شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الرب
الحسین
السلام علی اسیر الکربات و قتیل العبرات
سلام علیکم
سریال آیت الله بهجت(رحمة الله علیه)
پنج شنبه شبها
ساعت 20.15
شبکه اول
الّلهم انّی اَشهُدکَ اَنّی ولیٌ لِمن والاهُ و عدوٌ لِمن عاداهُ
موفق باشید و
خدایی.
دانلود سه قسمت نخست سریال :
تاپیک دانلود این مستند:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-31297.html
بسم الله الرحمن الرحیم
.
ممنونم از اطلاع رسانیتون.
کاش بیشتر توضیح می دادید!!!
اطلاع دارید به چه شکلی هست ؟! منظورم اینه که مستنده؟!
بسم الرب الحسین
السلام علی اسیر الکربات و قتیل العبرات
سلام علیکم
خدمت خواهر خوبم محیصا خانوم.
از اونجاییکه این برادر کوچکتان علاقه ای به دیدن تلویزیون ندارد ، امشب بطور اتفاقی که نه ،خدایی ، رفتم سراغش و دیدم برنامه ای راجع به ایشون پخش میکند.
خیلی از چند و چونش با خبر نیستم ، اما چیزی که مشاهده کردم مستندی است روایت گونه از زندگی ایشان ، از بدو تولد تا پرواز ملکوتیشان . هم مصاحبه دارد، هم گزیده ای از صحبتهای ایشان و هم بازسازی صحنه های کودکی ایشان.
فکر کنم تکرار هم دارد.
الّلهم انّی اَشهُدکَ اَنّی ولیٌ لِمن والاهُ و عدوٌ لِمن عاداهُ
موفق باشید و خدایی.
نقل قول:سریال آیت الله بهجت(رحمة الله علیه)
پنج شنبه شبها
ساعت 20.15
شبکه اول
خیلی زیباست ، حتما نگاه کنید ...
روایت از بچگی ایشون دارند ، از هم محلی های ایشان در شهرستان فومن تا شاگردان و فرزند ایشون هم در این فیلم حضور دارند ، فوق العاده زیبا شده ... حتما نگاه کنید ...
سلام
من که فردا اعزام به خدمت هستم،نمیتونم این سریال رو ببینم.

(۱۸/دی/۹۰ ۱۵:۴۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]سلام
من که فردا اعزام به خدمت هستم،نمیتونم این سریال رو ببینم.
غصه نخور برادر !
اگه امکانش رو دارین بگید خانواده براتون ضبطش کنن. این دستگاههای گیرنده دیجیتال جدید فلش خوره . جای نگرانی نیست.
و سپاسگذار از سید بزرگوار بابت اطلاع رسانیشون . چون بنده هم اهل تماشای تلویزیون نیستم .
یا حق
سلام
فوق العاده است این سریال - اصلا قابل وصف نیست
ما که دیدیم خیلی زیبا بود
چه کسانی را ما خیلی راحت از دست میدهیم - روحش شاد
بهجت عبد خدا بود که رفت
بهجت راز دار خدا بود که رفت
همه از او می گویند او که بود ؟
خزینه دار اسرار الهی بود که رفت
یادتون باشه از بزرگانی که ما الان داریم و به گفته بعضی از علما ، علمهایی در سینه آنها است که با دفن آن انسان این علم هم دفن میشود ، نهایت استفاده را ببریم
یاعلی
التماس دعا
وقتی به سراغ سرگذشت عرفا میروی عادت کرده ای بعد از اینکه با مشخصات شناسنامه ای او آشنا شدی بروی سراغ خاطرات و از میان خاطرات بدنبال کرامات... آنها یک جذابیت دیگری دارند بیمارانی که شفا پیدا میکنند حیواناتی که رام میشوند گره های کور مشکلاتی که باز میشوند...
هرقدر بیشتر باشد دلت به عظمت آن بزرگ بیشتر ایمان می آورد و بیشتر حسرتش را میخوری. تو مشغول زندگی خودت هستی درس و کار و عبادتت سرو کله زدن با آدم ها و مشکلات خدا هم در گوشه زندگی ات جایگاه کم رنگ خود را دارد. زمانی که همه درها بسته شده یاد او می افتی و سراغش را می گیری. اما گاهی که وقت میکنی و سرگذشت انسان بزرگ یا عارفی را میخوانی قنند در دلت آب میشود حلاوت و حال و آرامش آنها هوایی ات میکند و گاهی بیشتر از آن تصرفات و کراماتشان که کاش من هم چنین قدرت هایی داشتم و فلان مشکل را حل میکردم! فلان مریض را که خیلی نگرانش هستم شفا میدادم، و فلان بدبخت بیچاره را چاره ساز میشدم...
راستی آن وقت هایی که در اوج کدورت و غفلت و گناه کمی به خودمان می آییم و یادی از آنسوی آسمان میکنیم دلمان برای این کارها می تپد یا دلتنگ خود خدا می شویم؟؟؟؟؟!!!!!!!!
چقدر دنیایمان کوچک است و خدایمان غریب...!!!!!!!!!
""بخش کوتاهی از کتاب ارزشمند عطش""
کسی اطلاع داره نویسنده مارگردان تهیه کننده فیلم بردار و دیگر عوامل سازنده چه کسانی هستند ؟
بسم الرب
الحسین
السلام علیک یا مولای یا ابا محمد الحسن بن علی
سلام علیکم
دانلود سه قسمت نخست سریال :
حدیث سرو
الّلهم صلّ عَلی عَلیّ بن موسَی الرِّضا المُرتَضی
موفق باشید و
خدایی.