تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: ارابه هاي خدايان
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دوستان ميخوام درباره ي كتاب هاي اريك فون دنيكن و كتابهايي كه نوشته نظر بدين
لطفا فقط كساني كه كتاب هاش رو خوندن و يا حداقل فصل اول مستند بيگانگان باستاني رو ديدن جواب بدن نه كس ديگه
لينك دانلود مستند:http://www.sibdownload.com/history-channel-ancient-aliens
كتاب هم تو گوگل سرچ كنيد هست
اينم مختصري راجع به اريك فون دنيكن:
ریش فون دنیکن ۱۴ آوریل ۱۹۳۵ در زوفینگن سوئیس متولد شد. او فارغ‌التحصیل کالج اس تی مایکل در فرایبورگ است. اولین اثر فون دنیکن ارابه خدایان بود که پرفروش‌ترین کتاب در آلمان و آمریکا بود و بعدها در ۳۸ کشور دیگر نیز چاپ این کتاب با استقبال فراوانی روبرو شد . نظریات وی در این کتاب باعث شد تا وی را پدر نظریات فضانوردی باستانی لقب بدهند.
او ۲۶ کتاب مختلف نوشته‌است که به ۲۰ زبان زنده دنیا ترجمه شده‌است و حدود ۶۰ میلیون جلد از آنها در سراسر جهان بفروش رفته‌است.
"اریک فون دانیکن " Erich Anton poul Von Daniken که نام کاملش با تلفظ صحیح " اریش آنتون پاول فون دنیکن " می باشد، در چهار ده آوریل 1935در منطقه آلمانی زبان "زوفینگن" در سوییس متولد شد .
وی کاتولیکی بسیار متعصب بود و به همین دلیل در مدرسه " سن میشل " مشغول به تحصیل گردید و در کنار آن تمام اوقات فراغتش را با مطالعه ی ترجمه های متون باستانی می گذرانید.
او بسیار علاقه مند به کشف رازهای دنیای باستان و نشانه های خدایان یا همان فضانوردان در دوران بسیار گذشته بود و بنابراین با پس انداز 300000 فرانک سوییس در جوانی ، سفرهای پژوهشی و علمی خود را آغاز کرد که همچنان ادامه دارد .
فون دانیکن برای تهیه کتابها ودیگر اثارش ، صدها هزار کیلومتر پیاده سفر کرد.ده ها هزار کیلومتر با هواپیما پرواز کرد.به اعماق تیره ترین غارهای درون زمین رفت . از تاریک ترین وناشناخته ترین مکان های باستانی جهان عکس تهیه کرد.نتیجه آن که تصاویر و مدارکش را به همراه نظریات و فرضیاتش درباره گذشته بشریت در کتابهای دیگرش منتشر کردو صریحا به مقابله با یک سو نگری کلیسایی و خرافی نشان دادن تاریخ گذشته ها پرداخت.
او متعقد است در گذشته های بسیار دور، فضانوردانی از سیارات دیگر به ملاقات اجداد ما امدند و به انها تمدن و راه و روش زندگی را آموختند، اما نیاکان ما که بسیار ابتدایی و وحشی بودند، آنان را خدایان فرض کردند و به پرستش انان پرداختند وهزاران فرقه خرافی با رنگ بوی مذهبی را به وجود آوردند واین گونه از درک وجود خدای راستین به دور ماندند و زندگی خود را یه کجی های بسیار آلودند.
در این میادن دانشمندان نیز ساکت ننشستند و "کارل ساگان"و"رونالد استوری" دو کتاب عمده در رد نظریات وی به چاپ رساندند و او را به شارلاتانی علمی متهم ساختند.
اما او دست از کار خود نکشید وبه تلاشهای بسیار پر زحمت و طاقت فرسای خود پیرامون کاوش در دوران باستان همچنان ادامه داد.

او در تلاشهای چند ده ساله اش 41 کتاب و مقاله در این زمینه نوشت.
فقط دوباره خواهش ميكنم كساني كه چيزي نخودنن و يا مستند رو نديدن الكي نظر ندن و نه اون رو الكي تاييد و نه الكي تكذيب كنن

با عرض سلام و احترام.
کسانی که می خواهند با خیالات و دروغ های اریک فون بیشتر آشنا شوند منابع زیر کارساز است:

ارابه ی بی خدایان

[تصویر: 261325.jpg]

می خواهید پولدار شوید؟!؟!؟

می خواهید پولدار شوید؟!؟!؟!(بخش دوم)

نویسندگان حاشیه ای در باستان شناسی

گل نیلوفر اریک فون

گل نیلوفر اریک فون!!!(بخش دوم)

بقیه مقالات سمت چپ سایت حقیقت خاموش هم عالی است؛حتما مطالعه کنید.

یک نقد ویژه هم برای مدتی پیش چاپ شد که دیگر حرف های بی پایه و اساس اریک فون را کاملا علمی و آکادمیک نقد کرده باشیم.این فایل پی دی اف در مجله ی باستان شناسی ایران چاپ شد و ترجمه ی از نوشته ی یکی از باستان شناسان و اساتید دانشگاه آمریکایی است که به اراجیف فون پاسخ می دهد:

نقدی بر اریک فون

امیدوارم استفاده ببرید.
مثله مهم اينه آيا شما يكبار هم كه شده كتاب ارابه هاي خدايان رو خودتون خونديد؟؟؟
اين كتاب تو ايران هم چاپ شده و تو انقلاب ميشه پيداش كرد
در ضمن همين قدر كه نظريه هاي اريك فون دو نيكن ميتونن بي اساس باشن جواب هاي داده شده هم ميتونن بي اساس باشن
يادتون باشه كه همه ي اينها نظريه هستن
در ضمن كسي يكبار كتاب مقدس رو بخونه و توضيحات بعضي قسمت هاش رو ببينه به همين نتيجه ميرسه
در ضمن كار فون دو نيكن ثابت ميكنه اديان ديگه تحريف شده هستن اما هنوز نتونسته دين اسلام روبا فرضياتش منطبق كنه و اين خيلي جالبه
در ضمن لطفا سوال من رو جواب بدين:
[b]آيا شما يكبار هم كه شده كتاب ارابه هاي خدايان رو خودتون خونديد؟؟؟[/i]
در ضمن كاش شما كمي كار هنري و مجمسه سازي ميكرديد تا بفهميد با ابزار امروزي هم چقدر سخت و عذاب آور و طولاني بعضي كارها چه برسه تو گذشته و با ابزارهاي ابتدايي كه تقريبا غير ممكنه
فقط خواهشا دوباره تو اين بحث سفسطه نكنين مثل 80 درصد بحث هايي كه در گذشته تو اين انجمن توشون شركت كردم
سلام دوستان
من بیش از یک دهه است که با کتابهای این شخص اشنا هستم و کتابهایی همچون ارابه خدایان ...مسافران فضا ....جنگ خدایان ...طلای خدایان ....راز چشم ابوالهول ...خدایان ان سوی فضا ...معجزه های خدایان...رو همراه با تحلیلهای مختلف از این شخص خوندم و همچنین در مورد یوفو ها و انچه که اکنون در امریکا از ان بسیار یاد میشود و زایده تفکر منجی طلبی همه نوع بشر است را نیز مطالعه نموده ام .....
در مورد اقای فون دانیکن یا وون دانیکن باید بگویم که از خلع های معنوی و علمی که در دنیای غرب در این چند صده به وجود امده استفاده نموده است و با به چالش کشیدن ادعا های علمی دنیای غرب تفکرات باستانشناسی خود را به همه القائ نموده و طرفداران بسیاری در سراسر دنیا حتی در ایران دارد و به نوعی دنیای غافل از خدای غرب را به سوی خدایانی سوق میدهد که زاییده تفکرات یونان و رم باستان هستند ..
البته با خدای مسیحیت بسیار مخالف بوده و اعتقاد دارد که ایین کلیسایی بسیار منحرف شده است و عیسی پیامبر را پسر خدا نمیداند و به نوعی ادعا میکند که انچه که در قران در مورد حضرت عیسی علیه السلام نوشته شده است به واقعیت نزدیک تر است ...
قسمتی از تفکرات این فرد به اینده و فضا و صنعت فضایی و همچنین احتمال وجود منظومه ها و سیاراتی همچون زمین بر میگرددو قسمتهایی هم که بیشتر بحث وی را تشکیل میدهد به تاریخ باستان و کهن بین النهرین و ایران و تمدنهای از بین رفته مایا و ازتک در امریکای جنوبی بر میگردد ...و اعتقادات وی در مورد خدایان را قبول ندارم ...اما به چالش کشیدن علم غربیها را می پسندم
امید وارم که شروع کننده خوبی برای نقد اثار این دانشمند عصر جدید باشم Blush
نقل قول:در ضمن كاش شما كمي كار هنري و مجمسه سازي ميكرديد تا بفهميد با ابزار امروزي هم چقدر سخت و عذاب آور و طولاني بعضي كارها چه برسه تو گذشته و با ابزارهاي ابتدايي كه تقريبا غير ممكنه
در بسیاری موارد علم قدما بیشتر از ما بوده

و قبل از ما انسانها و فرو رفتن زمین زیر اب که هر 25 000 0 سال یک بار اتفاق می افتد انسانهای دیگری میزیسته اند که امام باقر (علیه السلام) هم میفرمایند در جواب یک نفر تا 5 نسل رو اشاره کرده اند ...

در ضمن در حال حاضر استفاده روحی انسانها از تواناییهایشان بسیار کم شده است ( در عصر مدرن ) که در قدیم با راهنمایی پیامبران بسیار رواج داشته و در عصر ظهور حضرت حجت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم بسیاری از این علوم را در اختیار بشر قرار میدهند

مثلا همان روش ساختن سد توسط ذوالقرنین را اگر ببینید تکنولوژی پیشرفته ای لازم دارد

موفق باشید
من كتاب هاي تر فند خدايان وارابه خدايان ايشان را خونده ام . بيشتر قسمتهاي اين كتاب نظريات شخصيش است . مثلا در قسمت داستان هزقيل نبي ايشان خداي تبارك و تعالي را محصور زمان و مكان مي داند . كه مسلما اينچنين نيست و نظريات شخصي ايشان است كه من . در حوصله جمع نمي بينم كه بحثش را باز بكنم
نقل قول: من كتاب هاي تر فند خدايان وارابه خدايان ايشان را خونده ام . بيشتر قسمتهاي اين كتاب نظريات شخصيش است . مثلا در قسمت داستان هزقيل نبي ايشان خداي تبارك و تعالي را محصور زمان و مكان مي داند . كه مسلما اينچنين نيست و نظريات شخصي ايشان است كه من . در حوصله جمع نمي بينم كه بحثش را باز بكنم
خودش تو مصاحبه هايي كه من ديدم ميگه من به خدا باور دارم اما نه خدايي كه نياز به وسيله اي براي رفت و آمد داشته باشه و محصور زمان باشه و ميگه خدايه من قادر مطلق هستش(اين دقيقا باور ما مسلمون ها نيست؟؟؟)

نقل قول: سلام دوستان
من بیش از یک دهه است که با کتابهای این شخص اشنا هستم و کتابهایی همچون ارابه خدایان ...مسافران فضا ....جنگ خدایان ...طلای خدایان ....راز چشم ابوالهول ...خدایان ان سوی فضا ...معجزه های خدایان...رو همراه با تحلیلهای مختلف از این شخص خوندم و همچنین در مورد یوفو ها و انچه که اکنون در امریکا از ان بسیار یاد میشود و زایده تفکر منجی طلبی همه نوع بشر است را نیز مطالعه نموده ام .....
در مورد اقای فون دانیکن یا وون دانیکن باید بگویم که از خلع های معنوی و علمی که در دنیای غرب در این چند صده به وجود امده استفاده نموده است و با به چالش کشیدن ادعا های علمی دنیای غرب تفکرات باستانشناسی خود را به همه القائ نموده و طرفداران بسیاری در سراسر دنیا حتی در ایران دارد و به نوعی دنیای غافل از خدای غرب را به سوی خدایانی سوق میدهد که زاییده تفکرات یونان و رم باستان هستند ..
البته با خدای مسیحیت بسیار مخالف بوده و اعتقاد دارد که ایین کلیسایی بسیار منحرف شده است و عیسی پیامبر را پسر خدا نمیداند و به نوعی ادعا میکند که انچه که در قران در مورد حضرت عیسی علیه السلام نوشته شده است به واقعیت نزدیک تر است ...
قسمتی از تفکرات این فرد به اینده و فضا و صنعت فضایی و همچنین احتمال وجود منظومه ها و سیاراتی همچون زمین بر میگرددو قسمتهایی هم که بیشتر بحث وی را تشکیل میدهد به تاریخ باستان و کهن بین النهرین و ایران و تمدنهای از بین رفته مایا و ازتک در امریکای جنوبی بر میگردد ...و اعتقادات وی در مورد خدایان را قبول ندارم ...اما به چالش کشیدن علم غربیها را می پسندم
امید وارم که شروع کننده خوبی برای نقد اثار این دانشمند عصر جدید باشم [تصویر: blush.gif]
ايشون همونطور كه گفتم به خدا باور دارن تا جايي كه من از خوشون ديدم
من اصل اينكه اين قضيه رو پيش كشيدم واسه اين بود كه برسيم به بحث رايل ها و بگيم كه چطور با سوئ استفاده از كتاب فون دنيكن ديني تشكيل دادن(البته دين رايل ها پر از تناقض هستش و اگه كتاب پيامي را كه موجودات كرات ديگر به من دادند رو بخونيد با خيلي از چيزهاش كه با علم ثابت شده ي امروز جور در نميان آشنا ميشيد)
ميخوام رابطه اينها با رايل معلوم بشه
البته خيلي از فرضيات فون دنيكن واقعا جالبه مثلا تخته سنگ هايي كه توي يكي از معابد يوناني ازش استفاده شده در حال حاضر هر كدومش بيشتز از 20 جرثقيل نياز داره تا بتونن بلندش كنن

درضمن آيا شما به اين كه در سيارات ديگه هوش وجود دارد باور داريد؟؟؟(واقعيتش من باور دارم)
[quote='atour' pid='92825' dateline='1328853654']
[quote]
من كتاب هاي تر فند خدايان وارابه خدايان ايشان را خونده ام . بيشتر قسمتهاي اين كتاب نظريات شخصيش است . مثلا در قسمت داستان هزقيل نبي ايشان خداي تبارك و تعالي را محصور زمان و مكان مي داند . كه مسلما اينچنين نيست و نظريات شخصي ايشان است كه من . در حوصله جمع نمي بينم كه بحثش را باز بكنم
[/quote]
خودش تو مصاحبه هايي كه من ديدم ميگه من به خدا باور دارم اما نه خدايي كه نياز به وسيله اي براي رفت و آمد داشته باشه و محصور زمان باشه و ميگه خدايه من قادر مطلق هستش(اين دقيقا باور ما مسلمون ها نيست؟؟؟)

ايا داستان هزقيل نبي كه تفسير مي كند را خونده ايد قسمتي كه تفسير مي كند كه خداي يگانه در يك زمان خاص و از يك جهت معين شده مي ايد و با هزقيل سخن مي گويد و در ادامه تفسير مي كند كه خداي يگانه محصور زمان و مكان است كه در زمان و مسير جغرافيايي مشخص مجبور (استغفرلله ) به حركت است ودر كتاب ترفند خدايان به اثبات رياضي اين قضايا مي پر دازد
من این کتاب رو خوندم و الان نیز در حال انجام نقدی بر ان هستم
به غیر از اربه ی خدایان کتاب های دیگه اش مثل طلایه ی خدایان و ... رو هم خوندم

در مورد نویسنده ی کتاب همین بس که چندین بار زندان رفته !!
در مورد شواهدی هم که آورده حتی خودش صراحتا به دروغ بودند اون ها اشاره می کنه !

فقط به چند نکته بسنده می کنتم :
1- ستون معروف دهلی نو که محققان نشان دادن این ستون در حال زنگ زدنه و ساختن هم غیر معمول نیست !
2- تونل معروف در اکوادور که جالب است که خود دانیکن به تخیلی بودن اون اشاره داره !
3- کتاب دایزان که به عقیده ی دانیکن محکم ترین شواهد از حرف هاشه اما بعد ها ثابت می شه که این کتاب تقلبی بوده و از روی شخص دیگری نوشته شده !!
4- نقشه ی معروف پیر رئیسی که معلوم شد این نقشه توسط چه کسی نوشته شده و ...

و اما گزیده ای زا نقل و قولات :

(۲۱/بهمن/۹۰ ۱۰:۳۰)atour نوشته است: [ -> ]البته خيلي از فرضيات فون دنيكن واقعا جالبه مثلا تخته سنگ هايي كه توي يكي از معابد يوناني ازش استفاده شده در حال حاضر هر كدومش بيشتز از 20 جرثقيل نياز داره تا بتونن بلندش كنن
منظورتون استون هنج تو بریتانیاست ؟؟
چون این نظریه مربوط به استون هنج بود که البته الان معمای استون هنج حل شد !!

(۲۱/بهمن/۹۰ ۱۰:۳۰)atour نوشته است: [ -> ]درضمن آيا شما به اين كه در سيارات ديگه هوش وجود دارد باور داريد؟؟؟(واقعيتش من باور دارم)
جهان دو حالت داره :
1- یا ما تنها هستیم
2- یا ما تنها نیستیم
هر دو هشتناک هستند !!

پ.ن :
یه سری به وبلاگ حقیر بزنید یه چیز های جدید نوشته ایم پیرامون ستچین شاید جلب توجه کند !
پیرامون ستچین هم نوشته ایم !
آدرس های مرجع