تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گلشیفته فراهانی از دیروز تا امروز!!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
صفحه اول یاهو امروز مطلبی در مورد این بازیگر در تیتر اخبارش قرار داده که چون بصورت نیمه عریان تصویر داشته از ورود به ایران منع شده و ایران رو متهم کرده و غیره ....

همون جا در همون مطلب که کلی نظرات درج شده من و شما وظیفه داریم عکس العمل نشون بدیم . هم به کسانی که به مقدسات اهانت کردن و هم به خانم فراهانی تذکر بدید و ارشادش کنید . چراکه قطعا اون مطلب و نظرات رو می خونه
(۱/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۵)یاشار نوشته است: [ -> ]علی یارت
بنده کاملا حرف شما رو قبول دارم که باید موضع درست و منطقی اتخاذ کرد . درسته که همه عالم و آدم از این مسئله آگاه شدن و مطلع هستند و به مسئله غیر قابل انکاری تبدیل شده ولی این نکته رو هم در نظر داشته باشید که همه نیت خوب و ولایت مدار شما رو ندارند . شخصا می گم اگر با همه نگاهی احساس دین و وظیفه می کنید و دارید عمل می کنید از این تالار حداقل کاری که می تونید بکنید در خصوص امر به معروف و نهی از منکر یک بیانیه و یا نامه در همین تالار یا به ایمیل این بازیگر منتشر کنید و به ایشون راه درست رو گوشزد کنید . وظیفه دینی خودمون رو بدونیم . شما به عنوان بزرگان و جونانان ولایتی و شیعه و افسران جنگ نرم خیلی کارهای بزرگی رو در این راه طولانی و پر خطر پیشرو دارید . پیدا کنید ایمیل ایشون رو و اگه نمیشه همینجا در همین تالار ارزشمند متنی خطاب به این بازیگر سابق ایران و جوانی که واقعا راه خودش رو گم کرده ثبت و درج و انتشار بدید و اون رو راهنمایی کنید . این حداقل کار و کوچکترین فعالیت در مسیر جنگ نرم در خصوص این مسئله می باشد . یا علی . سربلند باشید

حرف شما صحیح است عزیز دل!!

اما ما اصلا کاری به شخص نداریم توی این تالار!!! برخی از عزیزان فکر می کنن که ما داریم حکم تکفیر برای ایشون صادر می کنیم که اصلا اینچنین نیست!!

ایشون هم ممکنه دوباره برگرده و یه روزی از بنده ی حقیر هم نزد خدا بهتر بشه و این احتمال برای همه وجود داره!!

اما رسالت ما اینه که :

اولا ملاک رو حال افراد می گیریم!

دوما شخص حال رو نقد نمی کنیم بلکه اندیشه ی شخص حال رو نقد می کنیم!

و البته از باب جریان شناسی در جنگ نرم و موجی که خبرگزاری های خارجی روش سوار شدن و پیش بینی حرکات آینده ی دشمن هم هدف مهم بعدی ماست!!

امیدوارم دیگه در مورد این موضوع بدیهی اینجا بحثی صورت نگیره و انرژیمون رو روی مسائل مهم تری بذاریم!!

