داداش من شما چرا اینطوری رفتار میکنید ؟
احساس میکنم زیاد توی خیلبون رفت و آمد ندارید
(۲۹/دی/۹۰ ۱۱:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]داداش من شما چرا اینطوری رفتار میکنید ؟
محمد جان دوست من داداش ما هم راست می گه !
ریشه ی تمام بدحجابی های خیابون همین صداو سیمای خودمونه!
اگه بتونیم در این جور برنامه ها رو تخته کنیم خیلی از مشکلات حل می شه!
(۲۹/دی/۹۰ ۱۱:۳۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]داداش من شما چرا اینطوری رفتار میکنید ؟
چرا داداش.خيلي هم زياد رفت و آمد دارم.اما به قول داداشمون وقتي تو تلويزيون حرمت ها شكسته شه، از جامعه چه توقعي ميشه داشت؟
فيلمهاي سينما رو طرف ميبينه بده، نميره.اما تلويزيون كه هفتاد ميليون مخاطب داره چي؟
من نگفتم که نیست. میگم ماها اینارو میبینیم و مثلا میترسیم به گناه بیوفتیم . حالا فرض کنید توی ایران به دنیا نمی اومدید ، اون موقع میخواستید چیکار کنید ؟
اون موقع می شه گفت اگه مسلمون به دنیا نمی اومدید چی؟
بهونه نیارید باید یه کاری کرد کشش ندید دیگه!
اگه و اما و چرا نداریم تنها دلیلی که جوونای ما دارن یکی پس از دیگری از پل سعادت می یوفتند پایین همین صدا و سیما خودمونه
خداییش من راضیم رادیو گوش بدم ولی تلویزیون نگاه نکنم.هرچند الانشم نگاه نمی کنم در روز تها یه برنامه!
درود
الان دقیقا این خانومه چه مشکلی داره ؟؟؟
(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۲۲)Gryffen نوشته است: [ -> ]درود 
مانتو که نفرمایید شبیه بلوزه...
هر کس ببینه این خانم رو کلا ... برش می داره!
بس نیست؟
(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۰۸)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]من نگفتم که نیست. میگم ماها اینارو میبینیم و مثلا میترسیم به گناه بیوفتیم . حالا فرض کنید توی ایران به دنیا نمی اومدید ، اون موقع میخواستید چیکار کنید ؟
اون موقع خدا ما رو يه جاي ديگه و تو يه فرهنگ ديگه آفريده بود كه راه رسيدن به خدا اونجا فرق ميكرد.اون كلا شرايطش فرق ميكنه ولي الان ما تو ايران به دنيا اومديم و شرايطمون اينه.
(۲۹/دی/۹۰ ۱۲:۲۲)Gryffen نوشته است: [ -> ]درود 
شرايط اين خانوم كه مشخصه.تازه گفتم شايد مسئولاي تالار بگن عكسو حذف كنم، اما ديدم چون تلويزيون خوديه مشكلي نيست.در ضمن بحث فقط اين خانوم نيست.اگه يه روز اخبار اين شبكه رو ببينيد مطمئنا موارد زيادي رو خواهيد ديد كه حتي جلوي خانواده نميشه ديد.مثل موردي كه همين امروز پدرم ديد و زد كانال ديگه سريع!