تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: شبکه آی فیلم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
سلام دوستان
دیروز که داشتم تو شبکه های تلویریونی می گشتم یک موضوع نظرم رو خیلی جذب کرد این که از قدیم الایام تا چند وقت پیش تمام شبکه های تلوزیونی به وقت محلی خود اذان پخش می کردند ولی از وقتی که تلوزیون دیجیتال اومده و8شبکه به شبکه ها اضافه شده همه شبکه ها بجز یک شبکه اذان پخش می کند و اون شبکه هم ای فیلم هست.
حالا سوال من از دوستان این است که اولا چرا اذان پخش نمی شه مگه تحت نظارت صدا وسیمای جمهوری اسلامی نیست
ثانیا حالا چرا این شبکه،شبکه یازدهم صداوسیماست (یکی از مهم ترین شماره های فراموسونی)
(انشا الله که نظر من غلط بوده باشد این امر اتفاقی بوده باشد)
آی فیلم برای کشور های عربی هست.
چه لزومی داره بیننده های عربی اذان تهران رو تماشا کنن؟
این ای فیلم خیلی اشغاله

یه برنامه داره به نام گپ که واقعا اشغاله

میره زندگی هنرمندان بی بند و بار و...... رو نشون میده تا ترویج سبک زندگی لیبرالی کنه

واقعا برنامه ش زننده ست مخصوصا با اون مجریش اون یارو رامبود
و همه دختر خانوما میمیرن واسه برنامه ش

در صداوسیمای جمهوری اسلامی واقعا زشته تبلیغ این سبک زندگی

اینا یا واقعا نفهمن یا دسیسه دارن که در هر حالت خدا ازشون نگذره
سلام
بله من هم از برنامه گپ بسیار ناراحت و شوکه شدم!
مثلا اون بازیگری رو آورده بودند که ظاهرا گفته من با دوست دخترم ازدواج کردم!
والا همین الآنش بین وهابی ها خانم های بد حجاب ما شهره شدند (در سفرهای عمره) با پخش این آیتم ها واقعا اعراب نظرشون نسبت به ما منفی خواهد شد.
نقل قول:و همه دختر خانوما میمیرن واسه برنامه ش

همه ی دختر خانوما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!Dodgy
(۷/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۱)صبح موعود نوشته است: [ -> ]حالا سوال من از دوستان این است که اولا چرا اذان پخش نمی شه مگه تحت نظارت صدا وسیمای جمهوری اسلامی نیست

به خاطر اینکه این شبکه جهانیه و در کل جهان به خصوصو برای عرب زبان ها پخش میشه.
حالا نمیتونن که اذون همه ی کشورهارو پخش کنن .

(۷/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۱)صبح موعود نوشته است: [ -> ]ثانیا حالا چرا این شبکه،شبکه یازدهم صداوسیماست (یکی از مهم ترین شماره های فراموسونی)

یعنی واقعا موندم چی بگم!!!
توی سیستم دیجیتال امکان عوض کردن شماره کانال هست شما برید جاشو عوض کنید تا دیگه فراماسون نباشه.!!!
خداروشکرشهرماپوشش شبکه دیجیتالی ندارد واین اشغالارو نمیبینیم ولی یه سوال مهم مگه قرارنیست رمضان ماه خودسازی باشه پس چطوری شما عزیزان برنامه های اشغال ای فیلم(البته به قول خودتان )رادنبال میکنید؟
خداوند در تعریف انسان با ایمان می‏فرماید: « و الّذین هم عن اللّغو معرضون؛ مؤمنان از كارهای بیهوده روی‏گردان هستند.»(7)
7. سوره مؤمنون، آیه 3.
(۱۲/مرداد/۹۱ ۱۰:۵۲)نرجس نوشته است: [ -> ]خداروشکرشهرماپوشش شبکه دیجیتالی ندارد واین اشغالارو نمیبینیم ولی یه سوال مهم مگه قرارنیست رمضان ماه خودسازی باشه پس چطوری شما عزیزان برنامه های اشغال ای فیلم(البته به قول خودتان )رادنبال میکنید؟
خداوند در تعریف انسان با ایمان می‏فرماید: « و الّذین هم عن اللّغو معرضون؛ مؤمنان از كارهای بیهوده روی‏گردان هستند.»(7)
7. سوره مؤمنون، آیه 3.

ببینید این شبکه اصلا برنامه ی خاصی نداره و فقط سریال تکراری پخش میکنه.
اون برنامه ای که دوستان اشاره میکنن هم یه جور مستنده که از این شبکه پخش میشه البته در مورد بد بودن اون موافقم.
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
با تمامی احترامی که برای دوستان قائلم ، با نظر شما مخالفم و باید بگم که این شبکه از تمامی شبکه های سراسری خیلی بهتره . لااقل سریالهای قدیمی که هم محتوای بهتری داشت و هم قشنگ تر بود رو داره پخش میکنه .
البته حقیر هم با دوستان موافقم که برنامه ی گپ زیاد جالب نیست . محور این مستند بیشتر ظاهر سازی و شعار گونه است . بیشترین جایی که از این برنامه بدم اومد ، اونجایی هست که رامبد جوان در تمامی برنامه ها تاکید میکنه که ما خاص هستیم . این در صورتیه که اگه مردم اینها رو تحویل نگیرن ، خیلی زود گم میشن . اما اینا فقط خودشون رو می بینن . . .
البته این جوونا اینجوری هستن . حقیر خودم با آقای کشاورز و چند تا پیشکسوت دیگه برخورد داشتم . رفتار اینا کجا و این تازه به دوران رسیده ها کجا . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
شرمنده ولی برو بینیم بابا تازه زیر نویس میکنه اذان به افق تهران
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع