام از این کار پرس تیوی دفاع کنم ... ولی این شبکه برای خانم های مسلمان و غیر مسلمان تفاوت میگذاره . خانم های مسلمان باید حجاب کاملشون رو حفظ کنند ولی غیر مسلمان ها می تونند به یک حداقلی رعایت کنند ( مثل بد حجاب های خودمون ) .
اینم تصویر یک خانم مسلمان شاغل در پرس تیوی :
[تصویر: Khodabande_Masud_4Corners.jpg]
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع