شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام
به خاطر خودتان می گویم , یک نقصی در نوشتارهای این انجمن دیده می شود که اگر شخص ناآشنا آن را ببیند , به
شما نظر فوق العاده تحقیرآمیزی پیدا می کند !
نمی دانم چه سری است که اکثریت اعضای این سایت , غلط های املایی فاحش و متعدد دارند و لغات ساده را اشتباه
می نویسند !
من که شخصا وقتی ببینم کسی غلطهای املایی متعدد دارد , او را یک نوجوان بی مطالعه می دانم و
دیدگاه هایش را صائب نمی دانم ! البته ناگفته نماند که اکثریت قریب به اتفاق اعضای این انجمن تنها
اطلاعاتی که دارند مستند ظهور است و سخنرانی های رائفی پور ! البته کسی که مطالعه ندارد و
غلطهای املائی متعدد دارد باید هم راحت گول بخورد, و این سنخ حرفها را که ماریو( قارچ خور)
ماسون است چون دستکش سفید دارد یا شلوار جین همان جن است ؛ باور کند !
لطفا کمی مطالعه کنید که اولا افق دیدتان افزوده شود و ثانیا اینقدر نادرستی های املایی متعدد و فاحش نداشته
باشید !
موفق باشید !
سلام
راجع به این که گفتین دوستان تالار اشتباهات املایی دارند درسته . من حتی از بزرگای تالار هم اشتباهات فاحشی دیدم و حتی شده بارها هم به دوستان تذکر بدم
اما قسمت دوم حرف شما درست نیست شاید عده ی قلیلی این طور باشند اما اکثر دوستان هم اطلاعات خوبی دارند هم شخصیت بالایی و این که این موضوع رو به دانش دوستان رربط دهیم به دور از انصاف است
یک سوال از اعضای محترم تالار
به نظر شما سطح دانش و فرهنگ کسی که به این عبارت معتقد است چه قدر است؟
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است: [ -> ]یک نقصی در نوشتارهای این انجمن دیده می شود که اگر شخص ناآشنا آن را ببیند , به
عقلای عالم میگویند نبین که میگوید ببین چه میگوید
حالا این بنده ی خدا به جای اینکه ببیند چه گفته شده و محتوای سخن از نظر استدلالی و استنادی چیست و بنابر دلایل و ادله و استنادات تحلیل کنه سطح مطالعه و سواد افراد رو میگوید چون غلط دیکته دارید
پس:
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است: [ -> ]من که شخصا وقتی ببینم کسی غلطهای املایی متعدد دارد , او را یک نوجوان بی مطالعه می دانم و دیدگاه هایش را
صائب نمی دانم
بنازم به این دستگاه تحلیلت
بزرگوار کمی واضح تر بفرمایید تا ربط بین غلط املایی و فریب خوری شیطان را بفهمیم . اخر درد شکم چه ربطی به (شقیقه) دارد دوست من
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است: [ -> ]سلام
به خاطر خودتان می گویم , یک نقصی در نوشتارهای این انجمن دیده می شود که اگر شخص ناآشنا آن را ببیند , به
نمی دانم چه سری است که اکثریت اعضای این سایت , غلط های املایی فاحش و متعدد دارند و لغات ساده را اشتباه
می نویسند !
من که شخصا وقتی ببینم کسی غلطهای املایی متعدد دارد , او را یک نوجوان بی مطالعه می دانم و دیدگاه هایش را
صائب نمی دانم !
دوستان حق با همسنگرمونه، وقتی میشه به راحتی با یه جستجو توی گوگل شکل صحیح کلمه رو پیدا کرد دلیلی برای غلط املایی وجود نداره.
غلط املایی خیلی زشته. بیایید از این اشتباهها خودداری کنیم.
برادر بزرگوار بخش دوم حرف های شما ربطی به موضوع تاپیک نداشت. یه چیزی شبیه به غلط املایی بود.
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۸:۰۰)MohammadSadra نوشته است: [ -> ] (۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است: [ -> ]سلام
می نویسند !
من که شخصا وقتی ببینم کسی غلطهای املایی متعدد دارد , او را یک نوجوان بی مطالعه می دانم و دیدگاه هایش را
صائب نمی دانم !
برادر بزرگوار بخش دوم حرف های شما ربطی به موضوع تاپیک نداشت. یه چیزی شبیه به غلط املایی بود.
ربطش اینست که کسی که غلط های املایی فاحش دارد نشان از این است که بسیار مطالعه اش کم است و
مطالعه کم , متضمن اینست که راجت فریب هر حرفی را می خورد و همچنین تحلیل هایش اشتباه است !
دو نوع غلط املایی وجود دارد یک نوع آن ناشی از اشتباه تایپی است , مثلا شخص تهران را به شکل نهران می نویسد
یا مثلا یک حرف جا می افتد مثلا رفته ام را رفه ام می نویسد که این نوع اشتباه زیاد از نظر من مهم نیست !
ولی یک نوع غلط املایی وجود دارد که ناشی از بی مطالعگی و کم سوادی است مثلا شخص انحطاط را به صورت
انهتات می نویسد که این نوع,نمایانگر میزان دانستگی و مطالعه نویسنده است!
شما از فرهنگستان شعر و ادب فارسی تشریف اوردید؟
توی همون کتاب ها و چیز هایی که شما مطالعه میکنید تا حالا غلط املیی ندیدید؟
یعنی هر کس غلط املایی داره بی سواده؟
![[تصویر: 726f566f.gif]](http://scosoft.com/s/ab/726f566f.gif)
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۳۴)ComeDrinkWithMe نوشته است: [ -> ]من که شخصا وقتی ببینم کسی غلطهای املایی متعدد دارد , او را یک نوجوان بی مطالعه می دانم
دوست عزیز چون خیلی به املا اهمیت می دهید و نمی خواهم نوشته های شما با فردی که دوست ندارید اشتباه گرفته شود می گویم:
در املای جدید فارسی تمام "ها" های نشان دهنده جمع باید جدا نوشته شوند ، به جای کلمات عربی باید کلمات فارسیی که امکان جابه جایی دارند بیایند و ... .
هر چند شما در بیشتر مورد ها رعایت کرده اید ولی خوب ، خود کلمه غلط ها رو باید جدا نوشت.
البته اگر بخواهید باز هم از همین نوشته کوتاه شما چندین غلط می گیرم حال اشتباهات نگارشی و ... را اگر دلیل تحقیر نمی دانید به آنها نمی پردازیم.
به نام خدا
سلام
گاهی غلط های املایی بخاطر تایپ سریع پیش میاد . من گاهی که میخوام متنی بنویسم اینقدر طولانی میشه و موضوعات مختلف بنظرم میاد که تایپم مشکل میشه .
به نظر من هم حرف درستی هست . خیلی از دوستان غلطهای فاحش زیادی دارند که از یه دانش آموز دوره راهنمایی هم بعیده . بعضی وقت ها این غلطها مانع درک درست مطلب می شه.