یا علی
واقعاً نمیخواستم همین چند خط رو حروم این غرب زده کنم ولی وقتی میخونم ایشون از یک خانواده محترم هستن بهم برمیخوره آخه بنده خدا ! از کدوم خانواده محترمی یک همچین نابغه ای بیرون میاد . متاسفانه آقای فرهانی همون قدر که در هنرشون موفقند در تربیت فرزندانشون موفق عمل نکردند . از جایی هم شنیدم یادم نیست که همسر این خانوم هم بهایی تشریف دارن راست یا دروغشم رو نمیدونم ولی خوب بعید نیست چون از یک مرد مسلمان یک همچین چیزی کاملاً بعیدهDodgy
میخوام بدونم بعنی این خانواده محترم هیچ عکس العملی از خودشون نشون ندادن یا اینکه این خانوم کلاً قید خانواده خونیشم زده؟!!!Huh
قطعا نظراتتون رو قبول دارم و شخصا ترجیح می دم این مطلب رو ادامه ندم ولی کی گفته خانواده محترم ؟ عذر می خوام در خصوص وظیفه امر به معروف و نهی از منکر می گم : کاربر سالومه محترم فکر نمی کنید همین گمان شما که مورد تایید خود شما نیست که همسر این خانم بهایی هستند خودش یک گناه باشه . اگر قطع به یقین دارید بگید .
امیدوارم هیچکس فکر نکنه شخصا هدفم حمایت از این خانم و خانواده ایشون بوده خواستم بفهمونم که باید با نگاه اسلامی تر و انقلابی تر به مسائل پیرامون نگاه کنیم و سعی کنیم هر مشکلی چه کوچیک و چه بزرگ در سطح خانه تا جامعه رو که می بینیم حداقل حداقل بی تفاوت نباشیم و برای رفع و حل مشکل قدمی هرچند کوچیک برداریم . یا علی
سلام به دوستان.راستش وقتی داشتم به انتهای مطلبی که منتظر 14راجع به گلشیفته فراهانی نوشتن می رسیدمو عکس این شهدای عزیز به خصوص شهید احمدی روشن رو با اون لبخند زیباشون رو دیدم اشک تو چشمام حلقه بست.واقعا ادم شرمندشون میشه.هر کسی تو زندگیش دچار اشتباه می شه.بعضی ها اشتباهاتشون خیلی بزرگه و بعضی ها خیلی کوچیک.وقتی خدا از اشتباهاتی که بنده هاش میکنه ازشون ناامید نمیشه منو شما چکارایم؟مثال های زیادی در این بابت وجود داره.یه نمونش "حر ابن یزید ریاحی".اگه خوب فکر کنید میبینید در اصل حر باعث کشته شدن ابا عبد اللّه شد.حر بود که حضرت رو تو کربلا متوقف کرد.ولی بعد چنان تحولی توش صورت گرفت که خودش رو از قعر جهنم به ملأ اعلی رسوند.گلشیفته فراهانی هم دچار فتنه های زمانه شده.دچار فتنه های دشمن.شاید یه روز راه راستو پیدا کرد و ادم فوق العاده خوبی شد که هیچ کس حتی به گرد پاش نرسید.کی میدونه؟خدا خودش به شیطان زمانی که گفت سعی میکنم همه ی فرزندان ادم رو جهنمی کنم .فرمود منم سعی میکنم تا دم مرگ نذارم جهنمی بشن.این حرف خدا یعنی چی؟یعنی اینکه نمیشه به خاطر اشتباهات ادما مهر جهنمی بودن رو پیشونیشون زد.اینارو فقط خدا میدونه.پس خدایی نکرده چیزی نگیم که روز قیامت شرمنده بشیم و فقط غیبت ها که سوزاننده اعمال خوبن برامون بمونه.به نظرم ببیاید برای هدایت این دختر ایرانی ههمون یه صلوات بفرستیم.گلشیفته فراهانی خیلی جوونه.هنوز خیلی دقت برای تغییر مسیرش داره.
(۱/بهمن/۹۰ ۱۳:۲۲)mohammad74 نوشته است: [ -> ]
(۱/بهمن/۹۰ ۱۱:۱۴)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]بابا اینقدر در مورد یه نفر بحث نکنید. فرض کنید خواهر خودتون بوده و یه اشتباهی کرده . دیگه اینقدر در موردش مطلب نزارید.

این قدر از این بدترش هم هست.
خواهر من غلط میکنه این کارا رو میکنه یعنی چی فرض کنید خواهرتونه؟؟؟
صد سال سیاه فرض نمیکنم خواهرمه...
از سگ هم پست تره این ....
اشتباه به این بزرگی به نظرت قابل بخشش]؟

من نمیدونم این خانم برادر داره یا نه. ولی حتما دیدی خونواده ای رو که 2 تا داداش یا 2 تا ابجی توی خونه ممکنه از زمین تا اسمون با هم فرق کنن.

مطمئنا اگه این خانم برادر داشته باشه ، داداشش هم دوست نداره اینطوری باشه. ولی یه اشتباهی کرده. حالا ما هی نباید بیشتر مطرحش کنیم که.

منم طرفدارش نیستم ، چیزی هم بهم نداده ، میگن به عنوان یه ادم ، حداقل بیشتر پشت سرش حرف نزنیم . شاید بی توجهی بهتر باشه واسه ی این کارش
نقل قول:منم طرفدارش نیستم ، چیزی هم بهم نداده ، میگن به عنوان یه ادم ، حداقل بیشتر پشت سرش حرف نزنیم . شاید بی توجهی بهتر باشه واسه ی این کارش
به نظر بنده خود فرد(... فراهانی) مهم نیست،مهم شخصیتیه که این کار رو کرده.
مثلا کنسرت انریکو رو دیدیم،همون خانم که ادعای ایرانی بودن میکرد.خوب اون طور شخصیتی مهم نیست اما این خانم فرق داره.
فردیه که مدت ها توی فیلم ها نمونه یک زن ایرانی بوده و الان داره این جور آبروی ما رو می بره.
به قول دکتر عباسی یه همچین شخصی چرا باید توی بهترین فیلم ها بازی کنه؟؟؟؟
قضیه از کجا آب می خوره؟Huh
راستی ندیده نباید تهمت بزنیم.به این عکس ها نمیشه اطمینان کرد.
مواظب باشیم که تهمت گناه بسیار بزرگیه.تا ندیدیم چیزی نگیم.
دوستان گرامی فکر می کنم حرف ما واضح بود!!

ما اندیشه ی ایشون رو نقد می کنیم و نه خودشون رو!

اگر می خواهید برای سلامتی اش صلوات بفرستید هم توی این بخش تالار این کار رو انجام ندید!! چون اینجا رسالتش چیز دیگه ای هست می تونید برید توی بخش مناسب ها تاپیکی رو ایجاد کنید و اونجا از دوستان دعوت کنید تا بیان برای سلامتی ایشون دعا کنن و یا صلوات بفرستن تا به راه راست هدایت بشن و یا براشون ختم قران بگیرن و اسفند دود کنن تا چشم نخورن!!!!

این بخش تالار جای اینگونه مسائل نیست!!

ما توی بخش صنعت سینما باید جریان شناسی کنیم و اندیشه ها رو نقد کنیم!

خواهشا دیگه راجع به این ماجرای بدیهی بحث نکنید توی این تاپیک!!

یا علی
با سلام خدمت اقای Admirer.می دونم از اینکه گلشیفته فراهانی اینکارو کرده چقدر ناراحتید.درک می کنم.همه ی ما به اندازه ی شما ناراحتیم.چون دشمنا یه جوون از سرزمین مارو کشونون طرف خودشونو فریبش دادن.بنده هم نگفتم برای سلامتیشون صلوات بفرستیم و کار خوبی کردن.گفتم صلوات بفرستیم که خدا به راه راست هدایتش کنه.و ایندفعه بهتره بگم برای هدایت همه ی جوونهای سرزمینمون که راه راست رو گم کردن صلوات بفرستیم.
دوستان یه نکته این وسط گم شده
حتما یادتون هست سال گذشته و یا شایدم دوسال پیش مجلس سنای آمریکا یه بودجه ی عجیب و غریب رو تعیین کرد برای ترمیم چهره آمریکا در خاور میانه.
یکی از راه های پیشنهادی این طرح هم جذب هنرمندان خاور میانه به سمت غرب و همینطور ورود هنرمندان غربی به خاور میانه بود.
من تعجب می کنم چطور کسی به این نکته توجه نکرده!
نمونه هم زیاد هست از سفرهای پی در پی بازیگران هالیوودی به این منطقه
شاید با توجه به این نکته بشه درک کرد چرا بازیگرای ما و یا خواننده ها یکی یکی دارن میرن اونور آب!!
خوب مشخصه وقتی از اون طرف چراغ سبز نشون میدن بازیگرای ما با سر قبول میکنن!!
وقتی پایه ی اعتقادی کسی ضعیف باشه و خودش رو توی موقعیت بد هم قرار بده چه انتظاری میشه داشت؟
آیا کسی هست که الان ادعا کنه محیط سینما و تئاتر توی ایران محیط پاکیه؟؟
اعتقادات ضعیف + محیط آلوده + چراغ سبز غرب = چی؟؟ قدیسه؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع