تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: به بهانه سالگرد شهید سردار سرلشکر حسن باقری
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
غلام حسین افشردی یا حسن باقری !!!

محسن رضایی نقل می کند :

با تشکیل سپاه پاسداران من مسئول اطلاعات سپاه شدم. در ستاد مرکزی سپاه، در خیابان پاسداران ساختمان اداره ی پنجم ساواک ، در سه اتاق به همراه سه نفر، واحد اطلاعات و بررسی های سیاسی را درست کردیم .چون حادثه ی فرقان هم اتفاق افتاده بود ، به دنبال نیروهای با استعداد می گشتیم .حضرت امام خمینی(رحمة الله علیه) ، مقام معظم رهبری ،آقای هاشمی رفسنجانی و شهید بهشتی و دیگر مسئولان کشور، نیروهای با استعداد را به من معرفی کردند.
مرداد ماه سال 1358 یک روز مقام معظم رهبری با من تماس گرفتند و گفتند : " جوان خبرنگاری در روزنامه ی جمهوری اسلامی است که فرد با استعدادی است، مایل است کار اطلاعاتی انجام بدهد . شما او را ببینید و صحبت کنید ."
او پیش من آومد و گفت : "من افشردی خبرنگار روزنامه ی جمهوری اسلامی هستم .آمدم کمک کنم .می بینم نیروهای ضد انقلاب را ترور می کنند و ناامنی ایجاد کرده اند .می خواهم برای امنیت کشور کاری کنم .
در همان صحبت اولیه متوجه شدم او یکی از همان افرادی است که ما به دنبالش هستیم ، فرد با استعدادی است و شرایط سیاسی کشور را خوب تحلیل می کند . ما برای دوستانمان اسم مستعار یا کد تعیین می کردیم . برای او نام حسن باقری را انتخاب کردم. ( به دلایل امنیتی و اطلاعاتی )
برگرفته از کتاب "روایت زندگی حسن باقری"
به کوشش "سعید علامیان"
وای چقدر دلم برای دیدن این عکس ها تنگ شده بود.
بعضی موقع ها یه چیزهایی خیلی عجیبه.
داشتم به حسن فکر می کردم که این پست و دیدم.
استادم بود.
کسی که توی یه امامزاده ای باهاش آشنا شدم.هرگز یادم نمیره که چطوری باهاش آشنا شدم.
تا حالا شده یه جور خاصی با یه شهیدی آشنا بشین ؟
[تصویر: %D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%B0%D8%A8%D8%A7%D9%...DB%8C1.PNG]
http://s4.picofile.com/file/8168108376/%...DB%8C1.PNG
شهید باقری بر سنگرش نوشته بود «صد در صد شناسایی، صد در صد موفقیت»
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع