تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: اخبار درگیری و تحولات سوریه
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
دلیل مواضع دوگانه «اسماعیل هنیه» چیست؟

روز گذشته، خبرگزاری‌ها اظهارات «اسماعیل هنیه»، نخست وزیر دولت فلسطین در غزه را به همراه موضع یکی دیگر از شخصیت‌های جنبش حماس در طرفداری از مخالفان بشار اسد مخابره کردند. اکنون پرسش این است، چرا شخصیتی چون «اسماعیل هنیه» در روزهای اخیر، مواضع متناقضی در پیش گرفته است؟

کد خبر: ۲۲۹۰۸۹
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۰:۱۸

پس از شکست کنفرانس دوستان سوریه در تونس که با ناراحتی و قهر سیاسی عربستان سعودی همراه بود، در جبهه عربی مخالفان دولت کنونی سوریه، بازی به گونه‌ای تعریف شد که این شکست چندان در چشم افکار عمومی بزرگ جلوه نکند.

به گزارش «تابناک»، اجلاس تونس در حالی برگزار شد که پیش از آن، راشد الغنوشی اعلام کرده بود، شرط حضور در آن صادر نشدن بیانیه درباره دولت بشار اسد و همچنین عدم درخواست برای مداخله نظامی در سوریه است؛ شروطی که پیشاپیش مشخص بود نارضایتی سعودی‌ها و قطری‌ها را در پی خواهد داشت، به گونه‌ای که از نکات قابل توجه کنفرانس تونس هم عصبانیت بیش از اندازه سعود الفیصل، وزیر امور خارجه عربستان بود که پس از ناامیدی در محقق نشدن اجرای نسخه لیبی درباره سوریه یعنی دخالت نظامی سالن اجلاس را پیش از پایان ترک کرد؛ البته فیصل برای فریب افکار عمومی، تلاش نمود.

بلافاصله پس از ناکامی این کنفرانس، دو موضع‌گیری از شخصیت‌های حماس بر خروجی خبرگزاری‌ها قرار گرفت؛ نخستین موضع‌گیری به اسماعیل هنیه، نخست وزیر دولت فلسطین و از رهبران جنبش «حماس» تعلق داشت؛ جایی که وی در حاشیه نماز جمعه در مسجد «الازهر» قاهره گفت: «من به تمام ملت‌های بهار عربی و همچنین به مردم قهرمان سوریه که برای آزادی، دمکراسی و اصلاحات تلاش می‌کنند، درود می‌فرستم».

و دومین موضع‌گیری به «صلاح البردویل»، از اعضای دفتر سیاسی حماس مربوط می‌شد که وی نیز در سخنانی مشابه، نظر خود را درباره رخدادهای سوریه ابراز داشته است.

وی در جمع هزاران نفر از طرفداران این جنبش در کمپ آوارگان «خان یونس» در غزه، طی موضع‌گیری مشابهی گفت: «قلب مردم فلسطین با هر قطره خونی که در سوریه ریخته می‌شود، به تپش درمی‌آید».

وی همچنین گفت: «هیچ ملاحظه سیاسی نمی‌تواند ما را وادار کند، چشم خود را بر آنچه در خاک سوریه رخ می‌دهد، ببندیم».

اما دلیل مواضع دوگانه سماعیل هنیه چیست؟

شکست تونس ضربه سختی به کشورهای عربستان و قطر وارد کرد، به ویژه اینکه هیلاری کلینتون به نخست وزیر قطر و برهان غلیون گفته بود که گزینه دخالت نظامی را رها کنند. برای پوشش چنین شکستی، هیچ موضوعی همچون جدایی حماس از دولت سوریه قابل توجه نبود.

منابع آگاه در این باره بر این باورند، تحت فشار گذاشتن اسماعیل هنیه در کنار وعده و وعیدهای مالی و سیاسی، می‌توانست اخبار شکست را تحت الشعاع قرار دهد و چنین شد که بلافاصله این دو خبر را خبرگزاری‌های غربی با آب و تاب مخابره کردند.

افزون بر این، فردا روز همه پرسی اصلاحات قانون اساسی در سوریه است؛ اتفاقی که اگر به شکل سالم رخ دهد، سوریه بدون اینکه خطر تجزیه را تجربه کند، می‌تواند به سمت اصلاحات و آزادی‌های سیاسی حرکت کند؛ اما در چهارچوب طرح سعودی ـ ترکی ـ قطری و غربی هر گونه اصلاحات مسالمت آمیز در سوریه نباید پذیرفته شود.

جنجال‌های خبری روز گذشته از یک طرف پوششی برای شکست کنفرانس تونس بود و از سویی دیگر برای نادیده گرفتن همه پرسی قانون اساسی در سوریه. به نظر می‌رسد اگر اجازه دهند مردم سوریه سرنوشت خود را نه در جنگ بلکه در پای صندوق‌های رأی مشخص کنند، دیگر جایی برای بهره برداری‌های عربی ـ غربی باقی نخواهد ماند.

لینک خبر:
http://www.tabnak.ir/fa/news/229089/دل...-چیست
واقعا اسماعیل هنیه از مخالفان سوری حمایت کرده!!!!!!!؟؟؟؟ منبع خبر معتبره؟؟ مگه میشه آخهHuh
(۱۱/اسفند/۹۰ ۴:۴۷)mohammad1369 نوشته است: [ -> ]واقعا اسماعیل هنیه از مخالفان سوری حمایت کرده!!!!!!!؟؟؟؟ منبع خبر معتبره؟؟ مگه میشه آخهHuh
دوستان زیاد نباید به این رهبران فلسطینی اعتماد کنیم و ازشون انتظار داشته باشیم
از این اظهار نظر ها خیلی میکنن ... بعد از کشته شدن بن لادن هم پیام تسلیت داد و بن لادن رو مجاهد اسلام خوند Dodgy Dodgy
هم میرن بحرین پیش آل خلیفه شیعه کش هم میان ایران ....
میخوان دل هم رو راضی نگه دارند .... نمونش یاسر عرفات بود که آخرش ...
ولی مردم فلسطین همیشه تاوان این ندونم کاری ها رو پس میدهند
شواهد نشان مي‎دهد که سناريوها و نقشه‎هاي غرب براي اجراي کودتاي نرم در کشورهاي مختلف به يک شيوه طراحي شده است به نحوي که پس از اجراي پروژه ناکام کشته سازي در فتنه امريکايي- انگليسي 88 در ايران، جريان فتنه در سوريه هم به اين شيوه دست زده است. اين در حالي است که اين پروژه همچون پروژه دروغين مرگ ترانه موسوي در فتنه 88، از سوي رسانه‎هاي سوريه افشا شده است.
فيلم را از اينجا ببينيد.
به گزارش رجانيوز درپي انتشار خبري از سوي رسانه هاي غربي و برخي رسانه هاي وابسته منطقه درباره مرگ دلخراش يک دختر سوري، تلويزيون سوريه در مصاحبه اي با اين دختر، از سناريوي ساختگي اين رسانه ها براي تحريک افکار عمومي، پرده برداشت.
العالم در گزارشي از اين ماجرا مي‎نويسد: رسانه هاي غربي و برخي رسانه هاي وابسته در منطقه ماه گذشته از قتل دختري به نام "زينب الحصني" 18 ساله خبر دادند که خانواده اش گفته اند جسد او را در سردخانه يافته اند.
عفو بين الملل نيز به استناد برخي گزارش‌ها، تاکيد کرد که دست‌هاي اين دختر قطع شده و قاتلان، او را سلاخي کرده اند.
با انتشار اين خبر که هدف اصلي آن تحريک افکار عمومي در سوريه و تشويق مردم براي پيوستن به آشوبها و اعتراضات صورت گرفت؛ تلويزون سوريه ديروز گزارشي را در اين باره منتشر کرد.
در اين گزارش، "زينب الحصني" با نشان دادن کارت شناسايي خود، به گزارشگر تلويزيون تاکيد مي کند که همچنان زنده است.
الحصني خاطرنشان کرد: امروز نزد پليس رفتم تا واقعيت را بگويم؛ من برخلاف اظهارات شبکه هاي ماهواره اي زنده هستم.
سناريوي كشته‌سازي دو سال قبل نيز در جريان فتنه 88 ايران تست شد كه پيگيري‌هاي امنيتي روشن كرد كه ماجرا در مورد افرادي به‌نام ترانه موسوي و سعيده پورآقايي كه ادعا مي‌شد كشته شده‌اند، اساساً شكل ديگري دارد.
در ماجراي ترانه موسوي، ادعاي ربودن دختري به اين نام،‌ شكنجه، تجاوز و سوزاندن آن مطرح شد و مهدي كروبي نيز در نامه خود به رئيس قوه قضائيه در بخشي از ادعاهاي بي‌پايه خود به اين موضوع نيز اشاره كرد.
اما 19 مرداد 88 بخش خبري 20:30 گزارشي پخش کرد که طي آن واقعياتي در مورد ترانه موسوي مورد توجه قرار گرفته بود. در اين گزارش توضيح داده شده بود که با توجه به آمار موجود تنها سه نفر با نام ترانه موسوي وجود دارند. اين گزارش به سراغ يکي از اين سه نفر و تنها کسي که مي توانست مصداق اين خيال پردازي ها باشد، رفته بود و با خانواده ترانه موسوي مصاحبه اي ترتيب داده بود.
جريان فتنه هيچ گاه نتوانست ادعاهاي خود و خيال بافي هايشان را ثابت کند و اصلا حتي درصدد اثبات هم برنيامد. تنها نقشي که مدعيان تجاوز براي خود در نظر گرفته بودند طرح برخي موارد غير مستند در افکار عمومي و شايعه سازي در سطح کشور و جهان عليه نظام بود.
در ماجراي سعيده پورآقايي كه بعداً‌ معلوم شد از خانه فرار كرده بوده، حتي مجلس ختمي نيز براي وي گرفته شد و ميرحسين موسوي نيز در اين مجلس شركت كرد و سايت فراكسيون اقليت مجلس نيز نوشت: «همزمان با انتشار خبر کشته شدن فردي با نام سعيده پورآقايي (آمايي) دختر جواني که عنوان مي‌شود اکنون پيکر او در يکي از قبور گمنام قطعه 302 بهشت زهرا دفن شده است، فردي با ارسال يادداشتي براي فراکسيون خط امام(رحمة الله علیه) مجلس به روايتي از زندگي و بازداشت سعيده پرداخت.»
اين سايت خبري که تصوير اعلاميه سعيده پورآقايي را هم منتشر کرده بود، همچنين افزود:«ديروز مراسم ختم سعيده بود.مراسم ختم که نه! مادرش بود و چند نفر از اعضاي خانواده و مهندس مير حسين موسوي و البته فضايي از غم و اندوه و بهت و حيرت. سعيده براي همراهي با جنبش سبز فقط به پشت بام خانه‌اش مي رفت نه برانداز بود و نه مخملي فقط الله اکبر مي‌گفت. تا اينکه شبي آمدند سه زن و دو مرد بودند او را بردند، براي هميشه!»
کمي که گذشت ترديدها دامان مدعيان ماجرا را هم گرفت. سايت نوروز طي مطلبي نوشت:«پايگاه اطلاع رساني نوروز به اطلاعات تازه‏اي در خصوص خانم سعيده پورآقايي که مراسم ختم وي چند روز قبل برگزار گرديد به دست آورده است. از آنجا که نقاط مجهولي در خصوص نامبرده مشخص و مبرهن شده است که نوروز از اظهار نظر درباره آن هنوز معذور هست، در حال حاضر براي جلوگيري از هرگونه پيشداوري و قضاوت عجولانه از انتشار اين اطلاعات جلوگيري مي کند و به همين دليل تمام اخبار درج شده در خصوص اين شخص را از سايت خود حذف کرده تا تمامي جوانب و حاشيه هاي اين مسئله براي دست اندرکاران اين سايت روشن گردد!»
چندي بعد گزارش کميته سه نفره اي که مسول رسيدگي به اين دست مسائل بود، منتشر شد. در اين گزارش در خصوص سعيده پورآقايي از قول مهدي کروبي آمده بود:«اين خانم فرزند شهيد است و چند نفر از اعضاء خانواده او شهيد شده‌اند و از طرفداران آقاي موسوي بودند که با مادرش شبانه تکبير مي‌گفتند آمده‌اند او را در منزل دستگير کرده‌اند و سپس او را مورد ضرب و شتم قرار داده‌اند و پس از چند روز جنازه او را که بخشي از قسمت پايين بدن او با اسيد سوخته بوده مخفيانه به خاک سپرده‌اند. افراد آقاي ميرحسين به منزل او رفته‌اند و شنيده‌ام آقاي ميرحسين موسوي در جلسه ختم او شرکت کرده است و من هم قرار بود به منزل آنها بروم که فرصت نشد و فرزندم به سراغ آنها رفت.»
گزارش کميته سه نفره مي افزود:«از آقاي کروبي سؤال شد آيا آنچه در مورد اين چند نفر شنيده‌ايد براي شما اطمينان حاصل شده که اين افراد را در درگيري‌ها و آشوب‌هاي بعد از انتخابات دستگير و مورد ضرب و شتم و احياناً تجاوز جنسي قرار داده‌‌اند؟ آقاي کروبي پاسخ داد: نه. من اطمينان ندارم و اينها شنيده‌هاي من است ولي چون در انتخابات معترض بودم و ذهنيتي داشتم لذا هر کسي ادعايي داشت به سراغ او مي‌رفتيم و يا آنها را دعوت مي‌کرديم و با آنها صحبت مي‌کرديم.»
در اين گزارش در خصوص سعيده پورآقايي آمده بود:«۱ - پدر وي شهيد نبوده و چند سال پيش فوت کرده واصولاً (س – پ) تنها فرزند خانواده نيست و دختر شهيد هم نمي‌باشد. ۲- مشاراليها با مادرش اختلاف داشته و از سال ۸۶ تاکنون ۶ مورد از منزل فراري شده و هر بار مادرش براي پيدا کردن او به مراکز انتظامي مراجعه داشته است و در مواردي پس از روزهايي به منزل برگشته و در چند مورد هم توسط مأمورين انتظامي با پسر و دختر ديگر دستگير و زنداني و يا تحويل مادرش شده است.»
چندي بعد بود که بالاخره سعيده پورآقايي پيدا شد. او ماجراي خود را اين گونه روايت کرد:«روز 13 تير از خانه بيرون رفتم. چون در قفل بود و مادرم ممانعت مي‌کرد از تراس پريدم و پايم شکست، وقتي رفتم بيرون در راه با فردي آشنا شدم، خيلي حالم بد بود و بدنم زخمي شده بود من را به بيمارستان بردند و حدود دو ماه در خانه ايشان بستري بودم و از من پرستاري کردند.در اين مدت يک بار يکي از افراد آن خانه بود به من گفت که عکس من را به عنوان کسي که در تظاهرات کشته شده در سايت‌ها زده‌اند.»
