تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: حمله به سايت هاي منافقين
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام
نطری ندارم
این مسایل مجهول است و نمیشه قاطعانه براش تصمیم گرفت
به امید ظهور حضرت مهدی عج الله
چه ما این کار رو بکنبم چه نکنیم
هستند کسانی که این کارها رو
انجام می دهند چرا ما تلاش نکنیم
که برای دین اسلام گامی برداریم
و فقط نظاره گر باشیم!!!
از دوستان خواهش میکنم که این سایت رو تا مدتی تحت نظر داشته باشند چون همون طور که گفتم این سایت قبلا این عکس رو حذف کرده بود و بعد از مدتی دوباره این عکس گذاشت.
لطفا اگه دوباره دیدید که این عکس رو گذاشت تو همین تاپیک گزارش بدین.
در ضمن اگه با سایر سایتها و وبلاگ هایی مواجه شدین که از نماد های ماسونی استفاده میکنند تو این تاپیک به همه خبر بدین.
شماره همون طور واسه خودت میگی و میری آدبرس دقیق قالب بدید مام بلدیم بریم تو سایت بخدا بعدشم تو عکس بالا چه چیزی هست ؟منکن متوجه نشدم جای اون لیوان چیه چیز خاصیه؟
به نام خدا
سلام
نقل قول:تو عکس بالا چه چیزی هست ؟منکن متوجه نشدم جای اون لیوان چیه چیز خاصیه؟
اینجور که توی اون لیوانه دیده میشه مثل اینکه یه چشم هست که اتفاقا چشم چپ هم به نظر میرسه !!!
خدا قوت برادر ها اما با اینکه بقیه بچه ها تذکر داده بودن ما نباید تمام افکارمون رو بذاریم روی نشانه ها و سمبل ها شاید اونها میخوان که ما با این چیزا سرگرم بشیم تا هدف اصلی رو از یاد ببریم
امام زمان نگهدارتون باشه
(۲۷/اسفند/۸۹ ۵:۵۰)Grace Dies نوشته است: [ -> ]شماره همون طور واسه خودت میگی و میری آدبرس دقیق قالب بدید مام بلدیم بریم تو سایت بخدا ....

دوست گرامی اگه تو پست اول تاپیک دقت می کردید ادرس داده شده wwwmytheme.ir قالب شماره 33
البته خوشبختانه فعلا این عکس تک چشم رو حذف کرده مدیر سایت.

(۲۷/اسفند/۸۹ ۲۱:۰۴)bache shiye نوشته است: [ -> ]خدا قوت برادر ها اما با اینکه بقیه بچه ها تذکر داده بودن ما نباید تمام افکارمون رو بذاریم روی نشانه ها و سمبل ها شاید اونها میخوان که ما با این چیزا سرگرم بشیم تا هدف اصلی رو از یاد ببریم
امام زمان نگهدارتون باشه

دوست عزیز فرمایش شما کاملا متین هست و بنده هم قبول دارم ولی نمی شه که همش موضع دفاع کردن به خودمون بگیریم.باید از یه جایی شروع کنیم یا نه؟؟
به قول استاد رائفی پور اینها به شدت نماد گرا هستند و به نظر من هم پاشنه آشیل این فرقه هم همینه.اینها کارشون به جایی رسیده که تو حرم خانم معصومه هم نفوذ کردند و نمادهاشون رو تو اونجا هم به کار میبرند.
البته من منکر تلاش و جهاد در زمینه عقیدتی هم نیستم ولی فعلا وسع من در همین حده که حداقل تو این سایت ها که گشت و گذار میکنم به این علائم هم دقت کنم تا اگه این نشانه ها رو یه جایی دیدم به دوستانی مثل مثل شما خبر بدم تا همه یه راه حلی برای این مشکل پیدا کنیم
چشم چپ کجا بود رو دلار هم که عکس چپ و راست معلوم نیست فقط چشم .. اینجا که هیچی معلوم نیست لینک قالب رو بدید قالب ها شماره ریزی نیستن.چشم نیست اما اگه کارش عمدی شاید ....تهمت نزنید شواهد درست نیست
سعی کنید تمرکزتون رو همین سایت نباشه مگه اینجا جوخه اعدام نیست؟ کو پس بقیه گناه کارا؟ اینجا مدیر تاپیک باید جواب بده!
(۲/فروردین/۹۰ ۱۲:۲۲)Grace Dies نوشته است: [ -> ]چشم چپ کجا بود رو دلار هم که عکس چپ و راست معلوم نیست فقط چشم .. اینجا که هیچی معلوم نیست لینک قالب رو بدید قالب ها شماره ریزی نیستن.چشم نیست اما اگه کارش عمدی شاید ....

کسی رو که واقعا خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی رو که خودش رو به خواب زده نه!!!!!
واقعا متاسفم !
ميدونيد چرا ماها شكست مي خوريم ؟ چون فقط مي افتيم به جون هم ! هدف كيلو چنده حاشيه رو بچسب ! مملكت پر حاشيه ! قانون پر حاشيه ! ورزش پر حاشيه ! هنر پر حاشيه ! بابا ديگه دين و مبارزات ديني هم پر حاشيه ؟Huh
تر رو خدا چشماتون رو باز كنيد ! دست از اين مسخره بازي برداريد ! قران ها سر نيزه است دوباره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بي خوابم بلكه نخوابم !
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع