تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: انیمیشن جنجالی "تهران ۱۵۰۰" در راه اکران ...
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3
سلام

آقا من با این اذان موذن زادش خیلی حال کردم
پیکانشم با حال بود حساب کن پیکان سوسکی با موتور جت
پیکان جوانان هم داشته باشه خوبه !
البته باید دید این انیمیشن رو تا نقد کرد.
شاید برای جذب مخاطب ، صحنه های جذاب برای بیشتر اقشار جامعه در این تیزر گنجانده باشند .
آخرش مهمه چه حرفی داره و طبق گفته دوستان اون موقع باید نقد بشه
من هم با نظر ساجد عزیز موافقم
Idia عزیز آقا من یه مقدار با ایسم و ایته مشکل دارم آخر کلمات میاد یه مقدار در گرفتن مفهوم گیج میزنم چون این ایسم و ایته میاد آخر کلمات هزار تا معنی مختلف میاد پشتش آدم میمونه معنی کلام گوینده چیه؟
میشه بیشتر توضیح بدید؟

در سایه امن محبوب یکتا پایدار و موفق باشید.
دوستانی که این انیمیشن رو نقد می کنند موفق شدند این انیمیشن رو ببینند!!!؟؟ اول باید انیمشن رو خوب ببینید بعد حرف هایی تازه اون موقع میشه زد ...
به نام خدا

سلام.

همانطور که دوستان خوب ما هم اشاره کردن تا زمانی که انیمیشن اکران و کامل دیده نشده تحلیل و بررسی بی معنی است!

این تاپیک تا زمان اکران بسته می شود!

اگر مطلب خاص دیگه ای هم بود با من برای قرار دادنش هماهنگ کنید!

یا علی
به نام خدا

سلام.

دوستان این انیمیشن احتمالا عید اکران میشه!

تاپیک رو باز کردم تا اخبار نهایی در ارتباط با اکران به اطلاع دوستان برسه!

به هر حال چیزی حدود 1.5 تا 2 میلیارد هزینه ی ساخت این انیمیشن بوده و بخش خصوصی هم سرمایه گذاریش رو انجام داده و به شدت نیاز داره تا از سوی مردم در فروش حمایت بشه!!!

حالا حتی با فرض وجود برخی اشکالات در محتوای این انیمیشن اما یادتون باشه که حتما باید حمایت بشه و با انتقادات سازنده ( و نه تخریبی ) به رشد و توسعه اش کمک بشه.

به هر حال این انیمیشن در صورت موفقیت در اکران می تونه سکوی پرتاب انیمیشن ایران باشه!!!

ببخشید اگر زیاد حرف زدم.Smile

یا علی
دوستان من ازتون خواهش میکنم فعلا فقط از این کار حمایت کنید

حالاهم که یکی پیدا شده و یه انیمیشن خوب ساخته شما دارید ضدش جبهه میگیرید؟
حالا که مسئولین سرمایه گذاری کردن شما بد تا نکنید بابا....... ( پس انصافتون کجا رفته؟ )
اصلا صبر کنید اکران بشه بعد...
اکران نوروزی "تهران 1500" ضروری است

کارگردان انیمیشن بلند "تهران 1500" گفت: اکران نوروزی این فیلم به عنوان تنها فیلم انیمیشنی که بعد از 54 سال از تاریخ ورود این هنر صنعت به ایران می گذرد ضروری است.

بهرام عظیمی؛ کارگردان انیمیشن بلند "تهران 1500" ضمن بیان این مطلب در انتقاد به عدم مشخص نبودن اکران این فیلم در نوروز در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: در لیست فیلم های احتمالی که قرار است برای اکران نمایش داده شود آثار داستانی پر قدرتی است که تهیه کننده های با نفوذی هم پشت آنها قرار دارد. اما معتقدم که اکران فیلم تهران 1500 می تواند در جهت ایجاد تنوع در فیلم های اکران نوروز موثر باشد.
وی در ادامه افزود: البته ناگفته نماند که اکران این فیلم در تابستان به نفع مجموع تولید تهران 1500 است اما من به عنوان کارگردان این فیلم معتقدم که حق مسلم مخاطب ایرانی است که بعد از 54 سال از تاریخ ورود این هنر صنعت به ایران در یک عیدانه شاهد فیلم بلند انیمیشن باشد.
کارگردان انیمیشن "تهران 1500" در ادامه صحبت های خود با اشاره به تغییرات ایجاد شده در این فیلم گفت: با توجه به شش اکرانی که در پنج سینما در ایام جشنواره فیلم فجر و همچنین برج میلاد داشتیم و بازخوردها را دیدیم به این نتیجه رسیدم که بخش هایی از این فیلم باید کوتاه شود.
[تصویر: 740567_orig.jpg]
وی افزود: از همین رو ریتم فیلم سریعتر شد و بخش هایی از فیلم که جذاب نبود نیز حذف شد در واقع هر آنچه تغییر در موسیقی و تدوین ایجاد کردیم در جهت جذاب شدن فیلم بود.
عظیمی در ادامه افزود: سه جلسه متوالی با فردین خلعتبری آهنگساز و بهروز شهامت صداگذار فیلم داشتیم و طی مشورت های بسیار روی صدا و موسیقی فیلم بیشتر کار کردیم و برخی حذف و اضافه ها در این دو بخش انجام شد.
این انیماتور در ادامه صحبت های خود به حجم بالای موسیقی در این فیلم اشاره کرد و افزود: یکی از ویژگی ها و البته جذاییت های موجود در این فیلم وجود موسیقی خوب بود. "تهران 1500 " شصت دقیقه موسیقی داشت و این بخش می توانست در بخش مسابقه قرار گیرد و یکی از اعتراض های من به عدم وجود این فیلم در بخش مسابقه همین قدرت رقابت بود.
وی درپایان افزود: بالا بردن کیفیت فیلم از هر جهت از مهمترین اهداف تیم تولید "تهران 1500" است از همین رو بنا داریم هرآنچه که در جهت خوب دیده شدن فیلم و موفقیت آن در اکران کمک می کند به کار بگیریم.

http://www.mehrnews.com/fa/newsdetail.aspx?NewsID=1542170
دوستان نویسنده این انیمیشن گفته که تصمیم دارن قسمت دومش رو هم بسازن و منتظرن ببینن که بازتاب قسمت اول چطوره پس خواهش میکنم فقط حمایت کنید حمای حمایت ...................
چون ما اصلا دوست نداریم بلایی که سر را آبی ابریشم اومد سر تهران 1500هم بیاد مگه نه؟Smile
ممنونم ...
من شخصا از وضعیت انیمیشن سازیمون تو سالهای گذشته ناراضی بودم.
ولی حالا با شنیدن این خبر به حدی خوشحال شدم که میخوام بلند داد بزنم: یاشاسین انیمیشن دوزلدن اوشاخلاری واقعا خسته نباشید دستتون درد نکنه خدا قوت.
و خواهش من از شما دوستان محترم اینه که: تا میتونید از این انیمیشن حمایت کنیـــــــــد. نذارید دوباره در این زمینه به حالت خاموشی فرو بریم.

این کار میتونه استارتی مهم در راستای انیمیشن سازی ما ایرانیان باشه.

خواهشا فقط حمایت

*حمایـــــــــــحمایتــــــــــحمایتــــــــــحمایتــــــــــت*

با سلام به همه دوستان
اول از همه بگم که من این فیلم را دیدم
این فیلم از لحاظ ساختار فنی و گرافیکی نسبت به سینمای ایران خیلی فراتر می باشد و از این لحاظ نمره قابل قبولی می گیرد و حتی می توان به آن نمره جهانی داد البته با کمکی چشم پوشی!
اما از لحاظ محتوا و فیلم نامه
فیلمنامه واقعا ضعیف این فیلم سبب می شود که بعد از حدود بیست دقیقه از فیلم زده شوید( ماجرای فیلم همین عشق و عاشقی های الکی می باشد )
در این فیلم فقط ابزار و تجهیزات مربوط به 110 سال آینده است . ولی مشکلات و نحوه تعامل انسان های در حد همین زمان حال باقی مانده است. مثلا هنگامی که یک دختر و پسر در این فیلم می خواهند دست همدیگر را بگیرند ناگهان گشت ارشاد از راه می رسد منتهی با آخرین مدل سفینه فضایی!
از این دست اتفاقات در این فیلم بسیار است و فیلم نتوانسته روابط انسانها به خصوص مسلمانها را در 110 سال آینده به نمایش درآورد
از طرف دیگر این فیلم بسیار خارج از عرف جامعه و سینمای ایران است وتا حدود بسیار زیادی در این فیلم خطوط قرمز شکسته شده است به طور مثال در یکی از سکانس های فیلم رقصیدن یک زن برای دیگران می باشد منتهی از نوع رباتش!
با تمام نظرات دوستان 120 % موافقم
ببینین تو ایران انیمیشن های بلند خیلی کم کار شده اونم به خاطر بودجه
حالا بودجه دادن به این فیلم یه رکورد خوب بزنین برای فیلم شهر ما که متاسفانه سینما نداره ! پس اونایی که سینما دارن لطفا حمایت فراموش نشه
امیدواریم کشور ما هم بتونه چند تا فیلم تو همین سبک بسازه
خدایی یه نگاه یه هالیوود بکنین : کلی طرفدار داره انیمیشن اونا هم استقبال میکنن
حالا نوبت مائه
دوستان حــــــــــــــــــــــــمــــــــــــــــــــــــایــــــــــــــــــــــــت
این تاپیک بسته شده بود....چی شد دوباره باز شد؟!!!

اولا خبر بد اینه که آخرین باری که با احسان عظیمی روبه رو شدیم خیلی نا امیدانه از اکران نوروزی صحبت میکرد و قریب به یقین این کار تابستون اکران میشه....منم تو یه محفل نه چندان خصوصی فیلم رو دیدم....فیلم بدی نیست....از لحاظ فنی خیلی خوبه...به غیر از یه نکته که پستهای قبل اشاره کردم....فیلمنامش ضعیفه....ولی کار خوبیه

اما سوای همه این بحثها....این کار چه خوب، چه بد، اگر بتونه گیشه رو به دست بیاره، سرمایه های بخش خصوصی به سمت این صنعت سرازیر میشه.....اتفاقی که توی گیم نیفتاد، همین الان، دو سه تا استودیوی معتبر داخلی کار بلند سینمایی استارت زدن....هرکدوم مستقل...یعنی شاید تا 2-3 سال آینده، کار به جایی برسه که تو جشنواره فجر برای انیمیشن بلند سینمایی بخش جداگانه درنظر گرفته بشه...این حرف من بلوف نیست....خلاصه لپ مطلب رو بگم:

[b]اگر تهران 1500 با همه عیب و نقص هاش، و اختلافهایی که با تفکرات شما داره، فروش خوبی داشته باشه، این امکان که ما بتونیم کار آخرالزمانی و عقیدتی قوی داشته باشیم در آینده نه چندان دور، بسیار بسیار میسر تره.....
صفحه: 1 2 3
آدرس های مرجع