سعيده در پاسخ به اين سؤال گزارشگر که آيا در اين مدت هيچوقت نخواستند او را به خانه برگردانند؟ گفت:«بله، سؤال مي‌ کردند اما من چيزي نمي‌گفتم و چون حالم بد بود، مي‌ترسيدم مادرم مرا اينطور ببيند حالش بد شود، چون بيمار هم هستند. اما وقتي که در سايت‌ها آنطور خبر دادند خيلي تعجب کردم و اصلاً باورم نمي شد.»
او ادامه داد: «حتي اگر مي‌خواستم برگردم، با شنيدن اين شرايط مي ترسيدم،چ ون من که زنده بودم ترسيدم برگردم و واقعاً بلايي سرم بياورند.»
شنيدن ماجرا اما از زبان مادر سعيده توجه بيشتري به خود جلب مي کند:‌«حدود يک ماه و نيم از غيبت سعيده گذشته بود، در تماس تلفني که خود را معرفي نمي‌کردند گفتند دخترت را کشته‌اند، من گريه زاري مي‌کردم و آنها قطع مي‌کردند بدون آنکه نام خود را بگويند و فقط مي‌دانم مرد بود. چند روز بعد زنگ زدند و گفتند حتماً ختم بگيريد. من هم تصميم گرفتم مراسم را برگزار کنم چون با اين شرايط همه دوستان و آشنايان تماس مي‌گرفتند و مي پرسيدند سعيده کجاست؟ نمي‌دانستم تا کجا مي‌‌خواهم موضوع را کش بدهم، حتي دو بار نه اينکه بخواهم جلب توجه کنم اما به مرز خودکشي رسيدم.»
مادر سعيده مي‌گويد:‌»در مجلس ختم دوستان و آشنا‌ها بودند اما پس از اتمام قرائت قرآن ورود مهندس ميرحسين
موسوي را خير مقدم گفتند، برايم جاي تعجب داشت که ايشان از کجا خبر دارد، پيغام دادند که من بروم که آقاي موسوي مي‌خواهد تسليت بگويد البته من نرفتم و گفتم حالم خوب نيست.»
او همچنين از سه آقا و يک خانم سخن مي گويد که از طرف ستاد انتخاباتي آقاي کروبي و براي کمک و پشتيباني از آنها به درب خانه شان آمده اند:«پرسيدم آدرس ما را از کجا آورده‌اند گفتند پيدا کردن آدرس منزل شما براي ما کاري ندارد. گفتند که دخترتان را کشته‌اند يا در قطعه 302 دفن کرده‌اند يا در گور دسته جمعي. گفتم شما از کجا مي‌دانيد، من مطمئن نيستم. گفتند ما مطمئن هستيم. همانجا تکذيب کردم و گفتم دخترم نارسايي قلبي و عارضه کليوي داشته، گفتند دروغ است نمي‌دانيم شما از چه مي‌ترسيد و پيگيري نمي‌کنيد.»
در واقع پس از شستشوی مغزی جنگجویان شبکه تروریستی القاعده، این گذرنامه ها توسط رهبران و مقامات ارشد القاعده به آنان داده می شد. این جنگجویان نادان نیز با این تصور که پس از جنگ یا انجام عملیات و کشته شدن حتما به بهشت خواهند رفت، از این گذرنامه ها محافظ می کرده و همواره آن را با خود به همراه داشته اند.
[تصویر: 22340_Y3U0W8X8_pic.gif]به گزارش شیعه آنلاین، نیروهای ارتش و سازمان اطلاعات و امنیت سوریه در حمله اخیر خود به شهر حمص و تسلط یافتن بر این شهر، بسیاری از خانه های تیمی و پناهگاه های نیروهای تروریستی وابسته به شبکه القاعده که در چند ماه اخیر به سوریه سفر کرده بودند تا علیه حکومت «بشار اسد» فعالیت کنند، را کشف کردند.

این نیروها در بازرسی خانه به خانه این تروریست های القاعده مقدار زیادی سلاح های صهیونیستی، نقشه، مقدار زیاد پول، رایانه، بی سیم و گذرنامه های جعلی کشف و ضبط کردند.

اما شاید بتوان گفت جالب ترین چیزی که توسط این نیروهای حکومت سوریه در پناهگاه های نیروهای تروریستی القاعده پیدا شد، گذرنامه هایی بود که بر روی آن نوشته شده بود "گذرنامه سفر به بهشت".

در واقع پس از شستشوی مغزی جنگجویان شبکه تروریستی القاعده، این گذرنامه ها توسط رهبران و مقامات ارشد القاعده به آنان داده می شد. این جنگجویان نادان نیز با این تصور که پس از جنگ یا انجام عملیات و کشته شدن حتما به بهشت خواهند رفت، از این گذرنامه ها محافظ می کرده و همواره آن را با خود به همراه داشته اند.
به گزارش سرویس دینی جام نیوز؛مفتی اعظم سوریه در دیدار با هیئت رسانه ای ایران که این روزها به سوریه سفر نموده است در پاسخ به سوال خبرنگار اعزامی پایگاه 598 به سوریه، در خصوص وجه تمایز اسلام ناب و اسلام آمریکایی اظهار داشت: هنگامی که قرآن، ما را در باره یک مجموعه اجتماعی آگاهی می دهد، می گوید منافقین بودند که اجتماع اول مسلمانان را نابود کردند و در مورد منافقین سوره کاملی نازل شده است و آنها بودند که در کنار پیغمبر با پیامبر جنگیدند ولی باطناً خواهان شکست ارتش اسلام بودند در حالی که اسلام محمدی ما را به هم وصل می دهد و تفرقه ایجاد نمی کند.
مفتی سوریه در ادامه افزود: همان چیزی که امام خمینی(رحمة الله علیه) در مورد اسلام ناب گفته اند همان چیزی است که پیغمبر در خطبه ی حجه الوداع فرموده اند و پیغمبر در آن خطبه از اسلام محمدی می گویند و این همان چیزی است که امام(رحمة الله علیه) در باره اش صحبت می کند.
شیخ بدر الدین حسون گفت: در اینجا یک گونه گمراهی در مورد مذاهب وجود دارد و من در صحبت هایم که در برابر آیت الله خامنه ای داشتم در مورد هفت جمله ای که گفتم ایشان خیلی مسرور شدند و من به ایشان گفتم که مسلمان هستم در عقیده ام و عربی هستم در قرآن ام و جهانی هستم در مورد انسانیت ام و سنی هستم در رویکرد خودم و شیعه هستم در مورد عشق و علاقه ام و سلفی هستم در ریشه های خود و صوفی هستم در عشق ام و من نهایت هر مذهبی را گرفته ام و نه اسم های شکلی و ظاهری را و ایشان گفتند این است اسلام محمدی.
مفتی ارشد سوریه در خصوص اقدامات عملی صورت گرفته از سوی علمای سوریه برای پایان دادن به مناقشات سوریه بیان داشت: آنچه که مجمع جهانی تقریب انجام داد خیلی بیشتر از آن است که یک فرد مانند من بخواهد انجام بدهد اما غرب و برخی از کشورهای عربی از این تقریب بیشتر از یک اسلحه هسته ای می ترسند زیرا تقریب، امت را جمع می کند ولی تفرقه امت را نابود می کند و الان 800 کانال ماهواره ای از غرب پول می گیرند تا ایجاد تفرقه کنند و 13 کانال برای تقریب مسلمانان کار می کنند و از آن 800 کانال 400 شبکه توسط علمای دینی مدیریت می شود.
شیخ بدر الدین حسون گفت: من و آیت الله تسخیری هنگامی که دیدار می کنیم در قطر و مغرب و دیگر کشورهای اسلامی و وقتی به ما هجوم می کنند من از آقای تسخیری دفاع می کنم و ایشان از من . مخالفان به آقای تسخیری گفتند ایشان سنی شیعیان است و به بنده هم گفتند که شیعه سنی ها هستم.
وی افزود: اکنون رسانه جایگاه مهمی دارد همچنان که در مورد تخریب دیگران هم رسانه ها نقش بالایی دارد و جنگ کنونی جنگ رسانه ای است و این جنگ رسانه ای علیه تقریب مذاهب می باشد حتی در مورد یک مذهب واحد و جامعه و الان آن چه که در سوریه و دیگر کشورها انجام می دهند اخوان مسلمین هستند و سلفیان در مصر و در جاهای دیگر بحث شیعه و سنی و همچنین ملی گرایان و مسلمین و لائیک ها و مومنان. چرا در کشورهای اروپایی این مسائل نیست؟
این عالم دینی سوریه بیان داشت: چرا سی کشور در اروپا مرزهای خودشان را از بین بردند با این که اختلاف در زبان، مذاهب و دین دارند در حالی که ما مسلمانان امت واحده هستیم و اصرار می کنند که با یکدیگر مرزبندی داشته باشیم در حالی که اروپا و سازمان ملل افرادی را برای ما می فرستند که مرز بندی بین ملسمین ایجاد کنند و ما هزینه آنها را هم باید بدهیم. آیا این از نادانی ما نیست؟ و تقریب راه حل نهایی است
[تصویر: IMAGE634668911912675480.jpg]
به گزارش بين الملل مشرق به نقل از المستقبل العربي، منابع ديپلماتيک بين المللي اعلام کردند که بشار اسد به کوفي عنان فرستاده سازمان ملل در مورد ائتلاف کشورهاي عربي عليه سوريه براي حمله به خاک اين کشور تأکيد کرده که شخصا نگراني از اين موضوع ندارد، چرا که او بيشترين کسي است که خواب طولاني عرب ها را آزموده است.

وي در اين ديدار تأکيد کرده است که اطلاعاتي در دست دارد که نشان مي دهد عربستان و اردن براي حمله به مرزهاي سوريه از طريق شهر درعا نقشه مي کشند تا بتواند منطقه بي طرف در خاک سوريه ايجاد کنند، اسد گفته است که منتظر اين اقدام عمان و رياض است تا در پي تعيين سرنوشت نهايي اوضاع داخلي در کشور سرنوشت دخالت هاي خارجي را نيز به صورت قطعي تعيين کند.

بر اساس اعلام اين منابع عنان سعي کرد وانمود کند که اطلاعات مشخصي در اين زمينه ندارد، اما بشار اسد که در اين نشست خيلي خونسرد به نظر مي رسيد، بار ديگر تاکيد کرد که در مقابل هر تلاش خارجي براي نفوذ نظامي به سوريه با قدرت و شدت خواهد ايستاد.

وي به عنان گفت که پادگان هاي سعودي و اجاره نيروها براي اجراي عمليات در سوريه هرگز جواب نمي دهد، چرا که موشک هاي سوري بسيار سريعتر از آنها خواهند بود. وي به عنان گفته است که عربستان و اردن و اسرائيل و ناوگان نظامي آمريکا در تيررس موشک هاي سوريه قرار دارد و دمشق هرگز دست بسته نخواهد ماند و به هيچ تجاوزگري رحم نخواهد کرد.
توی بعضی از زمینه ها ، اخراب دارن از ما جلو میزنن ، هیمن عربستان چند وقت پیش ، فکر میکنم در مورد حمله به ایران یکم قد قد کرده بود ، ایران هیچ عکس العملی نشون نداد. ولی حالا این اقای اسد ، فشنگ میاد روشن حرف میزنه. احساس میکنم مسئولین کشور میترسن توی بعضی از زیمنه ها حرفی بزننBlush
(۲۵/اسفند/۹۰ ۳:۳۳)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]توی بعضی از زمینه ها ، اخراب دارن از ما جلو میزنن ، هیمن عربستان چند وقت پیش ، فکر میکنم در مورد حمله به ایران یکم قد قد کرده بود ، ایران هیچ عکس العملی نشون نداد. ولی حالا این اقای اسد ، فشنگ میاد روشن حرف میزنه. احساس میکنم مسئولین کشور میترسن توی بعضی از زیمنه ها حرفی بزننBlush
نه داداش گلم ، یه کوچولو مطالعه بیشتر داشته باش و وقتی میای نت یه سری به سایت های خبری معتبر مثل تابناک و عصرایران و ... بزن تا ببینی بر و بچه های سپاه و ارتش مملکت عزیز خودمون چه سنگ تمومی گذاشتن !!!

البته اینو هم لحاظ کن همسنگر عزیز، توی اینگونه مسائل لحن بیان خیلی تاثیر داره، اسد از روی عصبانیت و فشاری که روش هست این حرفا رو میزنه ( من اگر جای امثال اردن و عربستان بودم در جوابش فقط از ته دل بهش میخندیدم )
اما فرماندهان نظامی ما چی؟؟؟
از فرمانده ی کل قوا بگیر تا تک تک فرماندهان نظامی ما با اقتدار و عزت نفس و خونسردی چنان صحبت میکنند که شخص بنده ی ایرانی حساب کار میاد دستم دیگه خدا به داد اونا برسه!!! (توی همین نت با یه سرچ کوچولو یه عالمه از کلیپ هاشو میتونی ببینی )
توی سیاست هیچ وقت نباید موضع خودت رو به صراحت بگی. . .
همیشه باید حرفای دو پهلو بزنی که بشه 100 تا برناشت ازش کرد.
عجیبه اسد انقدر رک گفته !
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
آدرس های مرجع