تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: روشون هست !؟!؟!؟
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2
خداییش من واسم یه سوال پیش اومده ، این دخترایی یا پسر هایی که با وضع های خیلی ناجور ( توجه کنید منظورم فشن و تیپ اسپرت و چکمه و این چیزا نیست ) خیلییییییییییییی ناجور ، میان به دانشگاه یا حتی توی جامعه ، روشون هست ؟

خداییش من ادم راحتی هستم ولی منو اگه بگن با یه پیژامه برو میدون اصلی شهر میرم ولی با یه تیپ اینطوری روم نیستBig Grin

بعدش یه سوال دیگه ، این همه ارایش که رو صورتشون میکشن ، از بوش خفه نمیشن ؟ والا تو تاکسی ما که خفه شدیم رفتCool
والا نمیدونم با وضع بعضی از این دانشجو ها باید چی کار کرد.جدیدا یه چیزایی میبینم که قابل هضم نیست واسم. ببینید من با فشن مشکلی ندارم ، طرف دوست داره موهاش سیخ باشن ، ولش کن سیخ باشن. با اونا(پسرا) مشکل دارم که شال دوخترونه میندازه دور گردنش به عنوان شال گردن ، تی شرتش رو نافش هم نمیرسه. این از یه طرف ، سی شرت(مانتو!!!) های دخترا هم که استینشون رو بکشی ، رو ارنج نمیرسه Huh از یه طرف.

یه سوال دیگه هم بود ، اینا ساعت چند صبح بیدار میشن به خودشون میرسن ؟ اخه ساعت 7 صبح هم یه جوری میان انگار از بعد نماز صبحشون!!! داشتن خودشون رو اماده میکردنCoolCoolBig Grin

خلاصه خیلی قاطی ماطی شد ، شرمنده. سوال بود دیگه
نقل قول: با اونا(پسرا) مشکل دارم که شال دوخترونه میندازه دور گردنش به عنوان شال گردن ، تی شرتش رو نافش هم نمیرسه. این از یه طرف ، سی شرت(مانتو!!!) های دخترا هم که استینشون رو بکشی ، رو ارنج نمیرسه از یه طرف.
[align=CENTER]جانا سخن از زبان ما می گویی
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

امیر المؤمنین علی (علیه السلام) در حدیثی می فرمایند :
اگر فقر از درب به خانه وارد شود ، ایمان از درب دیگر خارج گردد.

معنای این حدیث تنها فقر مالی نیست ، فقر اجتماعی ، فقر سیاسی ، فقر فرهنگی و .. را شامل میشود .
کسی که برایش بدرستی در محیط خانواده و مدرسه ، در ایام طفولیت ، ایمان و دینداری شرح و بسط داده نشده باشد مسلم با کمبود و فقر ایمانی روبرو خواهد شد و با توجه به سخن مولا هنگامیکه ایمان دچار تزلزل است بی ایمانی وارد دل او (همان خانه) می شود .
این حقیر با خیلی هاشون گفتگو کردم و در قریب به اتفاقشان این تزلزل دینی کاملا مشهود است .
بی سامانی در خانه ، بی توجهی و یا سخت گرفتنهای بی مورد و بی منطق در امر دین باعث کشیده شدن آنها به این مسیر میشود .
البته نباید این نکته را فراموش کنیم:
یک و یا چند سیب گندیده و خراب اگر از مابقی سیبهای تر و تازه جدا نشوند ، همه آنها را خراب خواهند نمود .
اگر آنانی که در خانواده شان بی ایمان رشد میکنند از بقیه جدا نگردند ،آنانی که ایمانی اسمی دارند را دچار سست ایمانی کرده و به مرور همه را از دایره خدایی شدن خارج می نمایند.
پس ای جوان ! بکوش و قدر لحظاتت را بدان و بدان هر لحظه نزدیک شدن به حضرتش بازهم دیر است ؛
از همینک شروع نما.

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .
یعنی میگید الان با اینجا چه کاری میتونیم کنیم ؟ اخه هیچیو قبول ندارن بخوایم باشون حرف بزنیم و به نتیجه ای برسیم.

موندم تو کار خداBlushConfused
پیشنهادی دارم به شما و تموم پسرا
سرتو بنداز پایین این قدر دختر مردمو دید نزن که حتی بتونی متوجه شی اگه آستینش رو بکشی پایین تا آرنجش میاد یانهAngry
یه مشکل بزرگ هم وجود داره این که این خانوما با این قیافه ها آبروی ما رو بردن
و اون آقایون با اون قیافه ها آبروی شما رو بردن

داستانه غم انگیزیست که با دستان بسته نظاره گر باشیم
( یه جورایی ادم یاد امام علی میوفته که با دستان بسته در کوچه ها می کشیدنش و فقط می توانست نظاره کند)
بهترین کار اینه که اصلا به حسابشون نیاریم .

چاره ای نیست . این ها افرادی هستن که خودشون رو به خواب زدن . کاریش نمیشه کرد .
(۱۲/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۳)سید احمد نوشته است: [ -> ]بهترین کار اینه که اصلا به حسابشون نیاریم .

چاره ای نیست . این ها افرادی هستن که خودشون رو به خواب زدن . کاریش نمیشه کرد .

ولی واقعا غم انگیزه برای یه جامعه ی اسلامی آدم احساسه غریبی می کنه

شیعه یعنی یک بیابان بی کسی
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۹:۲۹)nilufar7676 نوشته است: [ -> ]پیشنهادی دارم به شما و تموم پسرا
سرتو بنداز پایین این قدر دختر مردمو دید نزن که حتی بتونی متوجه شی اگه آستینش رو بکشی پایین تا آرنجش میاد یانهAngry

خدای رو شکر اهل چش چرونی نیستم ولی بعضیارو اگه شده یه بار نگاه میکنم ببنیم توی جامعه چه خبره. خودم ناموس دارم ، غلط میکنم به چشم بد به بقیه نگاه کنم که. ممنون از نظرت
سلام
با خواندن این سوالات دوست عزیزمان یاد ....داستانی افتادم که از قول دکتر شهید علی شریعتی براتون نقلش میکنم .
دکتر میگفت : دوستی داشتم که بسیار دو اتیشه و مذهبی بود و یک روز دیدم که وارد حسینیه ارشاد شد و از فرط عصبانیت صورتش سرخ شده بود .....ازش پرسیدم چه اتفاقی افتاده که این طوری بر افروخته به نظر میرسی .؟جواب داد که دنیا رو ببین داره به کجا میکشه کارش ....داشتم از کنار یه نونوایی رد میشدم که در صف نانوایی خانم ها یک زن چادری ایستاده بود و در زیر چادر شلوار نپوشیده بود و سفیدی پاهاش معلوم بود ....خیلی عصبانی شدم و رد شدم .....
دکتر بعد از شنیدن این موضوع خندهء تلخی میکنه Confusedو به دوستش میگه .....من هم اتفاقا از شما دوست گرامی ناراحت هستم ...
دوستش ازش می پرسه برای چی ناراحتی ؟
دکتر بهش جواب میده ....من از شما که مذهبی مقید هستید ....تعجب میکنم که چطوری در بین اون همه جمعیت و ادم هایی که در صف نانوایی ایستاده بودند ....ساق پای بدون شلوار یک خانم رو از زیر چادر دیدی ؟...HuhHuh.
دوستش بعد از فهمیدن این موضوع بسیار شرمنده شد ...و تازه فهمید که اصل موضوع رو رعایت نکرده و نگاه حرام به این خانم داشته ....
حال باید هر کس قضاوت خودش رو با توجه به این داستان داشته باشه .
صفحه: 1 2
آدرس های مرجع