تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: متال و ضد فراماسونری و ایلومیناتی؟!
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
با سلام.+قبل از هرچیزی بگم که گفتن این مطالب اصلا به معنی این نیست که بعله، شما هم برید متال گوش بدید خیلی خوبه، اینا فقط با هدف بررسی گذاشته شده. تجربه نشون میده تو این تالار باید به این موارد توجه کرد:D__________________________________سال 2011، گروه Megadeth، یکی از گروه های بزرگ سبک Thrash Metal آلبومی با نام Th1rt3en(سیزده) منتشر کرد. مگادث یکی از گروه های مورد علاقه من در سبک متال هست. با پیشنهاد دوستان این آلبوم رو دانلود کردم و چندترک رو به خاطر جذابیت اسمشون همون اول گوش دادم، یعنی:Sudden death(مرگ ناگهانی)Public enemy no.1(دشمن شماره یک مردمی)New World Order(نظم نوین جهانی)مخصوصا ترک New world order به طرز عجیبی کنجکام کرد و همچنین بعضی از بخش های آهنگ Sudden death واقعا حرفهای عجیبی میزد. در هر صورت، اونو کامل گوش نداده بودم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتم این آلبوم رو کامل گوش بدم. اینجا هم بگم که مگادث همیشه گروهی سیاسی و ضد جنگ بوده. حالا بخش های شک برانگیز، و بخش های با حمله ی مستقیم!بخش های شک برانگیز:آهنگ Sudden death، ترک اول آلبوم:
نقل قول:While alone and left abandoned
With the sentence you've been handed
All your angels will ignore you
ترجمه:
نقل قول:وقتی که تنها و جامانده ایبا جمله هایی که آنها را دستکاری کرده ایهمه فرشته هایت تو را رد میکنند
از این بخش اصلا مطمئن نیستم و فقط حدس میزنم:خط دوم: ممکنه اشاره داشته باشه به تحریف کتب آسمانی؟!!و خط سوم: فرشته های تو؟ چرا نگفته خدای تو؟ ممکنه مقصود طعنه به ماسون هایی باشه که طبق حرف خودشون فرشته میپرستن؟کل بخش این اهنگ در رابطه با جنایتکاری، تروریسم و مزدوری هست. متاسفانه سایت های لیریک آهنگ همش فی*ل*تر شدن واسه من! اگه خواستید بعدا خودم لیریک کاملش رو توی یه پست میزارم. خب از این میگذریم، این فقط یه شک هست. حالا آهنگ New world order، ترک هفتم آلبوم فک نکنم نیازی باشه بذارمشBig Grin باز هم اگه نیازی شد توی پستی مجزا اونو میذارم. موضوعش سیاست های آمریکاست و با طعنه به اسم نظم نوین جهانی.حالا همه اینا به کنار، آهنگ We the people نزدیک اواخرش چیزی گفت که من مبهوت شدم! این کل متن:
نقل قول:Secret bureaucracy, it's just a lie
The devil's henchmen, in suit and tie
A sacred brotherhood; an ancient rite
Politicians and the double lives they hide

Violate your rights, no more equality
Surrender freedom, your Social Security
We, the people face unconstitutional lies
In greed we trust, in revolution we die

Our founding fathers are rolling in their graves
The land of liberty needs a regime change
Until you no longer know right from wrong
The constitution isn't worth the paper it's written on

Screams from the future, warn of calamity
The coming plagues of the new disease
[b]The illuminati,[/i] one world currency
One world religion, one World everything
تک به تک این خطها خوندن داره!
اگه لازم شد ترجمه هم میذارم، و اگه لازم شد ترک های دیگه از گروه های دیگه هم میذارم. فقط این بخشی که مستقیم گفت ایلومیناتی خیلی واسم عجیب بود!

دوباره تاکید، این فقط یه بررسی توی آهنگهاس.
تو این آهنگ حمله ای مستقیم هست به اسرائیل!
Megadeth
Album: Rust in peace
Track: Holy Wars... The punishment due
نقل قول:Brother will kill brother
Spilling blood across the land
Killing for religion
Something I dont understand

Fools like me,who cross the sea
And come to foreign lands
Ask the sheep,for their beliefs
Do you kill on gods command?

A country thats divided
Surely will not stand
My past erased,no more disgrace
No foolish naive stand

The end is near,its crystal clear
Part of the master plan
Dont look now to israel
It might be your homelands

Holy wars

Upon my podium,as the
Know it all scholar
Down in my seat of judgement
Gavels bang,uphold the law
Up on my soapbox,a leader
Out to change the world
Down in my pulpit as the holler
Than-thou-could-be-messenger of god

Wage the war on organized crime
Sneak attacks,repel down the rocks
Behind the lines
Some people risk to employ me
Some people live to destroy me
Either way they die

They killed my wife,and my baby
With hopes to enslave me
First mistake...last mistake|
Paid by the alliance,to slay all the giants
Next mistake...no more mistakes|

Fill the cracks in,with judicial granite
Because I dont say it,dont mean I aint
Thinkin it
Next thing you know,theyll take my thoughts away
I know what I said,now I must scream of the overdose
And the lack of mercy killings
شاید اول به نظر بیاد این به کل جنگ های مربوط به دین حمله میکنه، ولی دقت کنید دوستان توی دین ما چنین چیزی شرعیت نداره و مسلما دفاع تفاوت داره و ضروری هست. مشکل این آهنگ جنگ و حمله به کشورهای دیگه س با نام دین، کاری که اسرائیل دقیقا داره انجام میده و سرزمین موعود و دستور خدا توی تورات رو مدرک قرار میده، توی این آهنگ هم مستقیما از اسرائیل نام برده شده! گیر دیگه ای هم بخواید بدید به جنگ های صدر اسلامه... جنگ های صدر اسلام توی هیچ جایی با این توصیفات شناخته نشدن! اگه با دقت متن رو بخونید کاملا متوجه میشید.

*کماکان میگم که من نمیخوام تبلیغ موسیقی متال رو کنم، با تمام علاقه ای که بهش دارم. اینا نمونه هاییه از مخالفت ها با سیاستهای آمریکا و اسرائیل. لازم باشه بیشتر بحث میکنیم.
جالبه بدونید دیو ماستین رهبر این گروه در گذشته جزئی از سیستم بوده و به گفته خودش خداوند او را نجات داده است. به گفته وی بعد از بیداری به مسیحیت گرویده و تا پایان عمر با ایلومیناتی مبارزه می کند.اینجا آهنگی از این گروه رو آوردم که خوندنش خالی از لطف نیست:


Washington Is Next
The quiet war has begun with silent weapons
And the new slavery is to keep the people
Poor and stupid, "Novus Ordo Seclorum"

How can there be any logic in biological war?
We all know this is wrong, but the New World Order's
Beating down the door, oh something needs to be done

There was a King, an evil King,
Who dreamt the wickedest of dreams
An ancient mystery, no prophet could interpret
Of seven years of famine, the wolf is at my door
As predicted years ago, that that was, that is, that is no more

The word predicts the future and tells the truth about the past
Of how the world leaders will hail the new Pharaoh
The eighth false king to the throne: Washington is Next!

Disengage their minds, sabotage their health
Promote sex and war and violence in the kindergartens
Blame the parents and teachers; it's their fault, "Annuit Coeptis"
Attack the church dynamic, attack the family
Keep the public undisciplined 'til nothing left is sacred and
The "have-not's" get hooked and have to go to the "have's"just to cop a fix

I am the King (an evil king),
Who dreams the wickedest of dreams
An ancient mystery, nobody could interpret
Of seven empires falling, the wolf is at my door
As predicted years ago, that that was, that is, that is no more

The word predicts my future and tells the truth about my past
Of how the world's leaders are waiting to usher in
The eighth world power of modern Rome: Washington is Next!

There was a King, an evil king,
Who dreamt the wickedest of dreams
An ancient mystery, no prophet could interpret
Of seven empires falling, the wolf is at my door
As predicted years ago, that that was, that is, that is no more

I am a King, and I dream the wildest dreams
Nobody could interpret
Seven empires falling, the wolf is at my door
Oh, that that was, that is, that is no more

There's something at my door, some ancient mystery
The future tells the truth about my past
And I'm the eighth false king to the throne
I've got you in my crosshairs, now, ain't that a bitch?

Washington, you're next!
(۲۷/بهمن/۹۰ ۰:۰۰)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]با سلام.+قبل از هرچیزی بگم که گفتن این مطالب اصلا به معنی این نیست که بعله، شما هم برید متال گوش بدید خیلی خوبه، اینا فقط با هدف بررسی گذاشته شده. تجربه نشون میده تو این تالار باید به این موارد توجه کرد:D__________________________________سال 2011، گروه Megadeth، یکی از گروه های بزرگ سبک Thrash Metal آلبومی با نام Th1rt3en(سیزده) منتشر کرد. مگادث یکی از گروه های مورد علاقه من در سبک متال هست. با پیشنهاد دوستان این آلبوم رو دانلود کردم و چندترک رو به خاطر جذابیت اسمشون همون اول گوش دادم، یعنی:Sudden death(مرگ ناگهانی)Public enemy no.1(دشمن شماره یک مردمی)New World Order(نظم نوین جهانی)مخصوصا ترک New world order به طرز عجیبی کنجکام کرد و همچنین بعضی از بخش های آهنگ Sudden death واقعا حرفهای عجیبی میزد. در هر صورت، اونو کامل گوش نداده بودم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتم این آلبوم رو کامل گوش بدم. اینجا هم بگم که مگادث همیشه گروهی سیاسی و ضد جنگ بوده. حالا بخش های شک برانگیز، و بخش های با حمله ی مستقیم!بخش های شک برانگیز:آهنگ Sudden death، ترک اول آلبوم:ترجمه:از این بخش اصلا مطمئن نیستم و فقط حدس میزنم:خط دوم: ممکنه اشاره داشته باشه به تحریف کتب آسمانی؟!!و خط سوم: فرشته های تو؟ چرا نگفته خدای تو؟ ممکنه مقصود طعنه به ماسون هایی باشه که طبق حرف خودشون فرشته میپرستن؟کل بخش این اهنگ در رابطه با جنایتکاری، تروریسم و مزدوری هست. متاسفانه سایت های لیریک آهنگ همش فی*ل*تر شدن واسه من! اگه خواستید بعدا خودم لیریک کاملش رو توی یه پست میزارم. خب از این میگذریم، این فقط یه شک هست. حالا آهنگ New world order، ترک هفتم آلبوم فک نکنم نیازی باشه بذارمشBig Grin باز هم اگه نیازی شد توی پستی مجزا اونو میذارم. موضوعش سیاست های آمریکاست و با طعنه به اسم نظم نوین جهانی.حالا همه اینا به کنار، آهنگ We the people نزدیک اواخرش چیزی گفت که من مبهوت شدم! این کل متن:تک به تک این خطها خوندن داره!
اگه لازم شد ترجمه هم میذارم، و اگه لازم شد ترک های دیگه از گروه های دیگه هم میذارم. فقط این بخشی که مستقیم گفت ایلومیناتی خیلی واسم عجیب بود!

دوباره تاکید، این فقط یه بررسی توی آهنگهاس.

