تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: نقد انیمیشن ماشین های 2
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
مجددا سلام.شما جوابی که به سوالاتون دادم رو یک بار دیگه بخونید.بنده سه تا دلیل بابت این موضوع آوردم و تنها دلیل بنده فقط یک دیالوگ ساده نبود.این موضوع خیلی ساده است و اصلا پیچیدگی نداره که من بخوام از تفکرات خودم این نقد رو بسازم.اگر دوستان دیگر هم نظرشون رو بگن حتما به نتایج بهتری می رسیم.
با توجه به شناختی که از دیزنی و آمریکایی ها و هالیوود و... دارم من تا 90 درصد با سیدمون موافقم
سید دستت درست خسته نباشی
در پاسخ به علی جان باید بگم که علی جان من کار شما رو بیشتر دفاع بیخودی از دشمن میدونم
نمیخوام توهین کرده باشم اما ما که جنس اون حرومزاده ها رو میشناسیم
ایران و ایتالیتا رو هم میشناسیم
اینم میدونیم کدوم با نفت بیشتر سرو کار دارن
و غیره و غیره
آمریکا کارتونی نمیسازه که اصلا کلا محصولی تولید نمیکنه که فقط سرگرم کننده باشه یا اینکه نفعی به حال استراتژیک آمریکا و مقاصدش نداشته باشه
بحث بین شما و سید بیهودست
سید جان ممنونتم
زنده باشی
سلام علی جان خیلی ممنون از نظر مفید و مختصری که دادی و کاملا با این نظری که دادی دیگه حرفی واسه زدن نمی مونه.من هم همینو می گم که این همه سکوهای نفتی و ماشین های اسقاطی در فیلم فقط و فقط در حال نمایش دادن خاور میانه و کشورهای نفت خیز از جمله ایران.
موفق باشی

شرمنده اشتباه تایپی بود،منظورم سعید جان بود نه علی جان.البته علی آقا هم مثل جون واسه ما با ارزشه.هم خودش هم نظرش
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع