با سلام
مطالب جدید رو خوندم
نوسترآداموس - جنگ جهانی و...
برام جالب بود و خواستم یه مطلب در تائید و تکمیل مطالب ذکر شده بذارم
من مدتها به این فکر میکردم که جنگ آمریکا علیه ایران از کدوم زاویه یا بهتر بگم از چه طریقی خواهد بود
جنگ فیزیکی؟جنگ سایبری؟جنگ رسانه ایی؟جنگ فرهنگی یا همون تهاجم فرهنگی؟جنگ روانی؟
خدایا این چه جنگیه؟ما باید منتظر چه جنگی باشیم؟
تا اینکه با جمع کردن قطعات پازل های موجود و کنار هم گذاشتن اونها و جمع بندی خبرها و خلاصه ریختن همه اینها کنار هم به این نتیجه رسیدم که ما ایرانیها اکثرا گاه به گاه میاییم اعلام میکنیم که جنگ آمریکا علیه ایران از فلان نقطه است و مثلا آمریکا فرهنگ ایران رو مورد تهاجم قرار داده و بعد میایم میگیم نه آمریکا جنگ خودش علیه ایران رو به صورت رسانه ایی مدتهاست که آغاز کرده
یا آمریکا اعلام کرده که میخواد به ایران حمله فیزیکی رو شروع کنه و خلاصه ما دنبال یه نقطه و تمرکز روی یه نقطه ایم
اشتباه من همین بوده
آمریکا هرگز حریف یه نقطه نمیشه اومدیم و همه سعی خودش رو جمع کرد و تونست یا نتونست یه وقت به خودش میاد میبینه از جای دیگه غافل بوده یا جای دیگه شکست خورده یا ایران توی نقطه ی دیگه ایی کلی پیشرفت کرده
با کنار هم گذاشتن این مطالب شما هم به این نتیجه میرسید که جنگ علیه ایران همه جانبه ست
همه جنبه ای ایران رو مورد حمله قرار داده اند
همه جنبه ها رو زیر نظر دارند
همه رو دارند میکوبند
و این خیلی سخته که آدم همیشه حواسش جمع همه جا باشه
نظرم من این بود
از شما دوستان هم میخوام هرکس توی تخصص خودش یه نظر یا پیشنهاد بده
برای غلبه و پیروزی
برای مقابله
برای حفظ موقعیت و پیشرفت روز افزون
ما وسط میدون جنگ هستیم انتظار جنگ داشتن یه اشتباه بزرگه
با سلام خدمت شما دوست عزیز
در اینکه ما همین الان وسط میدان جنگ هستیم شکی نیست
اما دقیقا منظور شما از ایجاد این تاپیک چی هست؟
اگر قصد دارید راه های مقابله با اون همه تهاجمات (فرهنگی و به قول شما روانی و ... ) رو پیدا کنی ، که باید خدمت شما عرض کنم کل این سایت به همین دلیل ساخته شده
چون این بررسی از یه تاپیک بزرگتر است
اما اگر منظور دیگری از ایجاد این تاپیک داشتید ، لطفا یک توضیح تکمیلی اضافه کنید
با تشکر صمیمانه از شما
با سلام و تشکر
اول اینکه نظر من بررسی نظرات دیگران با نظرات خودمه
یه حرفی استاد محبوب استاد رائفی پور زد مبنی بر تشکیل لژ توسط متفکران داخلی اما در جهت مقابله و جنگ متقابل
این خیلی برای من دلچسب بود
اگر ما هم در مسیر حق لژی تشکیل بدیم تمام دوستان همفکری کنند و دست در کار ببرند خیلی عالی میشه
این تاپیک به این دلیله
کسی در بحث البسه فکر سازنده داره
کسی در زمینه ماهواره
اینترنت
صحبت کردن
و انواع جنگ های اقتصادی و ....
اگر هرکسی نظری داره جدا گونه و در تاپیک مجزا نگه که لطفی نداره
اگر همه در یکجا جمع بشه نتیجه خیلی متفاوت خواهد بود و تجمع تفکرات در یکجا اعجاب انگیز و کارساز تره
اولین باری که با مسائل شیطان پرستی به معنای واقعی نه این شیطان پرستای جیگولی آشنا شدم لژهای فریمیسونری رو شناختم و با هدف اونها آشنا شدم و علاقه و نیاز درونی من به شناخت امام زمان بیشتر شد
تا مدتها مبهوت بودم که چرا25 سال رو به غفلت گذروندم
تو این یکسال گذشته به جبران سالهای جاهلیت خیلی خیلی خیلی فعالیت کردم تا بتونم جبران کنم
این تاپیک یا این لژ در راستای جذب تفکرات مثبت و شاید عملی کردن اون تفکرات سازنده تره
باز هم متشکرم

در فیلم کوتاهی به نام «روز آخر» برای همراه ساختن حس همدردی عمومی با خصومتهای این رژیم علیه ایران، حمله اتمی ایران به اسرائیل به تصویر کشیده شد.
به گزارش خبرنگار جنگ نرم مشرق، رژیم صهیونیستی که همیشه سعی بر آن داشته تا خود را ماهیتی مظلوم و ستمدیده و دشمنان خود را اشخاصی ظالم و درنده معرفی کند، این بار نیز برای همراه کردن اذهان عمومی با خود و سیاستهایش دست به ساخت فیلمی زد که در آن حمله اتمی ایران به اسرائیل به تصویر کشیده شده است.
اسرائیل که خود را خارج از تمامی قوانین بینالملل دانسته و آنها را تنها برای دیگر کشورها میخواهد، هنوز به پیمان منع گسترش سلاحهای هستهای نپیوسته و بنا بر آمارهای موجود دارای بیشترین کلاهکهای هستهای و سلاحهای نامتعارف در خاورمیانه و حتی جهان است.
این رژیم سعی دارد تا مسائل را در هم آمیخته و جای حق و باطل و مظلوم و ظالم را کاملاً تغییر دهد. همانطور که در این فیلم نیز دیده می شود اسرائیل و مردم آن به گونهای به تصویر کشیده شدهاند که نقاب مظلومین را به چهره داشته و توسط ایرانیان مورد حمله قرار گرفتهاند، حال آنکه تاریخ و حوادث چند دهه اخیر کاملاً عکس آن را گواهی میدهد.
صهیونیسم و غرب مدتهاست که در تلاشند تا برنامه هستهای ایران را به گونهای کاملاً وارونه جلوه دهند. هرچند هنوز با وجود فشارهای زیاد آمریکا و صهیونیستها به آژانس بینالمللی انرژی اتمی، این آژانس هیچگونه مدرک و شواهدی دال بر ساخت سلاح هستهای توسط ایران نیافته است، اما این افراد سعی دارند تا در اخبار، فیلم، انیمیشن و کلیه وسایل رسانهای خود صورت مسئله را تغییر داده و عنوان دارند که ایران نه تنها دارای سلاح هستهایست بلکه میخواهد آن را بر سر اسرائیل خراب کند.
مسلماً یک مخاطب هنگامی که در معرض چنین هجمههای وسیع و سنگینی از اخبار کذب و دروغ رسانههای صهیونیست و آمریکا ــ که بنا بر مدارک و شواهد موجود رسانههای اصلی آمریکا نیز کاملاً در اختیار صهیونیستها قرار دارند ــ ناخواسته در ضمیر ناخودآگاه خود باور خواهد کرد که ایران واقعاً دارای سلاح هستهایست و لذا کاملاً از یاد میبرد که این اسرائیل و رژیم غاصب صهیونیستی است که نه تنها دارای بیشترین کلاهکهای هستهایست بلکه هیچ الزامی نمیبیند که بخواهد جوامع بینالمللی و قوانین آن را به رسمیت شناخته و به معاهدات آن تن دهد.
این فیلم کوتاه کاملاً به گونهای ساخته شده تا حس همدردی و حمایت بیننده را نسبت به رژیم صهیونیستی برانگیزد، تا بدین طریق این رژیم غاصب بتواند جواز لازم برای انجام هرچه بیشتر اعمال ضد انسانی خود از جمله ترور شخصیتی (همچون ترور دانشمندان هستهای ایران) و نیز اعمال هر نوع فشار به ایران (حتی استفاده از بمب هستهای) را برای خود مجاز بشمارد و به اصطلاح دست به یک حمله پیشگیرانه بزند.
اینم متن خبر
[/b]
یک کارگردان اسرائیلی مدعی شد ایران در 23 فوريه 2013 اراضی اشغالی را با بمب اتم هدف قرار داده، و به موجودیت این رژیم پایان می دهد.
به گزارش شبکه العالم، "رانین بارانی" کارگردان صهیونیست در یک فیلم کوتاه مدعی شده است که ایران در 23 فوریه 2013 با هدف قرار دادن اراضی اشغالی بوسیله "بمبهای اتم" به موجودیت این رژیم پایان می دهد.
باراني " این فيلم كوتاه پنج دقيقه ای را "روز آخر" نامیده است؛ رویدادهای فيلم در تاريخ 23 فوريه 2013 اتفاق مي افتد، و بازيگران آن را افرادي داوطلب هستند.
فيلم " روز آخر " با پلاني از موشك هايي در آسمان آبي آغاز مي شود. صداي زمينه تصوير ، آژيرهاي خطري است كه صداي آن هر لحظه بلندتر مي شود. در يك خودرو كوچك دو سرنشين وحشت زده در تلاشند از قدس اشغالی كه هدف حمله موشك هاست به خانه يك زن فرار كنند.
دوربين هر از چند گاه ، خودرو را رها مي كند تا تصاويري از صحنه بالا رفتن ستون هاي دود سياه به آسمان نشان دهد در حالي كه راديو ، اخباري را از این تحولات پخش مي كند. ناگهان تصوير سياه مي شود و فلشي سفيد روي صفحه ظاهر مي شود و صداي زمينه تلويزيون هشدار مي دهد كه "ايراني ها منطقه اي دوردست از شهر را با بمب اتم هدف قرار دادند" !!!.
در بخش دیگری از این فیلم، تعدادي از مردم وسط جاده هستند. دو سرنشين از خودرو خارج مي شوند تا به ديگران كمك كنند. زني روي زانو بر زمين نشسته و پسرش را در آغوش گرفته است، پسر در واكنش به نور چشمانش را نمي بندد، ولی ديگر نمی تواند اطراف خود را به وضوح ببیند. خودروي ديگري وارد صحنه مي شود كه حامل مردي زخمي است. صداي تعدادي از مردم در حال جيغ زدن به گوش مي رسد كه صداي آنان را آژير خطر ديگري قطع مي كند؛ که ناگهان جنگنده ها آسمان را مي شكافند و شهر را اين بار از نزديك با بمب اتم دوم هدف قرار مي گیرد!!!!. صداي گريه آلود يكي از مردم به گوش مي رسد كه مي پرسد : ارتش كجاست ؟! ".
در پلان پایانی فيلم " روز آخر" دو سرنشين خودرو سعي مي كنند پيش از آن كه بمب ها صحنه را به هم بريزند ، فرار كنند.
بارانی به شبکه 2 رژیم اشغالگر گفت: "برخي گمان مي كنند كه من به جناح محافظه كار اسراييلي وابسته هستم كه انديشه حمله به ايران را ترويج مي كند. و برخي ديگر اين فيلم را در چارچوب تبليغات چپ گراياني جاي مي دهند كه درصدد ايجاد وحشت در افكار عمومي هستند".
وي افزود : "نمي دانم كه اسراييل كي مي خواهد از اين فيلم براي توضيح ديدگاه خود در عرصه بين المللي استفاده كند".
اما ريچارد سيلور اشتاين وبلاگر اسراييلي، اين فيلم را در چارچوب فريبكاري به نفع تبليغات ضد ايراني توصیف کرده و مي گويد : "آژانسي كه فیلم روز آخر را تبليغ مي كند، آژانس ران توروسيان است كه بازاريابي و تبليغ فيلم صندوق كلاريون را كه فيلمي ضد اسلامي است بر عهده داشته؛ و اين موضوع خيلي از مسائل درباره محتواي فيلم و هدف از ساخت آن را توضيح مي دهد".
من برای تفکرات شما خیلی ارزش قائلم ، حتی اگر اشتباه باشه ، موفق باشید.
در جواب دوست خوبم
vahrakan
بادی عرض کنم که واقعا متشکرم از زحمات شما و ممنون
اما بعد این که این خیانت آشکار شد ما باید چه کنیم؟
قصد من از این تاپیک (موضوع) جمع آوری پیشنهادات کنار هم و جمع بندی اونهاست
الان که فهمیدم این فیلم 5 دقیقه است به فکر رفتم و به خودم گفتم ما همیشه تو فکر ساخت فیلمهای سینمایی بودیم (برای تبلیغ به نفع ایران و جنگ متقابل با صهیونیست
چرا نیاییم 50 تا 100 تا فیلم کوتاه بسازیم که اتفاقا بیننده این فیلمها بیشتر هم هست؟
توی تلفن همراه توی اینترنت و سایر جاها قابل ارسال
قابل رویت و سریع و کارساز
در مورد صحبتهای
ضدایلو
متشکرم و من هم امیدوارم
و بالاخره
دل خسته
ممنونم عزیز جان