داداش خودتو خسته نکن واسه چندتا ... هرکاری کنی این ملت همون ساسی مانکن رو گوش میدن
منو تو هم فقط بخاطر سبک موسیقیمون باید بنظر مردم جهنمی باشیم و اوناییکه سنتی‌ گوش میدن بهشتی‌ اند
به نظر من در هر سبکی از موسیقی هم انسان مبارز و ضد جنگ و سیاست های استعماری وجد داره ....
نمومه های زیادی هم در رپرهای خارجی و داخلی وجود داره و دلیل رد شدن این ها توسط ملت شاید به همین علت باشه............
Dodgy
(۲۷/بهمن/۹۰ ۰:۰۰)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]با سلام.+قبل از هرچیزی بگم که گفتن این مطالب اصلا به معنی این نیست که بعله، شما هم برید متال گوش بدید خیلی خوبه، اینا فقط با هدف بررسی گذاشته شده. تجربه نشون میده تو این تالار باید به این موارد توجه کرد:D__________________________________سال 2011، گروه Megadeth، یکی از گروه های بزرگ سبک Thrash Metal آلبومی با نام Th1rt3en(سیزده) منتشر کرد. مگادث یکی از گروه های مورد علاقه من در سبک متال هست. با پیشنهاد دوستان این آلبوم رو دانلود کردم و چندترک رو به خاطر جذابیت اسمشون همون اول گوش دادم، یعنی:Sudden death(مرگ ناگهانی)Public enemy no.1(دشمن شماره یک مردمی)New World Order(نظم نوین جهانی)مخصوصا ترک New world order به طرز عجیبی کنجکام کرد و همچنین بعضی از بخش های آهنگ Sudden death واقعا حرفهای عجیبی میزد. در هر صورت، اونو کامل گوش نداده بودم تا این که چند روز پیش تصمیم گرفتم این آلبوم رو کامل گوش بدم. اینجا هم بگم که مگادث همیشه گروهی سیاسی و ضد جنگ بوده. حالا بخش های شک برانگیز، و بخش های با حمله ی مستقیم!بخش های شک برانگیز:آهنگ Sudden death، ترک اول آلبوم:ترجمه:از این بخش اصلا مطمئن نیستم و فقط حدس میزنم:خط دوم: ممکنه اشاره داشته باشه به تحریف کتب آسمانی؟!!و خط سوم: فرشته های تو؟ چرا نگفته خدای تو؟ ممکنه مقصود طعنه به ماسون هایی باشه که طبق حرف خودشون فرشته میپرستن؟کل بخش این اهنگ در رابطه با جنایتکاری، تروریسم و مزدوری هست. متاسفانه سایت های لیریک آهنگ همش فی*ل*تر شدن واسه من! اگه خواستید بعدا خودم لیریک کاملش رو توی یه پست میزارم. خب از این میگذریم، این فقط یه شک هست. حالا آهنگ New world order، ترک هفتم آلبوم فک نکنم نیازی باشه بذارمشBig Grin باز هم اگه نیازی شد توی پستی مجزا اونو میذارم. موضوعش سیاست های آمریکاست و با طعنه به اسم نظم نوین جهانی.حالا همه اینا به کنار، آهنگ We the people نزدیک اواخرش چیزی گفت که من مبهوت شدم! این کل متن:تک به تک این خطها خوندن داره!
اگه لازم شد ترجمه هم میذارم، و اگه لازم شد ترک های دیگه از گروه های دیگه هم میذارم. فقط این بخشی که مستقیم گفت ایلومیناتی خیلی واسم عجیب بود!

دوباره تاکید، این فقط یه بررسی توی آهنگهاس.

جالب بود.البته دیو همیشه فردی سیاسی و ضد سیستم بوده اما این موضوع از البوم سال 2004 یعنی System Has Failed به اینور قوت گرفت.چون که خود دیو قبلا عضوی از سیستم بوده و اینو میشه در اولین البومش به اسم Killing Is My Business....and Business Is Good دید و به خوبی در اشعارش درک کرد.تازه تو این البوم درامر گروه درامر بند اسلایر بود.علاوه بر این میتونین عکس های قدیمی دیو رو در نت مشاهده کنین زمانی که عضو گروه متالیکا بوده مخصوصا عکسایی که با جیمز هتفیلد گرفته همش در حال مشروب خوری و مصرف مواد بوده و توی یه عکس حتی عکس بز بافومت هم رو تی شرتش دیده میشه.دیو دوران سخت و بدی رو گذرونده از اخراجش از متالیکا بگیرین تا نادیده گرفته شدن حق کبی رایتش در البوم های Kill em All و Ride The Lighting متالیکا و مصرف شدید مواد به طوری که یه بار چند نوع مواد مختلف رو ترکیب میکنه و مصرف میکنه و تا چند دقیق میمیره و بعد احیا میشه و جون سالم به در میبره.حتی یه بار در سال 2001 بعد البوم World Need A Hero رشته های عصبی دستش اسیب میبینه و تا دو سال نمیتونه خوب گیتار بزنه.
قبل این البوم ,البوم ضد سیستم دیگه ای که مستقیما به اینها حمله میکنه داره به نام EndGame که سال 2009 منتشر شده و اصل نامگذاری البوم برمبنای مستند الکس جونز نظریه برداز معروف به همین نام هست که در سال 2007 منتشر شد.حتی میتونین مصاحبه دیو با الکس رو تو یوتیوب ببینید حرفاش بسیار جالبه.
البوم جدیدش هم دوباره با اشعار ضد سیستم شدید اومده به اسم Dystopia که سیاست های جان کری و اوباما رو به باد انتقاد میگیره.اینجا یه تیکه از هر شعرش رو میارم جالبه و تفسیر رو میزارم به عهده دوستان!
و در اخر بگم مثل دوستمون که گفت ما نمیگیم متال خوب یا کامله و قصد تبلیغات نداریم اما نمیشه همه رو با یه چشم نگاه کرد.هرسبکی مشکلات خودش رو داره و البته تعداد بسیار کمی فرد سالم.مسلما هیچکس یا هیچ سبک و هنری کامل نیست و نقص هایی داره.قبول دارم اکثر سبک های امروزی من جمله متال و راک و باب براساس ریتمهای تکراری و سنگین موسیقی فرقه دیونیسوس اقتباس شده و ریشه ناباک و شیطانی داره اما بالاخره کسانی بیدا میشن در انواع سبک ها که مخالف عقاید سیستم باشن و از ابزار خودشون علیه خودشون استفاده کنن.چونکه ابزار هالیوود و سیستم همیشه مثل شمشیر دولبه عمل میکنه و میشه از ابزارشون علیه خودشون استفاده کرد.
در ضمن به نظرم بهتره عنوان تابیک رو از متال ضد فراماسونی و ضد ایلومیناتی به عنوان موسیقی ضد سیستم و ضد شیطان گرایی عوض کنی.البته نظر هست و امیدوارم جسارت نکرده باشم.بازم بابت مطلب تشکر میکنم.
یا حق
(۱/تیر/۹۵ ۲:۲۶)A.N.P.X نوشته است: [ -> ]جالب بود.البته دیو همیشه فردی سیاسی و ضد سیستم بوده اما این موضوع از البوم سال 2004 یعنی System Has Failed به اینور قوت گرفت.چون که خود دیو قبلا عضوی از سیستم بوده و اینو میشه در اولین البومش به اسم Killing Is My Business....and Business Is Good دید و به خوبی در اشعارش درک کرد.تازه تو این البوم درامر گروه درامر بند اسلایر بود.علاوه بر این میتونین عکس های قدیمی دیو رو در نت مشاهده کنین زمانی که عضو گروه متالیکا بوده مخصوصا عکسایی که با جیمز هتفیلد گرفته همش در حال مشروب خوری و مصرف مواد بوده و توی یه عکس حتی عکس بز بافومت هم رو تی شرتش دیده میشه.دیو دوران سخت و بدی رو گذرونده از اخراجش از متالیکا بگیرین تا نادیده گرفته شدن حق کبی رایتش در البوم های Kill em All و Ride The Lighting متالیکا و مصرف شدید مواد به طوری که یه بار چند نوع مواد مختلف رو ترکیب میکنه و مصرف میکنه و تا چند دقیق میمیره و بعد احیا میشه و جون سالم به در میبره.حتی یه بار در سال 2001 بعد البوم World Need A Hero رشته های عصبی دستش اسیب میبینه و تا دو سال نمیتونه خوب گیتار بزنه.
قبل این البوم ,البوم ضد سیستم دیگه ای که مستقیما به اینها حمله میکنه داره به نام EndGame که سال 2009 منتشر شده و اصل نامگذاری البوم برمبنای مستند الکس جونز نظریه برداز معروف به همین نام هست که در سال 2007 منتشر شد.حتی میتونین مصاحبه دیو با الکس رو تو یوتیوب ببینید حرفاش بسیار جالبه.
البوم جدیدش هم دوباره با اشعار ضد سیستم شدید اومده به اسم Dystopia که سیاست های جان کری و اوباما رو به باد انتقاد میگیره.اینجا یه تیکه از هر شعرش رو میارم جالبه و تفسیر رو میزارم به عهده دوستان!
و در اخر بگم مثل دوستمون که گفت ما نمیگیم متال خوب یا کامله و قصد تبلیغات نداریم اما نمیشه همه رو با یه چشم نگاه کرد.هرسبکی مشکلات خودش رو داره و البته تعداد بسیار کمی فرد سالم.مسلما هیچکس یا هیچ سبک و هنری کامل نیست و نقص هایی داره.قبول دارم اکثر سبک های امروزی من جمله متال و راک و باب براساس ریتمهای تکراری و سنگین موسیقی فرقه دیونیسوس اقتباس شده و ریشه ناباک و شیطانی داره اما بالاخره کسانی بیدا میشن در انواع سبک ها که مخالف عقاید سیستم باشن و از ابزار خودشون علیه خودشون استفاده کنن.چونکه ابزار هالیوود و سیستم همیشه مثل شمشیر دولبه عمل میکنه و میشه از ابزارشون علیه خودشون استفاده کرد.
در ضمن به نظرم بهتره عنوان تابیک رو از متال ضد فراماسونی و ضد ایلومیناتی به عنوان موسیقی ضد سیستم و ضد شیطان گرایی عوض کنی.البته نظر هست و امیدوارم جسارت نکرده باشم.بازم بابت مطلب تشکر میکنم.
یا حق


به نام خدا

مطلبتون جالب بود ولی به عنوان فردی که تحقیقات زیادی راجع به اینگونه از موسیقی کرده ام باید بگویم متاسفانه در حال حاضر اکثر گروه های معروف و پرطرفدار متال به طور مثال گروهSlipknot به طور کامل مروج شیطان پرستی تبلیغاتی هستند و به وضوح در موسیقی و ظاهر و کلیپها و کنسرتهایشان علائم و تفکر شیطانی مشاهده میشود.

گروه هایی مانند مگادث که دیگه تبدیل به کلاسیکهای موسیقی متال شده اند از دور خارج شده اند هرچند ممکن است حرفهای جالب و انقلابی هم در بین اشعارشان وجود داشته باشد اما به نظر میرسد شنونده امروزی موسیقی متال که اکثرا جوانان و نوجوانان هستند بیشتر به دنبال تم شیطانی و اعتراضی و آنارشیست و ضد هنجارهای اجتماعی هستند تا تم انقلابی و ضد سیستم فراماسونی به قول شما.

البته عده ای عقیده دارند که این کنسرتها و موسیقیها برای فروکش کردن شور و شر جوانان و خالی کردن نیروی ویرانگر و آزاد کردن پتانسیل اعتراضی آنها به محدودیتهای آنها در کشورهای دیگر مورد استفاده قرار میگیرند و در واقع به عنوان نوعی سوپاپ اطمینان برای فرونشاندن سرکشی جوانان توسط سیاستمداران پشت پرده, بکار میروند تا جوانان و نوجوانان دیگر توان فکر کردن به مسائل اصلی دنیای معاصر و استعمار و جنگ طلبی سیاستمدارانشان را نداشته باشند و با تخدیر ناشی از خوردن مشروبات الکلی و مواد مخدر صنعتی و غیر صنعتی مانند حشیش درکنار موسیقی خلسه آور یا وحشیانه کلا قدرت تفکرشان از مسائل اصلی منحرف شده و به مسائل پوچ و شیطانی گرایش پیدا کند, که حالا راجع به آن هم میتوان تحقیق کرد.

به هر حال نوع موسیقی متال و به خصوص اصواتی که از درامز برمیخیزد به همراه صدای فریاد و جیغ خواننده و نوای گوشخراش گیتار برقی, فضایی را ایجاد میکند مانند فضای میدان جنگ و به نوعی این فضای حماسی و خشن و اعتراضی را برای جوان به قول ما سوسول امروزی به صورت بی خطر فراهم میکند, به هر حال چه خوشمان بیاید چه نه , اجداد بشر امروز, افرادی جنگنده و خشن بوده اند و شاید یک دلیل آنکه این نوع موسیقی تا این حد محبوب شده, همین زندگی ماشینی غربی و ناز و نعمتی میباشد که غرب را فراگرفته و این ناز و نعمت هم سبب تنبل تر شدن و لوس تر شدن جوانان آن دیار و حتی شرق شده و این افراد به صورت ناخواسته چون تشنه جنگندگی و جنگ در درون خودشان هستند به دنبال آن میروند البته به صورت مجازی و بدون لمس و حس کردن لحظات هولناک خطر موجود در جنگ واقعی, به صورت مجازی با موسیقی یا بازی مجازی یا حتی فیلمهای اکشن, این حس جنگندگی و وحشیگری را ارضا میکنند و اتفاقا اکثر این افراد در واقعیت افرادی ترسو و گوشه گیر هستند, این حس جنگندگی و ویرانگری درون خودشان را با اینگونه از موسیقی ارضا میکنند همانطور که یک گیمر که در دنیای مجازی مثلا در بازی گیرزآو وار , قهرمان قهرمانان است و هزاران نفر را اره کرده !!!!!!!! در دنیای واقعی شاید یک جوان لاغر و در ظاهر بسیار ترسو باشد که شاید از یک گربه هم بترسد اما در دنیای مجازی و تخیلی خودش, اژدهای هفت سر را هم شکست میدهد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نکته جالب دیگر این است که حتی خیلی از همین گروه های متال, در هنگام اجرا روی استیج, حتی گروه های کلاسیک مانند Iron maiden تیشرتها یا لباسهایی بر تن دارند که بر روی آنها طرح چشم جهان بین معروف و شیطانی و مظهر فراماسونی وجود دارد که حتی این تصاویر و اعتقادات شیطانی بر روی کاور آلبومهای آنها هم کاملا واضح هست.

در واقع از آغاز دهه هفتاد به این طرف و به خصوص پس از شکل گیری Black sabath گروه های راک و متال و حتی پاپ به راحتی مفاهیم شیطانی و جادویی و الحادی را در غالب شعر و موسیقی به دنیا عرضه کردن, در واقع کاری که تا قبل از آن عملی قبیح بود به ناآگاه تبدیل به یک هنجار اجتماعی شد به طوری که پس از مدتی ستاره سبک بلک متال یعنی بارزام و دوستانش و خیلیهای دیگر علنا روی به آتش زدن کلیساها در نروژ آوردند که متاسفانه با استقبال گسترده برخی از مردم هم همراه شده و این تفکر و آثار با شدت بیشتر در دوران کنونی ادامه دارد.
آدرس های مرجع