به نام خدا
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز...
nabikazemi نوشته است:می ترسم از اینکه حرفی بزنم که موجب ناراحتی دوستان شه. پیشاپیش معذرت خواهی میکنم
ممنونم از بزرگواری و رعایت احترام شما که در قبال دیگر دوستان دارید، اینکه نظرتون رو اعلام میکنید خیلی ارزش داره و امیدوارم بتونم اونطور که شایسته است پاسخ بدم. جناب nabikazemi احتمالا پیش میاد که در پاسخم، مستقیم شما رو خطاب کنم. برای همین از الان عذر میخوام ازتون و منظورم شما یا شخص خاصی نیست چون ممکنه این سوالایی که شما پرسیدی برای خیلی ها پیش اومده باشه و منظورم کلی هست...
nabikazemi نوشته است:این فرد که دکترای فلسفه داره!!!
بله... منم شنیدم که مرلین از نظر آکادمیک درجه بالایی داره. شنیدم که دکترای افتخاری در زمینه موسیقی هم داره. اجازه بده راحت بگم: فلسفه داریم تا فلسفه !!!
به نظر شما اون چه فلسفه ای رو قبول داره؟؟ کاش بین نظرات دوستان، نظر دوستمون بیداری اندیشه رو با دقت بیشتری مطالعه میکردی:
بیداری اندیشه نوشته است:اول اینکه ایشون از نظر فلسفی در یک مصاحبه گفتن که خیلی به فلسفه علاقه دارن. اونهم فلسفه های نیچه، داروین، فروید، و آلیستر کرالی و در نهایت آنتوان لاوی که این خودش فی نفسه تمام این فیلسوفان ابلیس رو زیر سوال میبره. اگر کسی فطرت خودش رو نابود نکرده باشه باید از این منسون بدش بیاد و هر چیزی که او بهش علاقه داره.
دوست عزیز... اگه یه کوچولو با فلسفه آشنا باشی متوجه میشی که نیچه و داروین و... خطشون از بقیه فلاسفه جداست... اینها پوچگرا هستند و به خدای من و شما هیچ اعتقادی ندارند که هیچ بلکه خداکش هستند.
nabikazemi نوشته است:در آهنگ "جوانان یکبار مصرف" میگه: من واقعا از خدای واقعی متنفر نیستم بلکه از خدای مردم متنفرم
در آهنگ "رویای شیرین" میگه: همه دنیا و هفت دریا رو گشتم و چیزی جز افرادی سوع استفاده گر ندیدم
در آهنگ "هیچکس" میگه: شما (کاپیتالیستها) هر روز رکوع و سجود میرین واسه دین و ایمانتون. مثل گاو میخورین ولی بچه هایی بی غذا در حال مرگن
در آهنگ "مردمان زیبا" میگه: این اندازه کلیسای شماست که نشان دهنده ایمانتونه؟ آره اینجوریه که کاپیتالیسم به وجود اومد و اون مدل قدیمیه فاشیسم!!!!
اینطور که معلومه شما آهنگهای مرلین رو گوش دادید، پس حتما میدونید که:
در آهنگ "سرود مرگ" میگه: ما روي گلوله اي ايستاده ايم و آن را به سوي خدا نشانه گرفته ايم، حتي او هم مي خواهد که اين بازي تمام شود...ما سرود مرگ را کودکانه سر داده ايم، زيرا آينده اي در کار نيست.
در آهنگ "خدای منعکس شده" میگه: هيچ دليلي براي زندگي وجود ندارد... اي مادر به خطا! شليک کن!شليک کن! رستگاري وجود ندارد، مغفرت و بخششي در کار نيست! مغفرت و بخشش چيزي وراي تجربه و عقلانيت است.
به نظرت اینها پوچگرایی نیست؟ اینگونه تصاویر و اشعار بین خواننده های دیگر این سبک و سردمداران فلسفی این اندیشه ها مثل آنتوان لاوی خیلی دیده میشه...
باز هم مجبورم شمارو shift بدم به نظر دوستمون بیداری اندیشه:
بیداری اندیشه نوشته است:I think every time people listen to this new album maybe God will be destroyed in their heads. . .
- Marilyn Manson -huH, Oct. 1996, p.37
"من فکر میکنم هر زمان که مردم به این آلبوم جدید من گوش بدن، ممکنه خدا در فکر و ذهنشون از بین بره..."
I don't know if anyone has really understood what we're trying to do. This isn't just about shock value ... that's just there to lure the people in. Once we've got em we can give em our MESSAGE.
- Marilyn Manson -Hit Parader, Oct. 1996, p.2
"من نمیدونم کسی واقعا فهمید ما میخوایم چیکار کنیم. قضیه فقط مربوط به ارزش شوک (؟) نیست... اون اونجاست تا مردم رو به دام بندازیم و جذبشون کنیم، وقتی جذبشون کردیم، میتونیم پیاممون رو بهشون بدیم."
My mom used to tell me when I was a kid, If you curse at nighttime, the devil's going to come to you when you're sleeping. I used to get excited because I really wanted it to happen ... I wanted it. I wanted it more than anything ...
-Marilyn Manson -Rolling Stone, January, 23, 1997 p.52
بچه که بودم، مادرم همیشه به من میگفت، اگه موقع شب، کُفر (توهین به مقدسات) بگی، موقع خواب، شیطان میاد سراغت. من هیجانزده میشدم چون واقعا دوست داشتم این اتفاق بیافته... من خودم اینو میخواستم؛ بیشتر از هر چیز دیگهای اینو میخواستم...
به اون متن قرمز رنگ توجه کن... شاید مرلین گاهی وقتها در اشعارش حرفهایی بزنه که از نظر ما درست باشه و بگیم به به چه حرفهای منطقی و خوبی!!! ولی به نظر من میشه این قضیه رو شبیه کرد به کار BBC فارسی... ابتدا شاید چندتا حرف درست بزنند ولی وقتی که اعتماد مردم رو کسب کردند نظرات و عقاید خودشون رو به عموم تحمیل میکنند (به حرف مرلین توجه کن: وقتی جذبشون کردیم، میتونیم پیاممون رو بهشون بدیم)
گرچه فکر نمیکنم از دهن این بابا اصلا حرف درست و حسابی در بیاد!!
این مطلب رو از یه سایت خوندم که واقعا جای تفکر داره:
آثار مخرب کارهاي او (مرلین منسون) بر نسل جوان آمريکا سال ها است که خودنمايي مي کند و دولت ايالات متحده با سکوت پرمعنايي از کنار آن مي گذرد. با تلقين موسيقي هوي متال شيطاني منسون است که برخي نوجوانان آمريکايي اسلحه به دست وارد محيط هاي عمومي مي شوند و کشتار به راه مي اندازند، واکنش منسون به اين اعمال بسيار ساده و شيطاني است، زماني که مايکل مور- کارگردان و مستندساز معروف آمريکايي- در يک مصاحبه با منسون موضوع يکي از جوانان قاتل را پيش کشيد که در اعترافاتش ترانه هاي منسون را سرمشق کارش دانسته بود؛ او به راحتي شانه بالا انداخت و گفت: «او خودش خواسته که اين کار را بکند، من او را مجبور نکرده بودم!» و چه شباهتي دارد اين گفته با سخني که از زبان شيطان در دادگاه عدل الهي شنيده مي شود: «خداوند به شما وعده حق داد؛ و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلف کردم! من بر شما تسلطي نداشتم، جز اين که دعوتتان کردم و شما دعوت مرا پذيرفتيد! بنابراين، مرا سرزنش نکنيد، خود را سرزنش کنيد! نه من فريادرس شما هستم و نه شما فريادرس من! من نسبت به شرک شما درباره خود، که از قبل داشتيد، (و اطاعت مرا هم رديف اطاعت خدا قرار داديد) بيزار و کافرم!» (ابراهيم، آيه 22 )
بی احترامی نشه ولی من فکر میکنم کسی که عقاید مرلین رو درست بدونه باید به خودش شک کنه... دیگه قضاوت رو میذارم به عهده خودتون...
nabikazemi نوشته است:فکر کنم بتونم بفهمم که چطور میخواد در جامعه ای فراماسونری معروف بشه و حرفاش رو بزنه
فکر شما کاملا محترم ولی من فکر میکنم که اون بدترین و شیطانی ترین راه رو انتخاب کرده و شدیدا قاطی مرغها شده !!!
nabikazemi نوشته است:فقط به صرف اینکه قطعاتی از یک موزیک رو توسایت ترجمه شده دیدین نمیشه فهمید چه خبره!
دوست خوبم... اگه فکر میکنی بنده و بقیه دوستان از ترجمه متن آهنگهاش به چنین نتایجی رسیدیم و همچین برداشتی از شخصیتش داریم سخت در اشتباهی... البته با عرض معذرت.
nabikazemi نوشته است:اون جراحی های فراوانی برای افزایش قد داشته. میگه میخوام به خدا نزذیک تر باشم!!!
nabikazemi جان، یه چیزی میگم ناراحت نشو... وقتی این جمله رو خوندم نمیدونستم بخندم یا گریه کنم. میدونم که شما نقل قول کردی و محاله که به این حرفش اعتقاد داشته باشی (ان شاء الله) ولی اجازه بده به کسانی که این حرف رو باور میکنند بگم که:
وَلَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ وَنَعْلَمُ مَا تُوَسْوِسُ بِهِ نَفْسُهُ وَنَحْنُ أَقْرَبُ إِلَيْهِ مِنْ حَبْلِ الْوَرِيدِ ﴿۱۶﴾
و ما انسان را آفريدهايم و مىدانيم كه نفس او چه وسوسهاى به او مىكند و ما از شاهرگ [او] به او نزديكتريم (۱۶)
قرآن کریم، سوره ق، آیه 16
خطاب به کسانی که علاقه مند به عقاید و منطق مرلین منسون هستند (منظورم شخص خاصی در این تالار نیست، خدایی نکرده سوء تفاهم نشه) از طرف بر و بچه های گل این تالار به دشمنان خدا میگم که:
خودتون و اربابتون تا هرجایی که میخواهید اوج بگیرید... قد بکشید... زیرا که:
يُرِيدُونَ لِيُطْفِؤُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ ﴿۸﴾
آنها می خواهند نور خدا را با دهان خود خاموش سازند، ولی خدا نور خود را کامل می کند، هرچند کافران خوش نداشته باشند.
قرآن کریم، سوره الصف، آیه 8
در ادامه باید بگم: من و mohammad790 همش داریم داد میزنیم که بابا: این ملعون کارهایی میکنه که شدیدا چندش آوره، جراحی هایی انجام داده که... استغفرالله... باز هم در این مورد قضاوت رو میذارم به عهده خودتون.
در اینجا میخوام قسمتی از یک مستند رو براتون قرار بدم که الهام بخش من برای ایجاد موضوع "مرلین منسون را چقدر می شناسید؟؟؟" بوده...
این مستند کاری از "موسسه پویندگان راه پایداری" و "دفتر ادبیات و هنر رجال" است.
شاید بعضی از شما دوستان این مستند رو دیده باشین ولی اجازه بدید دوستانی هم که ندیدند، ببینند البته همونطور که گفتم فقط قسمتی از مستند قرار داده میشه. امیدوارم بتونه کمکتون کنه... در پناه حق
برای دریافت مستند
اینجا کلیک کنید.