تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: خطرناکترین پارادایم یا ایدئولوژی برای بشریت کدام است ؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۲:۵۸)حنین نوشته است: [ -> ]سلام
من یه جائی تو این تالار مفهوم همه یسم ها رو یه جا دیدم یه کاربری لطف کرده بوده و الان بهش نیاز ضروری دارم اگه کسی آدرسشو داره بذاره،هرچی جستجو کردم پیزی پیدا نکردم.

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13244.html

یا علی (علیه السلام) Heart
یسم نداره
..
.
.
.
.
.
being
بنظر بنده منشاء تمامی اینها سکولارسیم هست چون که سكولر در زبان انگلیسی و فرانسوی به معنای دنیوی و آنچه كه مربوط به دنیا است می باشد. و از كلمه سكولوم به معنای امور دنیا مشتق و گرفته شده است. سكولاریسم به دنیاپرستی و امور مادی اصالت می دهد. و آنچه مربوط به غیر دنیا باشد، مانند مسائل معنوی و دین و مذهب را رد می كند. و مرادف با كلمه سپ تیسم است.

این اصطلاح ابتدا توسط جمعی شكاك و منكرین خداوند در انگلیس تحت نظارت "هولی اوك (Holyoake)" به وجود آمد. هولی اوك كه شاگرد "رابرت اوون" بود در واقع مؤسس این فكر بود.
سكولاریسم توسط تاجران و دلالان اقتصادی اروپا ترویج شد تا بتوانند با محو دین به اهدافشان زودتر برسند، و شعار سكولاریسم حرف دین از صحنه زندگی اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و هنری است. و بر اساس سكولاریسم دین از سیاست جدا است. لذا میرزا حسین خان سپهسالار صدر اعظم ناصرالدین شاه، روحانیت را از دخالت در امور سیاسی منع می‌كرد.

در آیه 40 سوره «زخرف» مى خوانیم: «(اى پیامبر) آیا تو مى توانى سخن خود را به گوش کران برسانى؟ یا کوران و کسانى را که در گمراهى آشکارى هستند هدایت کنى»؟! (أَ فَأَنْتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ أَوْ تَهْدِی الْعُمْیَ وَ مَنْ کانَ فِی ضَلال مُبِین).
شبیه این معنى در آیات دیگرى از قرآن مجید نیز آمده است، که افراد لجوج و هدایت ناپذیر، و هواپرستان بى بصیرت و غرق گناه را، به کران و کوران، و گاه به مردگان، تشبیه کرده است.
در آیه 42 سوره «یونس» مى خوانیم: أَ فَأَنْتَ تُسْمِعُ الصُّمَّ وَ لَوْ کانُوا لایَعْقِلُونَ: «آیا تو مى توانى سخن خود را به گوش کران برسانى هر چند نفهمند».
و در آیه 80 «نمل» آمده است: إِنَّکَ لا تُسْمِعُ الْمَوْتى وَ لا تُسْمِعُ الصُّمَّ الدُّعاءَ إِذا وَلَّوْا مُدْبِرِینَ: «مسلماً تو نمى توانى سخنت را به گوش مردگان برسانى، و نمى توانى کران را هنگامى که روى برمى گردانند و پشت مى کنند فراخوانى» همچنین آیات دیگر.
این تعبیرات، همه به خاطر آن است که قرآن براى انسان «دو نوع گوش و چشم و حیات» قائل است: گوش و چشم و حیات ظاهر، و گوش و چشم و حیات باطن. و مهم، بخش دوم از درک و دید و حیات است، که وقتى از کار بیفتد، نه پند و اندرز مفید خواهد بود و نه انذار و هشدار!
همچنین چیزی که از نظر اسلام در رابطه انسان و دنیا " نبایستنی" است و آفت و بیماری انسان تلقی می‏شود و اسلام در تعلیمات‏ خویش مبارزه‏ای بی امان با آن دارد "تعلق" و "وابستگی" انسان به‏ دنیا است نه "علاقه" و "ارتباط " او به دنیا " اسیر زیستی" انسان است نه " آزاد زیستی" او، هدف و مقصد قرار گرفتن دنیا است‏ نه وسیله و راه واقع شدن آن. رابطه انسان و دنیا اگر به صورت وابستگی انسان و طفیلی بودنش در آید، موجب محو و نابودی تمام ارزشهای عالی انسان می‏گردد. ارزش انسان به‏ کمال مطلوبهایی است که جستجو می‏کند. بدیهی است که اگر فی المثل مطلوبی‏ بالاتر از سیر کردن شکم خودش نداشته باشد و تمام تلاشها و آرزوهایش در همین حد باشد ارزشی بیشتر از "شکم" نخواهد داشت، اینست که علی (ع‏) می‏فرماید: آن کس که همه هدفش پر کردن شکم است ارزشش با آنچه از شکم خارج‏ می‏گردد برابر است.
با سلام خدمت تمام دوستان و همقطارهای عزیز! من که تازه عضو شده م ولی میخواستم به محض ورودم به انجمن یه همچین مطلبی بذارم که دیدم قبل از من زحمتش کشیده شده! ولی به نظر من، جدای از بشریت، بزرگترین دشمن اسلام لیبرالیسمه. شاید تو یه تاپیک جدید این بحثو مطرح کنم...
بسم الله الرحمن الرحیم

این تاپیک خیلی مفیده و باید همیشه گرم باشه

بنظرم در حال حاضر آواتاریسم خطرناک ترین پارادایمه

که البته نباید از اومانیزم غافل بود

اومانیزم در معنای کلی خود مادر همه این طرز تفکرها هستش
(۲۹/شهریور/۹۲ ۱۵:۰۷)تلمیخا نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

این تاپیک خیلی مفیده و باید همیشه گرم باشه

بنظرم در حال حاضر آواتاریسم خطرناک ترین پارادایمه

که البته نباید از اومانیزم غافل بود

اومانیزم در معنای کلی خود مادر همه این طرز تفکرها هستش
ممنون از شما .

دکتر عباسی توی یکی از سخنرانی هاشون فکر میکنم دکترین سینما بود که این واژه رو باز کردن .
[b]این لینک[/i] از مشرق هم کمک میکنه به دوستانی که اشنایی چندانی با اواتاریسم ندارن .
صفحه: 1 2 3 4
آدرس های مرجع