سلام باباوقتی خودبرج میلادابلیسکه چه انتظاری از فازدوم داریم؟

رئیس هیئت مدیره برج میلاد از تجهیز کارگاه فاز دوم برج میلاد در فروردین ۹۱ سال آینده خبر داد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی صنوف ومسکن ایران(صما)، سید محمد جواد شوشتری در خصوص ساخت فاز دوم برج میلاد گفت: سرمایهگذاران مشخص شدهاند و از فروردین سال 91 تجهیز کارگاه انجام میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که سرمایهگذار فاز دوم برج میلاد داخلی است یا خارجی، گفت: سرمایهگذار عمدتاً داخلی است اما کارهای مربوط به سرمایهگذاری را شرکت سرمایهگذاری شهرداری تهران انجام داده است و برج میلاد نقش نظارتی دارد.
رئیس هیئت مدیره برج میلاد ادامه داد: از فروردین تجهیز کارگاه فاز دوم آغاز میشود و به نظر میرسد ظرف مدت دو سال کار به اتمام برسد.
وی در خصوص فاز دوم برج میلاد گفت: این بخش شامل هتل و احتمالاً بخش تجارت بینالملل است که قرار بود در بوستان ولایت انجام شود و در اینجا اجرایی میشود.
رئیس هیئت مدیره برج میلاد در پاسخ به این پرسش که هزینه در نظر گرفته شده برای این پروژه چه میزان است، گفت: شرکت سرمایهگذاری کارها را انجام داده است
سلام دوستان . نکته ای رو میخوام بگم که مهمه و اینکه طرح خانوم زاها حدید نه تنها دو ستون معروف ما نیست بلکه کاملا روح شرقی داره . دو ستون وقتی معنی میده که نقش دروازه رو داشته باشه . و به عنوان گذر از آنها استفاده بشه و یا اینکه اگر برج باشه دارای یه ظاهر و کد ارتفاعی یکسان . نه یکی کوتاهتر از دیگری . به هر حال با یه موضوع جدید من در بخش معماری مطرح میکنم بزودی این مطلبو . اما در مورد کار طراح ایرانی قبلا هم گفته بودم هر مثلثی ماسونی نیست و هر هرمی هم صهیونیستی . تو دنیای معماری خطوط تمام حرفارو میزنن . نمیشه کنار گذاشت احجام پایه ای مثل مثلث و هرم رو صرفا بدلیل سوءاستفاده یه گروه صهیونیستی از اون خطوط . لطفا این برچسب صهیونیستی رو انقدر آسون نچسبونین به پیشونی یه طراح . پاک کردنش سخته .
نمی دونم فقط ذهن بدبین منه، یا شما هم یه تفاوتو در طرح های داخلی و خارجی حس کردین...؟
ولی آخرین طرح به نظر من قشنگتره
Amirsaeed
فقط می خواستم بگم طرح های ایرانی کلا معمولی تر و زشت ترن که نمی دونم نظر بقیه هم همینه یا نه...
هیچ ربطیم به نماد شناسی نداره!