تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: مد گرایی جوانان ،به روز بودن، خودنمایی
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
خدایی اینا همش گذریه. یعنی شما حس تابلو بازی بتون دست نمی ده ؟؟ [تصویر: 4.gif]
کسی تا حالا دیده یه مرد متاهل موهاشو سیخ کنه بیاد بیرون ؟؟
سلام علیکم

به نظر شما این مد؟
واقعا چه کسی این مدا رو میاره؟
به نظر شما چطوری میشه از امدن چنین مد هایی جلوگیری کرد؟

(۲۵/بهمن/۹۰ ۲۳:۲۶)seyedmahdi نوشته است: [ -> ]سلام علیکم

به نظر شما این مد؟
واقعا چه کسی این مدا رو میاره؟
به نظر شما چطوری میشه از امدن چنین مد هایی جلوگیری کرد؟

مد به خودیه خود ذاتا چیز بدی نیست. اگه یکم زاویه دیدمون رو تغییر بدیم میبینیم که مد فقط توی لباس نیست همه ما از ظرف و ظروف خونمون تا معماری خونه هامون و نمای ساختمونامون روی مد میچرخه مثلا 10 سال پیش نمای ساختمونا رو اکثرا روی مد اون روز گرانیت و آجر سه سانت میزدند الان تراورتن مد شده.

مشکل اینجاست که تعریف کنندگان مد همراه مد خیلی چیزای دیگه رو میفرستند میاد که اونا ضرر داره. به قول دکتر عباسی ما باید فرایند اول فی*ل*ترینگ و بعد ساخت مروارید رو روی مد پیاده کنیم. دقیقا همون کاری که هزار سال قبل با اعراب کردیم.

اعراب ایران رو تصرف کردند ما فی*ل*تر گذاشتیم اسلام رو گرفتیم ولی زبان عربی رو نگرفتیم. و بعد از اون از اسلام مروارید ساختیم.

در باب مد هم ما باید فی*ل*تر گذاشته و نکات منفی اون رو نگیریم و بعد از اون از هنر اسلامی ایرانی خودمون به مد تزریق کنیم تا از مد مروارید تولید بشه. همون مد با همون شکل و قیافه ولی سازگار بافرهنگ ما!

یا علی مدد (علیه السلام)
(۲۶/بهمن/۹۰ ۱:۱۸)soldier نوشته است: [ -> ]در باب مد هم ما باید فی*ل*تر گذاشته و نکات منفی اون رو نگیریم و بعد از اون از هنر اسلامی ایرانی خودمون به مد تزریق کنیم تا از مد مروارید تولید بشه. همون مد با همون شکل و قیافه ولی سازگار بافرهنگ ما!

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوست من .
حرف شما قابل قبوله اما این تزریق رو باید تولید کنندگان انجام بدن و تولید کنندگان بدون همایت دولت نمیتونن این کار رو انجام بدن .
ما با استعدادی که داریم میتونیم مدلهای به بازار خودمون تزریق کنیم که جوونامون حتی مد داخل رو ترجیح بدن به مد خارج اما با چه پشتوانه ای ؟ کی تضمین میکنه تولید کننده با زدن طرحی که تا به حال توی ایران نداشتیم میتونه فروش خوبی داشته باشه ؟
یه پروسه رو کوتاه توضیح میدم :
دولت بیاد بگه آقای تولید کننده شما هزینه کن و چند مدل خواص رو تولید کن ( با کمک از طراحانی که نیاز جامعه رو میدونن )من هم تضمین میکنم تو مراسم های خواص یا صدا و سیما که مربوط به بخش دولتی میشه به طوری که تو دید عموم واقع بشه و خاصیت تبلیغ داشته باشه کمکت میکنم . مثلا :
وقتی یه آقا میاد تبلیغ یه محصولی رو میکنه پیراهن عکس بزرگان اسلام تنش باشه و یا مثل اینها .
همین پیراهن استقلال و پرسپولیس که توی اینترنت تبلیغ داره چقدر فروش خوبی داشته چون طراحی خوبی شده .
به هر حال بدون همایت دولت هر گونه تبلیغ توی مد یا مبارزه با مد دنیا تقریبا محاله .

پاینده باشید .
فرمودنSadخدایی اینا همش گذریه. یعنی شما حس تابلو بازی بتون دست نمی ده ؟؟ [تصویر: 4.gif]
کسی تا حالا دیده یه مرد متاهل موهاشو سیخ کنه بیاد بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟)

من دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!فراوان هم دیدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

عیب هم از طراحان لباس ماست هم از کسانی که یک طرح لباس رو قبول یا رد میکنن.
باعثش کسی نیست جز حکومت!
وقتی یه جوون هیچی از گذشته ی مملکتش نمیدونه و عظمتی که قبلا داشته و به لطف مدیران دلسوزی که هر روز میان و یک تیکه از مملکتو به باد میدن و آگاهیش درباره فلان معبد چین بیشتره اینقدر که این تلویزیون نشون میده و از هر 100مستند خارجی شاید 1دونه ایرانی بذارن پس جوون حق داره خودشو نشناسه و الگوش غربی ها بشن!

-به نظر من واقعا حق دارن چون غیر از اینکه هیچ آگاهی نیست کسی هم نیست که حداقل یه یادآوری بکنه که وقتی ما داشتیم به دنیا حکومت میکردیم اونا کجا بودن؟
اما بدختی اینه که ما فکر میکنیم گذشتگان همینجوری این خوبی هارو بدست آوردن و بهش افتخار میکنیم اما هیچ کاری واسه حفظ شدنش انجام نمیدیم.

راستی تخت جمشید هم به نظرم مزایده بذارن خوب میشه نه؟!
(۱۱/اسفند/۹۰ ۰:۴۸)Mahdi-MH نوشته است: [ -> ]باعثش کسی نیست جز حکومت!
وقتی یه جوون هیچی از گذشته ی مملکتش نمیدونه و عظمتی که قبلا داشته و به لطف مدیران دلسوزی که هر روز میان و یک تیکه از مملکتو به باد میدن و آگاهیش درباره فلان معبد چین بیشتره اینقدر که این تلویزیون نشون میده و از هر 100مستند خارجی شاید 1دونه ایرانی بذارن پس جوون حق داره خودشو نشناسه و الگوش غربی ها بشن!

-به نظر من واقعا حق دارن چون غیر از اینکه هیچ آگاهی نیست کسی هم نیست که حداقل یه یادآوری بکنه که وقتی ما داشتیم به دنیا حکومت میکردیم اونا کجا بودن؟
اما بدختی اینه که ما فکر میکنیم گذشتگان همینجوری این خوبی هارو بدست آوردن و بهش افتخار میکنیم اما هیچ کاری واسه حفظ شدنش انجام نمیدیم.

فکر می کنم آخرین تیکه ای که از مملکت به باد رفت بحرین بود که در زمان پهلوی ملعون این اتفاق افتاد!!
در ضمن تاریخ ایران در تخت جمشید و هخامنشیان خلاصه نشده!!
و کلا این مسائل ربط چندانی به موضوع تاپیک نداره!!!!
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱:۱۵)guided نوشته است: [ -> ]
(۱۱/اسفند/۹۰ ۰:۴۸)Mahdi-MH نوشته است: [ -> ]باعثش کسی نیست جز حکومت!

فکر می کنم آخرین تیکه ای که از مملکت به باد رفت بحرین بود که در زمان پهلوی ملعون این اتفاق افتاد!!
در ضمن تاریخ ایران در تخت جمشید و هخامنشیان خلاصه نشده!!
و کلا این مسائل ربط چندانی به موضوع تاپیک نداره!!!!

وقتی کسی چیزی از گذشتش ندونه پوچ گرا میشه و ارزش های اصیلش از بین میره به جاش ارزش های غرب یا هر قبرستان دیگه ای جاشو میگیره.(ربطش اینه)
منم نگفتم توی تخت جمشید خلاصه شده! مثال بود.
[/b]
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع