۱۱/اسفند/۹۰, ۲:۵۲
خداییش من واسم یه سوال پیش اومده ، این دخترایی یا پسر هایی که با وضع های خیلی ناجور ( توجه کنید منظورم فشن و تیپ اسپرت و چکمه و این چیزا نیست ) خیلییییییییییییی ناجور ، میان به دانشگاه یا حتی توی جامعه ، روشون هست ؟
خداییش من ادم راحتی هستم ولی منو اگه بگن با یه پیژامه برو میدون اصلی شهر میرم ولی با یه تیپ اینطوری روم نیست
بعدش یه سوال دیگه ، این همه ارایش که رو صورتشون میکشن ، از بوش خفه نمیشن ؟ والا تو تاکسی ما که خفه شدیم رفت
والا نمیدونم با وضع بعضی از این دانشجو ها باید چی کار کرد.جدیدا یه چیزایی میبینم که قابل هضم نیست واسم. ببینید من با فشن مشکلی ندارم ، طرف دوست داره موهاش سیخ باشن ، ولش کن سیخ باشن. با اونا(پسرا) مشکل دارم که شال دوخترونه میندازه دور گردنش به عنوان شال گردن ، تی شرتش رو نافش هم نمیرسه. این از یه طرف ، سی شرت(مانتو!!!) های دخترا هم که استینشون رو بکشی ، رو ارنج نمیرسه
از یه طرف.
یه سوال دیگه هم بود ، اینا ساعت چند صبح بیدار میشن به خودشون میرسن ؟ اخه ساعت 7 صبح هم یه جوری میان انگار از بعد نماز صبحشون!!! داشتن خودشون رو اماده میکردن

خلاصه خیلی قاطی ماطی شد ، شرمنده. سوال بود دیگه
خداییش من ادم راحتی هستم ولی منو اگه بگن با یه پیژامه برو میدون اصلی شهر میرم ولی با یه تیپ اینطوری روم نیست

بعدش یه سوال دیگه ، این همه ارایش که رو صورتشون میکشن ، از بوش خفه نمیشن ؟ والا تو تاکسی ما که خفه شدیم رفت

والا نمیدونم با وضع بعضی از این دانشجو ها باید چی کار کرد.جدیدا یه چیزایی میبینم که قابل هضم نیست واسم. ببینید من با فشن مشکلی ندارم ، طرف دوست داره موهاش سیخ باشن ، ولش کن سیخ باشن. با اونا(پسرا) مشکل دارم که شال دوخترونه میندازه دور گردنش به عنوان شال گردن ، تی شرتش رو نافش هم نمیرسه. این از یه طرف ، سی شرت(مانتو!!!) های دخترا هم که استینشون رو بکشی ، رو ارنج نمیرسه
از یه طرف.یه سوال دیگه هم بود ، اینا ساعت چند صبح بیدار میشن به خودشون میرسن ؟ اخه ساعت 7 صبح هم یه جوری میان انگار از بعد نماز صبحشون!!! داشتن خودشون رو اماده میکردن

خلاصه خیلی قاطی ماطی شد ، شرمنده. سوال بود دیگه